Автор Тема: 11 Май 2011  (Прочетена 26536 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен onlyflameone

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
11 Май 2011
« -: Април 15, 2011, 22:36:07 pm »
Няма значение, колко скептични или иронични ще са повечето коментари. Аз споделям това, защото е много близо. Имах сън (настрана всички дискусии по въпроса- какво е сън- и блабла всичките там нюанси на критичност на 'здраво'-мислещите)- ТА имах сън, в който видях как нещо ще се случи! Видях точна дата 11.05.2011. Имам предчуствие, че това ще е нещо в глобален план- отразяващо се значително върху всички нас. Този сън беше преди 6~ месеца (декември 2010). Пиша специално за това сега- понеже засякох скоро, за предречено земетресение на 11.05.2011 в Рим. Имах още неща, които бяха само ми потвърждавали тази дата, но съм ги забравил, тей като беше по-отдавна. Няма да разказвам целият съм просто отбелязвам тази дата, защото знам, че е важна.
Та просто искам да знам, има ли някой, който може да ми каже нещо за тази дата. Неща, които по някакъв начин знае, чувал е или усеща.
« Последна редакция: Април 15, 2011, 22:51:04 pm от onlyflameone »
преди чистотата на мислите е чистотата на духа

Неактивен monk

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 128
 • And darkly bright are bright in dark directed.
Re:11 Май 2011
« Отговор #1 -: Април 15, 2011, 23:08:58 pm »
Това е денят по майския...
Бяло Огледало - ще всее ред. Време да се огледаш в безкрайността на всички неща.

Следващият ден е Буря.

И каквото и да е - ще е до 17 май...


Неактивен Edge of Sanity

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 400
Re:11 Май 2011
« Отговор #2 -: Април 15, 2011, 23:12:29 pm »
Ами на национално ниво, доколкото знам ще пускат магистрала Люлин, за други събития не съм запознат.
« Последна редакция: Април 15, 2011, 23:30:02 pm от Mirotvorec »
" Trust no one."

Неактивен onlyflameone

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re:11 Май 2011
« Отговор #3 -: Април 16, 2011, 10:50:31 am »
Ах сега се сетих още нещо. Гледах един сериал преди 2-3 месеца и повече. Казва се FlashForward (Поглед в бъдещето). В него се разказва- как става една глобална катастрофа- и всеки губи за определено време съзнание (2мин~ всеки, по цялото земно кълбо припада- губейки съзнание за това гореспоменато време). Всеки обаче през това време вижда някакъв бъдещ момент, който неимоверно започва се се случва и стечението на обстоятелствата да водят към него. При всеки беше различно, но идеята е за какво става въпрос във филма, защото това, което ще кажа е от филма. Та имаше едни детективи, които се опитваха да разбулят всичката тази 'мистика'- как всеки ще види нещо от това бъдеще и всички версии са невероятно навързани. Тази навързаност само показваше, че тези хора не си измислят неща а наистина са реално случили/напът да се случат. Както и да е много почнах говоря за сериалчето- ТА в едно от разследванията си- имаше някакви убити и показаха личната карта на единият, в която пишеше- date exp. (дата на изтичане) 05/11/2011 (11 Май 2011)
Просто споменавам това защото може да ви се стори интересно. (:
« Последна редакция: Април 16, 2011, 10:54:07 am от onlyflameone »
преди чистотата на мислите е чистотата на духа

Неактивен kalan

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 848
Re:11 Май 2011
« Отговор #4 -: Април 16, 2011, 11:52:14 am »
Обясни точно какво си сънувал.

