Здрасти на всички!
Малко ми е кофти да пиша, това е първият ми пост...притеснявам се.

Заинтересува ме темата за сънищата, защото имам доста интересни и стряскащи историйки около сънуването.
Мисля, че има огромна разлика в това да сънуваш осъзнато, сам да твориш сънищата си и излизането в астралния свят, което е плашещо и стряскащо преживяване, поне за мен.Винаги пристигат около мен красиви,синеоки(празни и ледени в същноста си същества),които, като че ли ме познават по-добре от самата мен.Какво са ми правили, няма да казвам,защото е ужасно в самия си замисъл, уж е безобидно, а не е!
Ужасяващи са, защото знам, че не мога да им се противопоставя и единствения начин да се отърва е да се моля на Бог или да се мъча да се върна или да извикам.Понякога съм прекарвала доста време в мъчене да извикам, но не може.Не можеш да се мърдаш, да викаш,не си способен да се отървеш на време.Два пъти летях над някакъв океан,там някои от тях имат някаква постройка, която е прозрачна, като стъкло, но всъщност е нещо друго,
като че ли е издигната от самия океан.Незнам, няма как да ви го обясня, просто трябва да се види, което не е за препоръчване.Те си умират от кеф да се превъплъщават от един образ в друг, като по този начин объркват
душата ти.Ти си мислиш че си на някакво прекрасно място докато в един момент се оказва,че си се объркал, но тези случаи са по-рядки.Най-често ги виждам докато уж спя, а виждам стаята и предметите около мен, всичко е реално до такава степен, че дори е повече от реално.Тогава вече се виждам как се мъча да се събудя и как не мога.Много е ярко.Последният път, който е един от малкото, в които душата ми не се обърка и отиде на правилното място почувствах земетресение, което беше толкова истинско, че леглото ми се тресеше към 15 сек. след като вече бях будна.Събудих се точно в един посред нощите и повече не заспах.Разбудих цялата къща и им казах, че е имало земетресение и да чакат вторични трусове.Докато най-накрая не разбрах, че земетресение не е имало, защото не се съобщи за такова никъде.
Това стряскащо явление ми се случва от дете (от към 8 годишна)и нямам специална рецепта,нито мога да ви обясня как се случва и защо.Нито пък искам да ми се случва.
Само мога да ви кажа, че просто е отвратително, който го е изпитвал знае!
Може всичко това да има и някакво друго обяснение, в което твърдо не вярвам, но знае ли човек