Автор Тема: Какво ми казаха сензитивите!  (Прочетена 44244 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Станчо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 37
    • Интересно място относно нечовешкото присъствие!
Какво ми казаха сензитивите! - 7
« Отговор #45 -: Септември 06, 2008, 14:24:32 pm »
  Този отговор беше написан на части и вече е завършен.

Следващите сведения произхождат от първото ми лично интервюиране на сензитив. Ще го нарека Сензитив № 1 . Този сензитив не е един от тримата сензитиви в "Какво ми казаха сензитивите! - 6". Време на интервюто: Октомври - Ноември 1997 година. Ето и резултатите:

"Правителство" в правителството е "Кинтекс", която в момента (мое уточнение - 1997 година) изнася оръжие чрез Русия. Парите преди са отивали в хазната, но сега отиват в частни ръце. "Кинтекс" има официален шеф за пред хората и един несменяем, който е непознат. (Мое уточнение: Всичко тук звучи доста драматично, но в действителност едва ли е точно така! Причината за това разминаване между внушенията тук и между вероятната обективност се корени в некоректния ми подход при изследването на проблема. Тогава бях все още в началото на личната ми работа със сензитиви и липсата на подготовка си каза тежката дума. При задаването на въпросите съм използвал доста широко-приложими понятия, които могат да се тълкуват по много начини и при всичките тълкувания да изглеждат правилни! Едновременно - не съм потърсил допълнителни детайли в потвърждение на вече полученото. ""Правителство" в правителството" означава, съответната структура да осъществява неконтролирани от правителството, най-често незаконни дейности и едновремето - същата структура да влияе повече или по-малко на правителствените решения, които засягат сферите на нейни интереси. Най-често, за да може да влияе повече или по-малко ефективно на правителствените решения, структурата се подсигурява с член на същото това правителство, който да представлява нейните интереси срещу нерегламентирано заплащане или пък който член на правителството да бъде действителният "мениджър в сянка" на структурата. Да, но подобни структури през 1997 година е имало повече от една. Най-вероятно има доста такива и днес! Тяхната потенциална многобройност показва, че определението ""правителство" в правителството" реално не съдържа същата величина на драматизъм, която човек си представя, след като прочете текста за "Кинтекс" с екстрасензорен произход. Изнасянето на забранени стоки и особено на оръжия за ембаргови държави посредством чуждестранни посредници е практика, едва ли не "стара, колкото света"! Дори, преди няколко години у нас се разрази скандал заради подобна практика. Нека си спомним за "Терем" и за продажбата от завода по сложна схема на забранени части с двойна употреба за Сирия. Що се отнася до "източването" на държавните предприятия и за "шефовете в сянка" на тези предприятия - масовото съществуване на подобни особености в България представлява публична "тайна".)

Луканов беше най-силният човек в страната. Убийството му и опита за убийство на Илия Павлов бяха работа на правителството. (Мое уточнение: Първата част от сведенията за Луканов, тази за неговото могъщество приживе, беше потвърдена от убития наскоро Георги Стоев. Съгласно твърденията на Стоев, водещата организирана престъпност у нас била създадена в началото на прехода от Андрей Луканов и от генерал Любен Гоцев. Луканов контролирал голяма част от парите на бившата БКП, горивата и част от контрабандните канали на бившата ДС. Що се отнася до потенциално участие на виденовото правителство в убийството на Луканов и на костовото правителство в неуспешния опит за взривяването на Илия Павлов през Юни 1997 година - към тази част от екстрасензорната информация изпитвам значителни резерви! Дори ми се струва, че може тук сензитивът да е реализирал неточно попадение. Може незабележимо да се е повлиял от моята твърде силна убеденост тогава, че двете споменати правителства стоят по някакъв начин зад атентатите на две толкова изявени фигури, като Луканов и Павлов. Очевидно, въпросът с убийството на Луканов и с атентата срещу Павлов през 1997 година се нуждае от внимателна препроверка и от достатъчно убедителни детайли.)

В момента за всеки човек има статистика - всеки е следен. (Мое уточнение: Ей в тази екстрасензорна информация никак не се съмнявам!)

Ф. Вилхелм Христианс е на около 50 - 55 години, нисък, стегнат, много богат. (Мое уточнение - припомням, че става дума за 1997 година.) Едгар Бронфман е стар и плешив. (Мое уточнение: Имената на Христианс и Бронфман се въртят отвреме-навреме в литературата за тайни финансово-икономически и политически конспирации, които уж управлявали света. Става дума за онези, така наричаните билдербергско-Съвет за международни отношения-трилатерални "мафии". Споменах пред сензитива имената на Христианс и Бронфман, с надеждата да получа някакъв интригуващ резултат относно "глобалните конспирации", в които двамата би трябвало да участват. Както се вижда - не получих нищо съществено! Тогава, през 1997 година, бях силно повлиян от книгите на Никола Николов и от вестник "Строго секретно". Днес считам подобни насоки на изследване за не най-важните!)

