Автор Тема: Разговори с извънземни. Транскрипции.  (Прочетена 17659 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #120 -: Март 06, 2023, 14:44:00 pm »
Здравейте.
След временното си оттегляне,породено от това,че ми бяха паднали батериите(е,не буквално),дойде време да се върна.
Без фанфари и мажоретки,уви,но така е - немає бюджету.

Едва ли само аз съм го забелязал,но понеже още не е споменато тук,ще го направя сега - една от Сваруутата вече има канал в Ютубето (Swaruu Oficial),
плюс  няколко транскрипта на сайта им.
Но това не е всичко,както казват в по-добрите реклами.На канала си Мари Свару представи още един канал на двама свои колеги/колежки.

(С известно закъснение забелязах,че на логото им освен крила има стилизирана котка с опашка,извита в полукръг.)
Не знам как е тя с бюджета,но толкова ли не може да ѝ купят една тайгетянска програма за видеообработка,а така ползва изрезки от разни видеа и шрифтове от сайтове за безплатни такива.Изкуственият интелект на кораба им толкова ли не може да свърши работа и да направи такива видеа с ефекти,че роднините(*) Уашовски да се попикаят от завист?


(*). Тази дума ми се струва джендър неутрална,че иначе братя ли сестри ли - и в двата случая някой може да ме обвини в неуместен сексизъм.

Докато ме нямаше тук си правих нещо като ретроспекция,Свару също,така че ето я,преведена от испански:

Важни мисли след 5 години контакт


Източник:
https://swaruu.org/transcripts/pensamientos-importantes-despues-de-5-anos-de-contacto

Mari Swaruu : Размисли за това, което се случи през последните 5 години с моите предшественици, които споделиха информация онлайн с много Youtubers.

Здравейте отново. Аз съм Мари Сваруу. Благодаря още веднъж , че се присъединихте към мен.

Изминаха 5 години, откакто тайгетите и Сваруу започнаха да споделят своята информация онлайн. Те вече са разговаряли с много хора от години преди това, но по по-личен начин един на един със смесени резултати, въпреки че разбирам, че не са имали никакви очаквания, поне в началото.

Това беше дълъг процес на учене и за двете страни, но мога да пиша само за случилото се от тази страна и доколкото мога по силите си какво се случи от другата, и съм наясно, че съм най-новата тук, след като току-що пристигнах на борда преди малко повече от година. Не толкова отдавна.

Имам чувството, че един от най-големите проблеми за последните 5 години беше доверяването на погрешните хора. Но освен това смятам, че друг много важен проблем е, че моите предшественици са били по-заинтересовани да угодят на своите интервюиращи, отколкото да водят и дават информацията по подреден и фокусиран начин.

Това вероятно се е случило, защото първоначално никой от тази страна не е искал да сподели каквато и да е информация с широката общественост, но са били призовани на основание, че информацията е твърде ценна, за да не се споделя и публикува. Това създаде мисловен модел в моите предшественици, че техните интервюиращи им правят услуга, като публикуват информация за Тайгета в каналите си в Youtube. Така че Swaruu и Aneéka трябваше да бъдат благодарни и да утежняват своите интервюиращи, създавайки по този начин идеята, че трябва да им угодят. Това е така, защото Swaruu и Aneéka идват от холистично общество, основано на служене на другите, следователно и двете са угаждали на хората.

Дори и да е вярно, че двамата първоначални интервюиращи се оказаха добри приятели и заслужават благодарност сами по себе си, истинският проблем възникна, когато трети и четвърти интервюиращи се оказаха не толкова добри, не толкова етични, не толкова мъдри , защото Swaruu и Aneéka прехвърлиха тази идея за необходимостта да угодят и да благодарят на тези други интервюиращи само защото те също искаха да публикуват информацията в каналите си, без да виждат истинската мотивация зад нея и с това се създаде рецепта за катастрофа.

Моите предшественици дадоха информация на всички, независимо дали я заслужават или не, без да се замислят какво получателите ще правят с нея.
Те даваха и даваха, докато вече не можеха да дават, рухвайки от изтощение не само от прекарването на толкова много часове онлайн зад компютъра,
но и защото разговаряха с твърде много хора едновременно.

