Автор Тема: Шамбала и Агарта  (Прочетена 173619 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Re: Шамбала и Агарта
« Отговор #255 -: Март 06, 2007, 14:22:43 pm »
Цитат
която се намира само на 3000 метра под водата.

абе не пишеше ли някъде че след 80км чак се намира кухата земя - така че тва е доста плитко  ;) Възможно е обаче Агарта да се намира на същото място но в 4Д и да не е видима за нас.
« Последна редакция: Март 06, 2007, 14:31:47 pm от Alien »

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #256 -: Март 06, 2007, 14:30:37 pm »
Въпросът е КОГА в 4д
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Trandev

• Пишещ
  • Публикации: 739
  • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
    • Елементи от някои умозаключения
« Отговор #257 -: Март 06, 2007, 14:34:17 pm »
Скоро четох за откриването на огромен подземен океан, горе долу с площта на Северния, наречен Пекинска аномалия, защото е под Китай :)

Неактивен WhiteRider

• Пишещ
  • Публикации: 518
  • *terrafim*
« Отговор #258 -: Март 06, 2007, 18:39:03 pm »
Цитат
която се намира само на 3000 метра под водата.

абе не пишеше ли някъде че след 80км чак се намира кухата земя - така че тва е доста плитко  ;) Възможно е обаче Агарта да се намира на същото място но в 4Д и да не е видима за нас.
мисля, че имаш предвид 80те километра под Хеопсовата пирамида, които са вход към сърцето на Земята в 4то измерение. Там се намира Аменти/Аментет. И е един единствен вход към Пламъка на Живота.

Интересно ми е какво можете да кажете за Шамбала и Аруба, Аруба е противоположното място на Шамбала и чисто географски и като енергия, енергийно пространство, което е създадено като вторична реакция на съсредоточаването на духовни енергии в Шамбала.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #259 -: Април 26, 2007, 18:57:37 pm »

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #260 -: Юни 01, 2007, 11:06:02 am »
Скоро в Скайп ми се включи някакъв младеж, като ми поиска ауторизация с думите: Прочетох един твой пост в дир.бг
Дадох му ауто и се заговорихме снощи. Инфото на малдежа беше: Аз ще намеря портите към Агарта :) А прякора му е Агарт Слав. от дума на дума...аз взех да му говоря за сомати, за пещерите в Тибет, и как хората и съществата там са живи, но Съзнанието им е съвсем другаде...Та той сподели следното:
" Имам личен приятел от бившата ДС, който по много зловещ начин ми показа нагледно как духът се отделя от тялото. Сомати съществата, не могат да пращат съзнанието си по далеч от околоземното. Имало някаква фина граница, която ако бъде премината, тялото умира. Има доста същества в Арагта, които са и от извънземен произход"...и т.н
Довечера продължавам разговора с него:)

Handle
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #261 -: Юни 02, 2007, 11:25:05 am »
Оберон, да продължим разговора всички на някоя пейка ли - де да знам?... :P ;D

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #262 -: Юни 02, 2007, 20:23:40 pm »
Очаквайте скоро Оберон с тениска с надпис Куха Земя или Смърт :P :P :P

sham

• Гост
« Отговор #263 -: Юни 16, 2007, 01:03:46 am »
Здравейте,мислех,че съм единствения луд и се изненадах,като ви открих-та вие сте си общество от висока класа и с перфектна квалификация.Радвам се,че ви има и ми се ще да стана част от вашето витуално общество,ако ме приемете,разбира се.Да ви се представя: аз съм Шам. И съм Шам не от вчера или днес,а от 1993 година (поне така ме нарекоха арабските ходжи тогава).Знам точния превод на името си,знам и точния превод на Аруба (на арабски - "Оруба").Имах възмогността за около две години да обходя три арабски държави,да чуя легендите,да видч артефакти,да се срещна с хора,които се заномават с древна история и за които извънземния разум е реалност.С благоговение пристъпвах в Антилските планини,по дъното на река Ефрат,по крайбрежието на Мъртво море.Каквито и скептици да има,не могат да отнемат от мен това,което съм видял с очите си,което съм чул с ушите си,което съм усетил със сърцето си...
Желанието ми е,да ви бъда полезен колкото мога,а от вас да науча още.
Надявам се на взаимно уважение на м,ненията.
С уважение към всички вас
Шам

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #264 -: Юни 16, 2007, 03:35:29 am »
..." ... Сомати съществата, не могат да пращат съзнанието си по далеч от околоземното. Имало някаква фина граница, която ако бъде премината, тялото умира. Има доста същества в Арагта, които са и от извънземен произход"...и т.н
...
Според инфо от други източници, сомати съществата са почти основно неземни. Щях да кажа всики но една част от тях са същите същности но със своите генномодифицирани земни тела.
За умирането на телата по споменатия начин мноого се съмнявам. Ама много.... Ако се случва, то мисля, че някои от тях вече са започнали да сменят планетата  :-\
Стори ми се, че някои служби се стремят да сплашат хората, за да не джиткат свободно из пространство и време.
Страха е спирачка.

