Тангра като толкова не вярваш на хората,които виждат и явно усещат ефекта му ползвай интуицията си! Аз лично не съм ги пробвал, но ще си направя и знам,че ще действа! Интуицията ми казва че това е истинско.
Пс: не съм очаквалточно в този форум да има хора от типа докато не видя и не пипна не вярвам...но все пак трябва да има баланс..явно за това...
Така мисля да си направя няколко медальона и няколко устройства за мен и за приятелката ми. Сайдуиндър ако не мога да си намеря това устройство ( в момента забравих името ) за зареждане на определени вълни как мога да разбера каква уредба или съраунд може да го НАПРАВИ? защото искам различни оргони да заредя на различни честоти. Мисля също по време на зареждане да пробвам зареждане с любов,някои класически песни и с медитация..просто от любопитство.за злато не знам дали ще мога да отделя,но мисля задалжително да вкарам сребро.
Тук един начин за прекрасна направа на медальон на който попаднах и който мисля също даси направя..мен ми допадна основно заради цветето..мисля че и на сайда ще му хареса доста 
И най-накрая за минерали(аз мисля о там да си порачам) който има нужда от количество и нормална цена www.aliexpress.com
Пс в ибей има мого добри също,аз в момента наддавам за многоизгодно 50 дт кварца..
http://i.ebayimg.com/t/AMETHYST-DT-Vogel-Crystal-Wand-DISCOUNT-IMPERFECT-/10/!B3MsswwEWk~$(KGrHqMOKisE)UW+q,GPBMl(BiPfUg~~_3.JPG
Исках да си го поръчам..и тъкмо юях когато се загледах и замислих..не е ли твърде перфектен за да е истински?
Да, ама точно мойта интуиция пък казва, че това не е истинско. Ето, и аз я ползвам. Ти откъде разбра, че не я ползвам?
Също, кой ти каза, че не вярвам на хората, че усещат? Само питах как са разбрали, но никой не каза: "така и така, аз усетих със силата, че това е така и така".
И как разбра, че съм човек, който само като пипне и тогава ще повярва? Значи само това са 2та възможни варианта? Или вярваш 100% на сляпо на ВСЯКО нещо, което се публикува из нета, или изобщо не вярваш и ще трябва да пипаш?
Мисля, не е коректно прибързано да ме критикуваш, още повече, че нищо вярно не каза, по мой адрес.
Аз ако тръгна да вярвам на всяка тема, която е писана в тоя форум, до сега 20000 пъти да е дошъл края на света, да сме минали в 14тото измерение, да са дошли децата "индиго", "кристал" и "Борис марсиански", да е дошло амерото, да са се обединили Мексико и Канада, да е дошло Набируто, да са дошли сивите, анунаките, маймунаките, пришълеца, скитника, йода и дарт Вейдър, да е окапала косата на хората и да им е порастнал 6ти пръст (виж темата 6та раса на Дънов), да сме станали безполови (забравих коя тема) и още мнооого много други "истини", които не ги помня.
Сега, пределно ми е ясно, че повечето (особено хората от тази тема) вярват в повечето гореизброени от мен, и ги приемат за чиста монета, но на мен пък някак си ми е нужно мъничко повече за да повярвам. А пък нека да изглежда като шопски консерватизъм (око да види). Аз пък го наричам мислене и адекватност.