Автор Тема: Запечатване на Аурата  (Прочетена 25394 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен subequatorial

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43
 • Namaste -богa в мен се прекланя пред богa в теб
Запечатване на Аурата
« -: Септември 02, 2011, 04:30:05 am »
Психична защита
 Огромна част на населението се нуждае от Психичната защита.Често енергиите ни са не добре съдържани и много хора са отворени към чужди енергии( други хора, звездни и/или отрицателни) . Ако ние не упражняваме съзнателно контрол и не защитаваме нашите енергийни тела има голяма вероятност нежеланите енергии да влязат и да останат във аурата ни. След като сме постигнали определена степен на Трансформация и енергийните ни тела са били прочистени, по-високата вибрация естествено ще отблъсне тези нежелани енергии. Дотогава обаче и особено по време на процеса на прочистване е много важно е да се използват някакви техники на защита. Защо да прахосаме време преработвайки чужди емоции?
 Без Заземяване и Запечатване на нашата енергия, ние с лекота поемаме чужди емоции без да усетим и си мислим че са наши! Създаването на плътна обвивка около аурата е чудесна мярка и трябва да бъде използвана ежедневно – преди и след края на всяка медитативна практика от каквото и да е естество.

Затваряне на аурата
 Аурата е много-мерна структура съставена от различни енергии, обхващащи човешкото тяло и простиращи се извън него в различна степен, като степентта на разширение зависи от настроението, средата и други вътрешни и външни обстоятелства. Ако вие допуснете аурата ви да
 бъде незащитена всред тълпата , твърде лесно може да абсорбирате различни енергии от други хора и от заобикалящата ви среда. Вие можете дори да чуете мислите на други хора и да усетите чувствата им. Параноята е почти винаги придружена с липса на психична защита и твърде отворена аура, която може дори да има дупки/липсващи енергийни елементи в структурата си.
 Много ‘духовни’ хора имат проблем с твърде отворената си аура и може да се окаже твърде неприятен престоя на места пълни с хора поради изобилието на вредни енергии на такива места. Факт е че много от астралната субстанция околоо земята, както и мисловните форми идващи от други хора са твърде негативни и дори вредни за здравето. Просто защото енергията идва от вашия мъж или жена, не означава, че е добра или че вие трябва да я приемете. Когато напреднете с вашето духовно развитие това ще стане много явно и вие ще бъдете способни да решите каква енергия пускате в себе си/ аурата си и каква не. С научаването да запечатате аурата си вие също така ще бъдете способни да усетите контрола върху нея, така че когато сте сред природата или правите любов ще можете да се отворите и да получавате енергия.


Практиката
Седнете в медитационната позиция както е описана в предишния раздел. Затворете очи , отпуснете врата си и челюстта и поемете нпколко пъти дълбоко въздух.

Изпълнете Заземяващото упражнение.

Фокусирайте внниманието си върху чакрата разположена на ниво слънчев сплит( всички чакри са приблизително в средата на тялото). Тази чакара регулира аурата ви и е основна точка на енергиен трансфер от тялото към аурата навън. Когато някой си кръстосва ръцете по време на конфронтация, или в някаква друга ситуация, то е защото той се опитва подсъзнателно да блокира енергията си като покрива слънчевия сплит.

Постепенно се потопяйте по-дълбоко и по-дълбоко в усещането за тази точка и вижте как се чувствате. Изпълнявайте няколко минути.

Сега изнесете осезанието/усещането си извън тялото и опитайте да почувствате аурата си. Също както заземителната ви връзка аурата съществува наистина и може да бъде почувствана. Вашата аура може да се простира далеч от тялото ви, вероятно изпълваща цялата стая, но може и да е ограничена доста близо до тялото ви.

След като успеете да почувставте къде е аурата ви, когато ви Aura е, опитайте се да я кондензирате(свиете) или да я разширите във форма на яйце, удължавайки я на около 2 или 3 метра от тялото си .

 

  Трябва да използвате и двете – да чувставете енергията, както и да визуализирате, за да създадете яйцевидната форма. Причината за това е, че бидейки многостранна структура, Аурата има Етерично(Етерно) или Chi измерение, което е най-добре контролирано чрез кинетичната сетива. Аурата има също и по-високи - Астрално и Духовно измерения, които се контролират най – добре чрез визуализация и чрез финните сетива.

Сега визуализирайте дъжд от златна или жълта светлина да се влива във вашата Аура и да я изпълва със светлина.

