sidewinder, имаш ли реални наблюдения тези хармонизатори /на Спърлинг/ имат ли синергетичен ефект при взаимодействие с оргонити?
Тук в коментарите под видеото пише за засилване на ефектите от устройство на
Хътчъсън /а човек, който много уважавам препоръчва силно неговата 'вечна батерия' като източник на оргон/. И още един въпрос - усещаш ли, макар и субективно въздействието на тези хармонизатори върху себе си или всичко определяш с махалото стойностно?
п.с. Доколкото разбирам, с моите доста слаби технически познания - освен пространствените форми и точната дължина в хармонизаторите на Спърлинг се използват също и диамагнетичните свойства на медта. Т.е. медта като димагнетик способства за отблъскването на външните електромагнитни полета, които влияят на човека. Понеже прочетох, че изпитвате трудност при намирането /изработването/ на топчета за някои от тези хармонизатори ми дойде наум - възможно е да се намери бисмут с по-ниска чистота ~ 98%.

/аз лично съм си поръчал 2 кг вече/ и с поялник да се накапе върху мястото, където е необходимо да има 'топче'. Бисмута се топи при ~ 270 градуса Целзий. Естествено няма да се получи точна сфера /губим малко от геометрията/, но бисмутът има най-добрите диамагнетични свойства /именно затова и аз се 'зарибих' по бисмута, защото ако се 'екранираш' посредством подобни устройства дори за час-два на ден в организма ти започват доста сериозни регенеративни процеси.
п.п.с. в този ред на мисли бих искал да помоля
sidewinder и съфорумниците като цяло да ми посочат рецепта /схема/ за изработка на оргонит /или друго подобно устройство/ с основна съставка бисмут. Гледах в английскоговорящите форуми - има интересни снимки и обяснения, включително и на изделия включващи бисмут-кристал, но никъде не видях как точно да се изпълни оргонит с бисмут. Та така ще бъда благодарен ако някой реши да сподели.