Автор Тема: Астрален бой  (Прочетена 61071 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
Отг: Астрален бой
« Отговор #120 -: Април 24, 2006, 18:49:45 pm »
музиката няма много общо.Един от най-духовно развитите хора,които познавам е много голям фен на Дуум метъла например
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

aro

• Гост
« Отговор #121 -: Април 24, 2006, 20:49:35 pm »
Да, вярвам в Бог още от както се осъзнах.
Мисля, че всеки човек още от най-ранна възраст знае, че има Бог.После, когато материалния свят го завладее, губи малко по малко това знание и се оставя то избледнее.
С две думи, християнка съм.
Непрекъснато си общувам в мислите си, но със самата себе си или поне не мисля че е с някой друг.Моля се също понякога е не прекалено рядко, но не съм и фанатик.
За музика ако трябва да говорим, да слушам много музика, но наистина не свързвам това чудо с музиката.То се появи доста преди да се оформят музикалните ми вкусове, а те са насочени към ъндърграунд електрониката - ambient, idm,emotional experimental electronica и electronica synthetica.Това е доста непопулярна музика тук, както и почти навсякаде.Като внушение е силна за мен,как ще влияе на някой друг незнам(твърде малко са тези, които я обичат).И не, не е агресивна музика.
За стая имам си една и е подредена по мой вкус, както и повечето неща около мен.Мога да се затворя в нея и често го правя, аз съм едно дете и ми трябва да си стоя сама понякога,самодостатъчна съм си.Друг път съм обратно, искам хора около мен и в повечето случаи ги има,чак ми писва(и на вас предполагам).
Накратко,мисля че, съм един нормален човек със своите чудатости, както всеки един и това явление не ме променя(твърде отдавна се случва).Стряска ме когато се случи,но ще трябва да го овладявам.
Така и така го има.
Трудно ми беше да говоря за него, както и ми е трудно да описвам какво точно се случва,защото е много лично иначе помня всичко.То се запечатва.
Сега чета "Преживявания извън тялото" на Мънро и доста ми помага.(още съм в началото)Много благодарности на Gil-Galadh че, ме насочи така правилно, мисля че тази книга ще ми помогне доста.Улучи точно в десятката.
Благодаря, още веднъж :)

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #122 -: Април 24, 2006, 21:07:20 pm »
А на Монро книжките имат и продължение 'Далечни пътувания" и "Endless journey'
« Последна редакция: Април 24, 2006, 22:48:22 pm от Horus »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #123 -: Април 25, 2006, 11:17:33 am »
aro виж още темите за  многоизмерни и паралелни преживявания и излизане от тялото които са по-назаде в тази секция  ;)

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #124 -: Април 25, 2006, 13:25:43 pm »
музиката няма много общо.
Музиката акордира човешката душа.
ambient, idm,emotional experimental electronica и electronica synthetica
Това са любими звучения и за мен... Те със сигурност водят към омиротворение. Също и някои ethno-неща, и някои религиозни песнопения...

