Все повече започвам да си мисля, как може да се организира мащабно разполагане на оргонити в цялата страна или поне, като за начало в големите градове.... Непосилно е, във финансов и технически аспект за сам човек, но ако се съберем повече хора съм сигурен, че ще има резултат. Който има идея, как да стане, да казва.
Привет GARVAN!
Ще споделя, аз какво съм замислил. Като бивш програмист, все още помня това-онова и реших да направя уеб-сайт, който да обединява интересите на надявам се много хора. Хора, които имат огромно желание да направят нещо (като мен

), но пък срещат затруднения т.е. обединяване при закупуване на консумативи (дали ще са кристали или пък медни сфери или пък нещо друго), издаване на наръчници на български за правене на различни елементи (за оргонити вече има и покорно благодарим на sidewinder!), пособията на Слим Спърлинг и т.н. Организиране на кампании за събиране на средства и влагането им в нещо полезно - лично аз искам да дам 5, 10, 100лв за някаква кауза, но няма кого... а и трябва да се измили отчетността.
Преди няколко дена говорих с caduceus от mazeto и ми сподели, че е възможно да се присъедини към каузата! Колкото повече, толкова повече.
Дори си мислих да направим малко статистика в кой град колко броя и какви пособия има - така ще може да се анализира ефекта по-добре и много хора да работят, естествено на доброволни начала, с ясна представа какво се случва в техния град. Лошото на тази статистика е, че ще дава информация на "тъмните сили" за състоянието на нашата кауза - което никак не е добре!
По-горе споменах, че съм решил да го направя този сайт, но пък много ми е неясно кога във времето ще се случи... Ако някой има предложения за функционалности, които да поддържа сайта - моля да сподели. И още нещо - все пак ще трябва да се разчита на дарения за поддръжката му - говоря в дъгосрочен план. Аз съвсем отговорно заявявам, че не го правя за печалбарство и забогатяване
Хайде със здраве