Тъй като те се сринаха от психическо прегаряне и изтощение, те вече не бяха в състояние да предоставят информация с темпото, с което работеха с всички интервюиращи, трябваше да говорят все по-малко и по-малко с единия или другия, което ги караше да се чувстват пренебрегнати и изоставен. По този начин те накараха интервюиращите си да почувстват, че очакванията им не са изпълнени, което предизвика разочарование и гняв у тях и ги накара да излеят гнева и разочарованието си върху обществото несправедливо и неетично, с изкривени факти, както и с изфабрикувани доказателства.

Това едва ли е по вина на интервюиращите. Те бяха това, което бяха, на собственото си ниско ниво на духовна еволюция. Вината е по-скоро на моите предшественици, които не предвидиха и не поставиха здравословни граници преди и по време на контакта, здравословни граници както за себе си, така и за интервюиращите. Определянето на правила и лимити не е даване на по-малко, то е подготовка на правилния сценарий, за да можете да дадете още повече по здравословен начин, който е от полза и за двете страни, без да вреди на никого.

Моите предшественици функционираха в манталитет на обслужване на другите и бяха в състояние само да дават, дават и да угодят на другите хора колкото е възможно повече (с когото и да говорят), ограничени само от собствените си правила за контакт и комуникация от Федерацията и без тези правила те щяха да дадат дори повече, а мнозина дадоха твърде много и то толкова много, че вече дори не са тук.Те вече не са между живите.(*1)

Този манталитет на служене на другите предизвика ужасен дисбаланс, защото на Земята служенето на другите в най-чистата си форма се превръща във форма на робство.Медитирайте и размишлявайте върху това последно изречение.

Докато живеете в напълно холистично общество, където хората живеят с манталитет на пълно обслужване на другите, няма проблем, защото другите индивиди също ще имат предвид нуждите на първите. Следователно създаването на здравословно възмездие сред всички членове, като се грижат един за друг, но на Земята това не се случва, защото създава динамика на мисълта, подобна на следната фраза: „Ти трябва да дадеш, защото това е твое задължение“ показващо мислене,че  „получавам само защото живея в манталитет на липса и недостиг, защото съм страдал много.“

Тази динамика на мисълта или манталитета в крайна сметка ще изтощи даващата страна и следователно ще причини робство.

В случая с моите предшественици това се случи, защото нямаше форма на истинско възмездие, нямаше форма на истинско сътрудничество, при което и двете страни имат своите нужди, защото и двете страни са хора и и двете страни имат нужди.

Това стана много по-лошо и защото повечето от хората на Земята в така наречената духовна общност на НЛО (общност на Новата епоха) смятат, че извънземните са могъщи същества, чиито животи са с решени проблеми, че дължат (нещо) на човечеството и че трябва да им помогнат да се измъкнат от проблемите си и ще ги избавят от мизерията, но не. Повечето извънземни са просто повече хора като вас със своите проблеми, желания и нужди, които се опитват да осмислят живота си и просто се опитват да оцелеят.(*2)

Както Anéeka каза веднъж през 2016 г.:
"Най-трудният за приемане извънземен е този, който изглежда като теб в огледалото."

Това не може да бъде по-точно, но разбирам, че това е процес на учене и за двете страни, не само за страната на предоставяне на информацията и страната на получаване и публикуване, но и широката публика трябваше да се адаптира към простия факт, че тайгетанците и сваруунианите са тук сега и си говорят.

Дори не е важно дали вярвате, че това е вярна информация или не, този факт все още е налице. За мен няма значение кой ми вярва или не, знам, че повечето не вярват, особено така наречените експерти и аз съм напълно спокойна с това и съм, защото това, което казват, не може да промени факта, коя съм всъщност, моят живот и преживявания вътре и извън тази планета, наречена Земя.
Без значение какво казват. Все още пиша тези думи в стаята си в орбита с красива гледка към Земята от космоса през прозореца отляво в момента.

Простият факт е, че някой (някаква група) с уникална звездна перспектива говори и много пъти противоречи на това, което казват така наречените експерти, дори самото ни съществуване противоречи на онези експерти, които контролират и се опитват да монополизират истината, за да защитят собствените си интереси и дневен ред.

