Снощи сънувах странен сън (или по-скоро на разсъмване).
Сънувах си глупостите, които не помня вече и на съмване (нз точно колко часа), някак си се озовах в тъмна стая (или пространство - не съм сигурен какво точно беше). Придвижих се бързичко в това пространство, доста бързо и то (сякаш се движех във въздуха в безтегловност - стана за секунда)..
Имаше само една малка масичка и на нея книга - не много стара, но не и нова - с леко пожълтели листи по краищата.
Беше отворена, не беше много дебела - но с по-груби листи.
Та беше отворена на някаква страница, някъде по средата на книгата и там имаше само числа, нищо друго. Спомням си за числата:
01.01.101.11.01.01.1.01 - така бяха написани от дясната страница.
Не беше ръкописно. Бяха ясни буквите и ги прегледах много добре. За съжаление не си спомням за последните няколко - сякаш имаше още едно 01, но не съм сигурен. Пиша това, като вариант, който предполагам, че е - почти съм сигурен, че беше така. Запомних първите 13 символа (без точките), като формат на дата - за тази логика се хванах в съня и съм почти сигурен че бяха точно така. Освен, ако не съм забравил наистина това "01"...
Последните ".1.01" не ми бяха ясни в съня а и все още.. :|
Искам да спомена, че съня който сънувах през цялата нощ не го помня, но това си го спомням много добре. Бях в полубудно състояние - може би във вид хипноза - мозъкът ми работеше много добре, но спях - не бях буден. Имах възможност да мисля, и вероятно затова съм запомнил нещата толкова добре.
Докато ги преглеждах ми отне няколко секунди - веднъж но обстойно и от близо.
Преминах само веднъж през всички от първата до последната. Та докато преминавах, сякаш чувах глас, който ми казваше 'Началото и краят'. След това каза 'Това е краят' - но със спокоен тон.
Незнам изобщо за какво става въпрос... За какъв край..
Пиша тази тема за някакво разяснение. Мисля си че това е някаква кодировка.
Извинявам се ако не съм уцелил раздела