Автор Тема: Запечатване на Аурата  (Прочетена 25393 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен MayaY

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 18
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #45 -: Декември 19, 2011, 17:12:19 pm »
Цитат
В този смисъл е напълно вероятно за човек с такива способности да "прихване" нишката ти към поста

Да, на човек с такива способности, а не на всеки!!!

Неактивен voodoogoo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 291
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #46 -: Декември 19, 2011, 18:01:07 pm »
  Прилича на търсене на механизмат Церебро в Х-мен ,в Х-нет.Май екстрасенсите откриваха остатъчните вибрации енергия,по предмет бил в досег с обекта,и четяха тази енергия,като информация,но излиза,че търсите човек ,който да има цялото пространство в главата си,за да може да оперира така с него,че да го сегментира и открие точно ,твоята визия ,без да знае къде си.Възможно е ,цялото пространство е свързано със себе си,и всяка частица знае къде се намират всички останали,или само съседните,което е по вероятен принцип,или някой знае ,къде са всички частици,което се доближава до идеята за, божествено съзнание за пространството.
 Значи търсиш ,дали хората са започнали да се приближават по близо да Източника?
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 832
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #47 -: Декември 20, 2011, 12:39:57 pm »
       Интересна  дискусия  сте  си  заоформили. 
       Искам  да  ви  кажа  само,  че  паранормалните  способности  не  са  само  за  богоизбрани!!   Всеки  който  иска  може  да  надникне  в  бъдещето  и  миналото  си,  а  така  и  в  историята  бъдеща  и  минала  на  друг  човек,  но  това не  става  по  начина  който  си  мислите.  Аурата  която  е  видима  е  вибрацията  на  биополето  което  излъчва  тялото  ни,  докато  аурата  на  душата  е  нещо  много  по-различно,  а  именно  тя  носи  информация  за  цялостното  ни  АЗ. 
       Така,  че  ако  видим  нещо  за  нас,  за  друг  човек  или  събитие  то  информацията  ни  се  дава,  а  от  нас  самите  зависи  дали  ще  настроим  приемника  си  да  приемаме  тези  знания  за  нещата!!!!!
      Попитах - Феномен  ли  е  Ванга?  Отговора  бе - Не,  не  е,  просто  тя  е  изпреварила  времето  си.   
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен MayaY

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 18
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #48 -: Декември 20, 2011, 14:58:10 pm »
      
       Искам  да  ви  кажа  само,  че  паранормалните  способности  не  са  само  за  богоизбрани!!   

Това означава ли че ти го можеш? В смисъл не точно дистанционно.....ами без значение как и по двата начина - и на живо и дистанционно.

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 832
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #49 -: Декември 21, 2011, 14:17:24 pm »
     Не  мога  да  гледам  или  да  врачувам,  но  мога  да  питам  и  винаги  получавам  отговор  когато  нещата  касаят  моята  особа  ВИНАГИ!  За  тях  няма  маловажни  въпроси!  Лично  аз  нямам  директен  допир  да  акаша! 
« Последна редакция: Декември 21, 2011, 17:00:11 pm от Mirotvorec »
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 518
 • *terrafim*
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #50 -: Декември 22, 2011, 01:28:11 am »
Признавам, не четох какво пише в темата или в отделните постове. Нямам време за това, а и съм почти сигурен, че зная какво ще пише само като видях името "психическа самозащита".

Ще споделя свои впечатления и вътрешна интуиция от работата с енергията и светлинното тяло.

Така наречената "самозащита" или "защита" е функция на ума. Само на ума му хрумва да се защитава от нещо, защото вижда света като полярен, вижда добро и лошо, иска едни неща, други не иска и т.н. Самата енергийна структура на ума е такава, че той освен, че вижда навсякъде разделение, самият той твори разделение. Но природата е цялостна. Това, което ние виждаме като две енергии, са всъщност една. Радост и тъга - защо плачем и от двете - защото е една и съща енергия. Любов и омраза - защо създават един и същи тип обвързване между двама човека - защото са една и съща енергия (безусловната любов не е човешката любов и няма своя противоположност - тук давам за пример емоцията, не божественото чувство). И т.н.