Мисля, че една по-нататъшна стъпка е създаването на постоянна въздигнатост - един вид непрестанно пречистване, съсредоточаване, укрепване... Някъде назад из темата се спомена за това да си представяш как надмогваш своите враждебни видения, при което демонът изведнъж се обезсилва и стопява в нищото... Има и още по-интересна посока - да се опиташ да създаваш представа, че превръщаш изпречващите ти се демонични сили в нещо благодатно; нещо като обръщаща самозаблуда... Ако се концентрираш върху своята божествена представа (без да позволяваш тя да се вкостенява в някакъв фанатизъм), Тя присъства доста мощно и ти дава грамаден потенциал. Полезно е самоубеждението, че при такава концентрация враждебните сили не могат да се приближат.
Всъщност, между другото, привиждането на враждебни сили е свързано с остатъците на несъвършенство в самите нас. Това са подтици на съзнанието ни да се пребори с един или друг порок, като победи несъвършенството (демона) и постигне едно надхвърляне на критичността. Разбира се, много е трудно да си спомним и да се замислим за тези неща в момента, когато ужасяващите изчадия на личния ни ад се изсипят наоколо - ето защо една постоянна визуализация работи доста благотворно. Преди време аз си представях сфера, която ме описва и с полупрозрачната си, кристално светеща стена тази сфера не допуска никакви враждебности... Ти решаваш каква форма на защита ще си представиш и какви качества ще има тази форма - по какъв начин ще отблъсква нападенията, ще бъде ли неатакуема, или какво. Важното е тази защитна форма да е красива, да е в унисон с разбиранията ти за опасност и защита и да се концентрираш в "имането" на нейните качества. И тя ще ги има. Някои хора си представят крепости, други - огнени кълба, трети - че са невидими... Това е само формалната страна и няма съществено значение. Но все пак ми се струва, че концентрирането върху една постоянна форма, която си избираш, е по-подходящо - така представата се утвърждава в съзнанието и се засилва - нещо като дълго упражнявано майсторство...
На упрека, че това може да се нарече самозаблуда ще кажа, че то е именно самозаблуда и като контрааргумент ще изтъкна вярата в Бог (или каквото е там). Ако ти вярваш в Това, То е с теб и ти си Негова (в някакъв смисъл), та То няма да остави "овцата си" да я изядат вълците - ще я пази. Ето защо, една такава самозаблуда може да се нарече и самолечение - санитарна дейност по преодоляване на казаните по-горе несъвършенства, с които съзнанието се сблъсква във вид на демони.

Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #125 -: Април 25, 2006, 20:14:16 pm »
прочети 'Преживявания извън тялото" на Робърт Монро.В спиралата я има.Би трябвало да ти свърши много работа

Да, цялата поредица за Out Of Body experiences, както и "Пътят на душите" от Майкъл Нютън  ;)
musica universalis

aro

• Гост
« Отговор #126 -: Април 26, 2006, 07:17:42 am »
@flyDragon и аз доста често съм си мислила, че това са си моите демони, но до подобни изводи стигам доста след събитието.Когато е минало малко време, вече от чудене какво да измисля :)
Веднага след подобна случка имам съвсем други идеи, може би съм прекалено объркана в такъв момент.Както и да е, ще приема съвета ти и ще си въобразя, че съм недосегаема  :D ако успея де...
Сега си чета Мънро и си спя като труп.
Ще взема да се мобилизирам май :D

agatha

• Гост
« Отговор #127 -: Май 20, 2006, 15:18:17 pm »
Досега в астрала успявам да стана невидима и да летя -не знам как го правя -един път ме видяха и ме хванаха.Ужасът ми е друг не е свързан със смърт и с бой а със секс-в повечето случаи съм ужасно възбудена но искам да се спре това .Притеснява ме разлика с реалността няма никаква -изцедяваме енергийно и цял ден съм като замаяна .Казаха ми че това са енергийни вампири.Как да го прекратя -често и се самозадоволявам насън.Та по принцип не съм правила секс от 3 години но мога да си призная че това не ми липсва след тези сънища-ако някой има идея какво мога да направя за да се спре и да го изконтролирам ще се радвам.

Eon

• Гост
« Отговор #128 -: Май 20, 2006, 15:21:17 pm »
Ами както си се научила да влизаш в Астрала и да летиш
по същата методика трябва и да можеш да направиш другото
Изисква се малко повече тренинг...
Питай - някои хора тука са ходили там.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #129 -: Май 20, 2006, 18:13:42 pm »
Досега в астрала успявам да стана невидима и да летя -не знам как го правя -един път ме видяха и ме хванаха.Ужасът ми е друг не е свързан със смърт и с бой а със секс-в повечето случаи съм ужасно възбудена но искам да се спре това .Притеснява ме разлика с реалността няма никаква -изцедяваме енергийно и цял ден съм като замаяна .Казаха ми че това са енергийни вампири.Как да го прекратя -често и се самозадоволявам насън.Та по принцип не съм правила секс от 3 години но мога да си призная че това не ми липсва след тези сънища-ако някой има идея какво мога да направя за да се спре и да го изконтролирам ще се радвам.
Като за начало трябва да си разработиш някакъв метод за защита-непробиваемата сфера около теб е най-простото и ефикасно(представяш си че има такава сфера около теб-в астрала се появява веднага).
  От психоложка гледна точка тези са проявление на собственото ти съзнание,заради липсата на секс дълго време.Най-добрия начин в крайна сметка е да си намериш приятел или вибратор,като силно препоръчвам първото.
 Пояснявам не първия срещнат-а някой който да ти допадне и да ти поразтърси сърцето...

