Автор Тема: Астрален бой  (Прочетена 61061 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ssi

• Гост
Отг: Астрален бой
« Отговор #105 -: Април 11, 2006, 17:06:42 pm »
Е нали ЖИВЕЕМ на Земята.

Дали мога? ...... Не знам!
Как??? С медитация???   :-\

А най интересно е как хората живяли преди нас са знаели много повече. Сега имам чувството ,че изкуствено се затормозяваме с глупости за да не можеме да разберем елементарни неща. Защо не се предават тези знания....ОК това е друга тема..

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #106 -: Април 13, 2006, 22:36:52 pm »
"А най-гадното е как всички околко теб постоянно ти повтярят че трябва най-сетне да порастнеш"

Оберон, постоянно ми го повтарят отвсякъде. Писна ми. :)
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Oberon

• Гост
« Отговор #107 -: Април 14, 2006, 12:50:57 pm »
И то враговете на човека - жените нали:)))?

tsv

• Гост
« Отговор #108 -: Април 17, 2006, 12:05:43 pm »
И то враговете на човека - жените нали:)))?
Абе, знаем, че от Адамово време насам, все жената спъва Човека.  : ;) И за всичко, ако не е виновна Жената, то със сигурност тогава е Сатаната. :P

Oberon

• Гост
« Отговор #109 -: Април 17, 2006, 12:17:54 pm »
бе в крайна сметка мъжа си е виновен, че позволява на жената да му се качва на главата. както винаги съм твърдял - има си глава за качване:))) оффтопик

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #110 -: Април 17, 2006, 15:20:48 pm »
Сатаната???
Ся стана тя.......мани, мани
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #111 -: Април 17, 2006, 21:06:40 pm »
Сатанаил навсякъде го водят мужки.А я си представете жена му ква е ,а? Е как тогава да не си Зъл
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

aro

• Гост
« Отговор #112 -: Април 23, 2006, 19:00:53 pm »
Здрасти на всички!
Малко ми е кофти да пиша, това е първият ми пост...притеснявам се. :)
Заинтересува ме темата за сънищата, защото имам доста интересни и стряскащи историйки около сънуването.
Мисля, че има огромна разлика в това да сънуваш осъзнато, сам да твориш сънищата си и излизането в астралния свят, което е плашещо и стряскащо преживяване, поне за мен.Винаги пристигат около мен красиви,синеоки(празни и ледени в същноста си същества),които, като че ли ме познават по-добре от самата мен.Какво са ми правили, няма да казвам,защото е ужасно в самия си замисъл, уж е безобидно, а не е!
Ужасяващи са, защото знам, че не мога да им се противопоставя и единствения начин да се отърва е да се моля на Бог или да се мъча да се върна или да извикам.Понякога съм прекарвала доста време в мъчене да извикам, но не може.Не можеш да се мърдаш, да викаш,не си способен да се отървеш на време.Два пъти летях над някакъв океан,там някои от тях имат някаква постройка, която е прозрачна, като стъкло, но всъщност е нещо друго,
като че ли е издигната от самия океан.Незнам, няма как да ви го обясня, просто трябва да се види, което не е за препоръчване.Те си умират от кеф да се превъплъщават от един образ в друг, като по този начин объркват
душата ти.Ти си мислиш че си на някакво прекрасно място докато в един момент се оказва,че си се объркал, но тези случаи са по-рядки.Най-често ги виждам докато уж спя, а виждам стаята и предметите около мен, всичко е реално до такава степен, че дори е повече от реално.Тогава вече се виждам как се мъча да се събудя и как не мога.Много е ярко.Последният път, който е един от малкото, в които душата ми не се обърка и отиде на правилното място почувствах земетресение, което беше толкова истинско, че леглото ми се тресеше към 15 сек. след като вече бях будна.Събудих се точно в един посред нощите и повече не заспах.Разбудих цялата къща и им казах, че е имало земетресение и да чакат вторични трусове.Докато най-накрая не разбрах, че земетресение не е имало, защото не се съобщи за такова никъде.
Това стряскащо явление ми се случва от дете (от към 8 годишна)и нямам специална рецепта,нито мога да ви обясня как се случва и защо.Нито пък искам да ми се случва.
Само мога да ви кажа, че просто е отвратително, който го е изпитвал знае!
Може всичко това да има и някакво друго обяснение, в което твърдо не вярвам, но знае ли човек :)

