Форум за конспирации, уфология и мистика.

Духовно => Философски мисли => Темата е започната от: Mailin_80 в Юли 29, 2018, 07:57:46 am

Титла: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: Mailin_80 в Юли 29, 2018, 07:57:46 am
Здравейте! От известно време чета форума и съм много впечатлена от материалите в него,затова се престраших и да пиша. Мисля, че тук ще намеря разбиране и съвет. От известно време имам усещането, че нещо с времето не е много наред или с хората, или и с двете. Честно казано не е много лесно да преценя, когато и аз съм в нещата. Имам усещането, че се движи с бясна скорост и че хората стават все по- неосъзнати, претендирайки за осъзнатост. Все някой ще ги  спасява, ще се възнасят. Във фейсбук е още по-ужасяващо, огромно количество информация се излива върху теб и на моменти аз лично се чувствам ужасно. Смазана съм. Мисля, че всъщност това е дезинформация. Опитах се да намеря спасение и пристън в старите древни техники, в опит да се ориентирам в обстановката, като астрология, нумерология и таро, но стана още по-зле. Таро е като огледало в което се оглеждам и оглеждам и другите. Показва някой неща, но по-скоро плод на нашите възприятия и проблеми. Нумерологията отчита големите цикли, но като качеството им съществено се променя и отново е трудно да се ориантира човек, най-добре е астрологията, която все още дава информация за качествата поне на личността на човек, но като прогнози за бъдещите цикли - големи отклонения.
Опитах се да си отговаря на въпросите - защо нещата така се променят и дали е за добро, в различните ченъли, но и там положението не е много добро. Розов "пух" и цветни, идеалистични картинки, а подсъзнанието ми "крещи", това няма как да е истина или поне не на 100 процента. Какво според вас става? И каква е най-добрата стратегия да не полудеем от "възнасянето" на гъмжилото извисени личности, ченъли и т.н.?
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: dhdido в Юли 29, 2018, 18:30:41 pm
Какво става?
Става всичко, навсякъде, едновременно. И винаги е ставало, просто досега не си го забелязвала. И така, какво е новото в ситуацията? Това си ти...

Най-добрата стратегия да не полудееш е да "вътрепребиваваш".
Какво точно имам в предвид? Да не се оставиш да се самоопределяш от външната информация. Дали това ще е Таро, нумерология, астрология, ченълинги, религия или мненията на останалите във "Фейсбук". Тогава ще бъдеш пометен от мненията на останалите за това какъв трябва да бъдеш. И няма да можеш да бъдеш Себе си. Ако се вслушаш в мненията на другите ще бъдеш нормална в техните очи, но "подсъзнанието" ти ще продължава да "крещи"...

А ти съществуваш независимо от всичката информация и имаш ценност сам по себе си.
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: paci1 в Юли 30, 2018, 11:58:30 am
mailin_80,
Цитат
   огромно количество информация се излива върху теб и на моменти аз лично се чувствам ужасно. Смазана съм. Мисля, че всъщност това е дезинформация.     
Ще ми е трудно да се ангажирам със съвет, и заради това ще споделя личен опит.
Ще ползвам едно сравнение за яснота. Игла, в куп сено.
Иглата е Истината, купът е дезинформацията. Ще се наложи да се "пресее" едното от другото. Ситото се нарича "филтър". За начало се отърваш/филтрираш от думичките в текстовете, които си открила/четеш.
Думичките са "любов и светлина", възвишени учители, медитация, прошка, ченълинг(Ванга, Севрюкова и пр. знайни и незнайни наши и чужди такива), ОИТ, Таро, магия, светлите сили/тъмните сили, Федерация на светлината, New age, възнасяне, ангели/архангели и от тоя сорт йерархии, антропософия, теософия, Блаватска, Рьорих, Щайнер, Беинса дуно, Матрицата 5, Орион и Сириус -  произход на империите, календар на Маите, рептили(тук Истината е обърната), Библията в сегашният и вид, богомилски "учения", Боян - мага(Хората не се превръщат в животни току-така!), Евро-атлантически "ценности", Истамбулска конвенция, НЛО - астронавти, Пол Хелиър, Полети до луната, полети до Марс(и въобще всякакви такива полети), Гърция, Швеция, САЩ и др. пожарите били УМИШЛЕНИ(прикриват Истината), Стамен Стаменов, Иван Стаменов(от Извора), куха Земя, Плоска Земя, безброй Слънца и планети в космоса, Душата доброволно се подлага на изпитания, за да се развива, Земя - затвор(затвор е, само че за някои ОСОБИ), Всички сме едно(няма начин да е така), паралелни реалности(Има нещо вярно, но е изкривено до неузнаваемост), всичко ни е дадено "свише/наготово"(няма чалъм), Извънземните ни "посещават"(Всички НЛО са със земен произход. Натъртвам на ЗЕМЕН, а не американски или руски), Глобално затопляне, евреите били "избрани", кабала, тора, ислям(суфите са интересни, между другото, но са ми бая "мътни"), Дейвид Уйлкок и приятели, Дейвид Айк и приятели, Фейса е под всякаква критика, Астрология, Астрономия в сегашният и вид, всякакви "затъмнения"(има ефекти, но Истината се крие), Галактическата конфедерация, и прочее простотии.
Със сигурност съм пропуснал и други "важни", но като се сетя, ще ги допълня.
 
