Автор Тема: Вициве  (Прочетена 421619 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
Re:Вициве
« Отговор #765 -: Януари 29, 2011, 16:18:57 pm »
- Тате, кога ще ми купиш колело?
- Когато усилията на добре балансираната монетарна политика на правителството, подкрепяна от Народното събрание и президента, изплати валутните дългове нa нашата чудесна родина, сине!
- Тате, а защо думата “никога” се изразява с толкова дълга фраза?

ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #766 -: Януари 30, 2011, 02:19:44 am »
Среща с избиратели. Кандидатът за депутат държи реч:
- Ние, нашата партия, ще направим така, че всички да бъдат богати!
Избирателите се вълнуват.
- А какво ще стане с бедните?
Кандидатът се изнервя от въпроса.
- Какво, какво... Ще изпукате!
Dreams are messages from the deep.

Неактивен monk

• Четящ
  • *
  • Публикации: 128
  • And darkly bright are bright in dark directed.
« Отговор #767 -: Февруари 09, 2011, 19:53:23 pm »
 :) - Тате, кога ще ми купиш колело?
:)- Когато излеземе от Европейския Съюз, сине!

Неактивен Empistosunh

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
« Отговор #768 -: Февруари 19, 2011, 11:02:04 am »
Здравейте!  :writer:
Отдавна не бях наминавала тъдява, ама реших да прекъсна малко доброволното си уединение и изолация и ето ме отново тук - осторожна и на кокили.  ;D
Ето едно интервю, което ме попиля от смях и дано ви хареса и на вас.
... и се извинявам предварително за "френския" на лирическия герой...

Цитат
Бичето се появи изневиделица преди няколко години, за да пренареди родния шоубизнес. Без свян той заяви, че е най-добрия R’N’B изпълнител и с това стъписа дори R Kelly зад Океана. Момчето което си проправи път с “пишка и сила юнашка” бързо намери сродни души в хай-лайфа в Софето, а именно кака Славея, хореографа Авалон, тандема-продуценти Кузман-Пламен Джоунс и Табланет Полтроу и мистичния лечител-билкар Апатрахил. Последваха песнопенията-чартбрейкъри “Идем”, “Игри на съдбата”, “Кой сега е номер 1”, “Понел” и “Продуцер”. Вестници, списания и телевизии се напреварваха да проследят пътя му от родния Краводер до върховете на музикалните класации. Дори се говореше, че се работи и върху кинопрегледи, които да бъдат прожектирани в по-добрите казарми. И изведнъж Бичето изчезна, както се и появи. Сега героя на данъкоплатците се завръща с концерт на 8 април и закана, че ще ебе всичко що мърда. Жадни за сензация, ние веднага го издирихме и се срещнахме с митичния R’N’B изпълнител в известна столична кравеферма, а той отговори на нашите любезни въпроси...

Ж - Кой според теб сега е Номер 1?

Б - У световен аспект хлеб, сланина, праз и Аз. Харесвам енигмата на лейди гага…мъж ли е или жена…се има вервам дупка на края на гърба. Със сигурност ще провера.

Ж - Как минава един обикновен твой ден в родния Краводер?

Б - Пия със мера докле се насера. Спъм. Обгрижвам бабите. Аргасвам. Берем сливи ама тая година Мана ги порази и съм плакал със глас. Иначе пишете че пари имам на ‘’Бляк рам’’ съм…

Ж - Кое е най-невярното нещо, което прочете или чу за себе си, когато рулираше в ефира преди години?

Б - Оная гад Кузман Пламен беше казал че мириша на тор и се не къпа…ако знае той що сланина поразих да я правим на сапун…Плюс това културата сапун я не лови.

Ж - Сега когато се завръщаш отново в столицата, за да изклатиш “софийските боклуци и гъзо да им пръснеш” каква тактика смяташ да приложиш този път?

Б - Що е тактика? Не разбирам въпросо…ако е за джазбаните те ще бият у бръз такт.
По младежко да е …

Ж - Би ли се слял с елита, като си направиш модерната процедура – Избелване на ануса?