Папата (мое уточнение - Йоан Павел-втори) също има много голяма власт. (Мое уточнение: Това едва ли се нуждае от особен коментар! Разбира се - иде реч основно за финансова власт и за международно политическо влияние.)

Британската Корона - чрез платени убийци - ликвидира Даяна, за да не се омъжи последната за мюсюлманин. Това е началото на залеза за Короната. (Мое уточнение: Преди да се приеме за относително достоверно, това сведение също трябва да премине през множество препроверки чрез различни сензитиви и да бъде допълнено от убедителни детайли. Детайли, които поне отчасти да могат да бъдат проверени и по нормален път. Аз не съм се занимавал повече с този въпрос.)

Саддам Хюсеин е пионка без връзка с Буш-старши. (Мое уточнение: Въпросът за Саддам Хюсеин беше провокиран от материали във вестник "Строго секретно" и другаде, че Саддам Хюсеин и Джордж Буш-старши били тайни партньори и че първата война в Ирак (тази, заради нахлуването на Ирак в Кувейт през 1990 година) била само привидна! Тоест - войната била предизвикана от партньорите Хюсеин и Буш-старши, за да се покачат цените на петрола. След това, отново заради партньорството помежду им, Буш-старши не махнал Саддам Хюсеин от властта, след като Ирак загубил войната със САЩ и след като се изтеглил от Кувейт. Според екстрасензорната информация няма никакво партньорство между Саддам Хюсеин и Буш-старши.)

Света се владее от 500-те - билдербергите. Около Февруари 1998 година ще се събират да решават въпроса с прекалено разрастналата се мафия. След това мафията ще бъде задушена. Над 500-те са 7-те евреи. Те са в много близки роднински отношения с Ротшилд, но много силен е също и Дейвид Рокфелер. В момента света се владее от Ротшилд (мое уточнение - има се предвид икономическата власт) . Веднага след него е Дейвид Рокфелер. Амшел Ротшилд е бил убит от Рокфелер (мое уточнение - по-късно друг сензитив отхвърли това твърдение като невярно). "Н.М. Ротшилд и синове" е купена пак от ротшилдова банка. (Мое уточнение: И тук работата ми е много лоша! Въобще не съм се постарал да потърся поне минимални детайли около предоставените ми сведения. Това наложи по-късни драстични корекции на някои от резултатите тук. Оказа се, че няма никакви 500, които да управляват света. Участниците в Билдербергските конференции винаги са значително по-малко от 500 на брой. Въобще, с времето у мен се наложи убеждението, че за каквато и власт да иде реч - глобална, локална, явна или тайна, - нещата винаги са тясно-групови (свързани с малобройни по численост групи) и дори строго индивидуални. Масивни (особено пък и тайни) структури от 500 и дори само от 100 души много трудно запазват своята цялост и ефективност по-дълго време. Ако подобни структури успеят да оцелеят и да се съхранят - те задължително се разделят на вътрешни, много по-малки кръгове, които кръгове започват да си съперничат и да се манипулират взаимно или пък многолюдните структури придобиват строга централизирана, пирамидална форма на властта, при която форма малоброен кръг започва да манипулира и дори да управлява открито останалите, които служат само за фон и изпълняват ролята на полуосъзнати под-изпълнители на взетите от ръководещия кръг решения. Относно 7-те евреи и Рокфелерови, които разполагат, поне през 1997 година, с несимволично икономическо влияние над света - това най-вероятно е истина. По-късно не съм подлагал този въпрос на по-детайлни проверки. Допускам, че всичките седем евреи, за които се говори тук, носят фамилията Ротшилд. Дори може и днес да продължават да са седем на брой (числото 7 носи някакъв кабалистичен смисъл и може този брой на върховните ръководители на ротшилдовата династия и на ротшилдовите финанси да е преднамерено търсен). Все пак - всичко това се нуждае от допълнителни препроверки. От препроверки се нуждае и въпросът - дали всичките седем са с фамилията Ротшилд или някои от тях носят и други фамилии. Въпросът за собствеността на митичната ротшилдова банка "Н.М. Ротшилд и синове" беше провокиран от много кратко съобщение в пресата, че въпросната банка е променила собственика си, без да се уточнява, кой е основният собственик на новото дружество, придобило банката. Най-вероятно става дума за преструктуриране на собствеността в границите на ротшилдовата династия.)