agatha

• Гост
« Отговор #130 -: Май 20, 2006, 18:50:32 pm »
Благодаря за съветите -това със сферата съм го правила но през деня-ще го пробвам и преди сън.Може би нещо кармично за приятеля.....голяма любов преди години ....иска ми се но още не съм готова....много лично......Тези сънища откакто медитирам всеки ден се поразредиха-така че има кога да си почивам....Пожелавам ви всичко добро и хубави сънища довечера

Неактивен ----------

• Доста Писал
« Отговор #131 -: Май 22, 2006, 11:58:28 am »

Бяхме много оживени - цяло ято от многобройни катерачи, които трескаво опъваха дълги черни кабели, с помощта на които да се изкачваме. Трябваше много бързо да пренесем всичко горе - и хората, и приборите, и провизиите - всичко. Сякаш прииждаше някаква вода, която ни караше да бързаме нагоре към планинските върхове. Никога не съм ги виждал толкова възбудени - досега все сме се срещали в закътаните си лагери, около палатките, шатрите и пещерите, в омиротворени разговори или мълчание. Винаги съм усещал смътното безпокойство и вълнение от предстоящото, но в този момент настроенията бяха апокалиптични - като птици хвърчаха наоколо, завръзваха кабелите и ги опъваха като мостове над пропастите, а по-несъвършените, които не познаваха левитацията, се изкачваха по стръмните скали. Единствената сигурност беше горе - във върховете, до самото индигово-синьо небе. Отдолу идваха сивите, прииждаха в боен строй. Но независимо от тяхното враждебно приближение към нашите лагери, най-просветените от нас се чувстваха спокойно; планината и нейните върхове щяха да останат недосегаеми... Само единици осъзнаваха, че горе, от върховете ще се отворят врати в небето ни и ние ще се окажем още по-далеч от този свят... /сън/
« Последна редакция: Май 22, 2006, 12:04:23 pm от flyDragon »
Цитат

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #132 -: Май 22, 2006, 12:55:23 pm »
Яко.И се случва в момент в който чета точ1но нещо подобно :D

Неактивен ----------

• Доста Писал
« Отговор #133 -: Май 22, 2006, 14:31:08 pm »
...естествено, че се случва точно в такъв момент! ;)
Цитат

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #134 -: Май 22, 2006, 23:06:04 pm »
Цитат
музиката няма много общо.

Има Gil-Giladh и то каква - аз се лекувам в момента с музика. Проекта ми е в началото си, но е доста обещаващ. Искаш ли да направиш един експеримент? Или който и да е от форумците....

Ако имаш подводни говорители, легни във вана - ако нямаш - в лелото си и си сложи говорителя на по 15 минути на слънчевия сплит или на сърдечния център (мразя индйските думи чакри)...намери си Вангелис с оперния акомпанимент или класика НО НЕ рок или поп. Български хора стават, ама трябва да си много здрав да им издържиш....

Кажи ми после къде ходиш в астралите и какво правиш там и как ти е енергията.

Ако искаш да се подготвиш за астрален бой, трябва да магнетизираш водата/въздуха с червена светлина, ако искаш да релаксираш - със синя, ако искаш да се лекуваш - със зелена..... Има и още.... ::)...ама като си патентовам проекта ще ви го напиша..... ;D

Не искам да те отклонявам от темата, но понякога хората "създават" астралите" и се бият със себе си.....
« Последна редакция: Май 23, 2006, 00:37:59 am от Horus »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27