Автор Тема: Астрален бой  (Прочетена 67730 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Отг: Астрален бой
« Отговор #150 -: Май 24, 2006, 08:37:41 am »
Тtsv,а какъв метод за излизане ползваш?
Аз съм зациклил на един от Робърт Монро,но заасега с ограничен успех,защото не съм се задълбочавал сериозно,пробвах и със хеми синк,ама пак не стана

Някаква идея откъде да си намеря хеми синк?
edit: в торрента на датата ги намерих.

Някой да е пробвал

Та да се върнем към темата за астрала след  лирическите отклонения с музиката  ;) :P Аз съм ползвал BrainWave Generator, но все още търся подходящи пресети за подобни цели засега съм намерил няколко, които обаче не съм ползвал повече от 2-3 пъти че да имат сериозен ефект. предполагам се иска определено време за настройка към честотите. Иначе някои веднага те докарват до положение да заспиш и сънуваш донякъде осъзнато.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #151 -: Май 24, 2006, 20:03:05 pm »
за хеми-синк могат да ти послужат различни звуци - важното е да съумееш да си ги представиш тонално балансирано и да построиш подобен синхрон м/у двете мозъчни полукълба - ляво / дясно  ;)
musica universalis

Неактивен eler

• Четящ
  • *
  • Публикации: 63
« Отговор #152 -: Май 27, 2006, 11:23:16 am »
Алиен, добре този брейн генератор гледам работи предимно с инфразвук

а как успяваш да извадиш инфразвук с какво ?

аз нямам такива устройства...с обикновени слушалки колони и тн не става  :-\

да кажа по темата...тъй като днес ми се случи и се сетих...много често сутрин докато съм в полусън.. полу- навлизащ в "РЕАЛНИЯ" свят много често ми се случва да намеря решение на проблем което е абсурд да се сетя докато съм "БУДЕН" (тва че ние сме приели тва за реален свят и че сме будни далеч не означава нищо...)

например бил съм на изпит по математика...наглед нерешима задача - не съм срещал таква...цял ден мисля за нея и на сутринта се будя решавайки я или с решението...сутринта ми хрумна блестяща идея но още няма да я споделям..

и си мисля...предполагам че съм го сънувал но не го помня и като се свържа с реалния свят и правя асоциация нз...

иначе и аз бях решил да си записвам сънищата-след като написах първия започнах да сънувам много бледо..ощя докато го писах усетих как ми се напряга мозъкЪ и накрая ме заболя в главата..явно доста навътре рових....някой път може да дам един сън да видим дали някой може да каже какво значи това..имаше извънземни американско правителство фрапиращи истории за миналото на роднините ми но поднесено по много тежък начин със фрапиращи пейзажи и други....и то тва е единствения сън с малко по-нормална информация...просто сънувам много объркано и винаги звучат смешно сънищата като ги разсправям  но наистина са много объркани и нетривиални... ::)

Talic

• Гост
« Отговор #153 -: Май 28, 2006, 01:05:16 am »
Значи... прочетох цялата тема... и възникнаха много въпроси, за които искам да ви попитам като по-вещи в занаята...
Преди време някъде бегло съм дочувал за Астрал и за различни измерения... но след тази тема, която изчетох с много голям интерес и която ме образова и открехна по много въпроси, но и която ми създаде още такива...

Така едни от основните ми въпроси, които ме вълнуват за момента:

1: Всеки 1 човек ли може да се научи да влиза в Астрал без изключение... с необходимите знания, опит(практика), постоянстово и прочие?
2: За музикалното отклонение, което се направи в темата ми стана интересно... значи аз слушам Метъл във всичките му форми, това руши ли ме или е според възприятията ми за него(принципно ме зарежда полужително, до колкото си мисля аз... - искам вашето експертно мнение) като цяло.
3: За Астралния Бой, не ми стана ясно за учителя... той от каде се пръхва и как те намира и знае, че си новак?
4: За Астралния Бой, ако си доста енергийна личност... възможно ли е със свой създания, сътворени от фантазията ти едва ли не, да създадеш армия и да превземеш дадена крепост(пояснявам, че и за това ставaше въпрос в основната статиия, любезно предоставена от Alien).
5: Взъможно ли е в Астрал да си промениш формата и да не си човек, а да бъдеш  някакъв звяр, демон(но да си от Бялата страна)...
6: Има ли опасност веднъж захванал се с това излизане извън тялото да ти навреди по някакъв начин върху тебе самия и да не можеш примерно да се наспиш(т.е. постоянно да си там в 4д-то и да се превърне в някакъв ужас и да си изморен, отпаднал постоянно).
7: Каква е разликата между Осъзнатото сънуване и Астрал - или ако съм разбрал правилно, това трябва да бъде едно и също... и дали сънищата се водят някакъв вид излизане извън тялото и прочие...