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: paci1 в Август 06, 2018, 18:59:02 pm

Ето един нагледен пример как търсещите хора биват изкусно въвеждани в заблуждение. Форумът на Румен Чорбаджийски "Ти си Това":
https://forum.tisitova.com/viewtopic.php?f=3&t=121
и по-специално темата "Те". (75 страници е дълга)
Ето и снимка на въпросния господин, който в самият форум се подвизава с потребителско име SUM, и се оказва автор на трилогията Ти си това(има издадени три книги). Малко е тъмничък за Българин, но не всеки е идеален.(намигване) :nea:

(http://faragency.bg/pic/home~8OthY7~wrfELs_j.jpg)В темата се разискват т.н. "Те", "гадни съзнанния" и "самскари". Интересно защо нещата не се наричат с истинските им имена, а се ползват "индуизми", като повече от ясно е, че става дума за демони, троянси коне и мозъчни програми и "изчистването" им от Тялото? :---
SUM/Румен умишлено подвежда съфорумците си да "чистят самскари" чрез медитация и ОИТ(две изключително опасни практики за самопрецакване), което е показател за знанията и намеренията му.
Ако имаш време прегледай темата, разбира се само информативно, за да видиш за каква манипулация става въпрос. Тоя е много хитро парче, и бая народ е повлякъл. :flag_of_truce:
Вероятно той самият да е от "Те". От началниците.


Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: paci1 в Август 06, 2018, 19:50:59 pm
Само да допълня нещо:
Виж ръчичките на румбата, и тия на долната снимка.
(http://www.enpolitik.com/files/uploads/news/default/merkel-ucgeni-obama--59dd08d8e6d1fe1b183a.jpg)
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: Black Adder в Август 06, 2018, 22:40:45 pm
(само да вметна, от 4 г. сме на нов сървър с доста голям капацитет, та по-удобно е да качвате снимки тук, за да не се окаже след години, че са изчезнали от линковете)
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: paci1 в Август 07, 2018, 11:34:05 am
Не знам дали постъпвам правилно(това пък какво ли значи), обаче не можах да се стърпя на писаниците на онзи гуру от "Ти си това" -  форума(Румен). То и в жълтия форум имахме един "симпатяга" с подобни мераци, ма му мина мерака. :writer:
Не мога да чета подобни дивотии, и да стоя безучастен. Предполагам повечето разбират мотивите ми. И те да са, и те така ще постъпят.
Реших да поразровя лайната(с извинение!), и ето какво публикувах:

Цитат
     Re: Медитация и… опитности I (самскарна решетка и 1-ви пласт)
Непрочетено мнение  от planste » 07 авг 2018, 11:00

Здравейте!
Интересна тема с още по-интересни методики. Обаче....
Има една кофти подробност относно медитативните практики, и не знам защо авторът на темата не се е погрижил да ги разясни на аудиторията. Всъщност на някои места забелязах леки опити на СЪМ дискретно да намекне за негативните/неприятните последствия от подобен вид "практики". Един вид нещо приличащо на гузна съвест.
Да си дойда на думата какво е кофтито на цялата тая история.
Ето един красноречив пример какво се случва по време на медитация.
Представете си една къща със седем стаи(Тялото), и на всяка от тях вратата е отключена, включително и входната врата, която за по-добро разбиране я оприличаваме с коронната чакра.(останалите стаи са съответно чакрите от 1 до 6)
Къщата се намира в опасен район(Земята), примерно Факултето, и отвън щъкат тумба гладни мангали(Те), дебнещи кога чорбаджията/атман не си е в къщи, че да му "погостуват" необезпокоявани. Спирам да пиша за малко, за да си представите ситуацията.
..............................................................
Тъй.
Чорбаджията/Атман отива на баня/медитация, и оставя голям плакат на входната врата:
"ЩЕ СЕ ВЪРНА ДО ЧАС, НИКОЙ ДА НЕ ВЛИЗА!"
ВРАТИТЕ СА ОТКЛЮЧЕНИ, ЩОТО СЪМ ГОЛЯМАТА РАБОТА И НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ КРАДЦИ!
АЗ СЪМ АТМАНА!!!!!!!!!!!!!
..................................................................
Хич няма да си давам зор да обяснявам какво ще се случи, то е ясно.....
....................................................................
Извод:
Медитирайки в стремеж за "връзка" с Брахман, Атман остава по гол задник, и който и да е от "Те" може да си влиза и излиза в която и да е стая/чакра.
Извод 2:
Човекът/Атман трябва да е луд, за да практикува медитация.
..................................................................................
Друго:
Това, дето му викате самскари, са мозъчни паразити/програми/троянски коне, демони.
Не се почистват с медитация, а с водно почистване(общуване с водата), и Атман винаги си е с Тялото и вратите/чакрите са здраво залостени за паразити/мангали/програми.
За какво са ни практики, щом си имаме АУРА/ИМУННА СИСТЕМА?(на когото е здрава/събрана обаче)
И ТЯ ни пази от "Те".
Ще си наруша принципите за ненамеса в свободната воля(причината е, че тук има бая хора подведени от някой) и ще дам непоискан съвет/практика на хиляди години и крита умишлено. Нарича се Водно Почистване(Българско Знание) от чужди енергии/паразити/самскари/демони/"богове"и прочее помии. За желаещите да се информират:
http://xcombg.net/index.php?topic=1378. ... 0#msg29790
Авторът не съм Аз, а уважаван от мен съфорумник.
Вярвам, че постът ми няма да бъде изтрит, понеже противоречи на статуквото.
::hat::     