В Русия и другаде има подземни градове с нещо като собствени слънца. Отвличат се малки деца, отвеждат се там и са обучавани за войници с екстрасензорни способности. (Мое уточнение: Под "малки слънца" тук може да се имат предвид мини-ядрени реактори, отдаващи светлина и топлина. Наличието на много дълбоки подземни обиталища-тунели, където да се крият разни "избрани" при ядрена война и/или при мащабни природни катаклизми беше потвърдено и по-късно от други екстрасензорни източници. Беше споменато, че става дума за много дълги тунели, прокопани много дълбоко под земята. Спомена се за места в тунелите с изкуствени езера от питейна вода и с огромни полета с растителност, която да създава въздух под земята и която предизвиква въздушно течение в тунелите, подобно на лек полъх на ветрец.)

"Маджестик-12" имат връзка с повече от един вид извънземни, сред които има и злонамерени към хората. Те се страхуват от нас. Тези от Орион/Бетелгейзе се отнасят добре с държащите се добре с тях, но отвръщат на удари от наша страна. Подземните бази, където извънземните показват технологии на хората все още съществуват, дори се разширяват. Там все още са обучавани хора. Войните в базите са по наша вина. (Мое уточнение: Тук е необходимо да се направи важно уточнение! Групата "Маджестик - 12" като такава е разформирована през 1989 година. Най-вероятно - в края на 1989 година. Така "животът" на групата "Маджестик - 12" (1947 - 1989) би могъл да се опише накратко по следния начин! Кенет Арнолд и неговото наблюдение на НЛО през 1947 година потресли американските медии и обществеността. Само временно! Потресли и американските високопоставени власти. Последните - за постоянно! Ако трябва да бъдем по-точни, решаващият потръс за върхушката на САЩ настъпил малко по-късно през същата година. След широко документираната "Розуелска катастрофа" през Юли 1947 година. Инцидент, който втрещил властите до степен - да създадат прословутата група "Маджестик - 12" (преведено от английски - "Величествен - 12"). Все пак, наблюдението на Кенет Арнолд също изиграло роля за рязкото активизиране на американската военно-разузнавателна машина. Изиграли роля и изпитанията пред адмирал Бърд при поредната му офанзива на Южния полюс. Пак през същата 1947 година. През интересни моменти преминала "Дяволската дузина", както посветени военни наричали
« Последна редакция: Септември 30, 2008, 17:47:32 pm от Станчо »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Относно: Какво ми казаха сензитивите! - 1
« Отговор #46 -: Септември 06, 2008, 18:06:15 pm »
Не е  ли по-добре информацията за политическите конспирации, които нямат връзка с извънземен разум да ги обобщиш в съвсем друга тема в друг раздел защото ще стане иначе "манджа с грозде"  ;)

Неактивен Станчо

• Четящ
  • *
Към Alien!
« Отговор #47 -: Септември 06, 2008, 19:27:34 pm »
Не е  ли по-добре информацията за политическите конспирации, които нямат връзка с извънземен разум да ги обобщиш в съвсем друга тема в друг раздел защото ще стане иначе "манджа с грозде"  ;)

Мислил съм над това, но се отказах от този вариант! По-нататъка, когато започна да участвам по различните теми със собственото си мнение и с усилия да изграждам модели - задължително трябва да се изявявам в конкретните теми. Но сега предпочетох да не разкъсвам информациите, които смятам да въведа тук. Още повече, че дори във въвеждания в момента "Какво ми казаха сензитивите! - 7" (най-вероятно ще го завърша чак утре...) ще последват сведения за "извънземното" присъствие, че и за някакви така наречени "йерархии" "над" "извънземните". В бъдеще още по-рядко съм задавал въпроси за типични "глобални конспирации". Затова предпочитам всичко да е тук, на едно място и лесно за откриване, а не да е разхвърляно из целия форум!

Между другото, Alien, имам много голяма молба към теб! Не владея английски език. Оправям се само криво-ляво с Гугъл-преводача и то, колкото да преценя, дали даден текст си струва или не! В същото време - ти се справяш с английския, меко казано перфектно (доказват го множеството материали, които си превел тук)!

Оказва се, че в сайта на Montalk има материали за нечовешката активност на Земята, които материали ми изглеждат твърде качествени! Почти изцяло съвпадат с това, до което съм достигнал аз! Направо си подозирам, че ако не самият Montalk (Томас Кокс или както там се казва), то някой друг, с който Montalk работи, разполага с екстрасензорни способности (най-малкото - може да иде реч за някакво контактьорство).