Б - Що е па тва? Не съм виждал нивга гъзо си…чувал съм че е убав и сгоден, виж кукурузите бих избелил…Кентона ги усра…И лайна съм пушил като не е имало друго…

Ж - С коя от медийните личности би желал да отъркаш козиняк у козиняк?

Б - Драго Драганов, Мондъо, Митко Цонев Пъпеша, Васко“Фрактурата”

Ж - Как откри секса или той те откри пръв?

Б - Я не съм се крил…

Ж - Ослепителната цицореста кака Славея беше в обкръщението ти дълго време. Успя ли да олабиш мехура връз циците й?

Б - Особено невъзпитан, груб и циничен въпрос… ще платиш за това… кой се подиграва с човек у партер…не е добре моми4ето…у главата нещо има …и на болницата я водихме …и там я не сакат

Ж - Вярно ли е, че ръкоделието пред камината в Краводер ти помага най-добре да ваеш есета и да рисуваш бъдещето на човечеството?

Б - Бъдещето е у гробищата, че помогне ли есе или ръкоделие?

Ж - В една от песните си пееш: .. Че няма значение момиче-момче, при всяко положение Бичето ебе? Спазваш ли все още този постулат-знамение?

Б - И коза и пръ4 съм…важна е химията..другото е физкултура а и много пъти съм споменавал…жените само разнасят болести..и фърлят мръсна кръв.УУУ сгади ми се.

Ж - Би ли желал един ден в училище да изучават твоя жизнен опит на поет и човек, който що пъти е бил там де е най-тесно?

Б - Училищата гълтат само ток и развалят хората. Лозето сака мотика а не молитва.
Колко по умни толко по бедни.Искам на гроба ми да пише:
“Имах право да бъда свиня защото бях ангел”

Ж - Все още ли продължаваш да се възбуждаш от дърт целулит?

Б - То не остана…докторите изрезаа всичко. Жалко, то си е от господа.
И от американските филии къде ядете по София…Бонаци

Ж - Ако ти предложат бая пара би ли се съгласил да дефилираш у некое от реалити програмите у телевизора?

Б - Бих се изтипосал на Евровизията да видим свет, па и той да ме види.Не съм се возил и на самолета…не е ме страх..ама у тая Евровизия се се карате и се делите нещо къде го нема.

Ж - От хората които станаха известни от сезоните на Big Brother - Тризначките, Пеньо.. кой би желал да наденеш връз кожената си фуния?

Б - На тея хора местото им е у болницата, а не да им се смеете…Телесни хижи без хижари…

Ж - Все още ли в живота си основно разчиташ на пишка и сила юнашка?

Б - Не разчитам…тва секна, упикавам се нощеска, не съм първа младост.. ама ми се пее де…тва да го напишеш…Като ерген бех пръв у работата и аргасванието. Секо нещо с времето…Амин

Ж - “Ебаха ме яко и аз ги ебах, така постепенно известен станах...” твърдиш в една от лириките си. Това ли е начина да пробиеш у шоубизнеса?

Б - Друг на4ин нема…Тея с двете дупки и трите усти винаги са били напред ама и тея педерасите къде са не се дават…

Ж - Вариш ли още шлингер в казана на село и какво става с идеята да патентоваш рецепта в Брюксел за баница с повращок?

Б - За добра ракия ще убия…не слагам захар и не и давам шанс да остарее.Ама тая година е лоша да опустее, Мана порази сливите и съм плакал като дете…с глас.
“Бляк Рам” ми е утехата.
::)
"Злото идва при нас, хората с фантазия, носейки като своя маска всички добродетели." - Уилям Батлър

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #769 -: Февруари 19, 2011, 12:58:15 pm »
Срещат се двама депутати в трамвая.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #770 -: Февруари 19, 2011, 13:17:39 pm »
Срещат се двама депутати в трамвая.
:rofl:

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
« Отговор #771 -: Февруари 26, 2011, 21:41:59 pm »
„”- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина- отговаря Цветанов.
- А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъста ми ги слага - отговаря Цветанов.
- А на него кой ги дава - пак пита следователят. - Аз му ги давам - казва Цветанов.
- Добре, а Вие от къде ги взимате - пита следователят. - От скрина....””