Като им четеш форума, си викаш: Брях да му се не види! Имало значи човек, дето живее за да помага на търсещите. Браво! Ще го следвам/доверявам безусловно! Той ще ми помогне да се спася и изчистя!
Имаме една приказка: А бе много хубуу не е на хубуу....
 :hi:

Чакай да видим като го прочете с каква светлинна скорост ще ме банне. :flag_of_truce:
 

Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: Fiery в Август 08, 2018, 02:46:24 am
mailin_80,Ще ми е трудно да се ангажирам със съвет, и заради това ще споделя личен опит.
Ще ползвам едно сравнение за яснота. Игла, в куп сено.
Иглата е Истината, купът е дезинформацията. Ще се наложи да се "пресее" едното от другото. Ситото се нарича "филтър". За начало се отърваш/филтрираш от думичките в текстовете, които си открила/четеш.
Думичките са "любов и светлина", възвишени учители, медитация, прошка, ченълинг(Ванга, Севрюкова и пр. знайни и незнайни наши и чужди такива), ОИТ, Таро, магия, светлите сили/тъмните сили, Федерация на светлината, New age, възнасяне, ангели/архангели и от тоя сорт йерархии, антропософия, теософия, Блаватска, Рьорих, Щайнер, Беинса дуно, Матрицата 5, Орион и Сириус -  произход на империите, календар на Маите, рептили(тук Истината е обърната), Библията в сегашният и вид, богомилски "учения", Боян - мага(Хората не се превръщат в животни току-така!), Евро-атлантически "ценности", Истамбулска конвенция, НЛО - астронавти, Пол Хелиър, Полети до луната, полети до Марс(и въобще всякакви такива полети), Гърция, Швеция, САЩ и др. пожарите били УМИШЛЕНИ(прикриват Истината), Стамен Стаменов, Иван Стаменов(от Извора), куха Земя, Плоска Земя, безброй Слънца и планети в космоса, Душата доброволно се подлага на изпитания, за да се развива, Земя - затвор(затвор е, само че за някои ОСОБИ), Всички сме едно(няма начин да е така), паралелни реалности(Има нещо вярно, но е изкривено до неузнаваемост), всичко ни е дадено "свише/наготово"(няма чалъм), Извънземните ни "посещават"(Всички НЛО са със земен произход. Натъртвам на ЗЕМЕН, а не американски или руски), Глобално затопляне, евреите били "избрани", кабала, тора, ислям(суфите са интересни, между другото, но са ми бая "мътни"), Дейвид Уйлкок и приятели, Дейвид Айк и приятели, Фейса е под всякаква критика, Астрология, Астрономия в сегашният и вид, всякакви "затъмнения"(има ефекти, но Истината се крие), Галактическата конфедерация, и прочее простотии.
Със сигурност съм пропуснал и други "важни", но като се сетя, ще ги допълня.


 За пореден път се изумявам как вместо да се подаде иглата, че да си съшием и ние съдраните чували, ни зариват с плява.

От близо 15 години го знам тoя форум и не се намери, аджеба, някой, който с две думи да изрази тая Истина. С думи като не умеете, ползвайте числа -
01; 10. Изхвърлени сте на брега голи и боси, или смятате да се давите?!


И ще ви кажа защо провалът е повсеместен: Всичко се свежда до "Е И НЕ Е аt the same time" (му викат в щатите).
Хем е ветло, ама не е. Уж е тъмно, ама не е. Сянка ли бе, че да я опишеш колко е сива.

В Началото не бе словото.

Пацко, разписал си се, сякаш търсиш някого...

Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: paci1 в Август 08, 2018, 09:32:48 am
Fiery, предполагам си забелязала, че отговорът ми не е отправен към теб. Или имаш зрителни проблеми? М?
Цитат
   За пореден път се изумявам как вместо да се подаде иглата, че да си съшием и ние съдраните чували, ни зариват с плява.
   
Нагла си бая, и вместо игла от Истина, има голяма вероятност да ти подадат кожена такава ако продължаваш да си тикаш носа където не ти е работа!

