Да, вярвам в Бог още от както се осъзнах.
Мисля, че всеки човек още от най-ранна възраст знае, че има Бог.После, когато материалния свят го завладее, губи малко по малко това знание и се оставя то избледнее.
С две думи, християнка съм.
Непрекъснато си общувам в мислите си, но със самата себе си или поне не мисля че е с някой друг.Моля се също понякога е не прекалено рядко, но не съм и фанатик.
За музика ако трябва да говорим, да слушам много музика, но наистина не свързвам това чудо с музиката.То се появи доста преди да се оформят музикалните ми вкусове, а те са насочени към ъндърграунд електрониката - ambient, idm,emotional experimental electronica и electronica synthetica.Това е доста непопулярна музика тук, както и почти навсякаде.Като внушение е силна за мен,как ще влияе на някой друг незнам(твърде малко са тези, които я обичат).И не, не е агресивна музика.
За стая имам си една и е подредена по мой вкус, както и повечето неща около мен.Мога да се затворя в нея и често го правя, аз съм едно дете и ми трябва да си стоя сама понякога,самодостатъчна съм си.Друг път съм обратно, искам хора около мен и в повечето случаи ги има,чак ми писва(и на вас предполагам).
Накратко,мисля че, съм един нормален човек със своите чудатости, както всеки един и това явление не ме променя(твърде отдавна се случва).Стряска ме когато се случи,но ще трябва да го овладявам.
Така и така го има.
Трудно ми беше да говоря за него, както и ми е трудно да описвам какво точно се случва,защото е много лично иначе помня всичко.То се запечатва.
Сега чета "Преживявания извън тялото" на Мънро и доста ми помага.(още съм в началото)Много благодарности на Gil-Galadh че, ме насочи така правилно, мисля че тази книга ще ми помогне доста.Улучи точно в десятката.
Благодаря, още веднъж