:P

Неактивен letqshtata

• Четящ
  • *
  • Публикации: 51
« Отговор #772 -: Февруари 26, 2011, 21:44:59 pm »
Най-голямото доказателство за съществуването на Извънземен разум във Вселената е фактът,че досега никой не се е и опитал да се свърже с нас.;D

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #773 -: Февруари 26, 2011, 22:44:03 pm »
„”- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина- отговаря Цветанов.
- А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъста ми ги слага - отговаря Цветанов.
- А на него кой ги дава - пак пита следователят. - Аз му ги давам - казва Цветанов.
- Добре, а Вие от къде ги взимате - пита следователят. - От скрина....””

:P
Отличен побългарен вариант на еврейския виц. На място. Супер Рау. ;D :lol:

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
« Отговор #774 -: Март 28, 2011, 21:06:27 pm »
- Генерал Борисов, ако не е тайна, каква тоалетна хартия ползвате?
- Никаква...пълно е с гъзолизци...

----------------------------------------------------------

Министърът на финансите се загледал в една витрина:
- Я, колко евтино сако! А само се оплакват от високите цени!
- Господин министре, това е ателие за химическо чистене...

----------------------------------------------------------

Бойко Борисов решил да види как живеят обикновените хора и се поразходил. Срещнал малко момче.
- Къде е баща ти?
- Отиде на работа с новата кола.
- А майка ти?
- Отиде на пазар със старата кола.
- А кой е в къщи?
- Баба, гледа телевизия на новия Панасоник.
- Виждаш ли, момче, за всичко това трябва да сте благодарни на мен!
- Бабо, бабо, чичо от Америка си е дошъл!

Неактивен the_special_boy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 179
« Отговор #775 -: Март 28, 2011, 23:21:39 pm »
Бойко Борисов решил да види как живеят обикновените хора и се поразходил. Срещнал малко момче.
- Къде е баща ти?
- Отиде на работа с новата кола.
- А майка ти?
- Отиде на пазар със старата кола.
- А кой е в къщи?
- Баба, гледа телевизия на новия Панасоник.
- Виждаш ли, момче, за всичко това трябва да сте благодарни на мен!
- Бабо, бабо, чичо от Америка си е дошъл!

;D  :drinks: така са нещата в БГ
Всеки живее в някакъв измислен филм,но като че ли моят филм е по действителен случай!

Неактивен Judith

• Четящ
  • *
  • Публикации: 17
« Отговор #776 -: Март 31, 2011, 14:29:42 pm »
Жената на програмиста:
- Скъпи, мисля,че е време да си имаме детенце...
- Лягай, ще го инсталираме!

Неактивен Rado

• Четящ
  • *
  • Публикации: 143
    • Infernal Works
« Отговор #777 -: Април 08, 2011, 19:35:31 pm »
Между конспиратори:
-Колега как си?
-Добре
-Чу ли ... ще издавам нова книга.
-Браво успех .. дано те убият скоро.
...Infernal Works...

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #778 -: Април 22, 2011, 01:05:03 am »
Автор - ЕОН
(само смених една дума, потребител-конспиратор)

- Конспиратор А: Над София пръскаха.
- Конспиратор Б: Над Панагюрище също пръскаха.
- Конспиратор В: Ааааа, и над Сливен пръскаха.
- Конспиратор Г: Егати, вече всеки ден пръскат.
- Конспиратор Д: Направо, над всеки град пръскат.
- Конспиратор Е: Мамка им мръсна илюминати.

:lol: :lol:
Благодаря, оправи ми вечерта. От сърце се смях :)
« Последна редакция: Април 22, 2011, 01:09:05 am от P.E.A.C.E. »

Неактивен monk

• Четящ
  • *
  • Публикации: 128
  • And darkly bright are bright in dark directed.
« Отговор #779 -: Юли 02, 2011, 21:39:42 pm »
:) Знаете ли го за Исус, курвата и свирката...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27