Когато творим от ума (в частност защитата или каквото и да е друго, и за да не стане темата изключително дълга, няма да давам повече примери, освен този по-долу), енергията, която насочваме чрез мисли, емоции, визуализация и т.н. минава по един строго определен път - енергийната решетка на мозъка е като мрежа с 8 по 8 квадранта - всеки огледален на съседните и така се получават множество отражения - затова нито едно творение на ума не може да извика в проявление само това, което искаме, а извиква и нещо друго. Кратък пример с богатството - тези, които използват утвърждения от ума в стил "Аз съм богат" обикновено имат бели периоди, в които всичко е изобилие и после черни периоди, в които няма никакво изобилие - последният пример е потвърден от ДЕСЕТКИ хора, които срещнах покрай участието ми в организацията на един семинар с около хиляда човека по позитивно мислене с чуждестранен лектор, на който тези хора ми споделяха, че да техниките работят, но примерно 6 месеца имат страшно много пари, а после 6 месеца нито стотинка, при различните хора, периодите варираха, но тази крайност беше повтаряем модел.

Това се случва, защото когато се фокусираме върху едната част - в случая богатството, умът извиква и обратното в проявление - бедността. Същото важи за здравето, любовта и прочие желани неща. Ние казваме утвърждението "Аз съм богат", умът го завърта през нашата енергийна система чрез себе си - в началото привличаме точно тази вибрация - хора, събития, предложения и т.н., но енергията достига до огледален квадрат от съзнанието, в която част умът знае, че го казваме, защото го нямаме - в момента не сме богати, затова го искаме - ако бяхме, нямаше да го искаме - кой се моли за същото, което вече има. И вибрацията се променя - тази част от енергийната ни система излъчва бедност и това привличаме. Друга част от нас може да е кодирана в детството с модели, че парите са мръсни, че е по-добре да имаме идеали или че са опасни или че.... И така имаме няколко огледални положения.

Простичкото обобщение е, че умът твори винаги дуално - плюс и минус, добро и лошо - опитва се да раздели енергията на два полюса, а тя е цялостна и се опитва да вкара в себе си само едната част на енергията, а другата да остави "навън", но не става, вселената не работи така.

Същото е със защитата - ако се защитаваме, просто казваме на вселената да доведе и нещо в живота ни, от което да се защитаваме - това е другата част на енергията. Създаваме енергийно напрежение в себе си, което привлича определени събития и хора, за да се уравновеси - колкото по-голямо е напрежението, толкова по-силни събития отвън се привличат. Познавам хора, занимаващи се с енергийни практики и други хора, занимаващи се с магия, които в началото на тези си занимания, не са си помисляли за защита и всичко е било ок. В един момент им хрумва да опитат и това и после "откриват" голям смисъл в това, защото изведнъж вече има и от какво да се защитават, но не разбират, че те са го създали - те са създали опасността.

Най-доброто, ако използвате енергия, което можете да направите е да я насочите да не допуска по-ниски вибрации от енергиите на Източника. Ако използвате утвърждения, използвайте недуални утвърждения от сърцето в стил "Аз съм божествена защита", а не "аз съм защитен", за да избегнете това. Така вие ще кажете на своята енергия, че искате да подържате вибрация на духовен суверинитет и да бъдете майстори на вътрешната си реалност и енергия, а не да обръщате енергийната си система навън, за да следи за някакви заплахи. "АЗ съм божествена защита" не води до нищо след себе си, освен, че вие утвърждавате своята абсолютна независимост от чуждите проекции. Колкото повече хора включвате във вътрешната си реалност, толкова повече хаос създавате. Вътрешният път, затова е вътрешен, защото е само ваш. Няма място за чужди енергии там, нито за енергийни структури, които несъзнателно ви свързват с чужди енергии. Във вашия център сте само вие - ако тръгнете да се обгръщате с всякакви слоеве енергия, за да предпазите себе си, само си вредите - всякакви "яйца от светлина", "защити" и прочие ограничават вашата собствена енергия и затварят съзнанието ви в черупка от енергия, ограничават свободния поток.