Неактивен onlyflameone

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re:11 Май 2011
« Отговор #5 -: Април 16, 2011, 14:19:19 pm »
  Осъзнах се в съня си (почти всичко можех да правя и съзнавах, че съм в спалнята у дома). После нещо ми щъкна в главата и си поставих дланта на дясната ръка точно пред челото ми и затворих очи. Тогава започнах да виждам ярък лъч светлина всред тъмнината, който се прострелва все едно през 'третото ми око' (междувеждието). Леко се стреснах и отворих очи, за да спра това, което виждах, защото разбирах, че нещо ще се случи. Непосредствено след, като спрях, обаче го направих отново и задържах повече вниманието си върху този лъч.
  Следващото нещо, което помня е, че се озовах заедно с още 2-3ма мои познати(някои от тях знаех в реалният си живот други явно само в съня си ги разпознавах, като приятели)- озовахме се в някаква друга, непозната стая. Тази стая беше затъмнена, защото прозорците бяха закрити от пердета. Беше дори мрачна, заради времето отвънка. Доближих се до прзорците и отвърнах едно от пердетата да видя, що беше навън.
  Беше гадно време. Беше облачно, валеше умерен дъжд и погръмваше слабо, но грохотно. Беше привечер със сигорност, ала поради злокобността, която придаваха облаците мога да кажа- че изглеждаше, като късна вечер. Видях къщи, които светеха. Всеки все едно се беше прибрал, поради лошото време. Забелязах, обаче земята. Беше разбита и неравна, главно пръст и кал се виждаше, рядко асвалт. Това, което е по-странното обаче- беше самата му неравност и неравномерост, явно предизвикана от тия дупки с големината на баскетболни топки и повече. Все едно е имало преди това голям дъжд от огнени кълба/късове на нещо. Те тотално бяха разбили земята.
  Видяхме в стаята легла. На всяко легло имаше бял, със сбита информация, лист с данни. Видяхме, че леглата са наши и че тези данни бяха за всеки един от нас, поставени на съответното легло. Тогава разбрахме, че сме се озовали в много много близко бъдеще и можехме да разберем, какво ще ни се случи и за съжаление и по-фрапантното- кога точно ще умре всеки един от нас. Всеки лист съдържаше подробна информация- за това как/къде и по какъв начин всеки от нас умира в настоящето, което живеехме. Към всеки лист съответстващ на всеки един от нас имаше приложена и снимка/и от детството (все едно разглеждахме наши досиета, които съдържаха всичко за нас- какво сме представлявали, като личности). Двама от приятелите ми много се разстроиха и единият, от които бе момиче, дори се разплака, защото и двамата видяха от листите си, че изключително скоро ще умрат в настоящето. После аз отидох да видя какво има за мене на моето легло (видях що видях- няма значение;>. После забелязах още едно допълнително легло, несъотвестващо на нито един от нас. Отидох да огледам листа на това легло. Разбрах някак си, като прозрение, докато държах и разглеждах листа, че това ще се случи в настоящето ми. Губят ми се спомени, защото се мъчех да запомня, колкото се можеше повече, но някак си вниманието ми беше много слабо. Колкото повече се мъчех да запомня, за да предупредя хората в настоящето ми, какво предстои и ги очаква- толкова повече, като по ирония неможех да запомня нищо! За това се опитах да грабна съществена информация от подробният лист и успях да 'хвана' само една дата със сигорност- 11.05.2011.
« Последна редакция: Април 16, 2011, 14:26:08 pm от onlyflameone »
преди чистотата на мислите е чистотата на духа

Неактивен kalan

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 848
Re:11 Май 2011
« Отговор #6 -: Април 16, 2011, 14:35:49 pm »
Съня ти е интересен. Не вярвам, че сънищата са плод само на нашето въображение и резултат от изминалия ден. Мисля, че има и нещо повече. Ако някой тук може да го разтълкува и да си даде мнението нека го направи. Аз лично също съм имала някакви пророчески сънища. Аз лично съм голям фен на апокалиптичните филми. Гледам ги заради ефектите. Самите бедствия които се случват са ужасяващи и никой не ги иска, но някак си има и нещо привлекателно в тях. Може би просто се възхищавам на силата на  природата. Често сънувам наводнения и цунами. Отскоро не съм. Преди цунамито в индонезия имах доста такива сънища.
Съня или ти е в резултат на много  филми и защото може би си емоционален и впечатлителен човек или в съня ти има и нещо повече.
Но недей много да се впрягаш и да мислиш за това. Ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш. Каквото има да става ще става. Пред някой неща сме безсилни.

Неактивен kalan

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 848
Re:11 Май 2011
« Отговор #7 -: Април 16, 2011, 14:46:01 pm »
Абе все пак те съветвам на тази дата да си вземеш отпуск и да си седиш вкъщи. Съня ти може да не се отнася за нещо глобално, а да предупреждава теб.

