Автор Тема: Кой е ТОДОР ЖИВКОВ  (Прочетена 79441 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Ashaman

• Пишещ
  • Публикации: 810
Относно: Кой е ТОДОР ЖИВКОВ
« Отговор #45 -: Март 18, 2008, 18:39:29 pm »
Казва ти го, щото си обсебен.

Неактивен Доктора

• Четящ
  • *
  • Публикации: 241
« Отговор #46 -: Март 18, 2008, 19:54:49 pm »
Защо Тодор Живков е престъпник:

1. Още преди 09.09.1944 г. е участвал в нелегалните терористични групи на БКП, които искаха насилствено да свалят законната власт в България, убиваха представители на властта и патриоти, палеха и грабеха мандри и продоволствени складове, извършваха подривна дейност и диверсии срещу държавата и обществото. Т.е. занимаваха се с тероризъм! Горното се потвърждава от редица документи (виж "България своенравният съюзник на Третия райх", сборник от документи; съставители ст.н.с. Витка Тошкова, д.и.н. доц. Димитър Димитров, к.в.н. н.с. Николай Котев, Николай Стоименов, к.и.н. н.с. Румен Николов,  Стилиян Нойков, Военноиздателски комплекс "Св. Георги Победоносец", София, 1992 г.; в посочените дипломатически документи дори англичаните и американците назовават партизаните терористи, въпреки че са им съюзници!...).

2. След военния преврат и окупирането на страната от съветските войски след  09.09.1944 г.; Тодор Живков, заедно с Мирчо Спасов (по-късно генерал), Антон Югов, д-р Владимир Бонев, Раденко Видински, Лев Главинчев, Давид Елазар, Бачи Зеев (Изидор Леви), Трайчо Костов, м-р Аврам Митов, Рако Аврамов, Валери Таджер, Исак Елизер Франсис,  Жак Натан Примо, Ешуа Кемалов Декало, Анжел Вагенщайн, Матю Кербел, Гео Зайков Пирински, Давид Овадия, Димитър Насимов Аврамов (Давид Насим Авраам) и др. създават ударни групи ("екзекутивни групи") на ОФ и МВР и по указания на Москва започват поголовно избиване на българската интелигенция. За кратко време са избити около 140 000 души, а 250 000 са репресирани и изпратени в лагери и затвори. Един от сътрудниците на Лев Главинчев в своите публикувани спомени (в. "Про&Анти", 26.01-01.02.2001 г.) разказва как са извършвани арестите и ликвидирането на хора - по най-дивашки начин: директно разстрелване още в дома им, убиване с чук по главата, заколване с права лопата, изхвърляне през прозореца, удушаване и др. Така са убивани офицери, министри, държавни служители, търговци, адвокати, кметове, свещенници (предимно богати и интелигентни хора с цел да се обсебят парите и имотите им; в много от техните апартаменти и къщи се заселват после червените велможи, а роднините на убитите са изхвърлени на улицата или интернирани в провинцията на село!). (справка в книгите Георги Войнов "Геноцидът и Холокостът над българите", изд. Аратеб, София, 2006 г. и "Христоматия по история на България 1944-1948 г. Народна демокрация или диктатура", препоръчана от Министерството на образованието и науката, София 1992 г. и двете издания са базирани изцяло на докумени, архиви и оригинални публикации). По тия въпроси има много документи, спомени и свидетелства на очевидци, показания, архиви на патриотични организации и книги. Много неща все още се крият в архивите на БКП, които бяха изнесени от Партийния дом (когато се инсценира запалването му) и в момента се съхраняват според някои в имението на милионера Васил Божков - Черепа!..... :-\

3. Пряко свързани с дейноста на комунистическите концлагери - ТВО ("Трудово възпитателни общежития", които са фактически лагери на смъртта!!!), където са избити и осакатени стотици хиляди хора имат Тодор Живков, Антон Югов, Вълко Червенков, д-р Минчо Нейчев, акад. Ярослав Радев (съветник на Тодор Живков), ген. Мирчо Спасов, Борис Велчев (роднина на Милен Велчев от НДСВ), Васил Коларов, Нико Мойсей Яхиел (секретар и съветник на Тодор Живков) и Трайчо Костов. Именно Тодор Живков е разписвал собственоръчно заповедите за унищожение на инакомислещите хора от интелигенцията!

