Автор Тема: Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011  (Прочетена 23370 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Arcturian

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
  Време е да се говори , изглежда българите сме много назад с това което се случва в момента ,поради простия факт ,че болшинството не разбира говорим англииски и никой от знаещите ,интересуващи се не си прави труда да преведе истината.
  С това съобшение ще създам една концепция измежду всички четяши , която ще ви се стори странна и налудничева , но аз ви уверявам ,че тя е това което обединява всичко което сте търсили и намирали от деца и ви приканвам всеки за себе си да провери тази информация и да не вярва на сляпо , чрез своя сърдечен център. .Концепция ,която колкото и нереална да ви звучи е самата истина, съжаление сега мога само в общи линии и накратко да ви представя част от нея.
 Истина има.Тайните обшества и елита , както искате ги наричайте-илуминанти , масони и т.н. прекриваха умело тази истина.Но определено събитие в нашата история случило се през 1993 ги разтърсило толкова жестоко ,че цялата им наглед перфектна организация и структура , цялята холограма която била създавана хилади години - РУХНАЛА.
   За да сханете концепцията нека погледнем към власт имащите навсякъде по планетата - световния елит.Това са хора със специялен геном , такъв в който рептил(гушероподобно извънземно) от 4то измерение може да вземе пълен контрол над това човешко тяло.Използвайки аватарите си рептилите построили стабилна мрежа за честотен контрол над Земята.Те буквално се хранели от страха който създаваме и подхранвали умело този страх чрез различни високотехнологични методи , медийни спекулации , телевизионни сигнални излъчвания , радио и микровълнови излъчвания и т.н. и т.н за честотен контрол , за да ни държат на ниските вибраторни честоти ,така че да сме по лесно контролируеми.Но когато Ащара (върховен лидер на един от най-големите рептилски съюзи)получил/а данните от гадаческите си планети , за това че предстои нова ера на водолея,в която неправдата няма място ,а единсвено любовта, внезапно било взето решение и издадена заповед всяка досегашна намеса на рептили в делата на зенбата свера Замя да бъде прекратена.Елита остана без технологията и подкрепата на рептилите от съюза на Ащара, а той самия се присъединил към отбора на белите фланелки - Галактическата федерация на светлината.Бидейки в безисходно положение елита се мъчи с последни сили да си задържи позициите и контрола , но ви оверявам , че скоро единсвените нещастни хора на планетата Земя ще са именно те.А и те са от помощ за да може да се възроди новата епоха старата трябва да колапсира.Именно хауса , кризата и екологичните катастрофи ще доведат с изгрева новата епоха. И първоначалното предназначение на Земята ( Терра )  да се превърне в международен и междугалактически център за обмен на информация във вселената, най-после ще стане реалност .И ние ще заемем достойното си място като библиотекари в тази библиотека , но 1во Просветлението на самите нас , за да изпълним предназна4ението си.
  Истината , е че ти приятелю си бил репрограмиран от тези които сега наричаш свои богове Йехова ,Господ Бог и т.н. бил си превъзходно същество на светлината , бог-създател и ти още си и сега е времето да си го припомниш.Репрограмирайки ДНК-то ни са ни ограничили от нашите оригинални способности и са ни отклонили от нашата основна принадлежност , за да могат да ни контролират по лесно , но сега е времето когато божестена енергия с огромен интензитет идва към планетата ни и то в огромни количества.Енергия способна да повдигне вибрацията на ДНК-то и тя да си възвърне оригиналната структура.Това ре-рекодиране на ДНК-а може да бъде ускорено и съществата от Галактическата Федерация на светлината са тук именно за това и ни помагат изключително много.Същества от по-високи измерени са навсякъде в нашата атмосвера и ни помагат,защото завършвайки нашето Просветление ще бъдем свързани отново с отбора на Светлината и Терра ще започне отново да фукционира като международен междугалактически център за обмен на информация във вселената.