sham,
добре дошъл. Ще ми е интересно да споделиш нещо от наученото.
« Последна редакция: Юни 16, 2007, 03:37:21 am от Joro Velev »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #265 -: Юни 16, 2007, 11:13:24 am »
Цитат
И съм Шам не от вчера или днес,а от 1993 година (поне така ме нарекоха арабските ходжи тогава).Знам точния превод на името си
Може би трябва да почнем от Шам  :)  Хайде, разказвай! 
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #266 -: Юли 31, 2007, 16:37:31 pm »
150-метров хълм потъна в Индия

http://www.actualno.com/

Напоследък тихото селце Таинани в североизточния индийски щат Трипура привлича все повече поклонници. Стотици хора се стичат тук, за да видят чудото - малко възвишение, обрасло с дървета, храсти и трева. Само преди седмица на това място е имало 150-метров хълм, който изведнъж е потънал в земята, съобщи ИТАР-ТАСС.

Според жителите на Таинани преди да настъпи събитието не е имало никакви тревожни симптоми, които да го предвещават. Феноменът бил предшестван единствено от дълбок звук, който сякаш идвал от недрата на земята, но работещите наблизо селяни не му придали особено значение.

Около половин час след като се чул шумът, с невероятен трясък хълмът започнал бавно да пропада.

"Той сякаш пропадна в бездната пред очите ни - разказва учителят Свапан Бхатачарджи. - При това на повърхността нямаше нито разлом, нито пукнатина, нито свлачище. Всичко стана толкова плавно, сякаш под пластовете земя "изпусна въздуха си" гигантски въздушен балон. Даже дърветата и храстите не пострадаха."

Новината първо предизвикала паника, а след това мястото се превърнало в обект за поклонение. Според учените, пристигнали да изследват феномена, става дума за научно явление, свързано с ерозия на пластовете, която понякога засяга и много дълбоки земни слоеве.

Интересното е, че след като хълмът е бил погълнат от земята, намиращите се наблизо оврази не са променили формата си.

Според местен отшелник обаче причината е в злите духове и демони. А за да се избавят жителите от злото, събират дарове - ориз, плодове и зеленчуци. В близките дни ще се състои и специален свещен ритуал.

БТА

musica universalis

Неактивен Oberon

• Доста Писал
« Отговор #267 -: Юли 31, 2007, 19:07:57 pm »
Шам, добре дошул сред нас:)
Лично аз, страшно обичам арабската култура, доста съм прочел, а и доста забравил ::) ::)
Ще ми бъде страшно интересно да чуя разказите ти, и най-вече анализа ти. Ако искаш може да отвориш тема, в която да дискутираме странния и мистичен Изток. Би било най-добре в раздела за древни цивилизации.
Тук мненията се уважават разбира се, е, понякога се стига до разни неща, но при толкова сложна материя и толкова диваци като нас, мисля че е нормално :P
« Последна редакция: Юли 31, 2007, 23:13:43 pm от H. »

Неактивен Oberon

• Доста Писал
« Отговор #268 -: Август 03, 2007, 11:01:19 am »
По повод кухата земя, днес чета в в-к"Труд", че руснаците забили руското знаме под Северния полюс, на 4км дълбочина. Канадците разбира се подскочили , ама тях кой ги пита хаха. Канадския външен министър заявил, че не може Русия просто да отиде някъде, да боцне знамето и да обяви територията за руска, това не било 15 век. Хахах! Американосите кво направиха със знамето си на Луната:))?

Настъпва нова ера - разработването на колосалните находища на нефт в триъгълника Чукотка- Северен полюс - Мурманск.
« Последна редакция: Август 06, 2007, 17:54:16 pm от H. »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • WATCHER
« Отговор #269 -: Август 10, 2007, 16:37:19 pm »
По повод кухата земя, днес чета в в-к"Труд", че руснаците забили руското знаме под Северния полюс, на 4км дълбочина. Канадците разбира се подскочили , ама тях кой ги пита хаха. Канадския външен министър заявил, че не може Русия просто да отиде някъде, да боцне знамето и да обяви територията за руска, това не било 15 век. Хахах! Американосите кво направиха със знамето си на Луната:))?

Настъпва нова ера - разработването на колосалните находища на нефт в триъгълника Чукотка- Северен полюс - Мурманск.

Е то си беше напълно нормално да  пуснат такава новина - едва ли някой се е надявал да кажат нещо различно от това което се очаква и най важното не нарушава статуквото. А статуквото се променя само когато е планирано.  ;) Те и на луната уж ходиха и уж снимаха ама  друг е въпроса кой им вярва  :P
« Последна редакция: Август 10, 2007, 16:38:08 pm от Alien »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27