4. Като ръководител на ЦК на БКП и държавен глава в продължение на повече от 30 години Тодор Живков е пряко виновен и отговорен за съсъпването на България икономически и морално, както и дискредитирането и пред останалия цивилизован свят! Бай Тошо и агентите му източиха държавата и я доведоха до фалит!

За всички тези тежки криминални и държавни престъпления - по същество представляващи геноцид и престъпления срещу човечеството (без давност), виновните лица трябва да бъдат осъдени на най-тежки наказания (даже и задочно за тези които са починали!). За такива ужасни престъпления няма давност!

Мимоходом припомням, че през 2000 г. Народното събрание на Република България прие Закон за обяваване на комунистическия режим в България за престъпен (ДВ., бр. 37 от 05.05.2000 г.). С този закон Българската комунистическа партия е обявена за престъпна организация (Чл. 3, ал. 1 и 2)!  :-X :-\ laugh
« Последна редакция: Март 18, 2008, 20:34:41 pm от Доктора »
"Като не щеш мира - на ти секира"! кан Крум

Неактивен Ashaman

• Пишещ
« Отговор #47 -: Март 18, 2008, 20:41:01 pm »
Разбрахме възгледите ти и на какво се опират заради това ти го казахме, поне аз.
1. Още преди 09.09.1944 г. е участвал в нелегалните терористични групи на БКП, които искаха насилствено да свалят законната власт в България, убиваха представители на властта и патриоти, палеха и грабеха мандри и продоволствени складове, извършваха подривна дейност и диверсии срещу държавата и обществото.
На подобен цитат, това е обективното мнение. Меко казано си пристрастен и пристрастен.
Разбира се, от гледна точка на Третият Райх, и френските партизани са терористи.
Предпочитам да не продължавам, аз. Защото откровено дразниш с подобни глупости.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #48 -: Март 18, 2008, 21:00:23 pm »
Според мен твоят сарказъм в случая е по-дразнещ, Ashaman !
Подкрепям напълно Доктора, защото голяма част от думите му са самата истина.

Комунистическият режим беше насилствено "положен" в България, и за това престъпление ционистите имаха нужда именно от премахването на елита на нацията - едва запазилата се аристокрация и интелектуалците на Стара България. Незная колко знатни родове бяха погубени и брутално посечени от новата идеология... Партизаните в България не бяха нищо повече от една маса селяни, които трябваше да изиграят ролята на "ръжена в пещта", за което по-късно Партията им се отплати богато и пребогато, раздавайки им като подарък апартаментчета в София. Така се осъществи прословутата трансформация на бедните в богати. Само дето старите родове бяха изградили богатството си с честен труд и предприемчивост, а трябваше да го предадат в ръцете на немарливци без образование и социален статус.
Това беше целта на прехваления Комунизъм в България - да изличи каквато и да е следа от вродения български интелект, и да съсипе основите на българската икономика. Още сто години няма да ни стигнат, за да изближем раните от това грандиозно престъпление...
Никога в историята на тази страна не са извършвани толкова много "легални убийства", колкото по времето на "народната демокрация". Всичката тази пролята кръв ще тежи върху съвестта и съдбата на поколения наред, защото нищо не е забравено - въпреки усилията на разни про-активисти, които всъщност не са нищо повече от поредната маша в огнището на големия ционистки заговор срещу българската народност, самосъзнание и идентичност...