Идеята е скъпи приятелю ,че аз и ти и майката Земя ще бъдем пренесени в 4тото измерение и при това това ще стане без да се налага катастрофални обстоятелсва да се случат за да променят човешкото мислене.Защото наистина доскоро е било считано ,че това е единсвената алтернатива пред Терра да се разклати за да се освободи от негативните енергии като оздравяване след треска, но за щастие това са отминали хипотези и в реалност треска няма да има. С помоща на федерацията Земята беше излекувана и човечесвото е на здраво стъпило на пътя към ПРросветлението.А 4тото измерение ще е се едно да хвърлиш яйце в желе , яйцето ше бъде обгтрнато от желето без да променя структурата му , променена ще остане едиствено средата.А от 4тото измерение е крачката преди 5тото и това е нашата главна цел , това трябва да постигне човечеството това е мечтание "Рай на Земята" и ви оверявам ,че това и ше стане защото други човекоподобни раси са го постигали тръгвайки от нашето положение и сега някой от тях ние наричаме ангели и основателно, те бдят постоянно над всеки от нас и работат индивидуално с всеки от нас в сънищатата показвайки ни пътя към Просветленито.А когато стигнем там ние ще утидем да учим други планети и раси на това което сме постигнали , както те учат нас сега.Не е ли това вълнуващо?Мислиш че няма да го доживееш.Арктуриянците живеят към 400 години и ни учат , че разликата в телата ни е минимална и че това е напълно постижимо за всеки хумнаоид и че скоро аз и ти приятелю ще бъдем нау4ени.
 Какво ще стане на 11.11.2011?!Медитирайки по едно и съшо време на 11.11.2011 към 11:11 GMT в рамките на 1 4ас всички светлинни работници ,заедно със съшествата от светлината ще създадем една холограма на новата Земя където мира и любовта ще тържеструват и това ще е , което ще е.Точно ,тогава защото енергиите на промяната ще са най-силни ,холограмата ще е чиста и девствена тогава ,а най-лесно се пише на бял лист.Привестеам всеки от вас на 11.11 тази година към 13:00 българско да седне спокойно някъде ,да се отпусне  и да си престави Земята такава каквато иска да бъде , представете си едно ново различно човечесто където старите тъмни енергии просто не се вместват и на тяхно място царува единсвено хармония , щастие , бладодарност , безусловна любов и  т.н. Представете си място където съществата ще идват да черпят и обменят знания.Където в охолсво и разкош ще живеят на само част от хората , а всички.Където красотата на майката ще бъде дълбоко ценена и самата майка овъжавана и почитана и където нищетата е невъзможна поради наличието на всичко за всеки. Самия факт че си попаднал на тази информация и че си я прочел до тук означава , че си светлинен работник бидейки светлината информация и любов. Изпращай своята светлина и вяра знаейки това и знай ,че помагаш много и работата ти ще бъде възнаградена.
 Просветли се приятелю мой намери своя собсвен път към светлината.Върви с подкрепата на висшия си Аз и с насоката на сърцето си. Методите са прости - медитация и обич и признателност към самия себе си и превъзходната работа която вършиш и ако щеш единствено за това че си тук и си избрал да се учиш можейки да бъдеш горе в безгрижие и най-вероятно не си го избирал само 1нъж - сега , а многократно подготвяйки се за един момент в историята знаейки ,че ще дойде защото като бог-създател сам си го програмирал и този момент е сега.
 Обичайте се , овъжайте се , правете добрини и ще свършите една страхотна работа в помощ на Галактическата федерация на Светлината и на самите себе си. Ефекта на домито е най-силен при добрите дела.
 Цялата картинка е доста по-машабна и  по-конкретна , но няма да ми стигне цяла седмица да изпиша това което трябва да се каже , но може да ви даде насока за размисъл и да си зглобите собсвения пъзел.Нека както пак казах секи сам за себе си провери истиността на тази иформация и ако му е интересно да се разрови картинката сама ще се разясни , защото за тези неща информация има много стига да знаеш от къде да тръгнеш да търсиш. А който иска на готово нещата да пита нещо конкретно ще разясня.   

