ОБЯСНЯВАМ(по ред):
* Отговора на първото се крие в моя пост,първите 2 абзаца,НО...
...вече поне за година и 1/2-а,1/2 дузина пъти съм наблюдавал с въоръжено и не толкова-око,светещ/и обект/и в клисурата м/у планина Витоша и Люлин планина,от 2-те страни на кв.Княжево и по-специално над Горна Баня,над танковите полигони...,повечето ми съзерцания са над 2-рата антена на билото на Люлин планина...(гледано от София,още по-точно-Хиподрума,посока Пеуник'!'...)...
Нямам как да ти дам обяснение какво е по обективни причини,но определено съм правил широко спектърни размисли по въпроса(доста от които с компания...)....
...снощи реших в момента който го забелязах да пиша тук,предишни пъти съм се обаждал на приятели да погледнат...,доста интересни коментари е имало,а и звъня на "събудени"...и така!
...иначе в 3-тия абзац имам предвид,че темата е обсъждана тук,даже има много добри видеа поместени,правени от 1-н от 2-та високи блока на Гоцето и Дойран(определено това видео трябва да намериш в хронологията),на зад на стр.73-4 за последно се обсъждат тези обекти,иначе видеото от тези блокове трябва да е още по-напред...........
...за качването на снимки,с удоволствие,само ако някой има нерви да ми обясни как става това тук,ама стъпка по стъпка!...Не че съм толкуз зле,ама имам и други познати...в и от форума,дето още се маем(за не знаещите инструкциите не струват от форума,треа жокер)...разбира се,желаещия да пише на ЛИЧНО...
...предварително благодаря на търпеливия желаещ с обяснението,обещавам да поместя в доста теми снимки...,папарак съм по призвание...,няма-няма в моето фото творчество...*Това беше или не?!...

Времето е в нас и/или ние в него(или с нас и с него,или за,или на,или допускам обратно и,че такова няма...