След като сте напълнили Аура си със златна светлина, запечатайте повърхността и с виолетова светлина. Запазете тази визуализация за толкова дълго, колкото искате. Почувствайте ефекта на тази практика със тялото и емоциите си. Това е всичко, вече можете да преминете към Трето око медитация или други практики. Можете да практикувате запечатване вашата аура, когато пожелаете и вие скоро ще да стане много опитен.

Много емоционални проблеми - параноя , безпокойства и невроза може да се подобрят или дори излекуват напълно със тази практика. Много от тези проблеми се дължат на факта, че Аурата е била подложена на прекомерно отрицателни и мръсни астрални енергии. Чрез използването на тази практика може да откриете, че усещате част от вашата много слаба или може би дори има дупки или разкъсвания. Емоционални травми по време на ранна детска възраст, както и процеса на растеж у децата може да предизвика такива проблеми, които може да продължат много дълго време, ако се лекува първопричината. Злоупотребата с наркотици е друг начин да се причинят сериозни щети на Аурата и всички нива на енергийното тяло.

Ако наблегнете на описната по - горе практика, особено на златната и виолетова светлина, всички недостатъци на Аурата неизбежно ще бъдат излекувани от корен. Виолетовата Светлината помага да се изгарят и пречистят по-ниски астрални енергии и дава допълнителна защита от външната страна, докато Златната светлина помага за прочистване, възстановяване и повишаване на вибрациите на Аурата. Дългосрочните ползи могат да бъдат поразителни.

Със Здраве


--------------------------
За справки виж по-долу
In La Kesh - Ти си друго Аз! ( Поздрав на Маите) www.metamorphnow.net www.metamorphnow.info Реалност

Неактивен JulesWinnfield

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #1 -: Септември 02, 2011, 12:32:12 pm »
Благодаря за простите и ясни обяснения, както и за практическата насоченост на темата.

Неактивен subequatorial

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43
 • Namaste -богa в мен се прекланя пред богa в теб
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #2 -: Септември 02, 2011, 14:24:42 pm »
Благодаря ти Аз !
Страхотно се радвам че достига до вас.
 

-----------------------
За справки виж по-долу:
In La Kesh - Ти си друго Аз! ( Поздрав на Маите) www.metamorphnow.net www.metamorphnow.info Реалност

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #3 -: Септември 02, 2011, 19:05:59 pm »
Здравей, ако мога да питам, ти ли си автора на сайта?
А информацията от кои източници е?

Неактивен vera

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #4 -: Септември 09, 2011, 15:27:13 pm »
 :hi: Много благодаря за полезната информация наистина се чудех как да се защитя от тези негативни и въздестващи ни енергии.... Представях си го точно по този начин визуализирайки аурата си но това е по-пълно и ще пробвам.... :yes:

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #5 -: Септември 09, 2011, 15:45:02 pm »
Моето мнение е, че това не само е грешно, а е умишлено грешно!

Неактивен subequatorial

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43
 • Namaste -богa в мен се прекланя пред богa в теб
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #6 -: Септември 09, 2011, 18:14:09 pm »
Мили хора,
Обръщам се към всички сега, за да разсея заобикалящите ни заблуди.
Във огромен древни и съвременни брой практики и медитации Аурата  се пълни със Светлина и се запечатва .
Ползите за неимоверни! Факт.
Потребителя P.E.A.C.E го наблюдавам от известно време - постовете му НАВСЯКЪДЕ са ПОЧТИ винаги Негативни и пречещи на  разбирателството. Привидно "мирното" му име е една парлама - няма мир братче. "Крадеца вика дръжте крадеца" - инфилтратор! Аз ако бях поръчков тъкно такова име щюх да си взема - за прикритие.
Нямам думи за такива хора- марионетки, продаващи братята си в името на личното си благоденствие. Как може и политиците да крият истината от хората и да продават братята си?
Вземете се в ръце хора- всеки трябва да прави неща помагащи на всички отоворени да живеят живота на мечтите си.
ПОМАГАЙТЕ НА ДУШИТЕ ни , НЕ НА ТЕЛАТА ни!


Със здраве.
In La Kesh - Ти си друго Аз! ( Поздрав на Маите) www.metamorphnow.net www.metamorphnow.info Реалност

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #7 -: Септември 09, 2011, 18:16:42 pm »
Цитат
Потребителя P.E.A.C.E го наблюдавам от известно време - постовете му НАВСЯКЪДЕ са ПОЧТИ винаги Негативни и пречещи на  разбирателството.
Освен някой нов да заблудиш, друг няма да можеш. Тази полемика е много слаба.
Христа не е правил мир с Дявола. Няма място за разбирателсво с откровени лъжи, още повече, че тайните ти практики (тайни, без източници) са вредни и опасни.
Справка величаенето ти на маите и невежото ти разбиране за поздрава между тях.
http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,19341.0.html
Цитат
Привидно "мирното" му име е една парлама - няма мир братче.

