Ето още един енергиен хармонизатор но този път не от медна тел, така наречения
Purple plate, изобретение на познайте кого - Тесла.

Какво прави това чудо (имам такава плочка в нас и мога да ви уверя, че наистина работи на много финно ниво):
Представете си, че притежавате един обект, който има силата да промени за по-добро, водата, която пием, храната, която ядем, и дори хора, които познавате? Това звучи като част от научно-фантастичен филм, но има някои невероятни твърдения и резултатите във връзка с виолетови цветни плочи на енергия, понякога наричани Лилави Хармонични Табели, в последните години. Въпреки че Тесла, вдъхновен от тези плочи ги е ползвал над 28 години те едва сега набира признаване поради факта, че сме в ерата на чудесата и духовността.
Атомната структура на лилавата плочка е бил променен, което позволява на атомите и електроните на алуминия да резонират в съзвучие с основната енергия, която кара частиците на всеки атом и молекула да бъдат в постоянна вибрация. След като структурата на атомите на алуминия са променени, те ще останат в това състояние-вероятно за неопределено време. Плочките създават положително енергийно поле около себе си, така те проникват във всяко вещество, материал чрез осмоза. Науката е доказала, че чрез проектиране на любов или позитивна енергия към растение, растението ще процъфтява. Енергийната плочка ще направи същото нещо за растенията. Изгаряния, порязвания, болки и страдания, свързани с внезапна промяна на нормалната скорост на вибрациите на тъканите. Теорията е, че енергията около плочките помага за ускоряване на лечението и по този начин наранената повърхност се възвръща до нормалното си ниво на вибрация. Използват се за повишаване на персоналните нива на енергия и за защита срещу електромагнитни лъчения (EMR) в околната среда и от EMR производство на оборудване, като компютри, телевизори и др. Енергията на жизнената сила, може да бъде измерена посредством специална теника - radionic оборудване. При използване на това измерване на енергийното ниво на физическо лице, което е в нормалното си състояние преди да започне да използва purple plate, показателите покавзат около 25,000 цикъла в секунда. Когато това лице притежава едно лилаво плоча, отчитането веднага се увеличава до 90,000 - 95,000 цикъла в секунда. Това ниво обаче не се запазва постоянно, но с продължителна употреба на плочката, ще се стабилизира на 100,000 цикъла в секунда.
Много хора използват големите плочи в хладилниците си, за да подобрят аромата и свежестта. С поставянето на чаша вода на малка лилава плочка за около 5 минути, ще се повиши духовната вибрация на Виолетовия седмия цвят, също така цветът на пламъка на Сен Жермен, който кореспондира с 7 енергиен център в нашите тела, известен също като коронната чакра. Някои хора спят с табелка под възглавницата си, за да се гарантира спокойствие, дори когато човек е спал само за кратко време. Други не могат да спят с плочите наблизо, тъй като те ще останат будни. Носенето на малка табела ще накара повечето хора да се почувстват увеличение в областта на енергиините си центрове. Други, да намерят най-добрите резултати, като да ги носите за кратък периоди от време, може би 30 минути или един час всеки ден. Моят собствен опит с лилави плочки, за последните 2 години и половина, е едно приключение. Аз редовно поставям чаша с питейна вода върху плочка и откривам, че когато пият от тази вода, аз съм значително по-енергичен и по-малко уморен. Въпреки това, когато се опитах да спя с малка лилав плочка под възглавницата си, страдах от безсъние. Изпробвах с поставянето на чаша евтино вино върху малка плочка, тъй като бях чел, че подобрява вкуса, и останах изумен от резултатите.
Има много начини за използване на лилавите плочки. Тук са само няколко предложения. При продължителна лична употреба ще откриете безброй други.
1. Поставете малки плоча в джоба или в чантата си за повече енергия. (Няма нужда от телесен контакт)
2. Поставете голяма плочка в хладилник (централния рафт е най-добре.) Храните, с изключение на прясно месо и риба, ще останат свежи дълго време.
3. Поставете на място под болни растения в къщата, или поливайте болни растения с вода, в която е била пусната малка плочка за една нощ.
4. Поставете малка плочка в легло за кучета и котки, или под храна ястие.
5. За да стимулирам кристали, поставям ги на лилава плочка за 12 часа.
6. Използвайте плочка на зарастване на рани на всяко живо същество.
7. Ако пътувате можете да носите малка табелка, за да активирате вашата питейна вода и да я изчистите.
8. Малка табела, поставен на челото, за облекчаване на болка, главоболие, върху ставите за облекчаване на подагра и артрит, болки в стомаха, за да се спре гадене.
9. Поставен върху челото на сутринта ще ви помогне да запомни вашите мечти. Също така поставете върху челото, за да се насърчи по-дълбоко медитация.
Твърди се, че помагат при различен тип болки, главоболие, стомашни разстройства, скованост на ставите, тортиколис, подуване, трихофития, "щракване" на челюст, алкохолизъм, тревожност, колики и депресия.
"Цялата материя идва от една първична субстанция, етер", заявява Никола Тесла.
Плочките се изработват в точно определени размери. Голямата е 30.48 см Х 30.48 см, а малкта с размер 7 см Х 11.43 см. В България не се продават оригинални, само в UK ги намирам. Малката е 15 лири, голямата 46 лири. Аз имам малка.

Поздрави най-сърдечни!