Техниката ни лишава от възможноста да развием заложбите си.
Ако има телепатия, на кой ще са му необходими GSM-ите?
На мързеливите, неспособните и болните.
Ако има био-левитация, на кого ще е необходима авиация? (има и рима)

Ако има био-телепортация, на кого ще е необходима UFO технокрация?
Всеки сам избира от кои да бъде.
4-то измерение?
С четене вибрации не се вдигат, както всички знаят. Придобиват се предполагаемо знания, ако литературата не е от конспиратори. Ние сме анти, нали?
И не очаквайте, някой да дойде и ни спаси. Стига с тези празни приказки. Те са надежда, за онези (мързеливите, неспособните и болните), от онези заблудените себебогоизбрали се.
Колко учители трябва да дойдат на Земята, да живеят Живот за пример и подражание, да показват какво и как да правим (ако искаме де), за да разберем "къде е ключа за бараката"? Та ние още чакаме второто пришествие на кой ли поред, или още по-новото да дойдат много (та дори извънземни) за да ни спасят-отведат. Да ни натоварят, като блеещ добитък в конски вагони? На къде? Към цеха, рудника или кухнята? Май вече са го правили. И продължават. Не ни ли стига? Да-а-а, живота на жертвата е да предизвиква и изисква съчувствие и внимание. Особенно вниманието на ловеца, но не и съчувствието му.
Дали е грешка съзнателния ми стремеж към 4-тото?
Ако всички сме се запътили, към този единствен изход, то грешен ли е стремежа ми?
Може да сгреша (от недостиг на знание) метода, чийто резултат може да не ме изведе до целта ми. Но това ще е поредния избор и израз на свободата ми, относителна както изглежда.
Аз си знам ли? Де да беше така. До тук само правя заключения според собствената си логика.
Ако знаех щях да кажа, "ТОВА Е, СЛЕДВАЙТЕ МЕ!". Но не би.
Много учители са го казвали, а колко ги последваха? Малцина. Мнозинството чакат учителя да повтори (2 пришествие) за да си запишат, и ако им остане време у дома да го назубрят за изпита (3-тото пришествие).
А народа май беше казал "За глухите, камбаните не бият по два пъти", какво остава за три?
Колко ли пъти по три са били, но глухите (нежелаещите да чуят т.е. разберат) пак са си глухи.
Така мисля аз а вие?