Автор Тема: Шамбала и Агарта  (Прочетена 190159 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Saturn5

• Гост
Отг: Шамбала и Агарта
« Отговор #195 -: Януари 06, 2006, 21:23:53 pm »
ЕОН, много си кух и ти каот мене:)))
Образувала се  е нормалко, ама нали после сме били роби на Анунаките и сме им ровили материали за тяхната планета, сами сме си я направили като хралупа хахахахахах
Айде моля те, стегни се:)))

Много смешно. А и да не забравя много сте отворени :)
« Последна редакция: Януари 06, 2006, 22:23:36 pm от Horus »

Saturn5

• Гост
« Отговор #196 -: Януари 06, 2006, 21:30:41 pm »
Пълни щуротии:)
1. Магнитния и географския не съвпадат по една много елементарна причина:))) Географския е фиксиран от оста на Земята и меридианната и паралелна мрежа. Магнитния зависи от ядрото и Слънцето. Както всички тук знаем, ама май някой бързо забравя гледам, земното ядро и полутечната магма около него се въртят с различна скорост и поради тази причина имаме магнитно поле, заради триенето. Именно поради това, че ядрото не е идеална сфера и се върти по друг начин, се получава това разминаване. Не ми ги развивай тия плс...
Оф, нямам време да се занимвам имам работа. Трябва да се видим  и на биричка да се разгорещим :)))

Оберон

Пълните щуротии ги разправяш ти, като ми цитираш "партийния устав" дословно.
Кажете ми само едно нещо - какъв е смисълът да ви доказваме нещо против вярата ви в безпогрешноста на "партията" :-X
« Последна редакция: Януари 06, 2006, 22:24:25 pm от Horus »

Saturn5

• Гост
« Отговор #197 -: Януари 06, 2006, 21:48:48 pm »
Saturn 5, чувам от старите форумци че си уважавана натура тука:))) Лошо няма:) Аз съм един от противниците на Кухата Земя:) Винаги отворен за дискусии, както и за пълен смях хахахаха

Оберон

Ти не можеш да ми докажеш че Земята е куха, щото тогава аз ще се смея хахахахаха

Ами да, аз бях модератор на стария форум, повярвай ми тогава скептицизма ти щеше да бъде конструктивен, а не подигравателен ;D
« Последна редакция: Януари 06, 2006, 22:25:24 pm от Horus »

Oberon

• Гост
« Отговор #198 -: Януари 07, 2006, 00:47:23 am »
Аз бях дотук с кухата Земя.
Разсъждавайте си колкото искате. И не цитирам партиен устав, приятелю. И последно, подигравките имат различно изражение. Помисли.

Оберон

Saturn5

• Гост
« Отговор #199 -: Януари 07, 2006, 01:16:45 am »
Аз бях дотук с кухата Земя.
Разсъждавайте си колкото искате. И не цитирам партиен устав, приятелю. И последно, подигравките имат различно изражение. Помисли.

Оберон
Tипичния отговор на "обиден учен". :-X
приятелю ти да не си възпитаник на Итън колидж? :D
« Последна редакция: Януари 07, 2006, 01:18:24 am от Saturn-5 »

Eon

• Гост
« Отговор #200 -: Януари 07, 2006, 07:43:34 am »
На различни мнения сме.
Нормално е.
Заключвам темата, защото мисля, че изтъкнахме достатъчно доводи
за това дали Земята е куха или не.
Всеки да решава сам за себе си възоснова на изписаното. Или да си направи разследване.

Поздрави на всички.
 :)

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #201 -: Януари 27, 2006, 22:38:38 pm »
Един текст, с който ако се повтарям, моля да ме извините ;)

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #202 -: Януари 29, 2006, 06:00:44 am »
Още интересни материали. Едното е цяла книга - 121 страници - Warren Smith - This Hollow Earth :)

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #203 -: Февруари 12, 2006, 01:57:57 am »
:) :) :)

Неактивен reply

• Четящ
  • *
  • Публикации: 137
« Отговор #204 -: Февруари 13, 2006, 00:23:03 am »
A някой има ли информация що за "хора" си живеят там доле? Евентуално де ;D
може да сте го обсъждали ама... не съм прочел всичко дотук по темата :D Ще ме извинявате...
« Последна редакция: Февруари 16, 2006, 14:47:13 pm от Horus »

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #205 -: Юли 26, 2006, 13:26:03 pm »
Още по темата тук.

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #206 -: Юли 27, 2006, 19:35:44 pm »
David Standish - Hollow Earth: Fiction & History (C2C - July 26, 2006)

