Ммда и на мен не ми понася много миризмата на развалени яйца

Знчаи има няколко вида дестилирана вода. Не всички видове са полезни за лечение и пиене.
Тя се получава в специални приспособления от стъкло, където тя се нагрява. Със спираловидна стъклена тръба, през която минава водата, парите се охлаждат и изтича вече не като обикновена, а като дестилирана вода. Колкото е по-прясна толкова по-добре. Тази в аптеките е малко под съмнение, защото не се държи в хладилник (в повечето случаи). Главен принцип на дестилираната вода, е да се приема ВИНАГИ преди ядене и особено важно - да се приема на гладен стомах. Така тя е се излага на опасността да се извърши внезапна ре-дестилация. Трябва да се консумира след 8 годишна възраст.
Активността на дестлираната вода се дължи на освобождаването и, не толкова на минералните вещества в нея, но и на няокои микроорганизми - дори и на неизвестни още - които "саботират" заложената в самата вода енергия на въздействие. Това добре се обяснява с отричаният ФАКТ, че водата има собствено съзнание и е субективен носител на особена енергия (пак казвам - може да бъде и положителна и отрицателна). Може да се пие до 300 милилитра на ден. Организмът бързо свиква с дестилираната вода и тя му е дори приятна.
Пие се непостоянно. Само при лечение е постоянно. Примерно 1 месец в годината. Зимата е тежък сезон за човешкият организъм (въпреки че това е най-зареждащият сезон за мен) и помощта, която той получава чрез пиене на дестилирана вода тогава, е най-ценна. Целогодишно може да се пие по следният начин - при приготвяне на билков чай, той да се прави с дестилирана вода - по 2-3 чаши дневно. Билковият чай, приготвен с дестилирана вода, удвоява ефекта си върху човека. Това е така, защото билките предават своята енергия по-ефективно, чрез дистилираната вода, отколкото с обикновената. Това е доказано. Знаете ли защо кафето ободрява човека? Заради кофеина – ще каже някой. А какво прави кофеина

Ще ви кажа – кофеинът забързва ударите на сърцето заради съставките си. Така сърцето изтласква повече кръв – голямият и малкият кръг на кръвообръщение (отвори си учебника по биология от 9 клас

) – знаеш. Колкото повече кръв изтласква сърцето, толкова повече кръв снабдява органите – следователно ставаш по-бодър. Само че кафето е вредно – знаете си го

(съдържа минимални количества серни съединения, които в кисела среда (каквато е стомашният сок) се превръщат в меркаптани – токсични тела. Те достигат до 50 микрограма за чаша 5 %-но кафе – “ТП”). В живота си не съм опитвал кафе, даже не знам какъв вкус има, нямам и желание да разбирам като гледам пристрастеността на хората около мен, особено на младото поколение, което нон-стоп виси по кафенетата. Та малко се отклоних. Може би се чудите каква връзка има между кафето и дестилираната вода? Еми много просто – нямат връзка

Освен, че това, което прави кафето, дестилираната вода го прави 10 пъти по ефективно. А да – и не е вредно

Неслучайно много народи пият чай с дестилирана вода от време оно... И не само. Някои само дестилирана вода си праскат

Ескимосите пият разтопен лед – което е дестлирана вода. Въпросът е защо те получават всичко необходимо от дестилираната вода, за което се казва, че липсва в нея? Защото тя е енергийна вода. Така че, който е мераклия да ходи до планината, да носи лопата и да пълни кофите със сняг – за цяла година ще има

Важна е физиологичната близост на дестилираната вода например със сока на плодовете. Дестилираната вода е не само освободена от всичките механични съставки, но тя е и обезгазена, което я прави по-добра за употреба.
А научният принцип на Живата вода е следният: със специално уредче (физиците да кажат, аз не разбирам), се зарежда вода със положително заредени йони. А Мъртвата вода е заредена с отрицателно заредени катиони. И така водата е или положителна (лечебна) или пагубна за енергийното тяло на човека. Хубаво е също да се пие
така наречената “Слънчева вода”. Слагате си е едно шишенце/буркан/тас (хехехе) вода и я оставяте на терасата да кажем и да се зарежда от Слънцето. После си я джускайте като първите хора

Слънцето е носителят на информация на планетата ни, затова е боготворено от древните народи. Обогатява положително водата.
Като заключение ще кажа само, че е хубаво да пиете дестилирана вода вместо обикновена. 2 часа преди сън с няколко капки лимонов сок. Какво му трябва на човек

Айде, че много се разписах. Надявам се да съм отговорил на въпроса ти