И друго:
Цитат
   От близо 15 години го знам тoя форум и не се намери, аджеба, някой, който с две думи да изрази тая Истина.   
Ми тя Истината не е израз от две думи, а от три. Гладна кокошка - просо сънува.
Май станаха четири...
 :blum2:
Чакаш наготово някой да ти я сервира(истината) в златен поднос ли? :flag_of_truce:
Аман от паразити!
 :negative:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: paci1 в Август 09, 2018, 10:52:58 am
Fiery,
Цитат
    От близо 15 години го знам тoя форум     
направих си труда да ти разгледам писаниците, и с дълбоко прискърбие констатирах следното:
5% псевдоезотерика в стил "БГ Мама"
15% хейт
80% копи - пейст....
В заключение бих казал, че това са най - безсмислено изживяните 15 години от живота ти.
Нищо чудно, че си на тоя хал.(от Хала)
Истината не е шкембе - чорба да си я поръчаш у шкембеджийницата. Трябва сама да си я Сготвиш!
Ползвам те като пример/помагало и намигване към съфорумците. :-X
Заради това ги пиша тия неща по-горе.

п.п.
Цитат
   Пацко, разписал си се, сякаш търсиш някого...     
Хехе...правилно си усетила/емпатия нещата. Не някой, а нещо.
И който търси - намира....
..или го намират. :flag_of_truce:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: Fiery в Август 20, 2018, 10:26:02 am
Fiery, предполагам си забелязала, че отговорът ми не е отправен към теб. Или имаш зрителни проблеми? М?Нагла си бая, и вместо игла от Истина, има голяма вероятност да ти подадат кожена такава ако продължаваш да си тикаш носа където не ти е работа!

И друго:Ми тя Истината не е израз от две думи, а от три. Гладна кокошка - просо сънува.
Май станаха четири...
 :blum2:
Чакаш наготово някой да ти я сервира(истината) в златен поднос ли? :flag_of_truce:
Аман от паразити!
 :negative:Такива като теб знаеш ли колко са ми минали през екрана :D

Истината си е истина и без капитална, успокой се.
Иначе "И" ми мяза на две игли и половина.
Вилицата има по-широко приложение.
По-полека с параноята. Още ти е рано.


Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: paci1 в Август 20, 2018, 11:27:40 am
Fiery,
Цитат
    Такива като теб знаеш ли колко са ми минали през екрана :D     
Не, не знам. Колко са?
Мнението ми за теб е, че си от онези, дето са подразбрали нещичко незнайно откъде, може би фундаментално, и се ПРАВЯТ на велики.
Ми тук е форум, тоест трибуна, на която всеки има възможността да сподели какво си МИСЛИ че е разбрал.
Смятам че не е място, където някой осъзнал Истината да ми казва колко съм тъп....
Никой не се е родил научен. Предполагам, че е добре да се опитваме да се уважаваме един друг, и ако е възможно да си помагаме в разбирането.
Все още не съм изперкал/параноя, но пък си имаме водещ в това направление. Няма да му споменавам ника, той се знае кой е.

п.п.Питах на едно друго място и пак питам. От къде се познаваме с теб?
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: Fiery в Август 23, 2018, 20:54:55 pm
Убедена бях, че мен търсиш :)
Само дето първоначално умишлено ме обърка с нещо. Потретваш се. Уважението е виновно.

Знайно е от къде. По системата на меандър, към която обаче имам няколко забележки. Едната май засягаше секса. Естеството, природата му е = "зачеване" и "раждане". Нямаш кой знае какъв контрол, като креатурата заживява свой собствен живот, нищо, че често е невидима и дебне в мрака.
Демек, все си някак драматично прецакан пре - водач :)

Разбира се, че се познаваме. От фермата. Не си мисля, факт е, че на хранителната верига краят й се не вижда.
Въпросът ми е:
Какво значение има за теб на какъв вид "суджук" ще бъдеш превърнат?

После ми светва, че след тазгодишните климатични промени и чумата по животните, ще папкаме каквото е останало.
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: meander в Август 23, 2018, 20:59:49 pm
 :D
Цитат
По системата на меандър, към която обаче имам няколко забележки. Едната май засягаше секса. Естеството, природата му е = "зачеване" и "раждане".

Бая по дълбока е системата.Събираш енергия и после раждаш твое дете,а не прераждаш демони.
  :morning1:
.
Цитат
От фермата. Не си мисля, факт е, че на хранителната верига краят й се не вижда.
Не знам за тебе но аз я виждам и е скоро. Почнаха да падап кат гнили круши на асфалта.
Цитат
После ми светва, че след тазгодишните климатични промени и чумата по животните, ще папкаме каквото е останало.
Мен ми се струва че ще папкаме кой каквото си е заработил енергийно.Щото папуто е енергия.  :unknown:

