Тъкмо щях да те похваля, че започваш да мислиш, и като стигнах накрая, че животните били по съвършени ....
Ей! Стига с този нихилизъм, бре! Имайте повече вяра в себе си!
Ами дай ми ти тогава поне едно доказателство за обратното, докато аз мога да ти изброя хиляда.....и да ти докажа, че т.н. "цивилизиация" създадена от човека не е постигнала нищо друго освен да погуби истинската същност на човека, измисляйки и създавайки му всевъзможни политически и икономически структури, обвързвайки го с всевъзможни концерни и конгломерати, заробвайки съзнанието му в монетарни и банкови системи и най-вече лишавайки го от свободното му време през което вместо да се наслаждава, като животните на природата, слънцето, звездите....цветята е принуден да се рови по 8 часа на ден в някой офис или банка между книжни бумаги, или облъчва на някой компютър решавайки глобални човешки проблеми.... и всичко това нарекъл "цивилизация"....
Смятайки се все още за най-интелегентния вид сред животните, но не предполагащ, че съществуват и други интелигентни разуми въплатени в животински тела, създадени от други звездни раси.
Сега малко за глобалните човешки проблеми с които животинското царство отдавна се е справило.* Недостиг на ресурсите и те цитирам:
Като нямаш ресурсите, тогава какви решения даваш?
В сфера (икономиката), където единствено значение имат ресурсите, да говориш, че не предлагаш ресурси, но предлагаш "решения".
Я сега ми кажи да си чувал някъде, че животните в Южна Африка страдат от недостиг на храна за разлика от тези които обитават Европейския ни континент или, че рибите от Черно море разполагат с по големи количества хранителни запаси в сравнени с тези от Атлантическия океан ......ами да със сигурност не си чувал, но понеже човекът е неспособен сам да се справи с тях създал специални отдлели "управление на човешките ресурси" и измислил "икономистите", които да се погрижат за "осакатения" и неприспособен човек на "цивилизацията" да му разпределят тези ресурси....ха ..ха.. ;D
– Човекът създал атомните електроцентрали за да му произвеждат топлина и електричество, поради това, че е бил лишен от създателите си да вижда в тъмното, за разлика от доста представители на животинския свят, както и поради физическата му неспособност да се аклиматизира към определени температурни колебания(за разлика от животните)....и пак по същатата причина създал фабрики и машини за дрехи, обувки, кожуси.....впрягайки отново самия човек в производствения цикъл - за благото на самия човек.
–Човекът създал конгломерати от фирми за хранителни продукти, преработвайки натурални такива, превръщайки ги в полуфабрикати и "боклуци"..... и за да може да си пласира(боклуците ) измислил и отворил още един отдел "Маркетинг и реклама".
–Човекът измислил психотронни и скаларни оръжия за да може отново да контролира самия човек поради неспособността на човека сам да решава проблемите си.
–Човекът измислил "HAARP" технологите за да може да пръска самия "човек", и може би за да се освободи от самия човек, като несъзнателно унищожил и други животински и растителни видове.
Ще завърша последно с един твой цитат, че не ми се изброяват повече съпоставки между човека и животното:
Все едно аз да направя бизнес план за таксиметрова компания, дето да подбива цените в София, и като точка номер 1 от плана да напиша "Създаваме кола, която върви с въздух и вода и върви безплатно".....
Паркирането само не ми е ясно как ще е. Толкова коли, къде ще ги паркираме. То сега, както са платени и скъпи паркингите и зоните за паркиране, че няма свободни места
Ами ако "инженерните генетици", които са инженирали човека бяха предвидили да му добавят и крила, сега нямаше да си обременява съзнанието с подобни неща и замърсява околната среда с технологиите си – птиците например нямат проблем с паркирането ...... ;D
* Хайде сега кажи с какво човекът превъзхожда животните, че го намираш за по съвършен след като все още си блъска главата с " глобални човешки проблеми" , които сам си създава и усложнява,а животните отдавна са ги решили в своя животински свят.
Ъпдейпва се с високи технологии за да ги реши.....и в един момент разбира, че няма нужда от тях, когато е вече твърде късно за него и той самият се е превърнал в част от тази технология... ;D