Автор Тема: Момиче което ни притесняваше...  (Прочетена 11431 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Nikolova

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Момиче което ни притесняваше...
« -: Ноември 26, 2011, 18:37:48 pm »
Здравейте,мисля че тук е мястото където мога да споделя това което ни се случи на мен и брат ми ...искам да ви го разкажа,а вие ако имате отговор или знаете нещо да пишете...Една нощ седя със брат ми във нашата стая и за нещо се скарахме ,той реши че няма да спи в моята стая и замина във другата...стана 00:30 и аз си легнах ..той също вече беше заспал ,но във другата стая,след известно време някъде около час след като съм заспала започвам да виждам стаята ми толкова ясно и как едно момиче със шапка стой до мене и ме вика да си играем...аз не исках ,а то постоянно ме притесняваше ..усещах всичко толкова реално как ме дърпаше и не ме оставяше на мира...след това продължавах да отказвам да ставам да си играя със нея и видях как момичето излезе от моята стая и отиде към коридора където е вратата за другата стая където спи брат ми...от там може би 5  минути по късно усещам че някои влиза в стаята и цъка лампата ....отворих очи и гледам брат ми много уплашен ...викам какво стана кажи ми спокойно той не можеше въздух да си поеме .....аз много се уплаших ...защото се сетих за това което аз усетих преди той да се събуди ...казах му да ми разкаже какво е сънувал какво е станало ...той ми каза -във стаята едно момиченце отвори леко вратата беше със шапка и ме погледна ....дойде към мене и започна да ме закача ....мисля че искаше да си играе с мене ,исках да стана но бях много скован сякаш нещо не ми позволяваше ,и след това аз като чух не му разказах какво аз съм преживяла ...само му казах облечи си якето и дай да излезем да се разходим на вън беше 2 часът посред нощ ...след това му разказах и той не можа да повярва какво се случи .....да допълня като се скарахме се скарахме за това че не сам го извикала да вечеряме заедно и аз му казах ДА НЯМАМ ТЕЛЕПАТИЧНИ МИСЛИ ДА ЗНАМ КОГА ТИ ИСКАШ ДА ЯДЕШ...по принцип ядем отделно .....но явно имаме телепатия между нас !! Но ако някой знае нещо да пише ...доста често ни се случва нещо подобно от това което ви разказах ...но повечето пъти нещо ме сковава и не мога да мърдам както мен така и него !! Благодаря на всички ...очаквам вашите мнения
« Последна редакция: Ноември 26, 2011, 19:32:46 pm от Mirotvorec »
masons

Неактивен divoom12

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
Re:Момиче което ни притесняваше...
« Отговор #1 -: Ноември 27, 2011, 20:06:48 pm »
Хм.. Интересно. Незнам какво да ти кажа, освем това че според мен всеки човек има телепатични способности, макар и недоразвити, дори брат ми в момента си мисли че имаме нещо като взамина телепатия, защото примерно когато аз съм тъжен и той е тъжен, или когато мен ме боли нещо и него го боли .... Така че нищо чудно и ти и брат ти да имате нещо като взамина телепатия един с друг.
There is no escaping, there's no place to hide.

Неактивен аcimov

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Re:Момиче което ни притесняваше...
« Отговор #2 -: Декември 01, 2011, 00:39:07 am »
Съвременната физика отговаря на това по следният начин: това е нискореликтово неутрино с висока проникваща способност, дължащо се на квантите на торсионното поле. Неутриното е частица, която не участва в нашия свят, така че няма за какво да се притеснявате. Друг е въпросът глуонната нишка до колко може да се разтегля. Цитат:Болшинството от нас и до днес не знаят, че теоретичната физика вече е достигнала до признаването на бога, успяла е да обясни феномена на човешкото съзнание и феномените на парапсихологията, потвърдила е съществуването на тънкия свят,фините човешки тела,психичната енергия и съвсем сериозно търси начини да осъществи контакти с информационното поле на Вселената или със Съзнанието на Вселената.
Цитирана литература "Физика на Вярата". 
« Последна редакция: Декември 01, 2011, 07:36:11 am от Mirotvorec »

Неактивен ArabianSoul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 14
Re:Момиче което ни притесняваше...
« Отговор #3 -: Декември 02, 2011, 21:20:12 pm »
Здрасти г-жо Николова,

Не разбрах кое точно ви се случва често на теб и брат ти? Дали феномена да сънувате двамата едновременно едни и същи сънища, или са чести посещенията от гореспоменатото безтелесно (non-corporeal) "Момиче със Шапка"?