Неактивен Hannibal

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 200
Re:11 Май 2011
« Отговор #8 -: Април 16, 2011, 15:17:36 pm »
onlyflameone, този момент с разбитата земя и огнените топки и аз съм го сънувал и то няколко пъти в продължение на 2 години, за разлика от теб, обаче дати никога не съм виждал, само последствията от това, което се "случва".
Чисто приятелски съвет - дръж наблизо, до леглото една тетрадка ;) и си записвай сънищата, веднага след събуждане, докато още не си ги забравил. Записвай всичко подробно , дори моментите, които ти се струват незначителни, отбелязвай и на коя дата си го сънувал.
Аз правя това от 3-4 години вече, не винаги успявам да си спомня всичко, в началото беше за fun , после започнах да забелязвам определена последователност в сънищата ми и връзката между тях.

Неактивен onlyflameone

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re:11 Май 2011
« Отговор #9 -: Април 16, 2011, 15:31:45 pm »
Не се притеснявам- просто изнасям тази информация, че е необходима на накой/и. Защо ли?
Не разбирам- кое е това нещо- дето движи всичко, всички нас и ни прави това, което сме или не сме, но дали разбира се въобще? :P  :-X  ;D

Ами знам, за какво ми говориш Hannibal. Нарича се дори с термина хаха- осъзнато сънуване.
Да споделя ако някой иска бегло- има определен брой наистина важни 'сънища' с най-висок приоритет, които се броят на пръстите на едната ти ръка. Тези сънища всеки един от нас има и/или ще има. Но при тях е характерно (чисто и просто поради голямата си значимост за индивидуалността)- че винаги се запомнят или поне основите им. Така и трябва- и те са по ярки и ясни/ по силни(въздействащи)- а и се помнят сравнително дълго време- няма значение пълен глупак ли си (аз съм от тях хаха- забравям супер бързо всичко) или си много умен. Та този сън е един от тези високо приоритетни ха, които съм имал.
Да исках да кажа нещо и то не е дето сега изрекох ами е- ноща преди да имам този съм помня ясно, че черна котка ми пресече пътя вечерта, като се прибирах. Точно от никъде изкочи и два метра пред мен ми мина.
« Последна редакция: Април 16, 2011, 15:35:19 pm от onlyflameone »
преди чистотата на мислите е чистотата на духа

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re:11 Май 2011
« Отговор #10 -: Април 16, 2011, 15:49:29 pm »
onlyflameone, възможно е съня ти да е пророчески. Ето какво пише днес БЛИЦ - http://www.-Цензурурано - Жълт сайт на Пеевски/article/24252

Руският изследовател Евгений Убийко:
"Земетресенията и вълните-убийци ще продължат. След Япония наред идват другите страни от т. нар. Огнен кръг - Индонезия, Хаваите, Перу, Чили. Застрашени са също Кавказ и средиземноморски държави като Италия и Гърция. Дори Унгария и Полша се намират в зоната на сеизмична активност"

Теорията  му е получила потвърждение и от събитията в Япония. Учените вече съобщиха, че Евразийската плоча се е преместила на 25 метра след японското земетресение.Очаква ни аномално, невиждано никога досега земетресение, смята Убийко.
 

Неактивен Hannibal

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 200
Re:11 Май 2011
« Отговор #11 -: Април 16, 2011, 16:00:46 pm »
Така е, сънищата са строго индивидуални. Някои хора получават директна информация... други - такава, която трябва да бъде обработена и разчетена. Сънят е нещо много важно и мисля, че съвсем умишлено се омаловажава от съвременната, наложена ни "култура", с лека ръка на тази тема се лепва етикета "несериозна".
Нямах предвид осъзнатите сънища, имах предвид да се записва и следи, после си прави заключенията. При мен лично има ясна, епизодична последователност на сънищата. Често се случва да сънувам продължения на стари сънища, включително няколко съня на различни теми, които ми се въртят буквално като сериал един след друг. После има дълги празни паузи, които траят около месец, в които или не сънувам или са ми като бели петна и не помня нищо, след това епизодичния цикъл започва отново.
Когато записваш, след това много по-лесно се връщаш обратно към продължението на съня, осъзнато, за да си доизясниш дадени моменти от информацията, която ти се дава.  Въпрос на тренинг е.
« Последна редакция: Април 16, 2011, 16:13:26 pm от Hannibal »