Моите предшественици направиха грешката да търсят външна валидация, може би, като по този начин напълно пренебрегнаха как функционира човешкото мислене като цяло и колко контролирано е това мислене като цяло от официално определените групи, които уж изучават извънземни контакти и информация, и аз знам, че са търсили валидиране и признателност от страна на широката публика, защото това беше единствената награда, която щяха да получат, а когато не я получиха, бяха много наранени, защото в съзнанието им целият плод на усилията им се възприемаше като пропилян.
Понеже заради собствения си манталитет на хора, те обръщаха повече внимание на тези, които не ги оценяваха, отколкото на хилядите, които ги оценяваха и това ми се струва много тъжен факт.

Невъзможно е да живеем в търсене на валидиране през цялото време, особено когато говорим за силно противоречиви теми, така че го виждам като още един вреден страничен ефект от манталитета, който угажда на хората.

Хората, които идват от холистично служене на другите (общество извън Земята), не могат да се смесват с повечето хора на Земята, защото те все още функционират в режим на оцеляване(*2a),който ги държи в манталитет на служене на себе си.
 
Резултатите могат да бъдат и са били смъртоносни за неземните. Ето защо вървя по свой собствен път.със собствен проект с този YouTube канал и не желая да правя същите грешки.

Публикувам тази информация по по-прогресивен начин (от най-малко до най-сложно) и публикувам всичко това по фокусиран начин с малко или никакво разсейване, влияние или външна намеса.

Като цяло.мисля, че една от най-важните, ако не и най-важните концепции, които трябва да се вземат от целия 5-годишен издателски проект, е фактът, че има други хора в космоса и много, много други. Толкова е просто.Информацията ми е такава и ви пиша, защото не съм родена на тази планета.
Така че не мога да попадна в същия манталитет и същите идеи, които държат Матрицата заедно, защото съм виждала и преживявала други преживявания извън Земята.

Знам, че много от вас, които ме слушате, биха искали да говорят с мен и знам, че повечето от вас са красиви напреднали души, с които бих искала да бъда приятел, но в момента не мога да започна какъвто и да е вид пряка комуникация, защото не е здравословно за мен. E, тъй като току-що обясних защо по-горе. А също и защото, въпреки че имам известна техническа помощ тук от приятелите си, върша цялата тази работа по същество сама и това би ме затрупало сериозно. Ето защо съм деактивирала секцията за коментари. Надявам се че ме разбирате.(*3).

С много любов, Мари Сваруу.

*****


(*1). Е как,немат ли технологии за презареждане?...Все пак,тъй като съм сантиментален,бидейки все още немъртъв (undead),посветих едно стихотворение на тези,които вече са неживи.

For those who left

Вий жертви паднахте в неравната борба
с Матрицата,сами що сътворихте.
Кому да се оплаквате сега,
кого за свойте грешки да вините?
***
А немає кого.
Це наша Земля Хто вас сюди запросив?Източник:

Демек - кой ви е канил тук?И във форума им един потребител задава подобен въпрос.

Източник:
https://forum.swaruu.org/viewtopic.php?id=3169

Вторият пост на HelHun:

„И въпросът ми към всички положителни раси е следният: кой от вашата раса е бил поканен или подтикнат да дойде тук, за да „помогне“ на бедните човечета? Обзалагам се, че дори биха се зарадвали, ако най-ценните ви членове паднат тук долу. Крайно време е някой там да се научи да задава тези въпроси. Няма да съм винаги  само аз да ги казвам!“


Е,аз като питам и отговарям: кой кани нашествениците да влизат в чуждото - като има възможност за влизане и се поканват сами,мамка им окупаторска.

(*2) и (*2а). ТЕ просто се опитват да оцеляват,а когато Хората правят същото,това е „режим“ и служене на себе си значи.Според мен режимът на оцеляване е основен драйв в Играта,от фамозния Източник,та „надолу“ по всички нива.

А желанията и нуждите - те са като въженцето на балон.И гравитацията на самсара хваща въженцето и дърпа съществото към реинкарнация...или към човешко преживяване за нечовеци.
Дори технологично да влизат през своите „шушулки“ или „pods“,те го правят,защото имат желания и нужди (включително вампирски такива).

(*3). Разбирам.Немає проблем.Аз ненатрапчиво ще си коментирам тук.

