Този отговор беше написан на части и вече е завършен.
Следващите сведения произхождат от първото ми лично интервюиране на сензитив. Ще го нарека Сензитив № 1 . Този сензитив не е един от тримата сензитиви в "Какво ми казаха сензитивите! - 6". Време на интервюто: Октомври - Ноември 1997 година. Ето и резултатите:
"Правителство" в правителството е "Кинтекс", която в момента (мое уточнение - 1997 година) изнася оръжие чрез Русия. Парите преди са отивали в хазната, но сега отиват в частни ръце. "Кинтекс" има официален шеф за пред хората и един несменяем, който е непознат. (Мое уточнение: Всичко тук звучи доста драматично, но в действителност едва ли е точно така! Причината за това разминаване между внушенията тук и между вероятната обективност се корени в некоректния ми подход при изследването на проблема. Тогава бях все още в началото на личната ми работа със сензитиви и липсата на подготовка си каза тежката дума. При задаването на въпросите съм използвал доста широко-приложими понятия, които могат да се тълкуват по много начини и при всичките тълкувания да изглеждат правилни! Едновременно - не съм потърсил допълнителни детайли в потвърждение на вече полученото. ""Правителство" в правителството" означава, съответната структура да осъществява неконтролирани от правителството, най-често незаконни дейности и едновремето - същата структура да влияе повече или по-малко на правителствените решения, които засягат сферите на нейни интереси. Най-често, за да може да влияе повече или по-малко ефективно на правителствените решения, структурата се подсигурява с член на същото това правителство, който да представлява нейните интереси срещу нерегламентирано заплащане или пък който член на правителството да бъде действителният "мениджър в сянка" на структурата. Да, но подобни структури през 1997 година е имало повече от една. Най-вероятно има доста такива и днес! Тяхната потенциална многобройност показва, че определението ""правителство" в правителството" реално не съдържа същата величина на драматизъм, която човек си представя, след като прочете текста за "Кинтекс" с екстрасензорен произход. Изнасянето на забранени стоки и особено на оръжия за ембаргови държави посредством чуждестранни посредници е практика, едва ли не "стара, колкото света"! Дори, преди няколко години у нас се разрази скандал заради подобна практика. Нека си спомним за "Терем" и за продажбата от завода по сложна схема на забранени части с двойна употреба за Сирия. Що се отнася до "източването" на държавните предприятия и за "шефовете в сянка" на тези предприятия - масовото съществуване на подобни особености в България представлява публична "тайна".)
Луканов беше най-силният човек в страната. Убийството му и опита за убийство на Илия Павлов бяха работа на правителството. (Мое уточнение: Първата част от сведенията за Луканов, тази за неговото могъщество приживе, беше потвърдена от убития наскоро Георги Стоев. Съгласно твърденията на Стоев, водещата организирана престъпност у нас била създадена в началото на прехода от Андрей Луканов и от генерал Любен Гоцев. Луканов контролирал голяма част от парите на бившата БКП, горивата и част от контрабандните канали на бившата ДС. Що се отнася до потенциално участие на виденовото правителство в убийството на Луканов и на костовото правителство в неуспешния опит за взривяването на Илия Павлов през Юни 1997 година - към тази част от екстрасензорната информация изпитвам значителни резерви! Дори ми се струва, че може тук сензитивът да е реализирал неточно попадение. Може незабележимо да се е повлиял от моята твърде силна убеденост тогава, че двете споменати правителства стоят по някакъв начин зад атентатите на две толкова изявени фигури, като Луканов и Павлов. Очевидно, въпросът с убийството на Луканов и с атентата срещу Павлов през 1997 година се нуждае от внимателна препроверка и от достатъчно убедителни детайли.)
В момента за всеки човек има статистика - всеки е следен. (Мое уточнение: Ей в тази екстрасензорна информация никак не се съмнявам!)
Ф. Вилхелм Христианс е на около 50 - 55 години, нисък, стегнат, много богат. (Мое уточнение - припомням, че става дума за 1997 година.) Едгар Бронфман е стар и плешив. (Мое уточнение: Имената на Христианс и Бронфман се въртят отвреме-навреме в литературата за тайни финансово-икономически и политически конспирации, които уж управлявали света. Става дума за онези, така наричаните билдербергско-Съвет за международни отношения-трилатерални "мафии". Споменах пред сензитива имената на Христианс и Бронфман, с надеждата да получа някакъв интригуващ резултат относно "глобалните конспирации", в които двамата би трябвало да участват. Както се вижда - не получих нищо съществено! Тогава, през 1997 година, бях силно повлиян от книгите на Никола Николов и от вестник "Строго секретно". Днес считам подобни насоки на изследване за не най-важните!)
Папата (мое уточнение - Йоан Павел-втори) също има много голяма власт. (Мое уточнение: Това едва ли се нуждае от особен коментар! Разбира се - иде реч основно за финансова власт и за международно политическо влияние.)
Британската Корона - чрез платени убийци - ликвидира Даяна, за да не се омъжи последната за мюсюлманин. Това е началото на залеза за Короната. (Мое уточнение: Преди да се приеме за относително достоверно, това сведение също трябва да премине през множество препроверки чрез различни сензитиви и да бъде допълнено от убедителни детайли. Детайли, които поне отчасти да могат да бъдат проверени и по нормален път. Аз не съм се занимавал повече с този въпрос.)