На кого викаш братче? Има мир и всеки който не се води по псевдо-писанията ти, с неясен произход, ще го намери.
Цитат
"Крадеца вика дръжте крадеца" - инфилтратор! Аз ако бях поръчков тъкно такова име щюх да си взема - за прикритие.
Поне си призна, че си крадец. :)
Другото ти разсъждение и въобще мисловният ти модел подсказва, колко си повърхностен. също като ню ейдж визуализацията, чиято "духовност" стига точно до там - картиники...
Цитат
Нямам думи за такива хора- марионетки
Изглежда имаш, защото.
- Аз питам за източници, а ти пишеш ПОЛЕМИКИ.
- Аз пиша, че това което пишеш е грешно, а ти ме ХУЛИШ.
Кой ли е марионетката?
Цитат
, продаващи братята си в името на личното си благоденствие.
На някой да му прилича това на празни приказки?
Кой съм продал? Как?
Какво съм спечелил от какво продаване?
Цитат
Как може и политиците да крият истината от хората и да продават братята си?
Ехее - толкова разпокъсана и логически неиздържана мисъл рядко съм чел!
От къде тръгна - до къде стигна.
да не би да ме приравняваш с предварително зададена хейт-група? Среч, обобщаваш някой (маргинализираш) заедно с омразни хора, за да подсилиш думите си, въпреки че той няма общо с тях? Стар пропаганден метод.
Цитат
Вземете се в ръце хора- всеки трябва да прави неща помагащи на всички отоворени да живеят живота на мечтите си.
Тук вече вятър те вее на бял кон, не че това не го подкрепям де, ама мислите ти, практиките са толкова далече от това пожелане че....
Цитат
ПОМАГАЙТЕ НА ДУШИТЕ ни , НЕ НА ТЕЛАТА ни!
Тук поредното несвързано отклонение, което чак започва да ми бие на монарх-програмирана шизофрения. Тук май вече не пише някой си, а много долни духове, чрез програмирано тяло.
Към кого е този призив за помощ? Към плеядинците ли пак?
Кои сте вие? Защо искате помощ?
Защо помощ само за "душите"? Защото нямате тела ли?Да питам за... 10ти(?) път - източници на лъжите които разпространяваш?
« Последна редакция: Септември 09, 2011, 18:36:51 pm от P.E.A.C.E. »

Неактивен subequatorial

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43
 • Namaste -богa в мен се прекланя пред богa в теб
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #8 -: Септември 09, 2011, 18:54:05 pm »
С каква сила само акцента е все върху "писанията" ми...
Личи че за него е от първостепенна важност как ВИЕ ще гледате на тях - защо е толкова важно за теб уважаеми - А?
Пропусна много важен цитат да коментираш обаче - "...постовете му са Почти винаги негативни' - хей, кой обича негативните хора? Как може критикуването да Ви прави щастлив изобщо?
 Или Убежденията Ви са на фанатик нетърпящ друго мнение освен своето.

"За да постигне съвършенство човек се променя. А Съвършенния човек се променя често" - цитат
Кой иска виждането му за реалността да е силно ограничена цял живот и да остане закотвен в материалното изцяло? Аз вярвам , че човек има да учи безкрайно много във всеки един живот - Вселената е безкрайна!

Има Вселенски Закони - потърсете инфо -
Най силното оръжие на Лукавия било във Думите! - Фалшивата безкрайна Полемика - потърсете инфо в нета. :)

П.С.
Осъзнайте че сте светлина:

Аз съм едно със светлината и чрез това Единство аз излъчвам Светлина към всяко живо същество включително и мен самия!
"I am one with the light and through this oneness I radiate light on every living being, including myself!"


Със Здраве на ВСИЧКИ.
In La Kesh - Ти си друго Аз! ( Поздрав на Маите) www.metamorphnow.net www.metamorphnow.info Реалност

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #9 -: Септември 09, 2011, 19:04:06 pm »
Негативни са за теб само, защото те изобличават. Това е твоя субективна преценка.
Изпусна нещо много важно, а именно:
Цитат
ПОМАГАЙТЕ НА ДУШИТЕ ни , НЕ НА ТЕЛАТА ни!
Тук поредното несвързано отклонение, което чак започва да ми бие на монарх-програмирана шизофрения. Тук май вече не пише някой си, а много долни духове, чрез програмирано тяло.
Към кого е този призив за помощ? Към плеядинците ли пак?
Кои сте вие? Защо искате помощ?
Защо помощ само за "душите"? Защото нямате тела ли?