До момента ти, Alien, си превел (вече съм споменавал и другаде - отлично!) само част от материалите в "монталкския" сайт, които засягат нечовешкия фактор. Ще ти ли е удобно да преведеш в скоро време и всички останали материали в сайта на Montalk, които засягат нечовешкия фактор и да пуснеш преведените статии във вашия сайт тук? На мен това много би ми помогнало да оценя своите материали с екстрасензорен произход чрез реално независим източник и то - от друга държава!
« Последна редакция: Септември 06, 2008, 20:43:10 pm от Станчо »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Относно: Какво ми казаха сензитивите!
« Отговор #48 -: Септември 06, 2008, 20:40:55 pm »
Аз и в момента превеждам един материал от него, а иначе не знам дали си чел всички материали, които са преведени тук щото са пръснати на различни места а някои се обсъждат в езотеричния форум. Ето ти още 3 материала от него които предполагам не си чел:

http://www.xnetbg.com/new/content/view/249/94/

http://www.xnetbg.com/new/content/view/252/115/

http://www.xnetbg.com/new/content/view/253/115/

Неактивен Станчо

• Четящ
  • *
Към Alien!
« Отговор #49 -: Септември 06, 2008, 21:23:41 pm »
  Със сигурност не съм прочел всичките, Alien! Много благодаря за линковете!
« Последна редакция: Септември 06, 2008, 21:37:09 pm от Станчо »

Неактивен Станчо

• Четящ
  • *
Относно: Какво ми казаха сензитивите! - 8
« Отговор #50 -: Септември 11, 2008, 12:57:27 pm »

Продължавам със сведенията от "Какво ми казаха сензитивите! - 7", които сведения произхождат от първото ми лично интервюиране на сензитив. Ще го нарека Сензитив № 1 . Този сензитив не е един от тримата сензитиви в "Какво ми казаха сензитивите! - 6". Време на интервюто: Октомври - Ноември 1997 година. Ето и резултатите:

Човекът, най-силно свързан с Господ (мое уточнение - припомням, че става дума за 1997 година. От тогава до днес може да се е родил и друг!) е роден през 1962 година в Англия, но в момента иглежда е във Франция. Има дълга (но не много) коса, събрана отзад и излъчващо доброта лице.

Иранският президент Мохамад Хатами е описваният от Нострадамус Антихрист. Има доста пряка родствена връзка със Сталин - извънбрачно дете или нещо такова. (Мое предположение - след октомврийската революция през 1917 година Сталин е пътувал извън СССР само за конференциите в Техеран и Потсдам, като в първия случай може да е имал сексуален контакт с някоя иранка. Този въпрос обаче се нуждае от допълнителни препроверки. Стига някой да има време и желание да ги направи, де!) В него има много зло. (Мое уточнение: От днешна позиция едва ли може да се каже, че точно бившият ирански президент Мохамад Хатами е именно нострадамусовият Антихрист. Че може в него да се "помещава" много негативизъм и зли намерения - това е много вероятно. Да, но абсолютно същото може да се каже и за днешния ирански президент - Махмуд Ахмадинеджад! И той едва ли е по-малко "негативен" от своя предшественик, та дори изглежда и по-злокобно. Е! Кой от двама може да е нострадамусовият антихрист - бившият или актуалният ирански президент? Най-вероятно - нито един от двамата! Което не означава, че и двамата не "съдържат" много зло... Бившият ирански президент Мохамад Хатами беше подложен още веднъж на екстрасензорно изследване (чрез различен сензитив). Новите резултати не отрекоха специално, но и не потвърдиха потенциална негова идентичност с "третия" Антихрист от центуриите на Нострадамус. За сметка на това "излязоха" други, също доста любопитни "нещица"! Но за тях - когато му дойде времето!

