Автор Тема: Астрален бой  (Прочетена 60972 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
Отг: Астрален бой
« Отговор #60 -: Март 01, 2006, 10:24:08 am »
Те така се чувствам всяка сутрин, когато се събудя. Трябват ми 10-ина минути, докато почна да се движа нормално, иначе все едно с чужди крака съм. Къде ли се шматкам по нощите? Нищо не помня... :(
Ми то нормално като спиш излизаш,ама тва е друг въпрос...
ами нормално е да сте изтръпнали, особено краката, като с часове стоите на 1 място и не мърдате...
и други работи ще ви изтръпнат ;D
Ти па си много зъл! Аз не седя мирно в тва легло.Пък и "изтръпване" е само условно в случая,щото не знам с кво друго да го сравня
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #61 -: Март 01, 2006, 10:29:29 am »
Даже бих добавил, че често съм като пребит сутрин, все едно цяла нощ камъни съм мъкнал. Може би в други измерения се движа през нощта...  ::)
Не мисли като човек!-Крион

prestor

• Гост
« Отговор #62 -: Март 12, 2006, 12:14:41 pm »
А какво става, когато се умре в астрала? Доколкото знам те цепи ужасно силно глава. След като това е станало може ли да се направи нещо по въпроса с главобола и по-бързото възстановяване.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #63 -: Март 12, 2006, 14:28:17 pm »
да, може - ако някой се опитва да те съкруши в астрала, трябва най-напред да разбереш кой е той - да изградиш антитяло от неговата същност,  и така да блокираш по-нататъшния достъп...с енергиен щит!
musica universalis

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #64 -: Март 12, 2006, 16:59:42 pm »
А какво става, когато се умре в астрала? Доколкото знам те цепи ужасно силно глава. След като това е станало може ли да се направи нещо по въпроса с главобола и по-бързото възстановяване.

Това е много индивидуално! Зависи от личната протекция от по-висши сили. Обикновено в такива моменти секунда преди да  настъпи фаталния момент се телепортирам някъде другаде. Иначе преди години в един масов бой успяха да ме прострелят но веднага се събудих без каквито и да е било некомфортни усещания.
« Последна редакция: Март 13, 2006, 09:05:11 am от Alien »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #65 -: Март 12, 2006, 22:50:24 pm »

Ами не можеш да имаш астрални пътувания, докато не ти се изгради наново тялото. Около година май беше, или бъркам?...

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #66 -: Март 13, 2006, 09:04:50 am »
Точно така Хорус само че  е много индивидуално - около   6 месеца по принцип , но за някои войни на светлината става и за няколко дена  :P

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #67 -: Март 13, 2006, 09:59:35 am »
бе като цяло по-добре е да не си правиш експерименти за издържливост, а овреме да изградиш светлинен щит, недопускащ агресивни влияния....Едно от първите умения, които научаваш по пътя към единството... ;)
musica universalis

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #68 -: Март 13, 2006, 12:24:23 pm »

Ами не можеш да имаш астрални пътувания, докато не ти се изгради наново тялото. Около година май беше, или бъркам?...
Ся,астралното тяло всъщност е само част от астралното ти тяло.Тоест би трябвало да можеш да излезнеш почти веднага след като са те опаткали някъде.Освен ако не си изпратил прекалено голяма част от себе си,когато ще ти трябва около ден при нормално отворени енергийни канали

prestor

• Гост
« Отговор #69 -: Март 13, 2006, 19:26:31 pm »
А ако е станало подсъзнателно? Ако не мога да изграждам щитове и тн... трябва само да чакам така ли?

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #70 -: Март 14, 2006, 17:51:26 pm »
Не можеш? Просто си го представяш малко по-живо и готово...

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #71 -: Март 14, 2006, 20:00:40 pm »
Gil-Galadh, по-скоро проблемът е, че не се сещаш да изградиш каквато и да е защита. Преди много години 6-7 пъти сънувах едно и също, от началото до края едно към едно, винаги ме убиваха и аз изобщо не се сещах как мога да се защитя. Сега вече не ми се присънва това, може би защото вече е ясно, че ще направя нещо. Е, онази нощ, толкова бързо "смотах" някакво същество, че чак аз се учудих. А иначе съм миролюбив   :D

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #72 -: Март 14, 2006, 20:44:20 pm »
Моля ви,правете разлика между сънуване и астрална проекция,въпреки че са близки и че понякога по време на сън се докосваме на астрала двете НЕ са едно и също

coroviev

• Гост
« Отговор #73 -: Март 14, 2006, 20:48:06 pm »
  Абе момчета и момичета ,чета ви тука постовете и немога да вдяна за що иде реч! :( Някой ще обяснили на народонаселението ,какви са тези "електронни " игри дето ги играете? Каква е тази агресия с избиване и раняване на непознати хора?

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #74 -: Март 14, 2006, 20:51:11 pm »
Моля ви,правете разлика между сънуване и астрална проекция,въпреки че са близки и че понякога по време на сън се докосваме на астрала двете НЕ са едно и също
Признавам си, нямам представа какво е, просто беше много истинско.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27