Това са част от въпросите, много ще съм ви благодарен ако можета да отговорите или на поне част от тях... С един човек се свързах, нали по тези пречини, даде ми да чета Монро(каза, че ще помогне)... Защото това е доста интересна материя и просто съм лювопитен и дори податлив да се опитам да се занимавам - според вашите отговори по въпросите, които съм задал може би ще определи дали е опасно, или е забавно, или мистериозно(на този е тап е такова за мен и може би това ме превлича)...

Благодаря предварително...

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #154 -: Май 28, 2006, 09:47:11 am »
Така по първи въпрос отговора е да всеки може  но напредъка му ще бъде различен на базата на предишния му опит от минали животи и специфичната му генетика. Метъл и аз слушам но не всякакъв и съм установил че подобна музика ми действа добре ако я слушам не повече от 30 мин на ден след това почва да взима - поне при мен е така.
За учителя Жоро по-добре да ти обясни.
В астрала след като си осъзнал че си там и си силен можеш да правиш напрактика всичко аз лично съм местил цяла противникова армия с поглед ама тва става изключително рядко.
Да можеш да си навредиш може да ти се измуче  енергия, да може да се чувстваш и изморен. Дори има и малка вероятност и никога да не се събудиш , въпреки че това за мен е най яката смърт (разбира се няма да е приятно за близките ти) както съм писал дядо ми е починал по време на сън.
За разлика межди осъзнатото сънуване и директното излизане  от тялото при второто контрола е много по-голям, аз лично съм го правил само по време на сън. По време на медитация мога да ползвам remute viewing  донякъде но засега не съм излизал в астрала от незаспало положение.
« Последна редакция: Май 28, 2006, 09:48:52 am от Alien »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #155 -: Май 28, 2006, 10:04:17 am »
Според мен точка 1 е много важна, най-напред е нужно да си отговориш на въпроса "защо?". Защо искаш да практикуваш това, какво искаш да правиш в астрала, с какво то ще подпомогне твоето духовно развитие, ще бъдеш ли полезен и как за себе си?
Да си призная мислил съм по тези въпроси и нямам отговор, поне за сега.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #156 -: Май 28, 2006, 10:09:21 am »
Eler на сайта на програмата е ябяснено какво се изисква и слушалките вършат чудесна работа дори може звука да се записва на диск и да се пуска. На самия сайт има много пресети и коментари за тяхното действие :)

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #157 -: Май 28, 2006, 10:39:23 am »
Значи... прочетох цялата тема... и възникнаха много въпроси, за които искам да ви попитам като по-вещи в занаята...
Преди време някъде бегло съм дочувал за Астрал и за различни измерения... но след тази тема, която изчетох с много голям интерес и която ме образова и открехна по много въпроси, но и която ми създаде още такива...

Така едни от основните ми въпроси, които ме вълнуват за момента:

1: Всеки 1 човек ли може да се научи да влиза в Астрал без изключение... с необходимите знания, опит(практика), постоянстово и прочие?
2: За музикалното отклонение, което се направи в темата ми стана интересно... значи аз слушам Метъл във всичките му форми, това руши ли ме или е според възприятията ми за него(принципно ме зарежда полужително, до колкото си мисля аз... - искам вашето експертно мнение) като цяло.
3: За Астралния Бой, не ми стана ясно за учителя... той от каде се пръхва и как те намира и знае, че си новак?
4: За Астралния Бой, ако си доста енергийна личност... възможно ли е със свой създания, сътворени от фантазията ти едва ли не, да създадеш армия и да превземеш дадена крепост(пояснявам, че и за това ставaше въпрос в основната статиия, любезно предоставена от Alien).
5: Взъможно ли е в Астрал да си промениш формата и да не си човек, а да бъдеш  някакъв звяр, демон(но да си от Бялата страна)...
6: Има ли опасност веднъж захванал се с това излизане извън тялото да ти навреди по някакъв начин върху тебе самия и да не можеш примерно да се наспиш(т.е. постоянно да си там в 4д-то и да се превърне в някакъв ужас и да си изморен, отпаднал постоянно).
7: Каква е разликата между Осъзнатото сънуване и Астрал - или ако съм разбрал правилно, това трябва да бъде едно и също... и дали сънищата се водят някакъв вид излизане извън тялото и прочие...