Пазителите на най-старото знание за света - тези от Шамбала - съществуват, дори се показват на някои хора с разширени способности след силна молба. (Мое уточнение - изглежда, става дума за "небесна" Шамбала, съставена от нечовешки същества, а не за земна такава, съставена от хора.) Изглеждат като старци, облечени в бяло и с дълги бради. На брой са 12 и ... не ... 24 са! Има две Шамбали - добра и лоша. И Хитлер, и Сталин са пращали делегации до Тибет. (Мое уточнение: Едва ли има нужда специално да уточнявам, че Хитлер и Сталин са пращали "делегации" не до "небесните", а до земните "Шамбали". Относно Хитлер - дори съществуват публични и добре известни сведения за изпратените от нацисткия водач експедиции към Азиатския свят и по-специално към Тибет. Съществуват документални кадри с антропометрични замервания на особеностите на далекоизточните раси, извършвани от нацистки учени и лекари в различни азиатски държави. Съществуват и сведения за откриването от съюзниците в самия край на Втората световна война, в Германия, на редици от символично разположени хора с индийски или с азиатски черти, но в нацистки униформи, които хора явно се били самоубили ритуално с ножове. Предполага се, че става дума за някоя от негативните човешки "Шамбали", с която хитлеровите пратеници са успели да установят контакт и която "Шамбала" придумали да замине с тях към Германия. Сталиновата "делегация" може да е била експедицията на Николай Рьорих. Има съмнения за евентуална обвързаност на Рьорих с комунистическите тайни служби, но според мен това не е достатъчно основание да се съмняваме в светостта на именития руски далекоизточен изследовател. Относно "небесните" Шамбали - там нещата стоят доста по-сложно! Фактът, че в хода на сеанса сензитивът промени своята позиция (увеличи броя на "небесната" Шамбала от 12 на 24 структури), за мен недвусмислено показва, че тогава към него действително е текла някаква информация. С времето тези сведения за "небесната" Шамбала се потвърдиха почти изцяло. Оказа се, че иде реч за 12 "позитивни" и 12 "негативни" същества, които две дванайсеторки не можели да се търпят една-друга. Нещо повече! Двете дванайсеторки бяха разположени много високо в така наречените "небесни йерархии". Непосредствено под Бог! Съгласно последните ми виждания, Бог може би е представлявал свръх-масивна черна дупка, която в някой момент (под въздействието на неопределеността) "експлодирала" под формата на Големия взрив и породила познатата ни Вселена. Веднага след старта на "Сътворението" възникнали 12-те "позитивни" и 12-те "негативни" първоначални същества. Двете дванайсеторки възникнали по различен начин (толкова различен, че двете изпитвали и продължават да изпитват непреодолима нетърпимост една към друга. Дали това няма общо с потенциална принадлежност на "негативната" дванадесеторка към така наречените същества от втори ред, които възникват от силно енергетизирани чрез емоционален заряд мисловни модели на съществата от първи ред, които пък същества от първи ред в случая са "позитивните" 12?). Тези две най-висши след Бог дванадесеторки контролират (според сензитивите) по различаващи се методи съответно "позитивните" и "негативните" йерархии в цялата Вселена след Големия взрив. Между Бог и хората има няколко "позитивни" и няколко "негативни" йерархии с по-могъщи от човека същества, като броят на "позитивните" йерархии се различава от броя на "негативните" йерархии. Аз лично подозирам, че както Бог стои над "позитивната" дванадесеторка от нечовешки първоначални същества, така и огледално подобие на Бог стои над дванадесетте "негативни" същества. Струва ми се, че това "негативно" огледално подобие на Бог са познатите ни от физиката Черни дупки, които наподобяват Божието състояние преди Големия взрив и също както Бог са пасивни, неутрални (същества от нулев ред, ако ползваме класификацията на "Монталк" в "Синхроничност и манипулация на действителността": http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,4035.msg71368.html#new ), но все пак са чувствителни същества (тоест - и Черните дупки, както Бог, изпитват някакви форми на емоции!). За съжаление, написаното в последното изречение представлява изцяло моя догатка, която все още не съм упял да проверя удовлетворително. Иначе, според екстрасензорната информация след Бог и след 12-те "позитивни" същества стоят извънземни същества от различни видове, но все пак същества от първи ред, каквото същество е и човека (за съществата от първи ред виж отново "Монталк" - "Синхроничност и манипулация на действителността"). След 12-те "негативни" същества "йерархично" следва някакво "голямо същество", което с времето екстрасензорната информация идентифицира като библейския Луцифер, Дявол или Сатана. Оказа се, че макар да иде реч за доста високопоставена "негативна йерархия", във Вселената все пак съществуват повече от едно подобни "негативни" същества. Под голямото същество (Луцифер, Дявол или Сатана) имало йерархия от десет "негативни" същества - негови подчинени. А пък някъде по "негативните" йерархии между гореспоменатите десет непосредствени подчинени на Сатаната и между хората се намират така наречените от "Монталк" "5-измерни нефизични същества с демонична натура, тъмни окултни овърлордове, Луциферианци по природа" (виж "Мултиизмерните негативни извънземни": http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,2008.0.html ). Спокойно можем да наречем тези същества Демони. Под тях (но над човека) се намират малките сиви, грейовете. Грейовете са негативни (4-измерни по "Монталк"), ентропийни, демонични същества (с демонична натура), които са под пълния контрол на вече споменатитие 5-измерни луциферианци (създатели на малките сиви). Естествено, спектърът на "негативните" извънземни форми не се изчерпва само с грейовете, нито пък само с 5-измерните създатели на малките сиви. Относно голямото същество (Луцифер, Дявол или Сатана) - все още не съм успял да разбера по-точната му същност. Първоначално ми се струваше, че става дума за съзнателно проявление на голямата черната дупка в центъра на нашата галактика. И екстрасензорната информация сякаш потвърждаваше това! Да, но с веремето се досетих и за няколко други възможности, които все още не съм проучил чрез екстрасенси. Съгласно една от тези възможности, голямото същество (Сатаната) може да не е типична черна дупка, а да представлява ПРИНЦИПЪТ на всички черни дупки във Вселената (или пък принципът само на една черна дупка - тази в центъра на галактиката ни). От друга страна - беше казано, че съществуват повече от едно такива същества (така принципът на всички черни дупки във Вселената отпада като възможност). Също - беше казано, че за разлика от материалните извънземни същества, това голямо "негативно" същество може само (без никакви специални технически приспособления) да се премества в произволни точки на пространството и времето на Вселената. Както добре знаем - черните дупки не се движат произволно (в "нарушение" на познатите физически закони) из пространството и времето на Вселената. Последната особеност не изключва възможността голямото същество (Сатаната) да представлява принципът на черната дупка в центъра на галактиката ни (разумът, съзнанието на тази черна дупка), но една друга възможност изглежда доста по-вероятна. Може черната дупка в центъра на галактиката ни да представлява своеобразно "божество" за 12-те първоначални "негативни" същества, а пък голямото същество (Сатаната) може да е типично демонично същество, което набавя енергия за съществуването си както всички останали демонични, "негативни" структури - от негативните емоции на всички същества от първи ред в неговата подконтролна област (най-вероятно подконтролната му област е нашата галактика Млечен път). Това би могло да означава, че голямото "негативно" същество (Сатаната) може да си набавя нужната енергия за придвижване без технически приспособления из произволни точки на пространството и времето на Вселената от негативните излъчвания на всички структури от първи ред в нашата галактика. При това - може да иде реч за концентрираната негативна енергия в галактиката ни по всяко време на съществуването на тази галактика (минало, настояще и бъдеще)! Относно 24-те първоначални същества след Бог (12-те "позитивни" и 12-те "негативни") - те много наподобяват 24-те старци, които се кланят на Бог и го славославят в Откровението на Йоан в Библията. Също, броят на 24-те първоначални същества много любопитно съвпада с броя на 24-те фундаментални елементарни частици (6 кварка и 6 лептона плюс техните античастици), които според съвременната физика изграждат познатата част от Вселената ни. На първо време, идентичността на всяко от 24-те първоначални същества с пълната съвкупност във Вселената на всеки един от 24-те вида елементарни частици сякаш беше потвърдена от екстрасензорната информация. Никак не е изключено, всяко от 24-те първоначални същества да представлява съвкупното проявление във Вселената, принципът на всеки един от 24-та вида фундаментални материални частици. Но обемът на детайлите, които съм получил до момента, както и наличието на някои противоречиви, все още недостатъчно изяснени в детайл екстрасензорни сведения относно 24-те първоначални същества, засега не ми позволява да потвърдя категорично изложените тук мои предположения относно същността на тези същества.