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #113 -: Април 23, 2006, 21:08:06 pm »
Едно от обясненията е следното:
Имала си кошмарно преживяване в низшия астрал, там където нищо не е такова, каквото изглежда..За съжаление много от хората навлизат именно там в кошмарните си нощи, поради някакъв енергиен спад или изтощение...Там ги очакват съвсем "добронамерено", докато в крайна сметка душата не разпознае манипулацията, и не започне дфа търси изходи за бягство - към реалността... ;)
Има и друго - с тези страховити енергии някои хора дори си играят, изграждайки могъщи егрегори и захранващи астрални форми, които след това трудно могат да бъдат укротени... - т.нар. Магове и Магьосници, които само наливат "масло в огъня"...шарлатани в Астрала!!! ;D ;)
musica universalis

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #114 -: Април 24, 2006, 00:14:48 am »
Здрасти на всички!
Малко ми е кофти да пиша, това е първият ми пост...притеснявам се. :)
Заинтересува ме темата за сънищата, защото имам доста интересни и стряскащи историйки около сънуването.
Мисля, че има огромна разлика в това да сънуваш осъзнато, сам да твориш сънищата си и излизането в астралния свят, което е плашещо и стряскащо преживяване, поне за мен.Винаги пристигат около мен красиви,синеоки(празни и ледени в същноста си същества),които, като че ли ме познават по-добре от самата мен.Какво са ми правили, няма да казвам,защото е ужасно в самия си замисъл, уж е безобидно, а не е!
Ужасяващи са, защото знам, че не мога да им се противопоставя и единствения начин да се отърва е да се моля на Бог или да се мъча да се върна или да извикам.Понякога съм прекарвала доста време в мъчене да извикам, но не може.Не можеш да се мърдаш, да викаш,не си способен да се отървеш на време
Можеш да им се противопоставиш.Друг е въпроса че най-вероятно ти внушават това че не можеш.А молитвите в случая повече могат да навредят-тея гадинки се хранят от енергията,която отделяш чрез молитвата.Възможно е (и то твърде вероятно) да са проекции на собственото ти съзнание.А това че не можеш да мърдаш може да се дължи на две  неща:
 Прекалено мнго си тук в материалния свят
 Нямаш достатъчно енергия(в 75% от случаите е това)

.Два пъти летях над някакъв океан,там някои от тях имат някаква постройка, която е прозрачна, като стъкло, но всъщност е нещо друго,
като че ли е издигната от самия океан.Незнам, няма как да ви го обясня, просто трябва да се види, което не е за препоръчване.Те си умират от кеф да се превъплъщават от един образ в друг, като по този начин объркват
душата ти.Ти си мислиш че си на някакво прекрасно място докато в един момент се оказва,че си се объркал, но тези случаи са по-рядки.Най-често ги виждам докато уж спя, а виждам стаята и предметите около мен, всичко е реално до такава степен, че дори е повече от реално.
Ми то всеки може да си променя образа когато е в астрала и наистина е много яко.А смяната на местата обикновено също се дължи на собствената воля.

Тогава вече се виждам как се мъча да се събудя и как не мога.Много е ярко
Най-добрия начин е да почнеш да си мислиш за физическото си тяло.

.Последният път, който е един от малкото, в които душата ми не се обърка и отиде на правилното място почувствах земетресение, което беше толкова истинско, че леглото ми се тресеше към 15 сек. след като вече бях будна.Събудих се точно в един посред нощите и повече не заспах.Разбудих цялата къща и им казах, че е имало земетресение и да чакат вторични трусове.Докато най-накрая не разбрах, че земетресение не е имало, защото не се съобщи за такова никъде.
Това стряскащо явление ми се случва от дете (от към 8 годишна)и нямам специална рецепта,нито мога да ви обясня как се случва и защо.Нито пък искам да ми се случва.
Само мога да ви кажа, че просто е отвратително, който го е изпитвал знае!
Може всичко това да има и някакво друго обяснение, в което твърдо не вярвам, но знае ли човек :)
Елемента стресенето е  често срещан.Но в повечето случаи са просто кинестетични халюцинации.Иначе си типичен случаи на човек,които има ПИТ(преживяване извън тялото) и си нещо като талант,такива с аоколо 25% от хората. Отвратителното отново зависи от нагласата.Работата е там че искаш или не се случва.Най-добрия начин е да се научиш да контролираш излизането.