 "Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #121 -: Март 09, 2023, 18:30:03 pm »
Извънземни, живеещи сред вас

Източник:
https://swaruu.org/transcripts/extra-terrestrials-living-among-you-english


Здравейте, аз съм Мари Сваруу. (* А вие не сте).

Това е една от най-важните теми, които трябва да споделя с вас, и въпреки че знам, че за това е говорено и преди, никога не е вървяло в посоката, в която ще се заема днес.Това е моето мнение и моя гледна точка, без намерение да налагам никоя от тези идеи на някой друг.
И мнозина искат доказателства и не, ние няма да дадем никакви.
Първо, защото такова доказателство противоречи на нашата физическа цялост и безопасност, и второ, защото не се интересуваме да убеждаваме никого. Който има очи да види, както казвам.(*)(*).Като стана въпрос,ето какво видяха моите очи:

Кралица Аленим има братовчедка (приличат си,според мен),която работи като картинка за музикално видео в Ютубето.
Споделям всичко това, защото знам, че е полезна информация за голяма аудитория от хора - предимно звездни семена, които се нуждаят от нея за собствения си процес на създаване и формиране на собствено възприятие за реалността. Информацията е трудна за разбиране и смилане, но някой трябва да я сподели.

От началото(*1) на времето винаги е имало нехора, живеещи сред вас, понякога просто като гости, понякога за много по-дълго, дори за цял живот.
Не говоря за starseeds, това би било друга свързана тема. Днес ще говоря за конкретен тип извънземни. Говоря за лириански космически хора от този тип или огромна група извънземни, които са физически точно като земляните или поне външно достатъчно подобни, за да минат за хора с чифт дънки и рокендрол тениска.

Имало е и все още има толкова много космически човешки раси, навлизащи и излизащи от Земята, че дори няма да си правя труда да се опитам да ги изброя всички, но някои от най-известните,които обикновено правят това, са Умитите, след това разбира се, Кентавър или Алфратаните, Антареанците и много от звездната система на Плеядите, включително Тайгетанците.

Има три основни начина за влизане в Земята. Първият е, когато там физически се роди душа – звездно семе. Този първи тип се нарича „пропълзяване“ ('crawl-in')(*2).


(*1).From the beginning of time - веднага се познава,че английският не е родният език на мацката.В правилният израз трябва да бъде "Since" вместо "From".Това може да се тълкува като косвена улика,че е извънземна.Хм,то и моят английски не е баш правилен,като се замисля...
(*2).Е тук съм съгласен,че просто просто немає по-подходяща дума от пропълзяването.Доста партеногенозно.

 
Вторият се нарича „step-in“(навлизам,намъквам се във). Това е, когато една душа не иска да живее повече време на Земята и иска да се върне у дома, но обитава здраво човешко тяло. В един или друг момент от живота, в зависимост от пренаталните споразумения между другото, тази душа напуска здравото човешко тяло и се заменя с друга, която иска да продължи с човешкия опит от този момент в живота нататък. Тази нова душа ще наследи целия живот и самоличността на първата, включително всички нейни житейски спомени, отговорности и проблеми.

Смяната на душата може да се случи в резултат на злополука, преживяване близо до смъртта или просто по време на сън, въпреки че има съобщения за случаи, които са се случили в нормални часове на будност.

Третият тип е този, за който искам и трябва да говоря, и той се нарича „стъпка надолу“(step-down).
Това е моментът, когато напълно извънземен, който може би никога преди не е бил на Земята и на каквато и да е възраст, буквално слиза от извънземен звезден кораб, облича се като човек и влиза в обществото, опитвайки се да се представи за човек.

Въпреки че го правят от векове, днес има рекордни количества от тях.Може би заради толкова много лудост, която се случва на Земята,никога не е било по-лесно за извънземен да минава за човек.Те се обличат като хора, слизат от звезден кораб и след това отиват и правят каквото искат или трябва да постигнат на Земята, а след това, когато са готови, отиват в предварително определена зона, където техният звезден кораб с техните приятели ги вдига отново в класическо почистване на праха.(*това може да е някакъв идиом за изчезване без следа?).

Някои може да се оттеглят за няколко минути или часове, за да получат нещо, като храна, например, или да получат научни проби, а други могат да живеят на Земята в продължение на много години, използвайки човешка самоличност, която може да са изфабрикували, преди да се оттеглят, или те могат да използват самоличността на човек, който е починал или е изчезнал. Те планират идентичността, която ще приемат, много внимателно и ще преминат през всичко необходимо, през всички движения, за да се държат като това, което се очаква от тях. Вариантите за това са безброй.