Защо говориш не от свое име, а от множествено число?
Човекът е и тяло и душа. Двете неща трябва да са в баланс!

Неактивен subequatorial

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43
 • Namaste -богa в мен се прекланя пред богa в теб
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #10 -: Септември 09, 2011, 19:39:11 pm »
Важно СЕГА е да обърнем Взора си към духовността. Затова пазим душата грижливо.
Тя е божественат искра( или бог - Дух в христянството) в Сърцето на всеки от нас.

Всеки хирург знае че има място в сърцето( и къде е ТО) , което ако физическо докоснато пациента безвъзвратно умира.  Винаги! Още в сърцето на всеки жив организъм има единично атомно ядро с температура 3000 -5000 градуса. В сърцето има Свещенно място( физически) , където е извора на цялото съзидание...

КОйто няма принципи ( Universal Law - google it), ще се тръгне след всяка глупост.

Със здраве!
In La Kesh - Ти си друго Аз! ( Поздрав на Маите) www.metamorphnow.net www.metamorphnow.info Реалност

Неактивен вещичка

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 188
 • Виждам те!
  • Уникални подаръци за любими хора
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #11 -: Септември 18, 2011, 09:32:35 am »
от много време насам си мисля, че постоянното "цоцкане" на Вселената с разни енергии е нещо като енергиен вампиризъм от човешка страна  :(

тези енергии реално могат да се излъчват и от сърдечната чакра навън и вършат същата работа. и честно казано, не е необходима цяла медитация за нещо, което може да ти отнеме секунди с проста визуализация и силни намерения  :)
Отсъствието на доказателство не е доказателство за отсъствие!

Неактивен eses

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 824
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #12 -: Септември 18, 2011, 22:11:54 pm »
Peace  защо толкова упорито държиш да натрапиш мнението си в чужда тема? Всеки си има глава на раменете.Това че ти я смяташ за опасна,го разбрахме,но повярвай ми че няма никакво значение ти какво смяташ ,защото всеки преценява сам за себе си и единственото което е важно е личното решение.А ти нямаш нищо общо с него.
Всеки според себе усещането си ще реши дали да практикува или не.Спориш заради самия спор.

Цитат
Тук поредното несвързано отклонение, което чак започва да ми бие на монарх-програмирана шизофрения. Тук май вече не пише някой си, а много долни духове, чрез програмирано тяло.
Към кого е този призив за помощ? Към плеядинците ли пак?
Кои сте вие? Защо искате помощ?
Защо помощ само за "душите"? Защото нямате тела ли?
Защо говориш не от свое име, а от множествено число?
Човекът е и тяло и душа. Двете неща трябва да са в баланс!

Това вече е направо за без коментар.Толкова се страхуваш от тези за който говориш,че си им отворил задния вход да влязат.
Моля всички който не са си пили хапчетата да го свършат незабавно.
 ::)
« Последна редакция: Септември 18, 2011, 22:17:48 pm от eses »

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 832
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #13 -: Септември 18, 2011, 23:57:55 pm »
    Аура  се  разрушава  само  отвътре.  Заздавява  се  също  отвътре  навън.  Това,  че  някой  може  да  влияе  на  аурата  ви,  е  проблем  нерешаващ  се  с  разни  концентрации  или  с  кръстосване  на  ръци  и  крака.
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен MayaY

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 18
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #14 -: Ноември 16, 2011, 18:15:24 pm »
Имам един въпрос. Не ми се отваря друга тема, ако има проблем модераторите моля да кажат.

Въпроса ми е следния.
Разговарям във форума на един сайт с човек който се самоопределя че е медиум.
Той нищо не знае за мен.
Не ми знае рожденната дата(ден, месец, година).
Не ме е виждал на снимка.
Не знае къде живея.
Никнейма използван в този сайт НЕ ми е истинското име.
Няма моя вещ/предмет.
Единствено само 200 мнения в този сайт, в които мнения не се дава информация за гореизброеното, пък и не вярвам дори да си е правил труда да ги чете.
По едно време този човек ми каза каква ми е аурата?!
ТОВА ВЪЗМОЖНО ЛИ Е БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ИНФОРНАЦИЯ ЗА МЕН, дистанционно констатиране на аурата?

Питам само по запознати дали е възможно, без да отричам каквото и да било.
« Последна редакция: Ноември 16, 2011, 18:16:50 pm от MayaY »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27