Автор Тема: Астрален бой  (Прочетена 60954 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
Отг: Астрален бой
« Отговор #75 -: Март 14, 2006, 20:58:42 pm »
  Абе момчета и момичета ,чета ви тука постовете и немога да вдяна за що иде реч! :( Някой ще обяснили на народонаселението ,какви са тези "електронни " игри дето ги играете? Каква е тази агресия с избиване и раняване на непознати хора?
Ами това астралната проекция е едно такова,при което съзнателно или не толкова част от съзнанието ти напуска тялото и "пътува" т.е. способен си да посетиш паралелни на нашия светове или да си се мотаеш тук.Там "избиването" е рядко,проблема е че тука повечето от историйките са си обикновени сънища.Това произтича от близостта и сходността на двете.Все пак при астралната тялото ти изглежда заспало и има странни образи и усещания,които долавяш.По темата препоръчвам "Пътуване извън тялото" на Робърт Монро и "Осъзнатото сънуване" на Стив ЛаБерж
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

coroviev

• Гост
« Отговор #76 -: Март 14, 2006, 21:00:43 pm »
 Това за което говориш нали не е свързано с приемане на "стимуланти", че почнах да се притеснявам?

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #77 -: Март 14, 2006, 21:09:16 pm »
Ами принципно не е. Макар че и стимулантите могат да докарат такова състояние-конкретно психеделиците.
В миналото шаманите са ползвали Salvia Divinorum,сега с епродава на цигарки за пушене...
други докарващи такова състояние са ЛСД,ДМТ,ДХН...
 Обаче няма смисъл да си играеш с наркотиците,по-добре да прекараш малко повече време в работа над себе си и да постигнеш същия ефект чрез просто отпускане или самохипноза

coroviev

• Гост
« Отговор #78 -: Март 14, 2006, 21:11:47 pm »
Цитат
стимулантите могат да докарат такова състояние-конкретно психеделиците.
Това имах предвид под "притеснявам". ЛСД си е кофти работа. Може и да не "изтрезнееш" след приема му. Случва се и то не рядко.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #79 -: Март 14, 2006, 21:13:59 pm »
Тогава не ги ползвай.МОжеш да си излизаш от тялото без нищо.

coroviev

• Гост
« Отговор #80 -: Март 14, 2006, 21:36:46 pm »
 За момента ще се въздържа от едното и от другото! ;D

Heinie

• Гост
« Отговор #81 -: Март 15, 2006, 19:55:06 pm »
Тогава не ги ползвай.МОжеш да си излизаш от тялото без нищо.

Хипервентилация ли имащ пред вид?

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #82 -: Март 15, 2006, 19:59:11 pm »
не.Медитация и релаксиране.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #83 -: Март 15, 2006, 20:53:53 pm »
Стигал съм само до олекване, т.е. загубвам напълно чувство за тялото си, няма го... По-натам не знам.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #84 -: Март 15, 2006, 21:47:25 pm »
по-нататък  се опитваш да си размърдаш енергийното тяло или започваш да се концентрираш върху мисълта че искаш да излезеш от тялото си,да полетиш.
 Друг вариант е да си представиш че имаш второ тяло направено от светлина,след това визуализираш как това второ тяло се издига над първото,и после се опитваш да пренесеш сънзанието си във второто(най-помага да си представиш че гледаш от неговата гледна точка).
 Естествено има нужда от практика преди да стане.Това е и предимството на "помощните средства",че те изхвърлят още на първия път.
 на това форумче има още много полезна информация:
http://forums.bgway.com/viewforum.php?f=17&sid=df322f3446fa6bebc1daf40c88eea684

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #85 -: Март 15, 2006, 23:08:53 pm »
Благодаря ти, това все повече почва да ми харесва!

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #86 -: Март 19, 2006, 11:48:59 am »

Моята практика в тая посока е доста костелива... От доста време полагам усилия за такова съзнателно излизане, може би грешката ми е в непостоянството, но обикновено едно странно усещане, че трябва да си поема дъх, затяга свързаността ми с материалното тяло. Иначе, в областта на слънчевия ми сплит се насъбира топка от енергия и вълнение, която може да се изобрази като светлина. Тогава около мен усещам мнoгoбройни виши присъствия, тържествени и добронамерени. Имате ли сходни предродилни изживявания?
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

tsv

• Гост
« Отговор #87 -: Март 19, 2006, 12:58:45 pm »
Моята практика в тая посока е доста костелива... От доста време полагам усилия за такова съзнателно излизане, може би грешката ми е в непостоянството, но обикновено едно странно усещане, че трябва да си поема дъх, затяга свързаността ми с материалното тяло. Иначе, в областта на слънчевия ми сплит се насъбира топка от енергия и вълнение, която може да се изобрази като светлина. Тогава около мен усещам мнoгoбройни виши присъствия, тържествени и добронамерени. Имате ли сходни предродилни изживявания?
Като дете люлял ли си се на въртележка? Помниш ли усещането? Опитай се да го предизвикаш, когато се опитваш да излезеш от тялото си - едно завихряне все едно се въртиш на въртележка, само че спираловидна.

Какво разбираш под предродилни преживявания?
Усещането да слезеш отново към материално тяло не е никак приятно, усещанията вътре в утробата са по-скоро емоционални, като кратка почивка след слизането, а самото раждане - ами трудно ми е да го опиша.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #88 -: Март 19, 2006, 13:07:46 pm »
но обикновено едно странно усещане, че трябва да си поема дъх, затяга свързаността ми с материалното тяло.
е твам и се е случвало.Пробвай да смениш позата в която лежиш.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #89 -: Март 19, 2006, 14:28:59 pm »
Значи е нормално това завихряне? При мен се получава в главата нещо като замайване и съм си мислел, че нещо не е наред...
А това, да усетя или видя някой около мен, както ги усеща  flyDragon-винаги ми се е искало, но...няма такова нещо  :(   

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27