 :hi:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: meander в Август 24, 2018, 09:21:58 am
 :D
http://neonula.blogspot.com/
Ти да видиш.
Копирах линка щото ми направи впечатление обяснението за действието на алкохола на тези които атакуват "астрално".Явно и аз съм го разбрал на база опит,щото съм забелязал че ако съм пил им пречи.
Иначе и другото е вярно.Играят с по няколко ника и ако се отворите към някой ва праскат и мене де.За това се научих да съм неутрален.Даже и навън като си джиткам и съм неутрален се едно съм невидим за тях.
А неутрален е да не излъчвате никакви чуства,независимо че има едни дето се грижат в главите ни да витаят всякакви мрачни мисли.И въртят това което имате или сте имали като мисли в главата.Аз ги занулявам за да не излизат навън.
Интересното е че няма значение където и да съм по Земята ме намират.Питах оказа че ме намират по енергията ми.Даже и съм забелязал че чекват енергията ми преди удар чрез пост в форума,тука намирам разлика от предишния,но пък там си беше хоремаг.Което е добре щото лесно межеш да ги локализираш.А такъв като тука се крият зад админа и е по трудно.А админа може и въобще да не усети за какво става въпрос. Но ако им попречи го опаткват както се случи на админа на форума хоремаг.
Това което ми прави впечатление е че са изумително голям броя на мераклии да вредят през енергийното.Така че човечесзтвото е под тотален контрол но през "астрала",в това съм се убедил.Затова не се впрягам на никой,щото кат знам какво ма правят е без успех за тях,какво става за останалите.Аз явно имам късмет с различността си и това че съм израснал със, и пазя правилата на живота .Което за мене е голям плюс.Щото каквото пазите и то ви пази,всичко е двупосочно.Трудно е но не е невъзможно щото можем да си настройваме аурата и като сме заземени зора може да се отече в земята.
Но вече сме в крайната фаза преди материализиранеъто(ледникова епоха) а и духа(само истината) слиза към земята и мислите ни се "чуват".Остава да сеем правилно и еправилно.А всяка лично достигната истина е като джобно огледалце малко но ни пази.
Така че ви обръщам внимание да си видите мислите и дали са подходящи за ситуацията.Пазете се от негативни реакции щото така ни прецакват.Ползвайте шопския начин за пазене-Що да се кося, като ще ми мине.
Гледайте колко са нагли.Тука двама са участвали в призоваването ми,и си плямпаме  като първи дружки.Това ги обезсилва щото им трябва причина ако не си измислят за да ме опаткат.Ма не могат щото съм от стара коза яре и си следя сънищата и твърдо нье на мераците им.
Сънищата са основно да ни предупреждават откъм енергийното за вреди,подобно е и работата ни в енергийното но ако имаме такава.Така че ние всеки ден живеем в две реалности.Материална и като затворим очи в енергийното.Като ененргийното е за да се предпазим от грешки в материалната работа и разни мераклии за живот на чужд гръб.
Ако знаете колко енергия са ни открали и какви палати са си спретнали "астрала" ще се изприщите.Даже от време на време излизат съобщения за градове в небето.Скоро ще са видими тези "астрални" градове навсякъде по земята.
Съвета ми е не се занимавайте с енергийни практики каквито и да са вредите си.Имате сънища, а ако си съберете имунната система не могат да ви ги скрият и виждате всичко което касае вашия живот.Не се врете в чужди животи.последствия има.
Не се впрягайте на призиви,това им е основната врътка.Ползват наличен проблем, впрягат последователи,те изригват като вулкан енергията и ония са доволно напакани и готови за нови подвизи.Извеждайте си истината за проблема,но вашата и енергията вие си я насочете за справяне със проблема.Имаме огромни енергийнни възможностти.Но всичко става когато е правилно и няма натиск,подобно на протеста с късно е либе за катарзис.И гъза да си съдерете нищо няма да постигнете с натиск/митинги( за мене по добре е да се събирате като на седянка и да обсъждате кротко между вас си проблема който ви е събрал,и ако можете направете едно плакатче с формулирана истина).За да се получи нещо не трябва да има изкривяване на огледалото,т.е. да се прави максимално спокойно.
Едно време по цирковете имаше криви огледала,всеки напън води до същото.Но файда няма само извеждане на енегия от тялото.Ако си изпатите енергийно ще разберете че е много трудно възстановяването на енегията така че пазете я.Тялото трябва да е под налягане енергийно,ако сте спатъхнати е по трудно всичко .
 :hi:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: paci1 в Август 24, 2018, 10:35:52 am
От години съм така. Като се прибера от бачкане, първата ми работа е да "джасна" две големи ракии преди ядене. После малко на компа чета разни работи и в кревата.
"Енергийният удар" го разпознавам по трептенето на въздуха/мараня откъм лявото слепоочие.
Фанал съм му чалъма. Половин чаша чиста и животворна вода на екс плюс измиване на лицето, като си общувам с водата в шепите ми преди да си измия лицето. Аз така практикувам, и мисля че методът ми върши работа.
И да не забравя споменаването на майките на атакуващите с вълшебните думички: "Бе да е.. ма... ви, да е.."
 :hi:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: neroni в Август 25, 2018, 11:21:40 am
При мен от известно време се появи следното
Започват да преминават някакви вълни през тялото ми.
Започват от корема и продължават към главата
Имам чувство, че нещо иска да излезе от мен
Ако съм в нас веднага душ и всичко преминава, проблема е че понякога ме хваща навън и блокирам.
Дали става дума за този енергиен удар, за който говорите ?
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: meander в Август 25, 2018, 14:19:45 pm
 :D
Цитат
Започват от корема и продължават към главата
Имам чувство, че нещо иска да излезе от мен
Не искам да те стряскам но аз изкарах от тялото си бая натрапници.Как? Описал съм това което съм ползвал,в алтернативна медицина съм премести нещата които ги бях писал другаде.
