Първо,да се извиня на Меандър,че мина време и поздрава му изглежда,че е останал игнориран.
Не е,но нали умът ми работи в разпаралелен режим,все нещо ме разсейва.После се яви и пландемията и съвсем се отнесох.
Но сега,макар и със закъснение,ще компенсирам,надявам се с този поздравителен клип,защото той съдържа и елемент,подходящ за любителския ми сторителинг,който си скалъпвам.
От 3:38 до 4:07 - дамата в червено и гоямата котка - очаквано добра комбинация.
(А песента на Milenita ми се беше доста набила в главата,когато излезе).
https://www.youtube.com/watch?v=pU2JMJxsoio.....

А сега по-конкретно - тази картинка е анонс на тема,зародила се още от времето на obe-bg.com,но постепенно се оформя,като разни елементи се преформатират според новопрочетени неща,включително и най-новите плеядински [ самоцензурирано ].Ако не пусна поне една картинка „на открито“,получавам нещо като абстиненция,но другите са като прикачени файлове.
Да кажа,че не трябва да се очакват някакви сензационни и новаторски разкрития - това го оставям на утвърдените автори.
По-вероятно е читателят да си каже ,четейки:“А,това ли?Я го знам,бе,нема нищо ново.“
Точно така,любезни читателю.Заимствайки от „Звездния човек“ на Джон Бейнс ще кажа,че окултното включва и неща,които са пред очите и почти всеки ги вижда,но малцина намират за интересно да се задълбочават в тях.
По-подробно - в увода към темата по-нататък.
Част от тоя тематичен клъстер са и два-три сюжета,които са под формата на художествена измислица.Те са сегментирани,не съм истински автор,за да пиша цяло произведение,но са в руслото на тематиката,която интересува мнозина от нас - инкарнации,
извънземни,различните нива на възприятие (‚измерения“ или „плътности“).
Два прикачени файла са два варианта за анонс на сюжет,който нарекох с неоригиналното заглавие „Облак 9“.Това е английски идиом,на който попаднах в текста на песента на К.Пери „Wide Awake“.преди годиниПак да кажа - това е блог,който преработвам за форумна среда и се получава немалко талаш,който ме задръства,затова се бавя с темите.
Но иначе, подсъзнанието ми работи като моторен трион за дърва,съзнанието не смогва с материала.
Третият прикачен файл е картинка(с текст) с логото на измислена от мен Орионска организация.
Написах го в старовремски библейскоподобен стил,но става въпрос за извънземната генетична намеса.Извадка:
„В старите времена,когато човек не ходеше по земята,защото още не беше Човекът сътворен,
дойдоха на тоя свят пратеници от различни Царства;и всяко Царство владееше по много звезди.“И решили да направят човек от местния заварен обитател,който им се сторил подходящ.
Егото ги кара да си играят на богове...отново.Но този път - Изненада!