Това са част от въпросите, много ще съм ви благодарен ако можета да отговорите или на поне част от тях... С един човек се свързах, нали по тези пречини, даде ми да чета Монро(каза, че ще помогне)... Защото това е доста интересна материя и просто съм лювопитен и дори податлив да се опитам да се занимавам - според вашите отговори по въпросите, които съм задал може би ще определи дали е опасно, или е забавно, или мистериозно(на този е тап е такова за мен и може би това ме превлича)...

Благодаря предварително...
1.Да
2.Според възприятията ти
3.Не ти трябва учител.Като се пръква астрале такъв през половината от случаите е плод на твоето съзнание,през другата половина същество дето иска да те точи,през останалите някой който наистина да ти помогне
4.Да
5.Да.Демоните по своето същество не са зли,просто си имат собствено его и цели и те не винаги съвпадат с твоите
6.Не
7.Не е едно и също.ОС е прото-пътуване нещо което се случва във собсъвеният ти ум и рядко излиза извън него.При АП се смята че става извън теб.
« Последна редакция: Май 28, 2006, 10:43:21 am от Gil-Galadh »
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Talic

• Гост
« Отговор #158 -: Май 28, 2006, 13:20:17 pm »
Благодаря ви...сега ми се изясниха доста неща...
И ще чета материали за това.. за да съм още по-наясно с това...едва ли не ме превлича, че според повечето обкновенни хора, а ние тук май не сме според нещата, в  които  вярваме и повечето от вас и го практикуват... ще ни сметнат за луди(не че се обиждам от тази дума поради този факт: Нормалния човек използва една 4% от мозъка си, геният 10%, а лудият 11%)...
И ако сметна, че съм готов... чрез добавени още база данни върху тази доста сложна материя... може след време и аз да опиша за някое пътуване извън тялото или осъзнато сънуване...  :)

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #159 -: Май 28, 2006, 13:55:57 pm »
Цитат
аз слушам Метъл във всичките му форми, това руши ли ме или е според възприятията ми за него(принципно ме зарежда полужително, до колкото си мисля аз... - искам вашето експертно мнение) като цяло.

Да - внимателно с музиката като цяло. Зависи какво искаш да постигнеш. Например всеизвестен е факта, че по време на война или битки (дори и астрални) войните са се настройвали със маршове или песни, които повдигат духа им и променят клетъчната структурата на тялото съответно. Аз си представям, че подготовката за боя повдига енергията на хипофизните клетки например и се произвжда повече адреналин.

Това, с което трябва да се внимава че, че някои ритуали за извикване на демоните от 4-то измерение и изобщо за влизане във връзка със сатанистки сили включват звуци, които са много неприятни за човешкото ухо - като например вой. Ако Емото снима кристал на вода която е била край такъв ритуал сигурно ще излезе самия дявол. В същото време те обезсилват човека за да го направят приемник на тези сили. И наистина се смята, че Метал-а е една от тези сатанистки музики.

Другото интересно нещо от ритуалите е групово повтаряне на едно и също нещо - това синхронизира мозъчните и клетъчни вибрации на участниците и (се смята че) им придава телепатични възможности на телекомуникиране.

Ако сте гледали "Мръсната дузина" ще си спомните как майора ги караше до безкрайност да повтарят на глас военния план за нападение на германската вила. Ето това е пример на групова синхронизация.

В същото време един любопитен факт:

Ето този мъж - Пол Бойз (ако не бъркам френската му фамилия)

от години лекува хората в Англия с български хора.

Всеизвестно е че българската музика лекува и изгражда енергиите на тялото - смело мога да кажа - физическо, енергийно и духовни тела. Неправилните тактове на българсктата музика се смятат за свещенни от много народи. Докато ние залитаме по вредна западна музика, западняците, китайците и японците имат школи за лечение с българска музика. Например най-популярната музика за медитация в Германия в момента е българската музика.