А по принцип ако си заземен посоката е от зад тила към краката.Нагоре се изкарват едни гадни енергии които приличат на киселини в стомаха.Направо горят гърлото но се трае.Доколкото знам телата си менкат инфо въпреки нас и си споделят.Събраната имунна система е споделена между всички тела служебно.А който иска може да им помогне.
Пробвай с позата Х както съм я описъл.Аз така изкарах през чакрите на ръцете една гадина.
Ако се занимаваш с енергийни практики си вредиш.
Енергийния удар е по друго, не излиза, а влиза в тебе и та отбайва.
А и телата вече са затвор за обладалите ги.Не могат да избягат.Вадят се или като ако,или събраната имунна система ги разграждаи ги изкарва откъдето сметне за най добре.
Това горе долу ми идва на акъла.
 :hi:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: neroni в Август 25, 2018, 17:47:23 pm
При мен е малко по-сложно.
Имам 6 гр олово в малкия мозък от 4 години.
Не ми пречи, всичко е нормално, но забелязах, че тия вълни преминават като си мисля за един човек. Само тогава се появяват.
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: meander в Август 25, 2018, 20:44:32 pm
 :D
Цитат
Имам 6 гр олово в малкия мозък от 4 години.
Мммм.
Би трябвало да е 7гр.Демек куршум в чутурата.Ми написал съм опита си,и имай в предвид че през опашката се чисти мозъка.Но трябва нещо да разгради оловото.То се разгражда щото е материализирана енергия.Всички полезни изкопаеми са материализирани енергии,ние се учим да работим с тях за да направим обратното.
Та или ти го мислиш или той.Не мога да ти дам надежда но ако искаш пробвай със първите две които съм написъл,Събери си имунната система тя ще те освободи от чужди енергии.И се заземи с водното почистване.Всичко си зависи от тебе.И е на твоя отговорност.Щото всеки сам си прави живота и сам си пати от направеното от него.
Рецепта за всички няма всичко е лично.
 :hi:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: meander в Август 26, 2018, 12:35:17 pm
 :D
neroni
А бе що толкоз ти е черен  ника?
Не та знам какъв бичим/вид си, но в следствие на комуникацията със тебе, снощи ме рзхождаха в един табор.Ако си от табора берете си кахърите,ако не си, хубаво тоя вид да го зачеркнеш и да не ги отразяваш по никакъв начин.Все едно  няма такива.И ако мярнеш някой от тоя вид, да зададеш вътрешно въпрос каква работа имат на Земята,и да не се съгласяваваш с присъствието им тука(мисленно разбира се).
Та все ми е тая какъв си,но тази информация може да си помогне да си изясниш нещо.
 :hi:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: neroni в Август 26, 2018, 18:49:02 pm
Дълга история е ника ми.
Ама не е за публика.
С Нерон е свързан.
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: meander в Август 26, 2018, 19:05:03 pm
 :D
На мен ми мяза на малакия.Не знам що тъй.Вероятно личните слуги на "фараоните" се намесват.А те са бая кадърни.Нали те пуснаха троянските коне във телата ни?
Остава да сме зрители,но ония мераклии бяха.Ако има други, да "заповядат" горят и те.
 :hi:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: paci1 в Август 26, 2018, 23:01:38 pm
Методът с чалията е не само тенденциозен, а и очевидно в последно време неефективен. Крайният резултат у четящите би могъл да бъде, и вероятно е тотално разочарование, примесено с неприятен остатъчен привкус в устата.
Приликите с лица и събития са напълно случайни, въпреки че случайности не съществуват. :flag_of_truce:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: meander в Август 27, 2018, 09:05:11 am
 :D
Цитат
Методът с чалията е не само тенденциозен, а и очевидно в последно време неефективен. Крайният резултат у четящите би могъл да бъде, и вероятно е тотално разочарование, примесено с неприятен остатъчен привкус в устата.
Чалията си е класика и води до въпроси.А въпросите до отговори.
А и съм ясен,не желая никой да ми вярва а да си гледа от неговата камбанария.Агент смит не е измислица от матрицата, а е реалност.А и щом си разменихме два три поста и пак призоваване има нещо.Какво е и защо е ще се чуе.Всеки си има своето лично пространство което е тайна за другите,и така трябва.
А и мене постоянно ме работят.Остава и някой сляпо да ми вярва и той е в киречз.
Знаят какво правят и са невероятни в моженето си.Тъй че ламаринката си е стандарт  днешно време.
Вяра всекиму,доверие никому.
Уморително е но се свиква щото а малко се отпуснеш и перат желнатски.Най им бодат очите свидетелите,а това е основното във живота -око да види ръка да барне.
Не искам да стряскам никого но вероятно ще има финална атака,а оръжието им е ужаса.Ще устискат само тези които се държат за реда и правилата и имат енергия,а и са чисти отвътре.
Техния начин след като не им стане е да унищожат следите от деянията си.Т.е цялото човечество.Имам няколко случая както си карам возилото,да ми спретнат катастрофа и то такава че да стана на кайма.За сега без успех.По добре да сме като диви животни отколкото да ни минат.Нямат жал и милост,а имат само цел.Коя е, е редно всеки сам да стигне до истината за нея за да може да се предпази и опази живота си.Другото е приказки за приспиване.
Тъй че може да си плямпаме и да са минаваме с чалия но имаме една огромна отговорност да опазим живота си от лоши работи и намеси.И то сами.Братсво ,равенство свобода е приказка за ....... Аз , семейство,държава.
Така че мен постоянно ме работят и ми кроят капа,и нямам мерак някой да ми каже нали ти така каза.
И ще продължавам да съм груб щом се наложи,важното е да предизвиквам въпроси които водят до отгоявори.Ма всеки сам,без мене.
 :hi:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: meander в Август 27, 2018, 13:45:57 pm
 :D
Цитат
а и очевидно в последно време неефективен.
Дали?
И защо ситуацията ми мяза на матросов които закрива амбразурата.Да нямаш някакво участие?
М?
Въпросите си висят,време им трябва да доведат до отговор,но пък видяното ме навежда на мисли.
 :writer:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: paci1 в Август 28, 2018, 11:57:43 am
Цитат
  Тъй че може да си плямпаме и да са минаваме с чалия
     
