Значи... прочетох цялата тема... и възникнаха много въпроси, за които искам да ви попитам като по-вещи в занаята...
Преди време някъде бегло съм дочувал за Астрал и за различни измерения... но след тази тема, която изчетох с много голям интерес и която ме образова и открехна по много въпроси, но и която ми създаде още такива...
Така едни от основните ми въпроси, които ме вълнуват за момента:
1: Всеки 1 човек ли може да се научи да влиза в Астрал без изключение... с необходимите знания, опит(практика), постоянстово и прочие?
2: За музикалното отклонение, което се направи в темата ми стана интересно... значи аз слушам Метъл във всичките му форми, това руши ли ме или е според възприятията ми за него(принципно ме зарежда полужително, до колкото си мисля аз... - искам вашето експертно мнение) като цяло.
3: За Астралния Бой, не ми стана ясно за учителя... той от каде се пръхва и как те намира и знае, че си новак?
4: За Астралния Бой, ако си доста енергийна личност... възможно ли е със свой създания, сътворени от фантазията ти едва ли не, да създадеш армия и да превземеш дадена крепост(пояснявам, че и за това ставaше въпрос в основната статиия, любезно предоставена от Alien).
5: Взъможно ли е в Астрал да си промениш формата и да не си човек, а да бъдеш някакъв звяр, демон(но да си от Бялата страна)...
6: Има ли опасност веднъж захванал се с това излизане извън тялото да ти навреди по някакъв начин върху тебе самия и да не можеш примерно да се наспиш(т.е. постоянно да си там в 4д-то и да се превърне в някакъв ужас и да си изморен, отпаднал постоянно).
7: Каква е разликата между Осъзнатото сънуване и Астрал - или ако съм разбрал правилно, това трябва да бъде едно и също... и дали сънищата се водят някакъв вид излизане извън тялото и прочие...
Това са част от въпросите, много ще съм ви благодарен ако можета да отговорите или на поне част от тях... С един човек се свързах, нали по тези пречини, даде ми да чета Монро(каза, че ще помогне)... Защото това е доста интересна материя и просто съм лювопитен и дори податлив да се опитам да се занимавам - според вашите отговори по въпросите, които съм задал може би ще определи дали е опасно, или е забавно, или мистериозно(на този е тап е такова за мен и може би това ме превлича)...
Благодаря предварително...