Следва продължение...

« Последна редакция: Септември 17, 2008, 08:31:23 am от Станчо »

Breath

• Гост
« Отговор #51 -: Септември 11, 2008, 14:56:12 pm »
Антихриста е значително по-млад "човек", роден между 1960-та и 1970-та година. И все още не е "стъпил официално на сцената". Нито един от тези, за които говориш не е антихриста, и анализа ти е много правилен в случая. Не знам сензитива какво точно е усетил и видял, може да става въпрос за нещо друго свързано с тези хора в бъдеще?

Дори напоследък започна и много да се говори, че е в Европа.
Той се описва по-скоро като много богат и влиятелен бизнесмен, отколкото политик, камо ли държавен глава.

И другото, което е. Дали е задължително антихриста да се появи, по всички тези предсказания? Имайки предвид и кой е бил Нострадамус и откъде идва по-голямата част от знанието му.

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #52 -: Септември 11, 2008, 17:44:46 pm »
Станчо, какво значи "човекът най-силно свързан с Господ" ? Най-вярващия може би?
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен Станчо

• Четящ
  • *
Към Breath!
« Отговор #53 -: Септември 11, 2008, 17:48:40 pm »
  През годините аз си формирах различен подход относно потенциалната поява на Антихриста. Не може да бъде съден предварително някой за нещо, което евентуално може той да направи в бъдеще. Пък бил това и Антихриста! Ние с това се различаваме от негативното - не действаме и не подхождаме като него!

Ако в бъдеще се открои безспорно забележим Антихрист - това няма да е в резултат на ограничени човешки структури, а на действието и на бездействието на обществото като цяло (за да поникне семе, трябва да има и подходяща почва). По-същия начин - потенциален Антихрист не може да бъде спрян от малка група хора, след като дейността му е приемана и дори поддържана от почти цялото общество (освен с прекомерно крайни и нехуманни средства, което ще превърне уж възпиращите Антихриста в същите, че и в по-големи Антихристи от него).

Поради гореизброените причини аз съм решил просто да изчаквам и да наблюдавам внимателно (най-вече Близкия Изток, но не само). Ако в някой момент действията на някой човек безспорно ми заприличат на нострадамусово антихристки - аз няма да се поколебая да го посочвам (без да се замесвам в негативни изпълнения - има си други, които днес прилагат негативното особено успешно и в изобилие). С уговорката, че бъдещето е като подвижни пясъци и често се случва наглед сигурни неща да не станат.