Ако сте еднояйчни близнаци, участието в един и същ сън от двамата е сравнително често срещан феномен. Аз лично познавам две сестри - еднояйчни близнаци, които не само че едновременно са сънували едни и същи сънища, а когато са били деца, са можели да общуват със специфично-техни думи, преди още да са се научили да говорят добре. Нещо като сестрински код, който само те двете разбират. (Не го обясних добре, но го приеми като лека форма на телепатия - те двете се разбират  отлично като ползват безсмислени думи, но никой друг около тях не ги разбира.)

Моя съвет е следния:
Създайте си навик винаги да си записвате сънищата, които си спомняте ясно и са ви впечатлили. Най-добрия начин е да се записват сънищата моментално след събуждане в диктофона на телефона - без да се става от леглото. (Дори забавяне от 10 секунди понякога води до забравяне на важния момент от съня.) И едва след това да се записват в компютъра. Ползата от записването е, че след време се откриват повтарящи се сънища. А има сънища, чийто смисъл се разбира едва след 9 години (Такъв е моя личен опит. Едва след 9 години разбрах смисъла на един сън, от който се бях тотално шашардисал.)

А пък ако често имате посещения от това "Момиче със Шапката", не изпадайте в ужас и паника. Запишете си след като "се събудите" какво се е случило.
(за преживяванията извън тялото все още няма кратък термин, и често се бъркат със сънища. Ако виждаш ясно стаята си, без някакви чудеса и шантавости, то това е най-вероятно "Преживяване извън Тялото", а не обикновен сън.)

Ако няколко поредни пъти ви се "явява" (отново неподходяща дума) една и съща личност, която изглежда по един и същи начин, (примерно: всеки път е със шапка) това може да означава, че вашите Серафими (Ангели пазители, или Seraphic Guardian of Destiny) искат нещо да ви кажат.

Имаш ли спомен дали това "Момиче със Шапка" е забележително красиво? В моят 41-годишен живот само веднъж ясно съм "виждал" Серафимка (когато отвеждаше майка ми), и това което съм запомнил беше, че е неописуемо красива. Ако е красиво и ви се е "появявала" вече няколко пъти, вероятността това да е вашата Серафимка е много голяма.

И най-важното - не изпадайте в страх и ужас! Страха от необяснимото е нормален, но не трябва да се превръща в паника. Повтаряйте си, че с нашите очи виждаме едва една/милионна от 4% от Вселената. (Видимата светлина е една/милионна от спектъра на Светлината, и само 4% от Вселената взаимодейства със Светлината... :) )

Дано съм ти помогнал.
Успех.

Неактивен Nikolova

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re:Момиче което ни притесняваше...
« Отговор #4 -: Декември 06, 2011, 18:39:39 pm »
Здравейте ....много се радвам че ми писахте ...наистина ми помогнахте с тази информация ....но искам само да допълня че момичето, което ни се явяваше изглеждаше ...виждахме я малка, всъщност лицето и беше на възрастна жена ...мн странно :( По принцип повечето еднакви неща, които ни се случват, са до като спим сякаш нещо те сковава за леглото и нямаш сила да се мръднеш .....не ми харесва чувството ,много е неприятно ...и отново е толкова истинско ....случваше ни се в България ,сега сме в Гърция и пак ....искам да допълня и още нещо ...преди време може би 12 години правихме допълнителни стъпки (колони) на къщата ,баща ми копаеха точно под стената която се намира моето легло до прозореца ...извадиха се мн черепи и останки от телата на малки деца, между 10-13 годишни .....мисля че може би има неспокойни духове не знам. Чичо ми е специалист по тази част за човешкото тяло ...шеф във Бургас ,той беше там и оглеждаше останките и казваше на колко годишни може би са телата ...това е от мене БЛАГОДАРЯ ВИ ОТНОВО  ;)
« Последна редакция: Декември 06, 2011, 19:02:21 pm от Mirotvorec »
masons

Неактивен ArabianSoul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 14
Re:Момиче което ни притесняваше...
« Отговор #5 -: Декември 06, 2011, 22:44:00 pm »
Здрасти г-жо Николова,
(Тук искам да подчертая, че обръщението на „ти” в никакъв случай не е проява на неуважение или фамилиарничене. Аз просто съм върл противник на уж-уважителното, архаично обръщение „Вие”, което ни е наследство от Монархическите тоталитарни режими. Като погледнете как днешния "цар" на Сирия избива народа си, ще ме разберете.)

