Автор Тема: GSM-ът - недостатъци  (Прочетена 109922 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
Re:GSM-ът - недостатъци
« Отговор #165 -: Юни 25, 2009, 07:27:10 am »
Ех, Магнолия,
навремето като бях млад и неопитен си вярвах в тия работи. Че някой ще ме чака, и ще ме търси, и ще провърви 10 дена и нощи, докато ме намери.

Със същата безпочвеност, вярвах че ще трябва да почакаш, който ти е писано да срещнеш.

Сега вече не съм млад и знам. Пазара на младите е по-гъвкав и динамичен от стоковите борси. Стига само час-два да се моткаш в лош момент, и после някой друг гушва мекото, а ти гризваш твърдото.
Човек трябва да е адекватен в тия работи, а не мухолапач.

Не говорех за сладки приказки от 1001 нощ, а за реалността.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен A познай кой

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 385
« Отговор #166 -: Юни 25, 2009, 07:49:32 am »
Ако някои ме търси и НАЙСТИНА ме харесва ще дойде при мен и с никой няма да ме замени.
...и нека Силата бъде с теб. Аз ще се завърна ;) Дано през 2012 всички умрем.

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
« Отговор #167 -: Юни 25, 2009, 08:23:58 am »
Дам, много хора страдат от иллюзията, че са уникални и незаменими.

Бая чернилка ще има да изядеш от тоя живот, докато те научи на някои работи.
Истината е, че дори да си интересен на някоя жена, ще трябва да се мине през известно количество комуникация, преди да излезете и евентуално да те захаресва още повече.

А така от самосебе си да те харесва страшно много, без примерно да си преспал няколко месеца с нея може само ако момичето не е красиво и няма почти никакви кандидати.

Жените искат един мъж или ако са много отчаяни (т.е. никой не ги харесва), или ако тоя мъж е много богат/влятелен/успешен/известен, или ако е успял да ги свали със самочувствие и хладнокръвие и ги е ч*л хубаво в продължение на поне месец-два.
Във всички други случаи са непостоянни и могат да изхвръкнат (при някой друг)като птиче без клетка.

И това ти го казвам от годините и опита. А ти може да ми говориш за твоите илюзии колкото искаш. И аз преди 15ина години имах само такива.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен A познай кой

• Малко Писал
  • **
« Отговор #168 -: Юни 25, 2009, 09:15:34 am »
Да аз найстина съм уникален.Да не казвам с какво ,че правителствата по света ще обединят сили да ме намерят. ;D Искат да прекарам много време с тях?Много просто- отиваме в Сибир с джип.Повреждам джипа и всички gps и радиостанций и после при късмет 2 седмици пеша до лагера. ;D Съвсем сами ;D

Неактивен merulious

• Пишещ
  • Публикации: 548
« Отговор #169 -: Юни 25, 2009, 09:20:41 am »
Дам, много хора страдат от иллюзията, че са уникални и незаменими.

Бая чернилка ще има да изядеш от тоя живот, докато те научи на някои работи.
Истината е, че дори да си интересен на някоя жена, ще трябва да се мине през известно количество комуникация, преди да излезете и евентуално да те захаресва още повече.

А така от самосебе си да те харесва страшно много, без примерно да си преспал няколко месеца с нея може само ако момичето не е красиво и няма почти никакви кандидати.

Жените искат един мъж или ако са много отчаяни (т.е. никой не ги харесва), или ако тоя мъж е много богат/влятелен/успешен/известен, или ако е успял да ги свали със самочувствие и хладнокръвие и ги е ч*л хубаво в продължение на поне месец-два.
Във всички други случаи са непостоянни и могат да изхвръкнат (при някой друг)като птиче без клетка.

И това ти го казвам от годините и опита. А ти може да ми говориш за твоите илюзии колкото искаш. И аз преди 15ина години имах само такива.

Хахахахаха, Танграта... брутално, но в думите ти има много истина.
И все пак... малко самозаблуда и илюзии понякога не са излишни... :P А дори и никой да не ме потърси, аз си знам, че съм единствен по рода си екземпляр  ;D
...water can flow, and water can crash...

