Автор Тема: Астрален бой  (Прочетена 61034 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

tsv

• Гост
Отг: Астрален бой
« Отговор #90 -: Март 19, 2006, 15:05:21 pm »
При мен се получава в главата нещо като замайване и съм си мислел, че нещо не е наред...
А това, да усетя или видя някой около мен, както ги усеща  flyDragon-винаги ми се е искало, но...няма такова нещо  :(   
Съвсем в реда на нещата е, поне отначало. После когато стане бързо и автоматично даже и не го усещаш. Понякога може да го няма, а да се чувстваш олекотен, сякаш в безтегловност и някак отпаднал, ама последното ако някой друг те издърпва от тяло ти.

За да ги усетиш или видиш преди да си излязал е добре да прочистиш хубаво чакрите си или просто да минеш в друго ниво, имаше едни книжки които описваха преминаването през различните мозъчни вълни - алфа, бета и гама май бяха с различни техники. При една от тях се получава точно това усещане, а често и виждане точно на тези същества, обаче предметите и въздуха също изглеждат малко по-различно от начина по който си свикнал да ги виждаш.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #91 -: Март 19, 2006, 15:10:56 pm »
Дааа, доста хлебец ще трябва да изручам... Поне разбрах коя е най-голямата спирачка-страхът!
От друга страна пък-всяко нещо с времето си и...всяко време с нещата си  :D
Не мисли като човек!-Крион

Heinie

• Гост
« Отговор #92 -: Март 20, 2006, 17:24:27 pm »
Отсега нататък трябва да правите опит – това са го правили старите християни – да можете да излизате извън тялото си. Вашият ум говори: „То ще бъде славно да изляза“. Славно, но трябва да имаш знания. Първо. трябва да се освободиш от всички слабости на тия духове, които те заобикалят, и като излезеш, ще им кажеш: „Никой няма да се приближава до моето тяло, защото инак ще има камшик“. Но ако духовете знаят, че имаш слабости, щом заминеш и оставиш тялото си, те ще го задигнат. Затуй съвременните хора са яко свързани от Господа за своето физическо тяло, понеже ако излязат от тялото, ще бъде още по-лошо за тях – ще се спре тяхната еволюция.

Петър Дънов

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #93 -: Март 20, 2006, 18:32:23 pm »
Хайни ти да не си станал почитател на Дънов щото преди май беше от противниците ако не се лъжа   :P :P

Heinie

• Гост
« Отговор #94 -: Март 20, 2006, 19:57:31 pm »
Ех, не, никога не съм бил противник, симпатичен ми е от доста време. Просто се въздържах от споменаванрто му, защото в една-две теми на писах "Дънов" и после се вихриха 2-3 страници спорове. Така да се каже, аз допринесох за спора ::) ::)

Дъвиан

• Гост
« Отговор #95 -: Март 20, 2006, 20:06:29 pm »
Сега пак начеваш тази тема  :P :P :P
Да не се стига само до астрален бой  ;D

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #96 -: Март 22, 2006, 11:45:07 am »

Благодаря за идеята с въртележката! Създавал съм си такива симулации, които наистина завихрят доста шеметно и току виж, още веднъж ще ти докажат, че като деца преминахме през всичко всичко всичко!
Имам и една друга интересна идея. Знаете ли за фракталните мащаби и за възможността за нарастване с могъществото на фрактал? Представям си шеметно голямо пространство; а когато взорът ми достигне до глъбините на това пространство, разгръщам бездните му в още по-дълбоки разширения. Лъхва студ и реалността започва да звънти от огромност. Обзема безпокойство от размаха на такива умозримо разширяващи се пространства. От тяхната големина и от "погледа", с който се опитвам да следвам главоломното им разгръщане, духът се "разгръща" и... да излезе... За сега процесът се сгромолясва в разкъртващ трясък, при който предпочиташ да побегнеш от демоните си. И тук се отваря темата за боевете - астрални или каквито и да е, но боеве, до които със сигурност ще прибегнем скоро; ако не се измъкнем през някоя лисича дупка, за което вече споменах... Визуализация на безкрайности.
По повод на тази визуализация да ви споделя един мой детски спомен. Живеех на място, където имаше просторни и напълно равни полета. През пролетта ги засяваха с жито или трева, а през есента ги жънеха. Когато жетвата завършеше, полетата оставаха напълно равни и чисти. Тогава отивахме в някое поле, когато небето е напълно безоблачно, синьо и чисто, а слънцето далеч в заник или изгрев. Процедурата беше проста. Лягаш на земята и се разперваш, а главата си поставяш така, че взорът ти да не уавя с периферията си абсолютно нищо освен безконечната синева. Това е най-гигантското пространство, до което можеше да се докоснеш без никакви "подправки"... Усещането е за обратна гравитация - сякаш висиш от земята и  тежиш към бездната на небето, към която всеки момент ще се отрониш...

Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Дъвиан

• Гост
« Отговор #97 -: Март 25, 2006, 21:31:16 pm »
Това е любимото ми небе! И казват, че това са очите на душата -

взорът ти да не уавя с периферията си абсолютно нищо освен безконечната синева.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #98 -: Март 26, 2006, 01:05:30 am »

Това е най-гигантското пространство, до което можеше да се докоснеш без никакви "подправки"... Усещането е за обратна гравитация - сякаш висиш от земята и  тежиш към бездната на небето, към която всеки момент ще се отрониш...

musica universalis

ISIDOR

• Гост
« Отговор #99 -: Април 10, 2006, 14:10:55 pm »
Alien, това са просто твоите мисли и приживявания - те не са нищо съществено - можеш да ги наблюдаваш и изследваш, но да знаеш, че това е само следствие от нещо друго. Просто "ОСТАВИ ДА ОТМИНЕ" - ако ти не се стремиш към тях и не се вкопчваш в това което виждаш,то ще си отиде ;)
« Последна редакция: Април 10, 2006, 16:02:58 pm от Horus »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #100 -: Април 10, 2006, 18:04:20 pm »
Tо и така наречения истински живот също има за цел да се наблюдава и изследва само дето понякога го взимаме толкова на сериозно и забравяме за този отвъд който е много по реален и истински най- вече защото дава много по- голяма свобода и възможности. Погледни и темата за Многоизмерни и паралелни преживявания по- надоло в секцията мисля на страница 2  ;)

ssi

• Гост
« Отговор #101 -: Април 10, 2006, 19:24:03 pm »
Цитат
Живеех на място, където имаше просторни и напълно равни полета. През пролетта ги засяваха с жито или трева, а през есента ги жънеха. Когато жетвата завършеше, полетата оставаха напълно равни и чисти
Това да не е към Толбухин  ;D Сигурно не е защото там има "Пояси" и те стесняват хоризонта доста
А как лягахте? Защото след жътва от земята стърчат доста острички стебла...?
Не е ли по-добре на някоя могила?
Усещането е готино и съм сигурен ,че има доста такива хубави неща ,ама като порастнеш и започваш да се тровиш със простотии , нерви ,задължения , притеснения... и много по-трудно можеш да достигнеш тази "детска невинност" ,която ти помага да усещаш и правиш неща които биха ни разкрили доста "истини".
Живота така е устроен ,че ни заробва и ни повежда по един тунел и колкото по-навътре си влязъл толкова по трудно се излиза ако решиш. Абе да си дете е най-готино...макар ,че като се замисля сега на децата не им е хич лесно. Едно време детството беше много по-хубаво. И тогава съм чувал такива работи от старите хора. Значи колкото по напред вървим по пътя на "прогреса" ,толкова повече загубваме детското в себе си и възможноста да виждаме и усещаме най-простите прекрасни неща които са около нас.
Аз поне така го усещам. Кат дете знаех много по-добре как да живея в синхрон с природата отколкото сега. Много ме е яд ,ама няма как да го върна.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #102 -: Април 11, 2006, 00:34:31 am »
Напълно съм съгласен с теб.  Ех, какви времена бяха...
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Oberon

• Гост
« Отговор #103 -: Април 11, 2006, 12:31:38 pm »
А най-гадното е как всички околко теб постоянно ти повтярят че трябва най-сетне да порастнеш:)))

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #104 -: Април 11, 2006, 14:36:41 pm »
Живота така е устроен ,че ни заробва и ни повежда по един тунел и колкото по-навътре си влязъл толкова по трудно се излиза ако решиш. Абе да си дете е най-готино...

Не бъркай живота с установената упадъчна система на земята!

"... и Животът бе
виделина на
человеците.
И виделината
свети
в тъмнината,
и тъмнината
я не обзе."

- казват същите тези стари хора, за които говориш. Да си дете е най-готино - напълно съм съгласен с теб и твърдя, че ти сега веднага, още преди да си дочел изречението ми, можеш да се превърнеш в дете!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27