Здравейте!
Толкова се радвам да ви срещна

Запалих се по оргонитите през май 2010г. Много здраво, изчетох купища сайтове, събрах си материалите и миналия август отлях първата реколта. Тогава единственото инфо, което излизаше на български беше сайта за Велцовите генератори и няколко скептично-подигравателни подмятания в един форум. Периодично проверявах няма ли нещо ново, някой съмишленик... и се чувствах като онази първата лястовица, дето пролет не прави. Та се бях поотчаяла и доста време не бях търсила и така съм пропуснала началото на темата. Идея си нямате колко ви се зарадвах

, едва дочаках да ми потвърдят регистрацията. След като отлях първите си оргонити направих класическия тест с кълновете, използвах леща и получих обичайния резултат. После сложих един оргонит до орхидеята в къщи и тя се сбърка да расте, избуя като филдендрон ;D, с огромни и здрави листа. Те орхидейките си падат малко вампирчета. Закопах няколко оргонита около Марица и на едно незаконно сметище. В Пловдив се оформяме сериозна агитка, направо Gifting, сбъдната мечта ;D
Sidewinder, поздравления за chembuster!!! Супер изглежда, нямам практически опит с тях, правила съм само TB`s и Holy. Но знам доста за кристалите, най-добрия начин за чистене е с намерение, с течаща вода също може, но горещо ви препоръчвам да не чистите със сол, с каквато и да било, от солта те страдат. След програмиране, кристалите могат да се "заключват" с парола.
Видях, че няколко пъти сте ме цитирали/копирали
http://www.orgoneharmonizators.com/ Текстът просто ми се изля миналото лято във влака Пловдив-София, докато наблюдавах лицата на пътниците, от там е обобщението за уморените хора

Ще ви постна линкове на моите информационни източници, основните съвпадат и ще ви разкажа за моя опит с леенето, ако ви е интересно.
Предлагам да си направим една среща наживо в Пловдив