Щеше да бъде по-опасно ако си въздействал пряко и върху реалността на други хора. Но влиянието е било ПРЯКО върху твоята лична реалност /е, косвено на близките ти, но../. Но пък и опитът ти е полезен за доста други хора, четящи този форум.
Ей, не зареждайте като гривна на живота изделията на Спърлинг, ако не сте подготвени!
Просто разпоих пръстена и го изхвърлих в реката.

Значи като ти дотрябва евентуално просто мислено се свързваш с остатъците /представяш си ги в реката/ и ползваш по предназначение - псевдохолограмата от гривната си стои и продължава да си работи. Водата УСИЛВА гривната на живота, версия 1.0, а разстоянията нямат особено голямо значение, особено ако човек се е настроил добре както на самата гривна /или друг предмет/, така и на мястото, на което се намира тя. Можеш да я унищожиш само ако се унищожи физическия носител /а за версия 3.0 и това не е изцяло достатъчно/ и при това трябва да се даде мислена команда да се премахнат следите от гривната по енергоинформационния ти пашкул /изразява се като намерение/.
..видях какво е да ти се материализират мислите. Ако това ни чака в 5-то измерение...
По някои данни се повишава магичността на света, т.е. и без усилители вече някои хора започват "да се събуждат", така да се каже..
Подготвяйте се и не се страхувайте.

При едно грамотно използване колко приятни неща могат да се въплътят в реалността..

Нали?
п.с. не знам какво би станало ако си беше помислил например да попречиш да излитат на самолетите, които ръсят кемтрейли
в личното ти пространство /съдейки от случилото се с теб ти имаш възможноста да оказваш силно влияние върху личното си пространство - например доста точно, според мен, си показал на подсъзнанието си "картинката със загубените вещи", т.е. възникнала е първо като образ или поредица от образи - 'видео', а то какво да прави - изпълнило е командата на собственика си, транслирало е вътрешния ти свят във външната реалност/.. Особено ако си ИСКРЕНО заинтересован..
Аз и по-рано съм писал тук, когато споменавах афирмациите, че е добре да се използва формулировката /или подобна на нея/:
"......, по най-благоприятния, безопасен, хармоничен и функционален начин, използвайки всички налични ресурси на /в случая Гривната на живота/ както за мен, така и за моите близки.." - Примерно.
--------------------------------------
п.п.с. при такива събития, които отнемат от енергията и светимостта на енергоинформационния ви пашкул е добре да си водите дневник /в някаква тетрадка например, специално за тази цел/ - да си записвате точната дата, ако може и сравнително точен час + кратко или подробно, както ви е удобно, описание какво се е случило - който реши да използва /да си направи или пък да си купи от друг, ако не може сам да си направи/ вертушка - като понапреднат малко хората, евентуално

, ще се постарая да публикувам метод, който възвръща загубената в такива случаи светимост на аурата /изключително важна предпоставка за лична еволюция!/ в една или друга, отнемаща от вас енергия, ситуация или събитие.
---------------------------------------
Един такъв ринг например може да се сложи около ствола на току що посадено овощно дръвче /както се слага около водопроводните тръби/. Растейки, дръвчето ще се структурира спрямо заредения като гривна на живота ринг и впоследствие ще може да се консумират плодове със структурирана в тях вода /чисто природен източник на вода, защото дървото действа като филтър малко или много/. А като надебелее ствола с течение на времето - рингът гривна може да се измести на някой по-дебел, близо до ствола клон и т.н., но дотогава дървото ще е доста прилично структурирано. Още повече ако сте се грижили само и единствено вие за него, купили сте го, ви сте го посадили и т.н. - след известно време /години/ ще имате доста приличен усилител на съзнанието си. А понеже дърветата имат свойството да живеят много много дълго, а хората обикновено - не чак толкова съществува шанс и в следващата ви реинкарнация да се зареждате с енергия /и не само/ от такова дърво.
И още едно предупреждение - дървета и растения може, но животни - НЕ! Няма да пиша защо, доста четящи просто няма да ме разберат както трябва. Но ви съветвам да
не зареждате животни по този начин!!!
---------------------
Да и още нещо /оф, заболяха ме пръстите да печатам предупреждения

/ - принципно
гривната на живота няма противопоказания /освен ако дадената инкарнация не е от човешки произход, т.е. в човешко тяло, но съзнанието е чуждеродно, което.. хм.. стига по този въпрос/ за носене от бебета и малки деца, защото е изключително хармонично и благоприятно въздействащо изделие САМО ПО СЕБЕ СИ и немалко бременни и деца носят БЖ1.0 /и не само тази версия/. НО, но в съчетание с тенсор ринга както се вижда - се получава по-силен /и не особено управляем, поне на първо време/ магически артефакт, а за деца до 12 години НЕ е препоръчително да се занимават с такива работи, вкл. да им се въздейтва по един или др. начин - активно или пасивно. Спокоен съм, че съм предупредил. Така че, ако случайно усетите желание да си направите един малък Хари Потър /или Потърка

/ - лично на Ваша отговорност!!!