Мистерията и конспирацията около Тодор Живков е доста интересна и явно в този форум няма хора, които да знаят повече от това, което се лансира в общественото пространство. Ще уточня една подробност - Тодор Живков е насочен неслучайно да учи в печатарския техникум в София. Още като ученик и млад работник в печатницата той е изучен от Гешев, харесан от него и подготвян за внедряване в РЪКОВОДСТВОТО на партизанското движение около София. Т.Ж. е готвен като перспективен агент, който да  влезе в управлението на държавата след края на 2-та световна война. Гешев е бил невероятно умен и прозорлив човек и е виждал развитието на събитията в перспектива. Още повече, че самият той е бил свързан с английското разузнаване, зад което се знае, че стоят хора от световното правителство. С други думи изборът на Гешев е бил съгласуван някъде в Лондон. Впоследствие на базата на компрометиращите го материали Т.Ж. е превербован от Москва. Така се постига баланса между световните сили , който дава възможност на Т.Ж. да се задържи на гребена на вълната 33 години. Как Т.Ж. е ограбвал държавата? Този въпрос е безумно наивен , елементарен и може да бъде зададен само от журналист или хора правещи се на такива/т.е. които се плъзгат само по повърхността на нещата и не разбират от нищо/. Държавата никога не е била ограбвана. Тя е била източена с цел преминаване на финансовия й ресурс в ръцете на определени хора. Тези хора изпраха няколко пъти този ресурс и постепенно го вкараха в държавата отново, само че сега го управляват известните от масмедиите лица.Това е резултат от взетия през 1982-84 г. курс от Политбюро за подготовка и реализация на партийната политика в условията на разпаднала се социалистическа система. Това означава запазване на властта в условията на пазарната икономика /който плаща - той поръчва музиката/. Източването е организирано перфектно, но независимо от това много неща се знаят. Друг е въпросът, че за тях не се говори.През периода 1990 - 1995 г. бяха организирани много мероприятия и събития, чиято цел бе прикриване на следите от предходните подготвителни етапи.  Хората, които ръководеха тези процеси вече не са живи, а техните наследници реално управляват процесите в държавата.
Та да се върнем на Т.Ж. Какво според вас е търсел Тодор Живков заедно с дясната си ръка Мирчо Спасов на 10, 11 и 12 септември 1944 г. в архива на Дирекция на полицията и как така те са успели да го пренесат в Княжево и да го обърнат наопаки през следващите няколко месеца? В тази връзка , с какво според вас се занимаваше Йордан Соколов в качеството си на вътрешен министър в правителството на СДС. Ами със същото. И защо ли ? Отговор : неунищожени следи. Защо според вас Тодор Живков  си е сменил рожденната дата ? Отговорът на този въпрос  съдържа един много ясен джокер.
И въпреки всичко Тодор Живков беше многократно по-умен , по хитър и по-предвидлив от жалките управляващи днес, които са заслепени единствено от алчността си и манията си за власт. Не знам обаче, дали тези които им плащат по сметки в Швейцария са ги уведомили за наближаването на 2012 година и за това какво може да се случи тогава.  
« Последна редакция: Март 18, 2008, 21:01:09 pm от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #49 -: Март 18, 2008, 21:31:21 pm »
Ако не ме лъже паметта, преди години в един популярен вестник, от който много преписват по цял свят и даже го преиздават, защото е вестник за геополитика и конспирации, пишеше нещо интригуващо. В няколко поредни броя имаше статии, в които предаваха спомените на легендарния български банкер Буров, който е бил много близо до царската институция и властта по онова старо време. Та Буров твърдеше, ЧЕ БАЙ ТОШО Е НЕЗАКОНЕН СИН НА ФЕРДИНАНТ /кой пък, пак според спомените на Буров, бил и "двуфазен"-което ще рече обратен, и много извратен/ ОТ ЕДНА ОТ СЛУГИНИТЕ МУ! Изводите можете да си ги направите сами!

ТОДОР ЖИВКОВ, СИН НА ЦАР ФЕРДИНАНТ!!! :o :o :o

КАКВО ЗНАЕТЕ ПО ВЪПРОСА?
« Последна редакция: Март 18, 2008, 21:32:48 pm от SMSI-H »

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #50 -: Март 18, 2008, 21:38:17 pm »
Нищо чудно - нали знаете, че Хитлер е бил незаконен син на Ротшилд ?  :) :P :D ???

http://www.jesus-is-savior.com/FalseReligions/RomanCatholicism/hitler_was_a_rothschild.htm

« Последна редакция: Март 20, 2008, 07:34:44 am от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен Ashaman

• Пишещ
« Отговор #51 -: Март 19, 2008, 13:16:44 pm »
Нямаше никакъв сарказъм, Ултра. И какво, законна власт? По коя дефиниция, ха, че то по тази логика всяка власт е законна, защото си пише сама законите, независимо по какъв начин е наложена. Всяка революция е незаконна.
И германците от време на войната наистина са смятали френската съпротива за терористи и убийци. Както и Ботев и Левски са терористи, ако питаш Осман паша. Така де, всъщност са убивали - убийци са. Хм, даже не могат да се скрият зад извинението война. Нелегални са, незаконни и убийци. Както това е дълги години е било отбелязвано на Запад. Всъщност властта на османската империя над България е била законна и възрожденците са притовозаконни.
Живков - незаконен син на ФердинанД.  :o ;D
« Последна редакция: Март 19, 2008, 13:26:10 pm от Ashaman »

