Автор Тема: Тайно оръжие под Стара планина  (Прочетена 133400 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 203
  • Castigo corpus meum
Re:Тайно оръжие под Стара планина
« Отговор #45 -: Юни 19, 2010, 18:02:49 pm »
Може би не са открили нищо интересно или така им е било наредено, но попринцим всички проекти в България се потулват точно когато стане или се намери "нещо".
Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #46 -: Юни 19, 2010, 18:15:54 pm »
 ;D
Най-добре ще е под Хемус да има и нефт, или земен газ.Може и злато :writer:

Неактивен Исперих

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #47 -: Юли 19, 2010, 03:53:33 am »
Може би не са открили нищо интересно или така им е било наредено, но попринцим всички проекти в България се потулват точно когато стане или се намери "нещо".
Работата която се върши на така наречените "обекти" понякога е толкова секретна,че дори самите ни генерали от Генщаба не знаят за тях,самата истина дори не се знае от държавния глава и министър председателя.Обекти от типа на Царичина,Хемус,Рила и др секретни обекти,са "сцена" за изява на БЪЛГАРСКИЯ гений не от година две!Пази се сам,за да те пази Господ!Тъй като се говори за Стара планина,още от времето на Стамболов там се разгръща таен  проект за защита на Княжеството.Не само от Турция!Самия "Проект" е довършен по време управлението на Васил Радославов през 1918,за жалост не достатъчно бързо да ни спаси от съглашенските войски.Наистина там съществува военна инсталация,но това е най-малкото с което може да бъде описана.Дядовците на двама мои братовчеда дадоха живота си за това което се случва там-единия почина от повишено ниво на възбуда на невронната мрежа на кортекса(!!??), а другия в килиите на ДС,като след еднодневен престой ,там ,според един от патолозите мозъка му е станал на течност.Всичко това се развива   през 80-те години.Каквото става там шепа хора знаят,и слава на Тангра, не са от управленския ни елит.Не се плашете-има кой да ни защити,има много БЪЛГАРИ които всеки ден воюват за нашата страна,войната е скрита,но това не я прави по-малко жестока или истинска.Имайте кураж,държавата ни не е разпасан двор,и има огромни съпротивителни сили.Малко армии са влизали в България и са си тръгвали живи,а и когато са го правили е било планирано.

Бъдете живи и здрави XNET ,следя ви от години и ми хареса вашата общност :) Продължавайте в същия дух :hi:
« Последна редакция: Юли 19, 2010, 04:04:42 am от Исперих »

Неактивен tibetski

• Четящ
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #48 -: Септември 19, 2010, 22:43:41 pm »
Здравейте,може някой да го е казал,но все пак.Аз служех в армията през 2000 год. имахме стрелби на полигона в Ново село близо до Сливен.После със един камион зил отидохме заедно с капитана ни да заредим снаряди за танковете и за други оръдия .Не видях точно къде отидохме в планината защото ние войниците се движехме отзад и беше затворено ,като слязохме от камиона капитана ни извика и взехме да махаме едни клони и листа общо взето камуфлаж от едно място и изведнъж под клоните излезе една голяма врата ,като я отворихме това беше голям склад дълъг поне километър и широк също толкова пълен с най различни боеприпаси,нас ни казаха да вземем няколко сандъка със снаряди.После капитана ни каза че този склад е бил един от "малките" имало още доста в планината пак така скрити и много по големи.От някой дочух че имало в тези складове сериозни запаси от всякакъв вид оръжие,ракети ,танкове,самолети които са чисто нови.

Неактивен MindOrganizer

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
« Отговор #49 -: Септември 20, 2010, 00:27:59 am »
Кел файда от танковете и самолетите, след като им изтече ресурса...

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #50 -: Септември 22, 2010, 21:45:32 pm »
Аз пък бих искала да си имаме резерви в горите - нищо, че им е изтекъл ресурса!  ;) Чакат ни тежки времена!