Неактивен invio

• Четящ
  • *
  • Публикации: 125
« Отговор #170 -: Юни 25, 2009, 14:01:04 pm »
Предлагам ви да спрете да ползвате транспорт. Гледайте по едно конче или магаре в гаража и така. За да не ви зе пържат болните мозъци.
Аз пък се кефя на технологиите.
Кефя, че си пиша от лаптоп с параметри на супер компютър отпреди 3 години. Че телефона ми е по-мощен(изчислителна мощ) от компютър отпреди 8 години.
Кефя се, че рутера ми ме пържи 24/7 за да имам нет навсякъде вкъщи, а и на двора.
Кефя се, че се возя в кола и климатика леко ми подухва под задника, за да не препотявам.
Кефя се, че след месец се качвам на самолета и след няма и 3 часа съм в България.

Но чакай... тези неща са вредни. Ще се върна с керван за 2 седмици, ще е по здравословно. И когато се разболея няма да се лекувам с лекарства, а ще оставя природата да си свърши работата. Или пък за сигнала от рутера, ми не е ли по-добре да се разхождам с ролка кабел от 100м.?

Мобилният телефон не е екстра, а необходимост! Като ви се живее като маймуни отивайте в Африка. Всеки който се отделя от обществото няма шанс за оцеляване.

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
« Отговор #171 -: Юни 25, 2009, 14:23:49 pm »
Е, ти пак поне с керван само за 2 седмици може да се прибереш екологично.

Аз от северна Америка ще трябва да пътувам с платноходен кораб в трюма някой и друг месец. Където шансовете да оцелееш пътуването са около 50 на 50.

Много здравословно е, няма психо генератори и прочее. Няма машини, няма лъчения, няма и антибиотици и други лекарства да се трови човек. Няма и месо. Изобщо екология отвсякъде.

А тез 50% дето измират по пътя са или грешни души, дето са наказани справедливо, или пък добри души, дето се качват директно в 14-тото измерение.
Абе екология отвсякъде ви казвам, а вие се сещайте за останалото.

Еех, къде е ся баба ви, дето се къпеше веднъж в годината, и цялата фамилия е ползвала една стая и една чиния, дето са я подмивали малко със студена вода, че да ви открехне малко какъв рай и благодат е било.
А в същата стая понякога, е лежала кравата да се отели.

Неактивен A познай кой

• Малко Писал
  • **
« Отговор #172 -: Юни 25, 2009, 18:35:15 pm »
За мен еко означава по-модерни технологий.

Неактивен lokmar

• Четящ
  • *
  • Публикации: 239
« Отговор #173 -: Юни 25, 2009, 19:02:42 pm »
За мен еко означава по-модерни технологий.
И какви са тези модерни ? :P

Неактивен molveno

• Четящ
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #174 -: Октомври 28, 2009, 16:47:24 pm »
Случи се това,което се очакваше .
Предплатените карти от нова година подлежат на регистрация.
Ново събиране на лични данни.
Ако не щеш - спираме ти услугата.
Изковано със закон !
 :nea:

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #175 -: Октомври 28, 2009, 16:59:22 pm »
За себе си този проблем го реших преди 5 години. Никой не можа да ме убеди, че без GSM животът ми ще е непълноценен. Напротив - гарантирам си спокойствие и здраве. 900 - 1800MHz не са случайно избрани честоти.

п.п. Като цяло съм човек, който върви срещу модерното.

« Последна редакция: Октомври 28, 2009, 17:04:16 pm от sidewinder »

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
« Отговор #176 -: Ноември 09, 2009, 23:34:06 pm »
Джи Ес Ема, скоро ще лекува грипни състояния. :drinks:

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2557791
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
« Отговор #177 -: Ноември 11, 2009, 00:51:33 am »
http://vbox7.com/play:65beeeab  Какво мислим за този модел? :---

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #178 -: Ноември 11, 2009, 01:19:29 am »
Бяхме го обсъждали някъде мисля...

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
« Отговор #179 -: Януари 06, 2010, 15:36:50 pm »
Как ще коментирате този уред http://waveshield.bg/

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27