Неактивен Доктора

• Четящ
  • *
« Отговор #52 -: Март 19, 2008, 15:00:15 pm »
Нямаше никакъв сарказъм, Ултра. И какво, законна власт? По коя дефиниция, ха, че то по тази логика всяка власт е законна, защото си пише сама законите, независимо по какъв начин е наложена. Всяка революция е незаконна.
И германците от време на войната наистина са смятали френската съпротива за терористи и убийци. Както и Ботев и Левски са терористи, ако питаш Осман паша. Така де, всъщност са убивали - убийци са. Хм, даже не могат да се скрият зад извинението война. Нелегални са, незаконни и убийци. Както това е дълги години е било отбелязвано на Запад. Всъщност властта на османската империя над България е била законна и възрожденците са притовозаконни.
Живков - незаконен син на ФердинанД.  :o ;D

Абе ти луд ли си или на луд се правиш?!? Я пак внимателно ми прочети поста!!! И защо намесваш манипулативно тука Ботев и Левски - нали вече ти се обясни, че точно от канцеларията на Бай Тошо е дошла заповедта за изхвърлянето костите на Левски в един чувал в Искъра! Това го знам лично от акад. Николай Хайтов, освен че го пише в книгите му!!!.....  :-X
« Последна редакция: Март 19, 2008, 15:03:08 pm от Доктора »

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #53 -: Март 19, 2008, 16:42:49 pm »
Значи каквото каже акад. Хайтов е истина?

Неактивен l_z

• Четящ
  • *
  • Публикации: 65
« Отговор #54 -: Март 19, 2008, 18:02:20 pm »

Явно иде време разделно!

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #55 -: Март 19, 2008, 19:10:03 pm »
Не знам кво време иде...

Но твърдения от типа:

това е истина, защото лично еди-кой-си-ми-го-е-казал
това е истина, защото еди-си-кой-го-казва

са ми любими, като доказателствен материал...
 ;D

Нищо, лично, може пък да е вярно, аз не твърдя нито едното, нито другото, защото не съм запознат с темата.

Неактивен Доктора

• Четящ
  • *
« Отговор #56 -: Март 19, 2008, 22:44:01 pm »

Ами аз го познавах лично, както и членове на семейството му и смятам че може да му се има доверие, особенно като изследовател на гроба на Васил Левски, който е бил погребан тайно в олтара на църквата "Света Петка Самарджийска" намираща се пред ЦУМ в София! Там са открити и костите му от археолози, но после идва заповедта от най-високото място - да бъдат изхвърлени останките на Апостола и цялата работа да се заличи!!! В това гнусно и отвратително антибългарско дело участва и личния секретар на Тодор Живков - Нико Мойсей Яхиел (като съветник на Тошо мисля, че той е основен двигател на този пъклен  и чифутски план)! Чел съм доста работи на Хайтов и считам, че той беше истински български патриот и родолюбец, па макар и бивш комунист! Той виждаше опасностите на глобализма и ненавиждаше колаборационистите и предателите, както и гаджалите! От него знам доста интересни неща за мръсника и националния предател Желю Желев (човек на чифута Андрей Луканов), който легитимира омразното ДПС и извърши най-големите предателства към България!!! Някой път ще ги разкажа тук в раздела "Български конспирации"!..... :-X