Саддам Хюсеин е пионка без връзка с Буш-старши. (Мое уточнение: Въпросът за Саддам Хюсеин беше провокиран от материали във вестник "Строго секретно" и другаде, че Саддам Хюсеин и Джордж Буш-старши били тайни партньори и че първата война в Ирак (тази, заради нахлуването на Ирак в Кувейт през 1990 година) била само привидна! Тоест - войната била предизвикана от партньорите Хюсеин и Буш-старши, за да се покачат цените на петрола. След това, отново заради партньорството помежду им, Буш-старши не махнал Саддам Хюсеин от властта, след като Ирак загубил войната със САЩ и след като се изтеглил от Кувейт. Според екстрасензорната информация няма никакво партньорство между Саддам Хюсеин и Буш-старши.)
Света се владее от 500-те - билдербергите. Около Февруари 1998 година ще се събират да решават въпроса с прекалено разрастналата се мафия. След това мафията ще бъде задушена. Над 500-те са 7-те евреи. Те са в много близки роднински отношения с Ротшилд, но много силен е също и Дейвид Рокфелер. В момента света се владее от Ротшилд (мое уточнение - има се предвид икономическата власт) . Веднага след него е Дейвид Рокфелер. Амшел Ротшилд е бил убит от Рокфелер (мое уточнение - по-късно друг сензитив отхвърли това твърдение като невярно). "Н.М. Ротшилд и синове" е купена пак от ротшилдова банка. (Мое уточнение: И тук работата ми е много лоша! Въобще не съм се постарал да потърся поне минимални детайли около предоставените ми сведения. Това наложи по-късни драстични корекции на някои от резултатите тук. Оказа се, че няма никакви 500, които да управляват света. Участниците в Билдербергските конференции винаги са значително по-малко от 500 на брой. Въобще, с времето у мен се наложи убеждението, че за каквато и власт да иде реч - глобална, локална, явна или тайна, - нещата винаги са тясно-групови (свързани с малобройни по численост групи) и дори строго индивидуални. Масивни (особено пък и тайни) структури от 500 и дори само от 100 души много трудно запазват своята цялост и ефективност по-дълго време. Ако подобни структури успеят да оцелеят и да се съхранят - те задължително се разделят на вътрешни, много по-малки кръгове, които кръгове започват да си съперничат и да се манипулират взаимно или пък многолюдните структури придобиват строга централизирана, пирамидална форма на властта, при която форма малоброен кръг започва да манипулира и дори да управлява открито останалите, които служат само за фон и изпълняват ролята на полуосъзнати под-изпълнители на взетите от ръководещия кръг решения. Относно 7-те евреи и Рокфелерови, които разполагат, поне през 1997 година, с несимволично икономическо влияние над света - това най-вероятно е истина. По-късно не съм подлагал този въпрос на по-детайлни проверки. Допускам, че всичките седем евреи, за които се говори тук, носят фамилията Ротшилд. Дори може и днес да продължават да са седем на брой (числото 7 носи някакъв кабалистичен смисъл и може този брой на върховните ръководители на ротшилдовата династия и на ротшилдовите финанси да е преднамерено търсен). Все пак - всичко това се нуждае от допълнителни препроверки. От препроверки се нуждае и въпросът - дали всичките седем са с фамилията Ротшилд или някои от тях носят и други фамилии. Въпросът за собствеността на митичната ротшилдова банка "Н.М. Ротшилд и синове" беше провокиран от много кратко съобщение в пресата, че въпросната банка е променила собственика си, без да се уточнява, кой е основният собственик на новото дружество, придобило банката. Най-вероятно става дума за преструктуриране на собствеността в границите на ротшилдовата династия.)
В Русия и другаде има подземни градове с нещо като собствени слънца. Отвличат се малки деца, отвеждат се там и са обучавани за войници с екстрасензорни способности. (Мое уточнение: Под "малки слънца" тук може да се имат предвид мини-ядрени реактори, отдаващи светлина и топлина. Наличието на много дълбоки подземни обиталища-тунели, където да се крият разни "избрани" при ядрена война и/или при мащабни природни катаклизми беше потвърдено и по-късно от други екстрасензорни източници. Беше споменато, че става дума за много дълги тунели, прокопани много дълбоко под земята. Спомена се за места в тунелите с изкуствени езера от питейна вода и с огромни полета с растителност, която да създава въздух под земята и която предизвиква въздушно течение в тунелите, подобно на лек полъх на ветрец.)
"Маджестик-12" имат връзка с повече от един вид извънземни, сред които има и злонамерени към хората. Те се страхуват от нас. Тези от Орион/Бетелгейзе се отнасят добре с държащите се добре с тях, но отвръщат на удари от наша страна. Подземните бази, където извънземните показват технологии на хората все още съществуват, дори се разширяват. Там все още са обучавани хора. Войните в базите са по наша вина. (Мое уточнение: Тук е необходимо да се направи важно уточнение! Групата "Маджестик - 12" като такава е разформирована през 1989 година. Най-вероятно - в края на 1989 година. Така "животът" на групата "Маджестик - 12" (1947 - 1989) би могъл да се опише накратко по следния начин! Кенет Арнолд и неговото наблюдение на НЛО през 1947 година потресли американските медии и обществеността. Само временно! Потресли и американските високопоставени власти. Последните - за постоянно! Ако трябва да бъдем по-точни, решаващият потръс за върхушката на САЩ настъпил малко по-късно през същата година. След широко документираната "Розуелска катастрофа" през Юли 1947 година. Инцидент, който втрещил властите до степен - да създадат прословутата група "Маджестик - 12" (преведено от английски - "Величествен - 12"). Все пак, наблюдението на Кенет Арнолд също изиграло роля за рязкото активизиране на американската военно-разузнавателна машина. Изиграли роля и изпитанията пред адмирал Бърд при поредната му офанзива на Южния полюс. Пак през същата 1947 година. През интересни моменти преминала "Дяволската дузина", както посветени военни наричали