Много е важно, двамата с брат ви да не се страхувате от „парализирането” по време на сън (и съновидения). Това е просто еволюирал метод на материалния ни мозък, с който ни предпазва от ръкомахане, подскачане, и изобщо всякакво вдигане на шум по време на спане. Нарича се REM atonia. (Който вдига шум докато спи – става закуска за саблезъбия тигър…)

А относно Душата, която ви се явява на двамата с брат ти, също няма място за притеснение или страх. Аз обаче малко се притеснявам да не ви объркам, ако ви давам съвети. Имайте в предвид, че аз не съм специалист. (То реално само Тате Бог е специалист в тази област.) Но ето какво мога да споделя от моя личен опит и „познания”:

1. Ако вашите Серафими (Ангели пазители), се опитват да ви предадат някакво съобщение под формата на това „Момиче със шапка, с лице на старица”, имайте в предвид, че понякога Серафимите са ограничени от нашия мозък, и могат да използват само картини, звуци, и спомени, които ВЕЧЕ се намират в мозъка ни. За да бъда по-ясен, ще дам следния съвсем скорошен пример:

Преди десетина месеца, на една моя бременна приятелка нещо ѝ се заплете плацентата на чорчик, и нещата хич не отиваха на добре – пет поредни дни не яде нищо, и повръщаше нон-стоп (включително и чиста питейна вода). Обади ми се по телефона, в общи линии да отида да се видим за последно едва ли не, защото на другия ден щеше да отива в болница да я закичват докторите със системи и прочие дивотии на съвременната ни химическо-касапска медицина. Когато отидох, от нея се носеше силна миризма на ацетон – това е признак за критично обезводняване. Абе най-просто казано: „Беше си пътник.”
Та същата вечер, след като се прибрах, за първи път в живота ми се молих със сълзи за нея. А тя на другия ден ми се обажда, и вика: „Абе размина ми се, няма да ходя в болница, закусих, пих доста вода, и вече 3 часа не съм повръщала.”
А след един ден сънува следния ясен сън: „Нейното куче Лабрадор, е омотано много яко във огромни парцали и марли, и се задушава и почти умира от липса на въздух, а тя със ръце и нокти разкъсва парцалите и марлята, и кутрето започва да диша спокойно и е доволно.”

Аз ѝ обясних и на нея, че Серафимите понякога са ограничени да ползват картини, понятия и звуци от нашите собствени спомени, и че съня ѝ просто означава, че са помогнали да се намести плацентата, и бебето вече се развива нормално.
След този сън, до края на бременността си повръща само още едва 4-5 пъти за кратко.

Така че, г-жо Николова, ако това „Момиче-старица” има познато лице, или пък гласа му е познат, имайте в предвид със брат ви, че може да е опит за комуникация от Серафима ви, и просто трябва да сте спокойни, разумни и любознателни.

Голямата медиумка Гладис Леонард първа е публикувала разкритието, че понякога Серафимите са ограничени да ползват само каквото има в мозъците ни, за да общуват с нас, но мисля че го споменава и съвременната медиумка Линда Уилямсън.2. А относно „неспокойните духове” също няма място за страх. Когато умре материалното тяло на човек, който дори не познава концепцията за Душа (примерно дете), или е заклет атеист-материалист, или пък върл агностик (какъвто бях и аз до 25-Октомври-2010), ако е „нова” неговата Душа (без да е имала предишни прераждания в материално тяло) след като напусне тялото, просто започва да се мотае като муха без глава, която не знае какво да прави, и не знае какво се очаква от „нея”.
А Серафимите пък не могат да се намесват против Свободната ѝ Воля. Единствено могат да я изчакват сама да се ориентира и освести, защото Свободната ни Воля е дар от Тате Бог, който е ненарушим!

През Декември 2010, в апартамента ми изглежда се мотаеше някаква подобна, „неориентирана” Душа, защото близо седмица лампата в спалнята се включваше и изключваше сама (тя е с електронен регулатор), и много шантаво премигаше. Беше невъзможно да се имитира с ключа толкова кратко премигане. След 2-3 дена премигане аз се изнервих, и залепих над ключа един лист със тиретата и точките на Морзовата азбука, та дано поне успее да каже какво я мъчи чрез Морзовия код. А на 12-ти Декември 2010, успях да запиша 9-минутно видео на това „нечленоразделно” премигане. Но така и не стана радист от тази Душа.