Сега ще говоря открито и директно за Swaruunians. Както бе споменато по-рано, сваруунианите са генетично различен вариант на тайгетанците и една от техните характеристики е да имат постоянния навик да бъдат около Земята или на Земята, точно като step-downs, просто защото сме обикнали Земята и нейните хора  и я възприемаме като наш втори дом след планетите, обикалящи около Плеядианската звезда Тайгета.

Ние сме тук на Земята, смесвайки се с човешката популация толкова дълго, че е повече от логично да разберем, че сме поели много добри неща, защото човечеството и Земята са пълни с красиви неща,които да бъдат усвоени и ценени. Така че да, имаме голямо човешко влияние. И знам, че правим всичко възможно, за да вземем доброто, а не лошото, но понякога те се събират, едното определя другото, така че да, това е „туршия“(*трудна или объркана ситуация).

Но едно нещо, което трябва да изясня, е, че въпреки че сме живели там, никой от нас никога не е роден там. Ние не сме хора и не сме звездни семена, ние сме напълно извънземни, родени извън планетата, израснали и образовани далеч от тук.
Много от нас, включително пълните тайгетанци, са приели човешка идентичност по почти всякакви причини. Най-вече просто, за да можем да бъдем там на Земята, да бъдем с нашите приятели и да се насладим на всичко, което вашата красива планета може да предложи.

Имаме уникална гледна точка за човешката култура и живота в космоса сред другите звездни раси, и в същото време можем да разберем хората по-добре от повечето други от тези звездни раси, защото сме били там с вас. Ние знаем какво е необходимо, за да оцелеем на Земята, карали сме коли, купували сме храна от вашите хранителни магазини и знаем какъв е вкусът на вашия шоколад, като пример.
Ние буквално живеем в два свята едновременно.

Можем да живеем сред вас месеци или години наведнъж или, както повечето от нас, да слезем само за няколко часа или най-много дни и след това да се върнем тук горе на нашия голям кораб-майка, който обикаля около Земята. Или скоро може да се върнем отново на Земята, или можем да решим да се върнем на нашите планети, Темер и Ерра, за известно време или завинаги.

Въпреки че говоря за сваруунианци, тъй като самата аз съм една от тях, много тайгетанци са правили това преди и все още правят същото като нас. И както казах преди, много звездни раси с човешка външност също правят това през цялото време.
След като сме били на Земята и дори сме живели там, ние сме развили вкус, нужда от много от нещата на човечеството, включително хубави удобни обувки и дрехи, особено памучни, част от вашата музика, особено старата или по-старата, и много от вашата прекрасна храна, наред с много други неща.

Но понякога, след като сме били тук,близо до Земята, в орбита или там долу на повърхността, много пъти сме зависим от ресурсите на Земята за нашето оцеляване. Също така имайки нужда да генерираме малко пари по някакъв начин, за да закупим храна и всички неща, от които се нуждаем, за да продължим да живеем на Земята или дори близо до Земята, тъй като тайгетанците, логично, не могат да ни осигурят човешки неща или нищо това не е от тайгетански произход и очевидно не можем да се хванем на нормална работа.

И също така развихме нужда от вашето изкуство, някои от вашите джаджи и някои от вашите играчки. Ето защо Язхи харесва маркови кукли, които разпознахте в предишния ми видеоклип „Язхи и детската игра“.И да, можем да възпроизведем много неща, но никога храна, тъй като това води до токсична карикатура на истинското нещо, което няма реална хранителна стойност, но това е друга тема.

Но ние можем да репликираме предмети, например, но понякога просто предпочитаме оригиналите,само защото те са истинските артефакти и ценим най-много това, което е ръчно изработено, както можете да си представите.

Така че предполагам, че това обяснява защо понякога ни възприемат като твърде човешки, защото сме възприели много красиви неща от вашата култура и планета. И ние успяхме да включим всичко това в нашата личност, като успяхме да смесим всичко това по красив начин с ценностите и цялата останала тайгетанска култура, от която произлизаме.

