Пак ще се повторя от ( личен опит), че има голяма клопка в тези теории, които винаги се опитват да те преструктуират , тоест инкарнират те на ЗЕМЯТА с предварително зададено заболяване " амнезия"/ "програма"/, която не ти позволява да си спомниш ...Кой си?....Защо си тук?....Осъден си за нещо, което тук трябва да оправяш и защитаваш от предишнити си животи с хилядолетия.
Да запазваш царства, раси и империи на някой Висш Аз и да се прераждаш в човечество? Защо?
На кого служат тези Висши Азове, които се инкарнират на Земята само в човевшки същества?
Отг. На този който е създал човечеството и го е изпуснал от контрол!!!!!!!!
Крайно време е да разделим човечеството на две части;
- последователните инкарнации контролиращи човешкото развитие; прераждащи се и знаещи кои са! Защо са тук и какво трябва да направят ?
На няколко места намекнах за тях, но никой не отреагира.
Става въпрос за инкарниращите се групови АЗОВЕ на Земята през "пролетното и есенно равндоденствие". Всички те идват с предварително зададена програма , информация и способности,
различни от тези на нашите деца, които използуват за да
поучават или манипулират "спящото" човечество, които все още разчита на Висшия си Аз да го събудият от ''амнезия'' в астрала и го пратят отново на Земята да си изкупува греховете.
П.П. Въпросът ми е директен към Iris i mitko

Kaква според вас е разликата между т.н. илюминатски деца /управляващи света/, заченати през "пролентното и есенно равноденствие" , от тези заченати от Висшите Азове по всяко време на годината без контрол?!
Надявам се да сте разбрали за какво питам .
Имам предвид колко канала за приемане на информация имат едните и колко другите /DNK/?
Също защо първите имат достъп до "информация" на всичко, а вторите са подложени на амнезия от "Висшия Аз"? !