2-3 дена след 12-ти Декември, около единадесет и половина часа вечерта, докато си гледах спокойно телевизия, усетих едно „преминаване” през мен на „нещо”. Някак си се стресе цялото ми тяло, сякаш нещо го натисна към стола, премина надолу, и във същия миг кучето на съседите от долу се разлая като бясно. Направо се сцепи няколко минути да лае без да спира.

А на другия ден установих, че електронния ключ на лампата е починал тотално. Нямаше никаква видима повреда – опушено и прочие, но вече не работеше изобщо. Сега пак съм сложил нов електронен ключ, обаче няма вести от „Душата радист”, която се продъни—в посока мазето на блока—та се не видя. Дано да е намерила Пътя.

Разказвам всичко това, за да знаете с брат ви, че няма нищо страшно, ако това „Момиче-старица” всъщност е някой мотаещ се дух. От две хиляди години насам, вече няма „лоши” духове които могат да ни навредят, има само неориентирани духове. Дори самия Калигастия (по-известен като Дявола) гола пачанга да затанцува на пилон за стриптийз, нищо не може да направи срещу Свободната ни Воля и нашите морални избори. Но това е друга история, а този пост вече стана на роман.

Поздрави.

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 166
Re:Момиче което ни притесняваше...
« Отговор #6 -: Декември 07, 2011, 01:28:46 am »
..виждахме я малка, всъщност лицето и беше на възрастна жена ...мн странно...
В смисъл малка,като дете или там какво?
Опитвам се да си го представя.. .ама нещо.....  :)
« Последна редакция: Декември 07, 2011, 01:30:46 am от fishbone »

Неактивен sidereal

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 23
Re:Момиче което ни притесняваше...
« Отговор #7 -: Декември 14, 2011, 19:49:55 pm »
Е извинявай, ама историята ти е написана крайно неграмотно. Ако бях дори лек скептик, този факт щеше да е достатъчен да не ти повярвам. За съдържанието - неможах да разбера къде я видя тази индикация за телепатия между теб и брат ти? Историята ти по скоро ме кара да мисля, че това което си мислите, че сте сънували е истинско, отколкото, че имате телепатични способности.

Неактивен Nikolova

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re:Момиче което ни притесняваше...
« Отговор #8 -: Декември 27, 2011, 00:01:25 am »
Дано съм ти помогнал.
Успех.
Благодаря ви за информацията!
« Последна редакция: Декември 27, 2011, 08:03:30 am от Mirotvorec »
masons

Неактивен letqshtata

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 51
Re:Момиче което ни притесняваше...
« Отговор #9 -: Януари 15, 2012, 20:33:05 pm »
Още преди да прочета,че под къщата ви е имало черепи и останки от телата на малки деца,се сетих за какво става въпрос(предполагам,не съм сигурна):
Полтъргайст (от немски poltern - вдигам шум, и Geist - Дух)
Полтъргайст е силно психологическо преживяване, съпроводено от чувство за обсебване, халюцинация и смущения в съня.
Според голяма част от учените в паранормалната сфера полтъргайстът е дух на душа която не е могла да премине в отвъдното поради предизвикана смърт, при не обслужени панахиди или неритуално погребение.
                                                цитат от wikipedia.org
Това,което ArabianSoul спомена за лампата (електронния регулатор)е много често срещано явление.Полтъргайстите много обичат да си играят с електроника.
"Някои учени предполагат, че случаите, които не са явна измама могат да бъдат обяснени като обикновени психологически или физически феномени: самовнушение, статично електричество, магнитно поле, ултра и инфра звук, йонизация на въздуха"
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 20:37:52 pm от letqshtata »

Неактивен Nikolova

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re: Момиче което ни притесняваше...
« Отговор #10 -: Март 26, 2015, 10:24:38 am »
Благодаря много за отговорите :)
masons

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
14 Отговора
10583 Прегледи
Последна публикация Ноември 08, 2008, 02:19:24 am
от soulmethod
26 Отговора
21715 Прегледи
Последна публикация Декември 01, 2009, 16:24:53 pm
от Alien
3 Отговора
7506 Прегледи
Последна публикация Юли 04, 2010, 22:40:11 pm
от elunez
14 Отговора
13817 Прегледи
Последна публикация Януари 21, 2011, 20:30:23 pm
от teni
5 Отговора
6269 Прегледи
Последна публикация Септември 30, 2011, 12:41:03 pm
от bojinkata

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27