Междувременно - по-нататъка ще покажа доста любопитни описания на актуални и минали структури и събития, които структури и събития никак не са за подценяване и дори би могло да се каже, че някои от тях превъзхождат по заплаха за свободата ни Антихриста (даже бихме могли да кажем, че това са структурите, които биха ръководили потенциален Антихрист)!
« Последна редакция: Септември 11, 2008, 18:03:44 pm от Станчо »

Неактивен Станчо

• Четящ
  • *
Към neven!
« Отговор #54 -: Септември 11, 2008, 17:57:26 pm »
Станчо, какво значи "човекът най-силно свързан с Господ" ? Най-вярващия може би?

За съжаление и аз все още не съм успял точно да си отговоря на зададения от теб въпрос. Все още търся по-детайлен отговор на това - какво значи да си силно свързан с Господ? Избрал съм доста сложен и недиректен подход при това търсене с надеждата - покрай самото търсене да "изпопадат" и други любопитни детайли, които биха могли да се окажат доста важни. Например - извънземните и Йерархиите на Отвъдното (по-нататъка излязоха доста любопитни неща около тези въпроси, които неща ще споделя с времето)!
« Последна редакция: Септември 11, 2008, 17:59:55 pm от Станчо »

Breath

• Гост
« Отговор #55 -: Септември 11, 2008, 21:37:37 pm »
Мисля си, че ако наблюдаваш мислейки по този начин, само ще си загубиш времето. Ще гледаш в грешната посока.
Антихриста не идва като абсолютното зло, а като абсолютния спасител на човешкия род. Образован, изключителен оратор, харизматичен, той печели всеки един човек на своя страна в началото. Разрешава икономически проблеми, участва в преговори, общо взето създава впечатление, че Той Е, този, който ще помогне на много страни да излязат от кризите, да разрешат най-наболелите проблеми и т.н. и т.н. Хората ще започнат да  му вярват изключително много, стигаме до сляпа вяра вече, за каквото и да било. Няма да има човек, който не би застанал до него след всичко това, което той ще направи и покаже за да спечели Доверието и Любовта. След като постигне всичко това, което на много места се споменава като период от 3 или 4 години, той ще покаже истинската си същност.
Има и друг вариант, който на мен ми допада повече. Антихриста не е човек, не физически. Това е някаква същност, съзнание, демонично същество или както искаш там. Което през вековете е търсило и намирало няколко пъти подходящия "приемник" – да кажем Хитлер, след това отново е изчаквало да се всели/обладае......Всяка едно поколение е имало вече своя антихрист. Така както и всяко едно поколение е предричало, че края на света ще бъде точно по тяхно време. Така както много го очакват именно сега и ще бъдат разочаровани според мен.
И това вероятно ще бъде последното му вселяване, финалната му битка, и той изчаква, проучвайки всяка една раса за подходящия. Не мисля, че някога ще успеем да го разпознаем, както и никога няма да намерим солидни доказателства подтвърждаващи едната или другата теза.
Ще ми бъде много интересно да прочета още за това. Има ли други въпроси отправени към сензитива за антихриста?

Неактивен Станчо

• Четящ
  • *
Към Breath!
« Отговор #56 -: Септември 12, 2008, 08:40:32 am »

Тук не сме на едно мнение! Моята позиция е, че да "търся" Антихриста преди да се е проявил реално като такъв е загуба на време. Преди той да направи реално това, което се очаква да направи, аз не бих могъл да го "накажа" по никакъв начин, дори ако знам кой точно е (превантивното "наказване" за потенциални бъдещи дела, които все още не са се случили ми изглежда всичко друго, само не и хуманно или почтено). Струва ми се, че да се търси предварително Антихриста, без това да е загуба на време, има смисъл само при такъв човек, който отрано иска да се свърже с бъдещия "владетел на света". Аз лично нямам подобни стремления!

Аз трудно мога да бъда заблуден! Отдавна не гледам приказките и привидностите, а делата и най-вече - резултатите от делата. Също така - и най-умелите фалшификатори могат да бъдат разобличени по един или друг начин. Докато някой прави нещо добро за останалите (пък бил той и някой бъдещ Антихрист) и в случай че същият не прави паралено с добрините и тайни и/или явни стъпки за покоряването на човечеството - все още не би имало за какво да бъде разобличаван. Но понеже света и днес, както през цялото си минало е предимно негативен - най-вероятно бъдeщият Антихрист ще прави тайни стъпки за овладяването на човечеството паралено с привидните (публичните) добринки. Само че той не може да прави това сам и най-важното - структурите, които ще му помагат за негативните цели ще съществуват и ще се подготвят за това продължително време. Тоест - негативните структури, които ще помагат на потенциален бъдещ Антихрист съществуват и днес и действат също толкова негативно (и престъпно), както биха продължили да действат и в услуга на потенциален бъдещ Антихрист. Смятам че днес, докато потенциалния нострадамусов Антихрист все още не се е проявил (ако въобще някога се прояви), най-уместно е да се съсредоточим над противодействие над актуалните негативни структури, които ДНЕС (а не в някакъв бъдещ момент) вършат негативни дела. А срещу Антихриста да се противодейства, когато той реално се прояви като такъв!

