Интересни неща прочетох за София. Всъщност докато ги четох се сетих за друга тема, която съм чела в този форум. Не мога да кажа точно коя е, но ще се опитам да пресъздам някой от коментарите, които ми направиха впечатление. Темата беше за mind control и за различните му разновидности. Доста хора имаха същия проблем-около малките часове се събуждат и това се повтаря по едно и също време. Също така има хора, от един блок или квартал, които са сънували почти еднакви сънища. Как се обяснява това- настройва се генератор за сънища, който на определени вълни ти внушава сън, който подсъзнателно влияе на мисленето ти. Един вид те манипулира или ти внушава някаква мисъл. По време на сън, когато съзнанието е в 4-то измерение човек е по-чувствителен и приема тези сигнали. От друга страна, ставането по това време е заключителната част, която ти набива тази мисъл в главата, а съня, който си сънувал е напълно забравен. Говореше се също, че в София и Варна има такива "генератори за сънища" . За София мисля, че беше телевизионната кула, до която живея аз. Както и да е, мисля че това е също интересно обяснение. На мен лично това не ми се е случвало, поради факта , че заспивам към 3,4,5 някъде и не се будя след това. (може би на подсъзнателно ниво се предпазвам от тези вълни) Също така за Бургас се казваше, че е имало такива генератори, пратени от скъпата ни Русия, но по време на прехода са били взети.
Преди около 3-4 години,не повече поне 5 забелязах странен импулс под формата на нервен спазъм в областта на ходолото на левия ми крак.инпулсът сякаш достигаше по невралгична линия до сърцето ми и го смущаваше.Не ми беше приятно.
С течение на времето това ставаше все по честа реалност,която все повече превземаше съня ми.Преди 2 -3 години импулса започна да поражда мисъл -форми,които с часове обработвах за да имам покой.
В моя случай мислите идваха от подсъзнанието ми защото ги разпознавах като мой.
От година насам мисъл формите започнаха да резонират като вибрация.енергията която пораждаше мисъл формата,започна да се превръща в отчетливо циклично бучене,което към днешна дата усещам почти всяка нощ.Ефекта е горе долу като да си присвиете очи по силно,но контракцията да идва от вън.
Осъзнавам,че причините за всичко това може да бъде някакъв мои личен проблем,но за сметка на това имам кофти опит ;D.Особено с мисъл форми,а и наблюдението че това е процес, които се променя и може да бъде допуснато,че се поражда от липса на някаква опитност.в моя случаи това е така защото навсякъде ми е така. ;D
не мога обаче да отхвърля факта че това се случва в малките часове от 1 понякога до сутринта.не мога да отрека че се случва всеки път преди да премина към фаза на покой .В активно състояние не го усещам.
За през деня нямам много наблюдения,но според мен така е и през деня,същото е но ми е по леко от нощта. организма свиква,и незнам как но физическа енергия не липсва.интересното е че в моя случаи освен че ходя на бач,ходя и на спорт доста често.пребивал съм се експериментално с целодневно натоварване и ...нема ;D
Въпреки че още не мога да спя поради гореспоменатите причини,мога да кажа категорично,че осъзнавам себе си и,че ако няма страх пътя ни се дава.
И понеже рационално обяснение нямам, ще завърша с фантазията на болния ми мозък (за които е виновен x-net)

Висококачествените вибрации от разумната вселена почват да се проявяват под различни форми в нашето измерение и да придвижват бързо съзнанието към нивото което ще достигнем честота за работа с енергиите на общото съзнание.в момента се извършват процеси маскирани под формата на събития с неустановен произход,които работят върху съответните аспекти за израстване на наблюдателя на самото явление.
като резултат от това дуалните конфликти са провокирани за да освободят причина-следствие,а това от своя страна ще доведе до общата истина ...........
пожелавам ви прекрасен ден.