Повече информация за направилните тактве, които Пол използва - тук: http://www.paulboizot.co.uk/irregular.htm

Повече информация имаше на един сайт, направен от Веселка, но той беше затворен.... Не мога да го отворя и през централния европейски архиватор. Имам някои запазени страници на английски, защото много други ню ейдж сайтове я бяха копирали...... :-[

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #160 -: Май 28, 2006, 14:14:56 pm »
като например вой. Ако Емото снима кристал на вода която е била край такъв ритуал сигурно ще излезе самия дявол. В същото време те обезсилват човека за да го направят приемник на тези сили. И наистина се смята, че Метал-а е една от тези сатанистки музики.

И какво му е неприятното на воя.Вълчето виене действа  изключително успокояващо.А за музиката колко пъти да повтарям че ЗАВИСИ ОТ САМИЯТ ЧОВЕК„НЕ ОТ МУЗИКАТА„ВСИЧКО СТАВА В УМА НА ХОРАТА.Предполагам с глвани букви е по-ясно

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #161 -: Май 29, 2006, 00:55:06 am »
Цитат
И какво му е неприятното на воя.Вълчето виене действа  изключително успокояващо.

:D Разбира се, но аз имах впредвид церемониално виене на хора.  ;D

Неактивен pph

• Четящ
  • *
  • Публикации: 133
« Отговор #163 -: Май 29, 2006, 04:43:18 am »
Леле... хора, просто съм потресен. Възможно е мислите да ми са много разпокъсани, но всичко е от вълнение и това, което ще споделя за някои не е нещо ново. Значи искам да споделя, че и преди съм имал осъзнати сънувания, но не съм ги тълкувал, като сега. Днеска смятам да разкажа всичко дословно което се случи. Преди точно 1 час си легнах и се запитах на шега дали на сън ще успея да влезна в астрала(понеже по методите на Монро ми изглеждаше по реално, но явно там нещата стоят по трудоемко) Първо ще започна с това, че вчера бях с родителите ми на оглед за парцели на нашето село, което в последствие преди малко го сънувах. И така... започнах да сънувам, че сме пак там - колата беше спряна на пътя ( а той е много стръмен ) ... бащата излиза да разглежда някакъв парцел и се отдалечава от колата. Аз и майка ми седим в колата - аз съм на задната седалка, а майка ми на предна дясна. И какво става ? Изведнъж колата тръгна лека-полека.. и викам на майка ми премести се на другата седалка и удари спирачката, тя ми каза, че не може, след което аз дръпнах ръчната, но ефекта беше почти нулев - колата продължи. Майка ми взе да крещи и да вика, а аз се пробвах да се преместя на шофьорската седалка, като това не ставаше, просто бях възпиран и не можех да мина. Точно таман колата да излети от пътя се осъзнах и си викам " ТОВА Е ПРОСТО СЪН И АЗ СЪНУВАМ ! " След което се озовах в леглото си и почувствах много топли вълни, които преминават по цялото ми тяло. Започнах леко да се издигам ( поне това усетих ) но в същия момент усетих ужасен страх и си викам: "Не, връщам се !"  (Исках да се събудя, понеже се бях наплашил, а и явно точно това не го очаквах точно тази вечер.) Та, събуждам се (уш) ставам и отивам да светна лампата, обаче какво да видя ? Натискам копчето, но лампата не светва ( сега се сещам точно какво се казваше във филма "Waking life" , че когато искаш да светнеш лампата, а тя не светва - значи си още в астралния свят. ) и когато не светна лампата си помислих, че е изгоряла - след което се събудих отново  :o Станах от леглото и пред мен имаше някво момче ( поне така си спомням ) към което изпитвах страх - започнах да размятам чаршафа, но той преминаваше през него - след което последва още едно събуждане ставам и поглеждам, отново моята стая, но променена в смисъл, че в задната си част беше като точно копие на предната и имаше 2 врати. И точно на тази новата врата, която се беше появила имаше момче, което се беше подпряло на нея и се хилеше много нагло - след което аз се изплаших и тръгнах през другата врата и бам - събудих се. В момента съм изключително развълнуван и уплашен и не знам дали ще посмея в близките няколко часа да поспя отново...
« Последна редакция: Май 29, 2006, 04:50:08 am от panev »
"There is no such thing as death. Life is only a dream, and we are the imagination of ou

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #164 -: Май 29, 2006, 08:59:03 am »
Страха е доста неприятен проблем
  А Хорусе,това второто дето си го посочил е само първата част от програмата.Която е с 12 части.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27