Неактивен onlyflameone

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re:11 Май 2011
« Отговор #12 -: Април 16, 2011, 16:28:04 pm »
Записването на сънища е само един от многото начини да повишиш своята осъзнатост. Това от своя страна ще доведе до по-голяма будност в живота ти. Непрестанна будност и наяве- това което се нарича по-принцип реалност (когато си буден) и когато спиш. Когато спиш тази повишена осъзнатост достига своя пик и в един момент се осъзнаваш, че сънуваш. Тука едва кулминацията за всеки човек, като индивидуалност.
Следващите редове не могат да се изкажат и ограничат от думите никога, защото са извън подобни граници. Аз все пак с два три реда ще насоча, но и ще напомня, че това само може да се Изживее, НО НЕ и преразкаже и ангажира в една смешна матрица от думи. Аз мога ли да изживея нещо вместо теб и ти да осъзнаеш нещата- Не. Изживяването е строго индивидуално и е съобразено с уникалната индивидуалност на всеки един от нас. Това е, да, все едно да намериш своята истина. Ето ти шанс- изживей я! Как?
Веднъж почнеш ли да се осъзнаваш в сънищата си- започваш да ги контролираш- а тази твоя способност ще се отрази и когато си наяве (през деня). И какво ще стане? Не ти ще си подвластен на това, което виждаш всеки ден, мислейки си, че обстоятелствата те принуждават да играеш по тяхната свирка, а обратно. Ти ще контролираш реалността в буквалният смисал и ще определяш, какво да ти се случва и как да ти се случва. Супер глупост намираш това за, има ли значение? Ето ти един избор, който правиш или вече си направил?  :P
Всеки заинтересуван да намери начин да започне да се буди/задържа и контролира сънищата си- а отговори? Там са Всички (:

« Последна редакция: Април 16, 2011, 16:43:38 pm от onlyflameone »
преди чистотата на мислите е чистотата на духа

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 515
Re:11 Май 2011
« Отговор #13 -: Април 16, 2011, 20:33:14 pm »
От написаното разбирам, че си имал пророчески сънища. Нали? Друг път имал ли си такива? Не? Според мен си преял с филми и инфо за 2012г. А и това е целта де, да се филмираме. И при теб са успяли да ти вкоренят страх на подсъзнателно ниво. Нищо няма да се случи според мен.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен onlyflameone

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re:11 Май 2011
« Отговор #14 -: Април 16, 2011, 21:30:33 pm »
Разбирай думите ми както искаш. Хиляда човека по хиляда и един начина ще интерпретират информацията за себе си. Аз давам, а ти правиш избора- да или не. Аз споделям не за да всея ужас и страх. Това, което споделям е за да помогна малко или много на определени хора. Не знам кои са, но те си знаят.
Почти не гледам филми и за това не бих казал, че съм филмиран.
Ако под филмиран разбираш параноик, фанатик, обсебен от идея, губещ връзката с реалността, наивен(наивността е хубаво нещо държа да отбележа) до безбожие, лишен и от грам разсъдък, вярващ само на своята 'вярната и единствено праведна' позиция- пръскащ исрки, като змия на всичко, що се противопоставя на теб- То- не и това не съм.
Ако под филмиран разбираш- да живея в собстена реалност, където аз съм аз а другят е друг- то, да това по скоро.
А ти къде си?

Страх на подсъзнателно ниво? Интересно, но страха може да има безброй лица- как да си сигорен моето дали е нюанс на страха или на нещо по-красиво? Кое?
Нещата, които някак си намираш в думите ми не те ли 'удрят' прекалено силно, че да отвръщаш агресивно? Не съм нито манипулатор нито провокатор и как все едно съм ти мацнал шамар, че отговорът ти е нищо повече от негативен спам вместо помощ :Д
« Последна редакция: Април 16, 2011, 21:34:45 pm от onlyflameone »
преди чистотата на мислите е чистотата на духа

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
4246 Прегледи
Последна публикация Декември 03, 2010, 16:04:57 pm
от deznam
23 Отговора
15485 Прегледи
Последна публикация Януари 06, 2011, 12:47:51 pm
от moonlight
31 Отговора
23298 Прегледи
Последна публикация Ноември 12, 2011, 13:33:03 pm
от Z-931
15 Отговора
13291 Прегледи
Последна публикация Юли 07, 2011, 21:08:37 pm
от kalan
0 Отговора
13745 Прегледи
Последна публикация Септември 01, 2011, 19:04:18 pm
от Black Adder

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27