Превантивно търсене на Антихриста (включително и с помощта на сензитиви) е затруднено от факта, че днес Антихристите (хора, които действат преднамерено античовешки и антихристиянски) не са един и двама, ами много повече! Поради всички гореизброени причини повече не съм се занимавал с издирване на Антихриста и не съм задавал на сензитивите въпроси за него.

Относно това, дали същността на Антихриста е човешка или не - засега нямам категорично установено мнение, но смятам следното: За да може потенциален нострадамусов Антихрист да действа пълноценно в нашата четиримерна пространствено-времева реалност, той трябва да бъде човек. "По-тънка", "астрална" негативна същност би трябвало да обсеби реален човек и да действа чрез него в нашата среда (както 5-мерните "луцифериански овърлордове"-създатели на малките сиви (грейовете), които "овърлордове" действат посредством 4-мерните малки сиви, съгласно материала на Montalk "Мултиизмерните негативни извънземни" - http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,2008.0.html. Когато завърша "Какво ми казаха сензитивите! - 8", в следващото ми продължение ще има повече за това. Могат да се намерят ценни сведения за тези неща и в първия линк, който е поставил Alien в своя Отговор #48 към мен тук, в тази тема.). Всичко това означава, че според сегашните ми представи потенциален нострадамусов Антихрист трябва да е реален човек, пък бил той и обсебен от демонична, негативна структура. Смятам също, че предвид евентуалната структура на негативните йерархии (за нея ще понапиша малко при довършването на "Какво ми казаха сензитивите! - 8") - макар и все още да е човек, потенциалният Антихрист ще бъде под повече или по-малко ефективен контрол на негативните йерархии, които внимателно изучавам в момента, заедно с позитивните им аналози. Накрая, струва ми се, че дори и хора като Наполеон, Сталин, Хитлер, че и потенциален бъдещ нострадамусов Антихрист да са били манипулирани повече или по-малко от отрицателни, демонични същности - едва ли демоничните контрольори на изброените са една и съща структура. Една и съща в тези случаи може би е само съвкупната негативна йерархия с нейния авторитарен, деспотичен подход на управление.

« Последна редакция: Септември 15, 2008, 17:54:54 pm от RedGuy »

Breath

• Гост
« Отговор #57 -: Септември 15, 2008, 17:08:45 pm »
Цитат
Тук не сме на едно мнение! Моята позиция е, че да "търся" Антихриста преди да се е проявил реално като такъв е загуба на време

Това исках и аз да ти кажа. Явно не съм се изразила много разбираемо  :)

А и пак те питам задължително ли е да се появи/прояви? Оставам с впечатлението, че за теб това не подлежи на коментар и е сигурно. Само защото е предсказано някъде, някога?

Неактивен Станчо

• Четящ
  • *
Към Breath!
« Отговор #58 -: Септември 15, 2008, 17:44:29 pm »
  С времето започна да ми се струва, че бъдещето е относително - едно предсказано събитие може да се случи, а може и да се избегне. Но дори и да се прояви в бъдеще Антихрист от нострадамусов тип (нещо възможно, но не и задължително) - ние не можем да му противодействаме превантивно (примерно - да се опитаме да го убиваме, преди да се е превърнал безспорно в Антихрист). Също - колкото и могъщ човековладелец да стане потенциален бъдещ Антихрист, той задължително ще бъде контролиран повече или по-малко от по-могъщи от него, също "негативни" сили. Точно за структурата на тези по-висши (както "негативни", така и "позитивни") сили дописвам в момента в "Какво ми казаха сензитивите! - 8".

Breath

• Гост
« Отговор #59 -: Септември 15, 2008, 17:56:05 pm »
Бъдещето ни, според мен, се оформя и променя в зависимост от това, което правим сега и евентуалните последствия от него. Защото всяко нещо има такива, рядко се замисляме, но е така. Последствията от решенията, които взимаме сега променят/чертаят бъдещето ни.
Аз никак не съм склонна да мисля, че антихриста ще се появи, защото май доста неща променихме, доста хора се поразмърдаха и не само гледат, но и виждат.
Но, появили се, наистина ще бъде доста трудно да се противодейства. Той както писах и преди ще има Силата и ще поведе масата, а това е много опасно нещо....

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27