aro

• Гост
« Отговор #115 -: Април 24, 2006, 10:52:16 am »
Да, имам прекалено много страхове и как да нямам, след подобни кошмари.
Мъча се по всякакъв начин да загърбвам недостатъците си и в никакъв случай не мога да се нарека материалист(поне аз така си мисля)
Явно, обаче, допускам прекалено много грешки (явно страхът надделява над любовта, поне в сегашната ми възраст, а и преди време)
И повярвай ми мъча се да мисля за тялото си.Това става инстинктиво, но не може да избягаш понякога.Усещам се как се опитвам да си мръдна ръката или да извикам, но усилията са напразни.
Трябва да се развивам, явно съм още в началото, за да попадам на подобни места...или наистина съм прекалено грешна (напълно възможно) за да отивам там ;)
Няма да забравя, като дете (още по времето на комунизма)бях стигнала до извода, че трябва да съм добра и да давам слънчоглед на всички деца, които поискат за да не ми се случват подобни щуротии, хе-хе-хе, такива са ми били представите за добро :D
Мдаа, налага се да бъда позитивна, но какво значи позитивизма когато е само една обвивка на негативното.Съзнавам, че трябва да се боря за да избягна това чудо и ще се постарая, до колкото мога.
Благодаря ви за отговорите и за това че, не погледнахте скептично на твърденията ми :)

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #116 -: Април 24, 2006, 12:03:43 pm »
такова нещо като грешност няма.Това че се възприемаш като такава като нищо може да е причината.
Иначе някакви приости медитацийки би трябвало да ти помогнат да натрупаш енергия достатъчна за да се движиш свободно,че и да разкараш гадинките

aro

• Гост
« Отговор #117 -: Април 24, 2006, 12:53:41 pm »
 :)
Не говоря за понятието грешник в буквалния смисъл на думата.
Говоря за това, когато съвестта ти говори, когато не си на правия път, когато съжаляваш за постъпките си и т.н.
Опитах с йога, но стигнах до извода, че това не е моя път или поне по начина, по който се налага тук. ;)Пък и съм прекалено разсеяно създание, много трудно се съсредоточавам в нещо когато около мен има двайсет човека :)
Принципно за такива неща трябва да съм сама, а това е много рядко
Ще видим следващият път когато се случи до къде ще я докарам.Хубавото ще бъде ако мога да предизвиквам подобни състояния по мое собствено желание.Мисля, че това ще е крачка към контролирането им.До тогава остава единствено да се опитвам да се отърся от страховете и параноите си.Това може би, ще е първата крачка.
Мерси ти за съвета.Тези дни ако остана сама достатъчно време ще опитам малко да поработя над себе си.Лошото е, че имам тиреодит на Хашимото и повечето упражнения ми влияят не ообено добре на сърдечната дейност,пък и на мястото на щитовидната жлеза е Вишудха чакра.Трябва да избягвам някои упражнения :)
Абе все ще намеря начин за отърсването от отрицателната енергия.
Ще видим.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #118 -: Април 24, 2006, 14:31:17 pm »
прочети 'Преживявания извън тялото" на Робърт Монро.В спиралата я има.Би трябвало да ти свърши много работа

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #119 -: Април 24, 2006, 18:37:00 pm »
 :---
aro, каква музика слушаш? Има ли в нея твърде много негативизъм? Пресилена ли е, има ли твърде много еуфория в нея?
Имаш ли си собствена стая, в която да можеш да се затвориш и да си я наредиш по твой вкус?
Имаш ли Бог, или Нещо друго, в Което вярваш и с Което "общуваш" от време на време?
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27