Неактивен Monolith

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 436
Това е чиста дезинформация според мен.

Ето няколко теми за така наречената "галактическа Федерация" и "галактическа история". Който вярва на тези измишльотини, ето материали:

Междугалактическа политика

Галактическата История от Стюърт Суердлоу

Галактическата Федерация
« Последна редакция: Май 02, 2011, 18:51:03 pm от Monolith »
Бъди Слънце!

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
Еххх тези светли и тъмни.  :)
Защо точно на 11.11.2011г. ? Аз имам наблюдения, че това число си го почитат други.
И нищо няма да стане. :P
Даже може да стане нещо, но няма да ви устройва. :)
Полярностите ще ги има. Колкото и да не им се иска и на едните и на другите. Ако ги нямаше няма да има растеш и развитие и преживявания.
 ;)
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Hannibal

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 200
Re:Галактическата федерация на Светлината +
« Отговор #3 -: Май 02, 2011, 18:47:21 pm »
Mного приказно, много оптимистично звучи, но мисля, че е далеч от реалността. Пък и рептилите да се обърнат на страната на "светлите" няма как да стане, поради липсата им на душа, според мен.
Числото 11, иначе само по себе си не е негативно. Негативни цифри няма, има лоши намерения. 11 може да бъде ползвано за големи злини, но и големи добрини, зависи кой го ползва.
« Последна редакция: Май 02, 2011, 18:50:01 pm от Hannibal »

Неактивен m2f

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 580
 • Животът е изумително приключение
Arcturian, какъв е източникът ти? Или написаното от теб са твои разсъждения? 
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен Andon.Pavlov

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 13
съдейки по елементарните правописни грешки, най- вероятно е да са си негови разсъждения или copy/paste на разсъжденията на някой със сходни познания по езикова култура, извинявам се за оф-топика :)

Неактивен Monolith

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 436
Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
« Отговор #6 -: Май 02, 2011, 21:35:44 pm »
Arcturian - ти си поредния, който се опитва да примами хората в New Age заблудата...
« Последна редакция: Май 02, 2011, 22:48:37 pm от Monolith »
Бъди Слънце!

Неактивен eses

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 824
Толкова предсказуемо, типични българи сте, които предпочитат винаги първо да кажат,НЕ.
Евала  :hi:
Няма значение дали на 11.11.11 в 11.11 ще се случи нещо,мили хора.Има значение каква е нагласата ви,какво е намерението ви към това да направим нов свят или към това да чакаме такъв да се случи.
Мога от собствен опит да заявя едно нещо, имам връзка с въпросната федерация,въпреки ,че аз смятам ,че около мен са само най близките ми "приятели" и мили хора,не знаете колко много правят за мен.Всеки ден,на всеки мой зов, на всяка моя молба,те ми отговарят.И понеже не вярвам ,че получавам послания,те ми отговарят с дела,със случки,чрез други хора и източници,но най вече чрез дела.И знаете ли какво, сякаш нищо не правя,а всъщност такива промени текът във мен,толкова са ускорени,че ги забравям от бройката им.Вярвайте си в това ,че нищо няма да се промени,но помнете,че имате право на избор,избор заради които сте дошли тук.Да се доверите на усещането на хармония или на това на недоврие и скептицизъм.Да изберете от кой да бъдете от тези които са изпълнени с вяра и оптимизъм,с надежда или онези който си мислят ,че много ги разбират нещата. Хващайте се за дребните неща,кой колко правописни грешки има,кой от къде какво е взел и подобни и вярвайте ми ,че тези дребни мисли,ще ви донесат и дребни промени. Защото това което ще се случи когато дойде навечерието на промяната (когато и да е тя) ще получат тези който са вярвали че ще получат,а не онези които са мислили/ писали правилно.

« Последна редакция: Май 03, 2011, 12:50:53 pm от eses »

Неактивен Andon.Pavlov

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 13
мхм, ем в крайна сметка, колкото хора, толкова версии ще поживеем, ще видим :)

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 515
Мога от собствен опит да заявя едно нещо, имам връзка с въпросната федерация,въпреки ,че аз смятам ,че около мен са само най близките ми "приятели" и мили хора,не знаете колко много правят за мен.Всеки ден,на всеки мой зов, на всяка моя молба,те ми отговарят.И понеже не вярвам ,че получавам послания,те ми отговарят с дела,със случки,чрез други хора и източници,но най вече чрез дела.И знаете ли какво, сякаш нищо не правя,а всъщност такива промени текът във мен,толкова са ускорени,че ги забравям от бройката им..................... Защото това което ще се случи когато дойде навечерието на промяната (когато и да е тя) ще получат тези който са вярвали че ще получат,а не онези които са мислили/ писали правилно.Сподели с нас, кой откликва на твоя зов, и ти помага всеки ден? Нещо не можах да схвана поста ти. Сериозно те питам, а не да те дразня.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен lubarski

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 254

Мога от собствен опит да заявя едно нещо, имам връзка с въпросната федерация,въпреки ,че аз смятам ,че около мен са само най близките ми "приятели" и мили хора,не знаете колко много правят за мен.