Неактивен Ashaman

• Пишещ
« Отговор #57 -: Март 19, 2008, 23:32:16 pm »
Много лесно приписа всички грехове на бай Тошо. По принцип мислех да не ти отговарям. И меко казано звучиш трагикомично. Буквално си обсесен и как може да се вярва на такива хора? Нищо спекулативно няма във сравненията ми със Ботев и Левски. Ти ми кажи къде е? Щото аршина ти е двоен, още един довод да не ти вярвам. На какво се обуславя претенцията за законност?
Гроба на Левски така и не е открит и макар, че Хайтов се занимава много години с това, автоматично не означава, че е открил истината.
Както и автоматично не означава, че ако е такава, то щом някой от "канцеларията на Живков" стои зад това, то значи и Живков стои.
Спекулативно е да говори за "канцелария". По друг твой слух, някой друг познат на Живков убил 300 човека, то значи и Живков е участвал.
Казваш всеки средноинтелигентен човек с власт или пари зад гърба си щял да направи каквото е направила Л. Живкова. Ами това не е до интелигентност, а до светоглед. Има много средноинтелигентни хора с възможности. Ето ти още един ясен пример от мен, че не умееш да оценяваш нещата.
Чел съм ги тия книги навремето, или по-точно съм ги попреглеждал. Вонят на омраза, как мога да им вярвам. В противовес на с нищо неподкрепяни твърдения излизащи от среди лъхащи на омраза, стоят твърденията на очевидци и преживели. И все с добро споменават бай Тошо.
Средностатистическата интелигентност за която говориш би си дала сметка в какво време е управлявал, и че не може винаги да в постъпвал етично, но се е старал. Но ти не си даваш тази сметка.

Неактивен Black Adder

• Администратор и Собственик на XNETBG.NET
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 786
  • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
« Отговор #58 -: Март 20, 2008, 01:25:43 am »
Аз пък съм чувал че Николай Хайтов е бил агент на 6-то, нещо да имаш да кажеш 'Докторе'?

И я ми обясни, като на прост човек, значи цяла България се управлявала от бай Тошо, той колел, той бесел, крадел, мамел, дете от майка вземал, а всички останали от Политбюро + партийните секретари по места били против, ама не смеели да гъкнат, щото Живков си пазел партизанския шмайзер и винаги го носел със себе си. А някой смеел да гъкне, ха бай Тошо го застрелвал, и генерал Мирчо Спасов отнасял трупа с ръчна количка.
На фанатика факти не му трябват, бил той комунист, антихрист, муджихидин или терорист. Той вярва каквото му казват. Не мисли, не разсъждава. И като го попиташ за факти почва да цитира любимите си вождове.

И още нещо, аз телевизия не гледам и вестници не чета от повече от 3 години, за твойте 8 месеца не знам. Поне интервюто си във в-к Атака сигурно си прочел, а?
« Последна редакция: Март 20, 2008, 01:28:44 am от Black Adder »
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен Martin

• Пишещ
  • Публикации: 509
    • Music of the world
« Отговор #59 -: Март 20, 2008, 07:02:18 am »
Аз пък съм чувал че Николай Хайтов е бил агент на 6-то, нещо да имаш да кажеш 'Докторе'?

И я ми обясни, като на прост човек, значи цяла България се управлявала от бай Тошо, той колел, той бесел, крадел, мамел, дете от майка вземал, а всички останали от Политбюро + партийните секретари по места били против, ама не смеели да гъкнат, щото Живков си пазел партизанския шмайзер и винаги го носел със себе си. А някой смеел да гъкне, ха бай Тошо го застрелвал, и генерал Мирчо Спасов отнасял трупа с ръчна количка.
На фанатика факти не му трябват, бил той комунист, антихрист, муджихидин или терорист. Той вярва каквото му казват. Не мисли, не разсъждава. И като го попиташ за факти почва да цитира любимите си вождове.

И още нещо, аз телевизия не гледам и вестници не чета от повече от 3 години, за твойте 8 месеца не знам. Поне интервюто си във в-к Атака сигурно си прочел, а?
Разбира се, че не са против, но същото важи и в обратния смисъл. Тези от политбюро и партийните секретари колят и бесят, а Живков бил против? Ами няма как (Още повече, че, смятам на всички ни тук е ясно, че на подобен пост никога не се допускат случайни хора, "хора от народа"). Това със желанието за допълнителни факти по въпроса честно казано ми звучи като "докажи, че управлението е корумпирано" - да, не разполагаме с документи, които да покажем черно на бяло, но има ли някой, който сериозно да се съмнява в подобен факт? Изобщо, ако тръгнем по този път, някои хора ще започнат да ни убеждават, че Хитлер и Сталин също били добри хорица и тя системата била генерирала зверства, пък те нямали нищо общо със случващото се - голяма работа, че заемали най-висшия (официално) пост в държавата.
« Последна редакция: Март 20, 2008, 07:17:55 am от Martin »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27