Пък аз като та мина се сърдиш.

Цитат
   видяното ме навежда на мисли.
     
Тука не става ясно за "астрално" виждане ли става дума, или за материално? Аз като не виждам енергийно/астрално, как да разбера какво става в момента? Остава ми да попитам "виждащите"?

Цитат
   Да нямаш някакво участие?   
Би ли изяснил причината да ме подозираш в подобни мероприятия? И не съм съгласен, щото не е вярно.
Слагаш ме в един кюп с мангала стаменов, акъл имаш ли? :unknown:
Оня ако го прочете ще се пукне от смях.
 :writer:

п.п. В предни постове споменавам еди кого си. От къде ти хрумна, че става дума за теб?
Или май гузен - негонен бяга? :unknown:

Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: meander в Август 29, 2018, 20:33:24 pm
 :D
 :praising:
 :writer:
 :hi:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: Fiery в Септември 07, 2018, 03:40:15 am

И да не забравя споменаването на майките на атакуващите с вълшебните думички: "Бе да е.. ма... ви, да е.."
 :hi:


Те това се случва с човечеството:
Осеменяване. Забелязали ли сте как мъжете обичат да ви разказват небивалици? Или пък истории за изключителната вреда от последните? Това е друг трик да изскочат от храстчето със свалени панталони.
 Умират си да развиват философски, религиозни системи, учения и подхвърлят
Ин Формация :D

Някои секс му викат. Пацунгер (не знам си кой номер), нали ти обясних натурата на секса?! :DA дали имаш ИДЕЯ кой стои над теб в хранителната верига? Може би си убеден, че си на върха :)

 
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: paci1 в Септември 07, 2018, 11:50:22 am
 :lol:
Цитат
     Осеменяване. Забелязали ли сте как мъжете обичат да ви разказват небивалици? Или пък истории за изключителната вреда от последните? Това е друг трик да изскочат от храстчето със свалени панталони.
 Умират си да развиват философски, религиозни системи, учения и подхвърлят
Ин Формация :D       

Що ма дразниш? М?
Според цитата те възприемам като някаква дърта леличка - хамериканка, дето не е виждала такъвото поне от 10 годин.


Цитат
   A дали имаш ИДЕЯ кой стои над теб в хранителната верига? Може би си убеден, че си на върха :)
   
Убеден съм, че съм на върха.

А пацунгер номер еди кой си ше викаш на баща си!
Капиш?

За всеки случай споменах когото трябва от рода ти, и искрено ВЯРВАМ, че ще ти държи влага поне година,понеже не съм съгласен с провокативното ти отношение спрямо МЕН/АЗ.


п.п. Ако нямаш работа, на село имам две свободно мотики. Тъкмо да те видя  колко струваш като жена.
Обзалагам се, че не струваш и пет пари.
Не се бъзикай, да не патиш! :blush:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: meander в Септември 07, 2018, 22:08:07 pm
 :D
Здравейте.
Немерих още нещо с което ни ебават майката.Освен агент смит(чалъма) установих и едно друго нещо.Нещо подобно е на филма аутомата(по памет).Там една холограма се напасва с жив човек.Това вече съм убеден че го могат.Това им е начина с който си правят каквото си искат с нас/контролират след призоваване.Зора е да се усетите че зад вас на гърба ви се е залепило нещо което се напасва към енергийното ви тяло и ви контролира.Ако се усетите лично несъгласието ви води до последствия за тях.По същия начин ни се месят в материалното,вече ги усещам по миризмата,а тя е горчива като изпотен циганин.
Можете да се предпазите истината е налице остава да изведете вашата и си заминават.Казах че повечето катастрофи са енергийно деяние,вярно е.Тръгнали са като за последно да вредят.Пазете се няма кой да ви пази,щото живота ви е лична отговорност,пази се в момента човечеството но като цяло.
 :hi:
 Fiery
Толкова си жена че нямам думи.Интимноста е работа, не удоволствие, с която май ти си скарана.Лошо няма просто си в грешно тяло и ако не работиш с него според пола му си патиш хубаво.
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: paci1 в Септември 11, 2018, 09:58:34 am
 :D
Мангала стаменов ми прати на мейла писмо, че някакъв си пазител бил паднал, и да съм го кажел на някого си.
Подозирам, че се надява да пиша на някого си на лични, и така да го локализира. Няма да я бъде тая!
Разбра ли бе, мангал гнусен!
 :negative:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: Fiery в Септември 16, 2018, 22:05:24 pm

 :hi:
 Fiery
Толкова си жена че нямам думи.Интимноста е работа, не удоволствие, с която май ти си скарана.Лошо няма просто си в грешно тяло и ако не работиш с него според пола му си патиш хубаво.


