Не виждам на базата на какво да ти дадем други обяснения, така че да те удовлетворят /и теб и другите наблюдавали нещо дето шава в небето/
Ми малко повече въображение бе Black Adder, фърчилото на баба ми е за предпочитане, поне е българско понятие

. Стига с тез китайски фенери, то санким народа много богат и може да си ги купува за щяло и нещяло, и то в цяла България, щото се продават под път и над път.
Лично аз не съм искал обяснения, удовлетворен съм отвсякъде!

Само показах реално направени снимки, както съм го правел и преди в тази тема, за да знае народонаселението, че от доста време не останаха глухи селца и градчета, "те" са навсякъде. Пък ти ако желаеш да не пиша в тази тема си е друг въпрос, само че можеше да го кажеш направо, а не със заобикалки. Нали темата е точно за това. И ся какво, призоваваш да не пишем въобще за НЛО ли?
Плюс това, колегата x_name41 твърди за наличието на висока скорост. Тъкмо обратното, скоростта беше изключително ниска и незабележима. На този тесен участък от небесната сфера, върху който се движи обекта снимките са направени за ЧЕТИРИ МИНУТИ. А сега кажете, може ли пътнически самолет да прелети това късо разстояние за четири минути, освен ако не е хеликоптер, а очевидно не е; на първата снимка се вижда в ясен ракурс, че обектът има продълговата форма. И въобще обърнете внимание, какво разстояние изминава един самолет само за една минути; той прелетява четири до пет-шест пъти по-голямо разстояние, а да не говорим вече за четири минути какво става.