Здравеѝ emilkos!
Здравеѝ и ти Bars_i, приятелю!
Здравеѝте всички!
Наѝ-после изчетох всичко

!
Какво бих добавил!? Аз съм сравнително назад с материала- почнах преди 65 дни, и в момента съм на 11мин 15сек. След около 3 часа, ако няма облаци, трябва да гледам 11,20 мин. Слагам по 5 сек. само, понеже и аз като Барси гледам и ситрин, и вечер. В началото напредвах с по 10 сек. на гледане, но се усетих, че е грешно, и няма за къде да бързам. За сега мога да кажа това, което споделят всички- откровенно казано, се чуствам добре. И психически, и физически. Също, със започването на практиката, спрях месото и мазнините (е, с малки изключения- сирене, кашкавал, маслини, чаааат-пат риба, но не и пържена). А вече започвам, много внимателно, да намалявам и количеството. Цигари не пуша от 23г., Алкохола също го спрях при започването. Също, при следобедния сеанс, бягам по малко (около 1/2час) бос (или просто ходя само). Гледам сутрин от 7,50ч., а вечер към 20,00ч., около 20-30 мин.след изгрева, и около 20-30 мин. преди залеза. Пробвах веднъж по обяд, но не издържам. С очите за сега нямам проблем, но аз имам бая тренинг- около 10-тина години съм бил заварчик. Погледа е „изморен“, но слагам очила само когато чета вечер, а слънчеви очила вече умишлено не нося. При гледането в слънцето все-още нямам проблем, даже напротив- доставя ми удоволствие! Чудеса за сега и при мен не са станали. Мисля, че забелязвам положителни промени в едно отношение, па макар и да е самовнушение, но е рано да ги коментирам. Ще изчакам, да се уверя, и ще споделя.
Прави ми впечатление, че в дискусиѝте вече не се включва „спорт-здраве3“. Не, че са ми приятни споровете, но са полезни. Дори, четеѝки темата от началото, благодарение на неговите съображения и виждания, стигнах до някои изводи, и си отговорих на някои въпроси. Така, че „опозицията“ винаги е била от полза!
Ми, маѝ се поувлякох малко.
До скоро!
Бъдете здрави!