Да ви представя първата ми реколта: скалъпих го от накълцано алуминиево фолио, съвсем малко парченца от стоманена тел, натрошен на ситно розов кварц и полиестерна смола. Около едностранно терминирания кварц съм намотал обикновена бобина от лакиран меден проводник с дължината на свещения египетски кубит, а откъм долния край съм сложил кроп бобина със същата дължина. Зареждан на 528 херца и с цветето на живота. По време на приготвянето и на втвърдяването върху масата бях поставил пирамидка с дължина на страната 7 сантиметра, а под масата пирамида със страна 19 см. Пирамидите ги използвах по-скоро с цел хармонизиране на околната среда, дали оказват влияние и при зареждането?
Като го вадих от калъпа откъм горния му край се откърти малко парче и се наложи да го дозаливам с още смола, но като цяло отгоре стана малко назъбено, това дали ще му окаже влияние на работата?

отдолу матрицата му стана малко по-рехава:

кроп бобината отдолу, това върху нея са по-едрите парчета от натрошения кварц, които се бяха утаили в съда, където бърках смолата

Скалъпих и един джобен формат, който малко залепна за стъклената чаша и още не съм го извадил. Май ще трябва да чупя чашата.

Съставките на "джобния" : повечко алуминий от накълцано фолио, малко накълцана медна тел, натрошен камък тигрово око, епоксидна смола (тая пущина полиестерната много мирише и май не е много подходяща за носене), кварцов кристал с намотана около него спираловидна бобина с дължината на изгубения кубит, кроп бобина от едната страна със същата дължина. Кристалът вътре е в легнало положение; зареждан на 741 херца и с цветето на живота.

На стената на чашата, отвън има картинка на един черен коч, чак впоследствие се усетих, че може да повлияе на зареждането. Черният овен дали може да е оказал лошо въздействие?

Дано да проработят! Ако имате желание, пуснете по едно мнение за отрочетата ми.
П.С. В Бургас намерих полиестерна смола за 12лв/кг с втвърдителя. В метални кутии като от боя е, разфасовките са само по 1 кг . Ако някой се интересува от координатите на магазина, да пише ЛС.