http://conspiracycentral.net:6969/

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #207 -: Септември 14, 2006, 04:53:25 am »
"Агарта е велик подземен град, велико подземно царство, което съществува в момента и на физическо поле. Няма да ви обяснявам, има много излази, има определени места и пещери, които излизат в Съветския съюз, в Палестина, в Египет, в Монголия, в Тибет и т.н. От хиляди години тук се развива велика цивилизация. Именно тук, в Агарта и в миналото, и сега е установен златният век, това, което казахме на египетски “зеп тепи” - първото време.
Агартяните произлизат от Лемурия и Атлантида. Най-чистите тяхни мъдреци, учители, старци са от Лемурия и Атлантида. Тяхното правителство е изцяло съставено от посветени. Първо, има един велик Старец, който ги ръководи, който е на три милиарда години. После има трима велики посветени-Учители; после има 12, после има 22 и после има 365 и всички отговарят за своите области. Най-чистите и мъдри същества са се преселили от Лемурия и Атлантида в Агарта. Те се ръководят като цяло от един от изначалните Старци, наречент царят на света. И тогава така са го наричали, и сега така го наричат, царят на света. Докато Атлантида е потъвала в морето, агартяните с много сложен механизъм се скрили под земята, където са построили своя град. В Агарта владее тотално правителство от посветени. В Агарта се работи изключително много с тайните на светлината, това е изключителен тяхен закон, за който после ще стане въпрос, ще изнесем някои закони от тайните на светлината. Тук не става въпрос само за тази светлина, която е от триста хиляди километра в секунда. Тя е друга светлина; има светлина, която се движи с 500 000 км/сек.; има светлина, която се движи с милиони км/сек. и има светлина на Духа. Там думата скорост отпада, затова Бог е навсякъде, защото става въпрос за нещо повече от скорост. Там има вътрешно слънце. В Агарта също обитават дървета, цветя, животни и хора. В момента агартяните знаят, че аз говоря за тях - толкова дълбоко е виждането им, толкова дълбок е духът им, че могат да уловят навсякъде кога, какво се говори за тях. Агарта е изключително мъдро организирано царство. В това царство царува абсолютно благоденствие, мечтата на хората, на всички цивилизации. Абсолютно благоденствие, мир и дълголетие. Има жители на 500 години, на 1000, на 2000, на 40 000 и т.н. Болестите тук не виреят, няма условия за болести. Например, един човек от нашия свят би се чудил, как може да има живот без болести. Сигурно би казал, че е много скучно, но това е неговото разбиране. Лекарите от нашия свят биха се питали какво щяха да правят там и щяха да изпаднат в недоумение. Както такива, като Айнщайн, като попаднат сред велики посветени или сред ангели в другия свят, У казва, че сред тях те стават общи работници и не се чувстват добре - носят вода, носят хляб, докато на света се чувстват много добре, защото се смятат за авторитети. Но там, в другите полета за тях е скучно, освен ако не са смирени и ако не искат да израстнат в духа.
Дълбоки тайни и поразителни знания са скрити в Агарта. Историята на човечеството от миналите четири потопа, преди големия потоп в Атлантида, именно там се съхраняват от този изключителен Старец. Царят на Агарта или както го наричат царят на света, е на 3 000 000 000 години. Но има и по-стари от него, но не в неговия свят, У е говорил за това. Има старци, които са на 1 с 36 нули години - много трудно е да се говори за тяхния опит, за тяхния живот. Те ще останат и в бъдеще да помагат на съвсем други раси.
Светлината е наречена в Агарта бялата власт. Агартяните казват буквално: В светлината живее истинската власт. Всички агартяни са победили човешките слабости и всеки се развива на своето ниво. Те са неуязвими и могат да блокират с лъчите си всички, които ги преследват, няма значение, дали са въоръжени, тежко въоръжени, те имат методи и тяхният основен метод е светлината. Те винаги работят със светлината, светлината е тяхното могъщество и с нея те неутрализират всички враждебни сили. Тъй като различни правителства са се опитвали да тръгват по техни пътища, по стари предания да ги открият, но още отдалече са били отстранени и тръгват по съвсем други пътища. На Хималаите, както знаете, има такива пещери, и на ... има такива пещери - искаш да отидеш в нея, минаваш покрай нея, поставя се такава силна енергия, че просто не виждаш пещерата. Има и друг вариант: изпраща се такава енергия, че просто отдалече се отклоняваш и отиваш на друго място. Или пък ти се внушава страх от месността и е толкова силно излъчването, и същевременно е толкова тихо и могъщо, че просто ти знаеш, че трябва да завиеш. Не може да отидеш директно там.
Агартяните вземат съвети само от своите старейшини, т.е. от тези, които имат по-голяма светлина. Те мислят по свобода, по своему, но и по свобода имат право и обикновено доброволно искат съвети от по-голямата светлина. Освен това Агарта се намира не само под земята, но и в нашите вътрешни недра, вътрешни корени. Агартяните казват: Ти придобиваш своята сила, когато се превърнеш в поток от светлина.
Ако ти си искрен към себе си, ти се движиш към собствената си жива светлина.
"

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #208 -: Септември 14, 2006, 11:49:36 am »
Интересно - откъде е това ? ;)

Както такива, като Айнщайн, като попаднат сред велики посветени или сред ангели в другия свят, У казва, че сред тях те стават общи работници и не се чувстват добре - носят вода, носят хляб, докато на света се чувстват много добре, защото се смятат за авторитети. Но там, в другите полета за тях е скучно, освен ако не са смирени и ако не искат да израстнат в духа.
Дълбоки тайни и поразителни знания са скрити в Агарта. Историята на човечеството от миналите четири потопа, преди големия потоп в Атлантида, именно там се съхраняват от този изключителен Старец
musica universalis

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #209 -: Септември 14, 2006, 19:02:40 pm »
Елеазар Хараш.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27