Значи според теб, щом правят добри неща за теб, са от добрата федерация, така ли ?
 
Отделно мисля че ме обучават в сънищата ми.
Без значение в какво вярваме
Е как да няма значение в какво вярваме ?!?!?!? Като вярваме в нещо му отдаваме енергията си. По този начин го захранваме и то става по-силно. Значи да обобщим:
Имаш връзка с някаква федерация, която според теб е описаната в тази тема. Те те обучават чрез сънищата ти и ти пращат отговори чрез случки в твоя живот. Това според мен може да е всяка една федерация и не е задължително да е непременно добра федерация. Може да те обучават за какво ли не. И понеже им имаш толкова голямо доверие, да те накарат да направиш какво ли не. Ще те посъветвам нещо. Имай едно на ум към тази федерация защото не се знае каква е и за какво се бори  :hi:
It' oil stupid.

Неактивен monk

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 128
 • And darkly bright are bright in dark directed.
Добре разбирам за какво говори Eses - тези невидими сили, които всеки сам създава и те работят. НИЕ СМЕ федерацията.
 8)

Неактивен eses

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 824
Точно така, ние сме и тъмните и светлите, ние ги създаваме,ние ги отглеждаме и най вече ние ги допускаме в нас.И тъй като нямаме избор дали да създадем или не,имаме избор какво да създадем  :hi:

Неактивен lubarski

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 254
Нямам претенции към вас и вашата вяра,
След като нямаш претенции защо ни обвини, че сме типични българи и сме казвали НЕ на всичко. И ние нямаме претенции към твоята вяра, но ти ни я натрапваш, като си убедена че имаш връзка с въпросната федерация и колко хубаво било това. Каква хармония, какво блаженство....... merulious добре ти го е казал
Всеки си има подход към опознаване на света и лично отношение към това, което става.
За теб може да е блаженната федерация, за нас може да е съвсем друго. Мен лично от никой не ме е страх. За мен тези работи са меко казано отвяти работи. Не казвам, че няма федерации, ако имат връзка с теб, то просто си го запази за себе си. С мен нямат връзка, а и не искам и да имат. И само не ми казвай, че не съм си отворил сърцето и не съм мислил добро и тем подобни работи.  Всеки е прав за себе си и другия път преди да ни обвиняваш, че сме типични българи и не знам си какво и не сме вярвали и не сме вървяли към нов свят защото сме неверници в светите блаженни федерации, се замисли дали наистина искаш да споделяш с нас твоите вярвания. Защото те са си лично твои. Федерацията обучава ТЕБ и има връзка с ТЕБ, и нас тази връзка не ни интересува защото и цяла книга да напишеш няма да промениш нищо, понеже няма да си първата, нито последната писала за опита си със звездни федерации. В интернет е пълно с подобни работи и всеки вярва ако иска и никой не обвинява другия, че бил типичен българин и винаги казвал не.  :negative:
It' oil stupid.

Неактивен m2f

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 580
 • Животът е изумително приключение
Arcturian, какъв е източникът ти? Или написаното от теб са твои разсъждения? 
Още чакам отговора ти, човече.

П.П. Есес, моля те, не ми отговаряй ти, защото не питам теб.

П.П.2 Въпросът ми е съвсем добронамерен, Arcturian
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
4256 Прегледи
Последна публикация Декември 03, 2010, 16:04:57 pm
от deznam
23 Отговора
15503 Прегледи
Последна публикация Януари 06, 2011, 12:47:51 pm
от moonlight
53 Отговора
26556 Прегледи
Последна публикация Август 13, 2011, 17:18:25 pm
от voodoogoo
15 Отговора
13331 Прегледи
Последна публикация Юли 07, 2011, 21:08:37 pm
от kalan
0 Отговора
13786 Прегледи
Последна публикация Септември 01, 2011, 19:04:18 pm
от Black Adder

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27