Има още много по тази тема и има още много тънки моменти, но това е най-общо.
Извикайте светлината на Цялото, извикайте енергията на живота и утвърдете, дайте команда, че енергии, които са с по-ниска вибрация от енергията на христовото съзнание, не могат да преминат. Или че енергии, които са се откъснали от Източника, не могат да преминат. Или утвърдете, "Аз съм божествена защита", "Аз възвръщам своя духовен суверинитет сега" - има още фактори, които влияят на това, колко успешни ще са тези утвърждения, но те са много добро начало и са хиляди пъти за предпочитане, отколкото споменатите в примерите.

*Духовен суверенитет означава - едно съзнание в едно тяло - т.е. няма място за чужди енергии, същности, окупанти и прочие във вашата енергийна система.

Неактивен voodoogoo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 291
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #51 -: Декември 29, 2011, 02:16:27 am »
WhiteRider Признавам че не прочетох какво си написал,от уважение към подходът ти към темата и затова незнам какво да ти отговоря.
MayaY Интересно ми е до къде стигна с проучването,след като вече знаеш ,колко лесно е да се подведе вярата на търсещия в материя, за чието физическо съществуване няма доказателства.
 
Сега си спомних няколко случки с мен,в различни етапи от живота ми.Първата беше от възрастен човек който седеше близо до мен,и  каза че усещал енергия която струи от мен,дори си протегна ръката и от около двайсетина сантиметра каза,да от тук се усуща много силно.Вторият случаи беше години по-късно ,когато колежка сподели че докато ме наблюдавала и сякаш сам сияел,някак си,даже се изрази че съм и светел като слънцето ,та после ме бъзикаха колегите.Скоро усетих тази енергия от една от съквартирантките ми един ден,и действа доста доста позитивно,но не посмях да си правя експерименти,само изводи.Отнесох се.Искам да кажа,че това с всичките тия цветове на аурата е невероятна глупост,и съм напълно наясно с принципите ,които я създават в това общество.Все пак ако някой ,някога е виждал нещо ,щеше да знае че има само един цвят на аурата,и той може да бъде интензивен или не,така както и биополето може да е свито до размера на сърцето,или да е на три метра в диаметър.
 Относно информацията,тя достига до всяка една частица от пространството,ако е съставено от частици,едновременно.Парите от друга страна не.Глупоста е относително понятие и като такова ,варира от нула до безкрайност, за отрицателно кратко време или неимоверно дълги периоди.Тъй като прочетох темата отначалото и все още незнам какво да кажа за „запечатването на аурата„ ,ще кажа за визуализациите.Определено могат да бъдат полезни и да създадът мисловен модел,който да изпълнява ролята на психическа защита от негативни влияния.Все пак ,ако сте толкова отворени емоционално ,че да усещате хората около вас в голям радиус,не ми се струва правилно да се опитвате да се затваряте в себе си,а по скоро да се отваряте навън.Така е по голям шансът да накарате всички около вас да изпитват вашите емоции,и да су усмихват в метрото,както и обратното,ако сте в лошо настроение да възприемете положителни емоции от някой и да ги предадете на останалите.Само че всичко това не става с визуализиране а с усещане и практика,и бавно започвате да схващате принципът на тази материя,без да си въобразявате,че нещо става,или да се самозалъгвате за даден ефект.
 Забравих да кажа за цветът.Асоциацията която си правят хората с цветовата гама на светлината и разгражданети и в цветови спектър е доста повърхностно и говори за незнание на материята, и опит да се обясни с наличното знание по аналогичен принцип,само че има и други приципи освен цветовият,а когато става дума за енергия,цветовото разграничаване не е логичният избор.Незнам как не се замислят хората,а приемат всичко на доверие,но както се казва,предстои тепърва да се изкачваме на по-високо съзнателно ниво.Та за цветът на аурата,ще кажа само че е само един и варира по интезитет,и при повечето хора е много свит вътре в тях и не се вижда никога.Е може би в определени състояния,когато несъзнателно се отпускат,защото болшинството хора,дори със себе си не са наясно и търсят аналогия за това което става в тях -отвън.А там няма нищо което може да помогне.От личен опит мога да ви кажа,че затварянето на енергията няма да доведе до нищо.Обратното ,отварянето на енергията и излъчването и в пространството,ще създаде нови връзки с хората които също излъчват енергията,ще ви накара да се чувствате добре и да усещате света по един не много по-различен начин от преди,но информацията която ще постъпва във вас ще бъде много по цялостна ,и няма да остават бели петна ,недовършени пояснения,и лутаня в търсене на неотговорени въпроси.Дерзайте и се учете сами.Когато сте готови за следващата крачка,пътят сам ще се появи пред вас.
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен MayaY