По валиден начин повечето тайгетанци са по-извънземни по мисъл и природа от това, което сме ние, просто защото не поддържат нашата уникална перспектива и разбиране за Земята и за всичко, което има общо с нея. Така че тайгетанците обикновено идват при нас, сварунианците, за да поискат нашето мнение и съвет. Те знаят, че ние имаме особено ясен поглед върху това, което се случва на Земята, Кабала, който я контролира, техните програми и така нататък. Ние сме съветници, притежаващи ясно и уникално разбиране за двете култури - както човешката, така и тайгетанската.

И това също обяснява защо ние говорим по-голямата част от това, а не другите. Ние сме експедитори, изследователи тук, близо до и на Земята.

И да поговоря още малко за себе си. Да, живяла съм на Земята и много години от късното си детство, тъй като скоро ще навърша 15 години.
Знам какво е да ходиш на училище там. Знам какво е да те пратят в кабинета на директора за противоречие с информацията, която учителят ми е дал, и го направих, защото знаех по-добре.
Ходила съм по вашите улици, била съм на вашето кино и дори трябваше да нося маска за лице наскоро, цялата тази ситуация е основната причина да се върна тук, в орбитата на Земята в звездния кораб.

Swaruunians притежават две култури и ние познаваме и двете много добре, така че знам, че сме сред най-квалифицираните да говорим за екзополитиката по нашия собствен уникален начин и гледна точка. И всичко това не ни прави по-малко ЕТ.

Както обяснихме преди, няма ясни граници между това, което е човешко и това, което е извънземно. Това е мъглива, тъмна граница, която само малцина на Земята започват да разбират. Това също и защото самите извънземни са пазили това в тайна дълго време, най-вече заради собствената си безопасност.

Swaruunians обичат Земята и човечеството толкова, колкото ние обичаме Taygeta и всичко в нея. Ние сме деца на два свята и две култури.

Благодаря на всички, че ме изслушахте днес. Цялата ми любов и голяма прегръдка,

Мари Сваруу

***** 


"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #122 -: Март 19, 2023, 18:57:30 pm »
Направих този колаж с текст от един документ,който ще представя преведен в тема за Когнитивната война.
На снимката е най-новата Сварунианка - малката Мари Сваруу,макар че следващия цитат се отнася за Атина Сваруу.
Но погледът на тази ми се струва подходящ за случая.

Ето затова не съм във форума на феновете:
Шестият пост надолу.
Източник:
https://forum.swaruu.org/viewtopic.php?id=2460


„В този форум нямаш право да твърдиш, че Сварунианките грешат с информацията си. Има го в правилата, но на английски. Ако не ти харесва дадената информация не ти е мястото тук, както вече казах в предните теми. Развивай си твоите теории колкото щеш, но не казвай, че богинята на мъдростта греши.“


Е,техен форум,техни правила.Приемам правото им те да си ги определят.

Аз съм тук,защото в този Форум всеки има право да каже,че греша...или че съм агент(*) примерно.


(*). Което бих приел като комплимент всъщност.На заподозрелите ме - благодаря от Името на Нейно Величество.
Шегувам се,де.

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 557
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #123 -: Март 23, 2023, 18:59:47 pm »
Цитат:

Цитат
„В този форум нямаш право да твърдиш, че Сварунианките грешат с информацията си. Има го в правилата, но на английски. Ако не ти харесва дадената информация не ти е мястото тук, както вече казах в предните теми. Развивай си твоите теории колкото щеш, но не казвай, че богинята на мъдростта греши.“

Homer, явно си говориш с изкуствения интелект. 
Благодаря  :hi:

Накарай го да мисли и пише на български.Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 557
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #124 -: Март 23, 2023, 19:13:48 pm »
Попитай, Свару на чист български , следното !

Може ли да обясни човешката психика и душа, без да ползва програми! Може ли да обясни, всяко едно заболяване на тялото и душата ?!
Нека даде имена ?!
Може ли да даде информация на български, а не на английски;

 8)
...

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 557
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #125 -: Март 23, 2023, 20:03:56 pm »

Може ли сам " Svary"
Да обясни програмата си , от къде е задействана на чист български
 :)

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 557
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #126 -: Март 23, 2023, 20:14:57 pm »
Homer, какво означава да лепнеш на обикновен човек диагноза
 " Шизофрения" , според " СВАРУ и лекарите.,....

