Автор Тема: Шамбала и Агарта  (Прочетена 173653 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Re: Шамбала и Агарта
« Отговор #90 -: Ноември 24, 2005, 02:29:57 am »
Хахаха - абе чувал съм, че е в Тибет :P Някой друг чувал ли е подобно нещо :P

Ето едно пи-ди-еф-че ;)

elionora

• Гост
« Отговор #91 -: Ноември 24, 2005, 09:09:19 am »
Старите хора още говорят за приказките за Беловодието. Моя дядо знаеше много интересни неща за тази земя но той винаги казваше че там може да отиде само този който е готов и няма лоши мисли защото няма да го пуснат. И още нещо интересно - -той споменава ОГЛЕДАЛАТА като вход
Какво мислите за това :o :o :o

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #92 -: Ноември 24, 2005, 09:30:31 am »
Така де, в Тибет, даже още по-точно-планината Кайлас  :D  Но като място, като природа не е нещо по-различно от, да речем, нашата Рила или Кръстова гора(където са ми необходими няколко часа, докато свикна с енергетиката).
Никой не е виждал Великите Учители на живо, щото аз ще съм първият,който ще се снима с Мория, например.Именно споменаването на огледалата потвърждава факта, че Шамбала е в една паралелна на нашата реалност, но не и в нашата, затова и всякакви срещи с Учителите са възможни само за хора, способни да издържат другата енергийна структура.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #93 -: Ноември 24, 2005, 17:15:27 pm »
Миро, Мория е дракон :P Идва от езерото на Нагите, какво ти говори това и говори ли ти нещо ;) Имах снимка на Мория. Ваклуш Толев ги разпространяваше едно време... Има невероятни очи. Не можеш да откъснеш очи от тях. Но змийски.
Аре ;)

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #94 -: Ноември 24, 2005, 17:29:56 pm »
Ето още един pdf. В него има снимки на полярните дупки. Нали някой ги искаше...

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #95 -: Ноември 24, 2005, 17:40:37 pm »
Докато си мислим, че срещите с издигнати учители са само за просветени няма да отбележим кой знае какъв прогрес в търсенето на Шамбала...Всичко горе е огледален образ на това долу, и именно това е разковничето за разбиране идеята за паралелно съществуващи светове в рамките на третото измерение.
Доколкото съм разбрал досега, съществуват четири основни входа към Агарта - два от тях са на двата полюса, третият и четвъртият са в Андите и в Хималаите - в Тибет има цяла организирана култура за опазване на прохода,,, и множество по-малки входове, които са били запечатани преди стотици и хиляди години. Енергията обаче се усеща; не се съмнявам, че и в Рила има такъв, въпроса обаче е в това - първо да подготвим умовете си за срещата с тези светове - а след това да мислим за експедиции и тем подобни. В това отношение вещества от рода на ДМТ биха били много полезни, и в никакъв случай не трябва да ги отхвърляме като прости "наркотици"...
 ::)
musica universalis

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #96 -: Ноември 24, 2005, 17:41:41 pm »
.......благодарности на Horus за всичко, което прави!!!
musica universalis

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #97 -: Ноември 24, 2005, 18:53:32 pm »
Мен лично факта че повечето изследвания на тези така наречени наркотици са засекретени от американските военни ми е много интересен  щото се оказва че "връщат спомени" след промивка на мозъка!  Малко след това се обявява война на наркотиците и се обявава ползването им за престъпление! Така че има доста неясни неща.

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #98 -: Ноември 24, 2005, 19:42:09 pm »
Значи нещо, което все забравям да пиша :)

Имам познат, който живее до Хамбург и членува в клон на тайното общество "Врил". Постоянно обикаля по Мексико, Египет и т.н. с другите членове... Самото общество е много орагнизирано. Плащат много по-малко от обикновените туристи за екскурзиите. Миналото лято ми сподели, че обществото организира екскурзия до тайните пещери (в които има проходи) в Бразилия срещу 4000 евро. Има водачи и срещу още една скромна сума може да прекара 2 седмици вътре, даже имало 2-ма германеца, които "слезли" до вътрешността на "Агарта". Били допуснати. Останалите членове само гледали пещерите и ако от вътре им позволят, тогава могат да влезнат да ги разглеждат. Там имало голям град. Имало вътрешно Слънце, постоянна температура, почти никакво въздушно течение. В началото си мислили, че нямало кислород, но бързо се убедили в обратното.

Моят познат беше много ентусиазиран, даже ми показваше на китката си гривна от изсушена кожа на кротал, та ми стана ясно от кои е :P

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #99 -: Ноември 24, 2005, 20:44:43 pm »
Хорус, ти направо ме уби - Мория-дракон. Наистина го разбирам за пръв път. На много места го срещам наравно със Серапис Бей, Сен Жермен, Санат Кумара - всички те са от Йерархията на Светлината.  :o
Светни ме малко по този въпрос, а !?

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #100 -: Ноември 24, 2005, 21:24:16 pm »
Хахахаха - Санат Кумара йерархията на светлината - хахахахаха, ти като Ейлиън в началото :P :P :P

Човече, това е Ню-Ейдж. Разбираш ли? Мория, Кутхуми, Санат (Сатан) Кумара, Майтрея и т.н... Моля ви разберете ги тези неща най-накрая... Той за това Санат Кумара казва да се яде месо, щото без него не можели сме видиш ли да градим 12-те нишки... А Мория знаеш ли, че учителя на Ленчето? Ленчето трябва ли да обяснявам коя е още?

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #101 -: Ноември 24, 2005, 22:00:08 pm »
да така е - и Льоночка и Николай са FAKE
            ;)                                                  //!пазете душите си от саботажи!//
musica universalis

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #102 -: Ноември 25, 2005, 00:33:59 am »
Абе аз говорех за Ленчето Блаватска, ама тя и Ленчето Рьорих разбира се - също :P А за Николчо Рьорих да не говорим. Толкова е бил вътре милия, че...

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #103 -: Ноември 25, 2005, 01:10:12 am »
Аз едно си мислех, то кво стана...Добре де, живи същества има ли в Шамбала? Нещо написано от тях или някой, който е приел нещо от тях?

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #104 -: Ноември 25, 2005, 01:30:55 am »
Разбира се бе, тя е пълна с живот :D На първа страница има разказ на адмирал Бърд ;)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27