:hi:Смисъла на живота е 42..............кой как ще стигне до смисъла си е негова работа. 42 е само едно число,само по себе си може да бъде всичко.
Смисъла на живота може да бъде открит на всякъде ,така си мисля,нямам доказателства,но го усещам смисъла е навсякъде и във всичко.ИЛи с други думи във всяко нещо съществува,информация за абсолютния смислъл.Ако мога така да се изразя ние си плуваме(давим) в море от смисъл тук и сега.
Спрямо сегашното ми ниво на съзнание СМ за мен е в осъзнаването на факта Що е то съзнание....и има ли то ...други настройки.Тоест за сега СМ е да разберем инструмента с който мерим СМ .Самия въпрос съдържа този извод в себе си както и всеки един въпрос който можем да имаме.Затова отговора на всичко което можем да обозрим има една дума СЪЗНАНИЕ.
Думата която ни се налага да употребяваме все по често . ,която все повече синтезира в себе си отговорите на много много въпроси....
Болезнена е нуждата да настроим СМИСЪЛА на ниво съзнание.
Рационален изход виждам в настройването на апарата на ниво "Желание за намиране на връзката",с това което ни пречи.Май няма друго условие за да има СМ.
Прочетох коментарите на вс учасници и ми се струва че не казвам нещо по различно , но поне е от сърце.
Интересно ми е как мислите за децата като смисъл на живота,дали това е един от най съзнателните или съответно несъзнателни фактори които внасят най много светлина в съзнанието на человека.?....Щото ако децата не са това,чудя се тогава защо ни е този избор.Някой беше казал в любовта е смисъла.