Неактивен GARVAN

• Четящ
  • *
  • Публикации: 127
« Отговор #51 -: Октомври 01, 2010, 20:19:57 pm »
Здравейте! Няма да се впускам в подробнасти, не заради друго, а защото ще стане страшно дълго...
Аз служих през 92-93 година в Нова Загора. На север от града има едно село, наречено Кортен. Том се прави най-хубавото вино каберне в България, а може би  и в Европа, но това е друга тема. Та, малко преди селото, в източна посока имаше погреби (може и още да са там, но не съм сигурен)ходихме да даваме караул на това място. По принцип караулните отсечки бяха около обекта, а не вътре, но веднъж, когато бях разводач на караула, влязох вътре с един майор и двама старшини. Ние влязохме до ЧЕТВЪРТО ниво, надолу, под земята, но единия старшина по-късно през същия ден ми каза, че общо подземните нива на този погреб са ШЕСНАЙСЕТ! Уверявам ви, че това, което видях до нивото в което слязохме сигурно може да преърне в разтопено стъкло повърхността на две трети от Турция!
Селото се намира в Средна гора, в Стара плавива, кой знае какво още има....

Неактивен Kce

• Четящ
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #52 -: Октомври 03, 2010, 21:42:39 pm »
По твоите указания намерих това

Координати-42.53609,26.018668

Много ме кефи как така пътя се появява от подземята . Вижда се че е голям комплекса .

Неактивен MindOrganizer

• Четящ
  • *
« Отговор #53 -: Октомври 03, 2010, 22:45:20 pm »
Ако под път имаш предвид онова, което започва малко пред ограденото и е широко и голямо, ще те разочаровам, че това е напоителен канал.
Някой от този регион няма ли тук, който да даде малко разяснения?

Неактивен nec_pluribus_impar

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #54 -: Октомври 16, 2010, 00:49:10 am »
В Стара планина лично аз съм влизал.Погребът е почти 60км.и е пълен с ракети и оръжия,Капитана казваше,че ако се взриви този погреб от Стара планина ще остане една голяма дупка   :--- ::)   По интересното е,че вътре се отоплява и се следи постоянно влажност на въздуха и тн. за да може експлозивите и ракетите да са годни за експоатация !

Неактивен MindOrganizer

• Четящ
  • *
« Отговор #55 -: Октомври 16, 2010, 11:45:39 am »
Кога? Откъде си влизал? Какво видя?

Rio

• Гост
« Отговор #56 -: Октомври 16, 2010, 14:42:09 pm »
Хора на времето дори да е имало нещо съм сигурен 99%, че е унищожено, продадено, нарязано и затрито и България едва ли има ресурса да се зашити. с 25 000 души армия и министър на отбраната циганин или пък президент - турска подлога.

Неактивен Girion

• Четящ
  • *
  • Публикации: 42
« Отговор #57 -: Декември 01, 2010, 15:38:04 pm »
ей така,седя и си мисля - най-вероятно има нещо там - дали е старо или ново....Няма значение в случая - като опре лай*ото в гащите и селскостопанската авиация почва да действа...Много ми се иска да разбера,да видя.

Но от друга страна - като знам че американците и всякаква там друга паплач дебнат навсякъде (справка - изтеклата инофрмация от Уикилиийкс,че Хамериканците много държат да знаят за наши тунели и бази).

Явно не сме си казали всичко в НАТО(което лично мен ме учудва имайки предвид продажниците които 20 години ни управляват).
Та така чат пат се замислям - не е ли по-добре нещата да си останат така.Много ми се иска да видя за какво става въпрос но пък не искам разни американци или турчуля да ми се навират.
Gortozet 'm eus, gortozet pell E skeud teñval tourioù gell C'hwi am gwelo 'c'hortoz atav

Rio

• Гост
« Отговор #58 -: Април 15, 2011, 14:35:38 pm »
Някой може ли да даде повече информация, ако имат такова тайно оръжие, което би ни опазило? Може и на Лични.

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #59 -: Април 15, 2011, 17:10:48 pm »
Хора на времето дори да е имало нещо съм сигурен 99%, че е унищожено, продадено, нарязано и затрито и България едва ли има ресурса да се зашити. с 25 000 души армия и министър на отбраната циганин или пък президент - турска подлога.

Рио, изчетох почти цялата тема. За съжаление си много прав. Ама много глупости бяха писани в постовете. То не бяха отварящи се планини, подземия под магистрали и други простотии. Само за блокиращите излъчвания за двигатели с вътрешно горене има някои истини, но и тези агрегати са продадени или нарязани за скраб. Това е тъжната истина. Знаеш приказката-народ, който не може да изхрани собствената си армия-храни чужда. На там вървят нещата.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27