Методът с чалията е не само тенденциозен, а и очевидно в последно време неефективен. Крайният резултат у четящите би могъл да бъде, и вероятно е тотално разочарование, примесено с неприятен остатъчен привкус в устата.
Чалията си е класика и води до въпроси.А въпросите до отговори.
А и съм ясен,не желая никой да ми вярва а да си гледа от неговата камбанария.Агент смит не е измислица от матрицата, а е реалност.А и щом си разменихме два три поста и пак призоваване има нещо.Какво е и защо е ще се чуе.Всеки си има своето лично пространство което е тайна за другите,и така трябва.
А и мене постоянно ме работят.Остава и някой сляпо да ми вярва и той е в киречз.
Знаят какво правят и са невероятни в моженето си.Тъй че ламаринката си е стандарт днешно време.
Вяра всекиму,доверие никому.
Уморително е но се свиква щото а малко се отпуснеш и перат желнатски.Най им бодат очите свидетелите,а това е основното във живота -око да види ръка да барне.
Не искам да стряскам никого но вероятно ще има финална атака,а оръжието им е ужаса.Ще устискат само тези които се държат за реда и правилата и имат енергия,а и са чисти отвътре.
Техния начин след като не им стане е да унищожат следите от деянията си.Т.е цялото човечество.Имам няколко случая както си карам возилото,да ми спретнат катастрофа и то такава че да стана на кайма.За сега без успех.По добре да сме като диви животни отколкото да ни минат.Нямат жал и милост,а имат само цел.Коя е, е редно всеки сам да стигне до истината за нея за да може да се предпази и опази живота си.Другото е приказки за приспиване.
Тъй че може да си плямпаме и да са минаваме с чалия но имаме една огромна отговорност да опазим живота си от лоши работи и намеси.И то сами.Братсво ,равенство свобода е приказка за ....... Аз , семейство,държава.
Така че мен постоянно ме работят и ми кроят капа,и нямам мерак някой да ми каже нали ти така каза.
И ще продължавам да съм груб щом се наложи,важното е да предизвиквам въпроси които водят до отгоявори.Ма всеки сам,без мене.