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 18
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #52 -: Декември 29, 2011, 14:15:36 pm »
voodoogoo, а на мене ми е интересно ти дали можеш някога да разбереш аз какво проучвам и какво търся, защото за сега не си разбрал!

Неактивен voodoogoo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 291
Re:Запечатване на Аурата
« Отговор #53 -: Декември 29, 2011, 20:56:59 pm »
 Съмнявам се ,че мога ако не обясниш.
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re: Запечатване на Аурата
« Отговор #54 -: Март 24, 2012, 22:13:44 pm »
Демонстрация на аура камера в предаване на живо - 15 март 2012

<a href="http://www.youtube.com/v/V-5PT5YGjh8?version=3&amp;amp;hl=bg_BG" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/V-5PT5YGjh8?version=3&amp;amp;hl=bg_BG</a>

 


Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 832
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Re: Запечатване на Аурата
« Отговор #55 -: Март 25, 2012, 13:58:59 pm »
       Защо  изследваните  лица  бяха  седнали,  а  аурата  бе  в  стоящо  положение?
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re: Запечатване на Аурата
« Отговор #56 -: Април 05, 2012, 14:41:02 pm »
Вижте изследването на аурата на Катя Лель - http://www.ntv.ru/novosti/271234/video/

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
Re: Запечатване на Аурата
« Отговор #57 -: Април 05, 2012, 19:05:53 pm »
       Защо  изследваните  лица  бяха  седнали,  а  аурата  бе  в  стоящо  положение?Защото това е просто човече(шаблон) и софтуерът наслагва на него цялата аура да имаш представа как изглежда цялостно. Иначе с камерата пък ако ти направят снимка ти се показва само докъдето те снима камерата. Иначе има устройства, които са и по-точни от това и показват по-добре цветовете докато това показва по обща информация от цветове.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re: Запечатване на Аурата
« Отговор #58 -: Април 30, 2012, 17:41:42 pm »
Д-р Игнат Игнатов се разграничава от прилагането на псевдонаучното изследване Аура камера. Самият проф. Марин Маринов посочва: „Поради това, че образът не е центриран се наблюдава нереално изображение”. Аурата е с много слаба биофотонна емисия и не се наблюдава при дневна светлина. Изследванията се извършват от хора без академично образование и няма положителна рецензия на учен.
http://www.auracamera.com/photo-gallery/

Неактивен Salve

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 37
Re: Запечатване на Аурата
« Отговор #59 -: Септември 26, 2012, 23:36:03 pm »
Какво е предназначението на Аурата?
С безмълвие Луната ни говори....за мъдростта на вечните простори.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27