Помня само, че се прибирах от плажа и много се издразних, че небето е пълно с кемтрейлс и реших да ги снимам с телефона, качил съм и други снимки, които са правени в същото заедно време с тази снимка и няма да е прашинка или каквото и да е, щеше да се вижда и на останалите. Реално докато снимах, даже не съм забелязъл, че има нещо в небето, в последствие като разглеждах, видях и това, което и вие виждате. Не ми се вярва да е ракета, ракетите оставят следи след себе си, пък за орел над града да пикира и то в централната част, малко се съмнявам

Още 2 пъти съм виждал неяобисними за мен неща в небето. Първия път беше една вечер към 10 часа, се прибирах от работа, тогава живеех в къща и обикновено имах навик да поглеждам към небето, за да видя дали е облачно или се виждат звезди, за да добия представа какво може да бъде времето на другия ден. Над мен мина нещо като тези типични триъгълници, тъмно тяло с 3 оранжевеещи светлини, не ми се стори да е много нависоко, даже напротив доста ниско. Да ми е било в полезрението 2-3 секунди, много си търках очите след това, защото си помислих, че нещо не съм добре със зрението. Случаката е в Швеция.
Втория път, добре че не бях сам и имам приятел свидетел на това, (та не се притесних много, че съм почнал да изперквам) във Варна на морската алея, някъде около трета буна, вечерта към 9, и там има едно високо дърво, вървим си ние и една ярка светлина над дървото, но сме били на 300-400 метра от него примерно. Абе викам, кой пък е тоя луд да сложи лампа над това дърво, приятелчето и то така. Ама си вървим към него де и както си се приближаваме обаче в един момент, това нещо взе да се извърта бавно, примерно както се върти морски фар, само че по-бавно и взе да се отдалечава на север с една доста прилична скорост, като може да се каже, че си държеше хоризонтална височина. Двамата стояхме и се чудехме много, какво мамка му беше това. Не беше от тези фенери фърчащите, виждал съм такива. Това беше октомври миналата година.