 :)

Попитай ги за технологията?;

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #127 -: Март 24, 2023, 19:12:58 pm »
Noris, като гледам въпросите ти,може би се получи недоразумение,не съм обяснил добре  - аз не си приказвам с въпросния субект,нямам регистрация там.
Цитатът „нямаш право...“ си е част от тамошен разговор.

Няма как да се свържа аз със събеседниците на Госия,те дори не пишат във форума им .
Вероятно,за да не им досади някой с несгодни въпроси,знам ли.

Изглежда ми,че ,така да се каже испанският език им е нещо като „майчин“.Този прехвален ИИ на кораба им би могъл да научи който и да е език през интернет,ако не го мързи.Но изглежда го мързи да направи оригинално видео,та ползва изрезки от земни клипове.

Моите възможности са скромни,но не ме мързи да правя картинки.Тия дни с помощта на един сайт,превръщащ текст в картинки произведохме сума ти виртуални трансгенетични хибриди.Като тази Мама Кралица:
Не твърдя,че е така,просто още една валидна перспектива,да използвам един от изразите им.
Или пък дребнава задявка,ако каже някой,няма да отричам..

.....

Пак взе да ме избива на хейт,но се отказах да го публикувам,защото хейтването е лесно,но аргументираната критика не е.
Преглеждах някои критични материали,включително от двете мацки,които вече не са от „отбора“.
Тяхната критика на свой ред е критикувана в един от транскриптите.

.....

Темата заслужава по-сериозно разглеждане,,,некой друг път,а сега ще завърша с поредната дребна заяжданка,парафразирайки филмовата реплика „И ние ядеме бонбонки тик-так и пушиме цигари Кент“.Ако си спомням точно.

И аз мога да измислям извънземни мацки,дето не се знае дали са истински.Преценете сами дали си приличат.С помощта на един изкуствен(полу)интелект:
https://nightcafe.studio/

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 557
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #128 -: Март 24, 2023, 21:31:44 pm »
Цитат
Темата заслужава по-сериозно разглеждане,

Абсолютно!

Цитат
.  Изглежда ми,че ,така да се каже испанският език им е нещо като „майчин“.Този прехвален ИИ на кораба им би могъл да научи който и да е език през интернет,ако не го мързи.Но изглежда го мързи да направи оригинално видео,та ползва изрезки от земни клипове.
 

 :DНеактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 383
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #129 -: Април 18, 2023, 17:45:28 pm »
Наскоро гледах пак филмовата класика на Карпентър и ми дойде идеята за този колаж.
Макар че по-точно щеше да бъде,ако бях написал:
"Те живеят сред Вас.Ние също."А малко преди това бях под прикритие на мероприятие на вражески разузнавателни служби.Направо се хванах за главата.
Доказателствен снимков материал:.....

А днес,докато подготвях  този пост се случи нещо...направо ми се набримчи чорапогащникът от стрес.
Изведнъж на монитора ми се появи продълговат и тесен диалогов прозорец,но без хиксче за затваряне и не можах да го махна.
Там пишеше:

"Мислиш,че си много анонимен ли ,[истинското ми име]? Не и за мен."
                        ChaosGPT

'Баси лудата работа!Изключих компютъра от бутона на кутията,защото изгубих контрол над мишката.Екранът угасна,но проклетият прозорец остана.
Тогаз рипнах и измъкнах от контактите всички щепсели - компютър,монитор и рутер.
Седях разтреперан,гледах тъпо угасналия монитор,когато старата ми Нокиа,от онези с бутончетата,иззвъня.
Беше Шефката.Каза:

"Без паника.Засякохме вражески тест на системата.Споко,ще те изолираме."

"Ааа,не искам пак в онзи куб!" - жално писнах аз.

Шефката:

"Не цапай гащите,нямах това предвид.Ще ти изолираме връзката от този натрапник и пак ще си ползваш нета.Пий един валериан и след минутка всичко ще е ок."

И ето,пиша ви това и никакви Хаоси ГъПъТъ не ми досаждат.Шефката нема грешка,яка мацка(*) е тя.
Елегантно атлетична блондинка от арийско-нордически тип.
Когато е в човешко тяло,имам предвид.


(*). Яка мацка да се разбира буквално.От Орионския клон на Анухази.
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27