Жената откри ПАРИТЕ И ЕБА МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!!!!
Ева му е майката 
Експеримента изглежда успешен!

Браво!
Между другото, преди доста време попаднах на една книжка на Борислав Русанов, като бях привлечена от заглавието й
Просто да бъдеш ;D Още в първа глава
ОТВЪД ЕГРЕГОРИАЛНАТА ИСТИНА
попадам на следния текст:
"....Защо съм недоволен от себе си, от това, което съм, защото ако бях доволен от себе си, щях ли да желая да се променям, да стана друг? Щях ли да желая да избягам от това, което съм, за да стана нещо друго? Щях ли да желая трансформация? Щях ли да желая да бъда като някой друг, когото съм издигнал в култ, когото съм направил мой кумир? Не е ли това желание плод на сравнението? - Ето аз съм такъв, но на базата на сравнението с някой друг откривам, че ми липсват
определени неща, които
той притежава. И не е ли завистта тази, която ме подтиква да стана като него? И тук не става дума само за
материални придобивки -
къщи, вили, коли, пари, имоти,
жени,
слава, известност, признание, но и за придобиване на различни нравствени качества, на духовни сили (сидхи) - ясновидство, яснослушане и т. п. Не е ли това пак своего рода алчност, породена от завистта, от срав¬няването? Това желание за повече в каквато и да е област, присъщо ли е на нашата природа или е социална придобивка? Не можем ли да твърдим, че то, макар и егоистично в основата си, ни подтиква към усъвършенстване, израстване, към пълен разцвет на нашия духовен потенциал, или то е изцяло с отрицателен знак, защото е противоположно на смирението, което не желае за себе си нищо повече от това, което е?
Направих си малко проучване, предлагайки текста на мои познати, като целта ми бе да разбера дали някой забелязва това, което и аз.
Резултата- НА НИКОГО НЕ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, категорията в която бе вмъкната жената и още нещо...самата подредба на придобивките МУ!
Изводите си правете сами...