Меандре, трябва да минеш през моя филтър, защото тук си на територията ми (нямам предвид форума, не че и той си няма стопанин), и не знам защо си решил, че трябва да ми обясняваш някакви неща, все едно съм нероденият ти син?!

Правилно си губиш дУМ и Те.
Някои се наРАБотихме и сега сме се посветили на арт - сложни съчетания на прости елементи.

Спокойно можеш да загасиш лампите, нямам нужда да виждам мислите си (двояко, нали?!:)


Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: paci1 в Септември 19, 2018, 09:15:04 am
Fiery,
сигурно се сърдиш на последният ми пост, свързан с теб. Но каквото повикало - такова...
Знаеш как е.
Вярвам, че няма да се повтори подобна конфронтация, защото хич не ми е приятно да се джафкаме като кутрета. Нали уж сме възрастни?
Странно много ми напомняш на годеницата от жълтия форум, и на една особа, която преди време бях поканил да се присъедини към същият. Имам предвид Д. Ж., която се опитвам да издиря, засега безуспешно.
 :hi:
Титла: ух че пазителя казал наздраве
Публикувано от: meander в Септември 26, 2018, 20:10:21 pm
 :D
Цитат
че някакъв си пазител бил паднал, и да съм го кажел на някого си.
Чух че "пазителя", казал наздраве.
 :drinks:
И, да го духате(хубу), сега в енергийното, и дай боже, в материалното.
 :--- :--- :---
 :hi:
П.п. Мммм, доколкото знам ако видиш пазител на живота лично, ти е за пръв и последен път.Още няма "живи" свидетели, които да разправят че са се срещали с пазители на живота.Що тъй, ми не знам. :-X
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: meander в Октомври 16, 2018, 07:58:57 am
 :D
Да ви споделя една новина,за мене добра.Всички патим от едно нещо,всякакви мисли витаят в главите ни и ни морят кат черна станция.
Набарах тая черната станция и приключи в мене съществуването си.Първо една част във вид на газове(що ли така),и останалата получи материално проявление тип рядко лайно.
Отдавна и/му бях обещал че ще го набарам ако не спре да ми се рови в главата и ти да видиш набарах го.
Локацията му беше на равнището на пъпа отляво,малко по надолу беше преди и змията кундалини паразита.
Там смърда и замина.Финалната част на извеждането му стана със ръцете под дупето ми.Т.е. краката леко разтворени и дланите под дупето даже може леко да си го омачкате.И само въртете очи и се кефете.
Даже сега са ме натиснали едни миризливци дето ми се качват на главата и като туря ръце под дупето там кадето са барали по главата ми почва да пари/гори.
Та голям кеф е да ти празна главата ма докато свикна ще падне чесане.
Та отвън сме недосегаеми за тях,вътре в нас чрез "троянските коне" на морят.Почистете си къщичката.
Горе долу дотука са-
Чалма /змия увита на главата.
Дето е третото око -има паразит досущ като този от стар гейт само дето е по дребен.
На всяка чакра под шията -има по един мръсник и антуража му.
Долу вляво на таза-змията лундалини паразита
Малко по нагоре на равнището на пъпа -черната станция.
На сърцето е увита змия демон и го е захапала и е бая дълга чак до дясното бедро.
Остана да набарам още едни дето ми гъчат в устата разни мизерии та ма боли корема от тях.Но и това ще стане.Натрупването на деяния ги прави видими и досегаеми.
Аз съм търпелив.
Живота ни е личен и е наша отговорност.Някой са мераклии живота ни да е обществен(за тяхното общество),от мене имат поздрав за майка им от вас вие си решавате.
Та това се случва с човечесвтото но явно на гурутата не им се приказва по тея теми.
 :hi:
Титла: Re: Какво се случва с човечеството?
Публикувано от: Питър в Ноември 26, 2018, 11:50:46 am
"Живота ни е личен и е наша отговорност. Някои са мераклии живота ни да е обществен (за тяхното общество),  ... вие си решавате."

Е тва очень много ми ареса !  Бравос !!

Даже турям още един цитат от мене по темата :
"Всеки човек има свой свят. Колкото хора - толкова светове. Заедно с това всички живеем в Големия свят - Всемира Божи ..."  и т.н.   и т.н.

Некои все се пробват да са ръководство на едни техни си 'грандиозни' светове ... айде и от мене поздрав, дет са вика отговорно заявявам.

Това се случва с човечеството - малко обич и непоздравени господата самопребивават сред света си собствен, че и данъци събират да го охраняват против мухал.