Форум за конспирации, уфология и мистика.

Духовно => Езотерика => Темата е започната от: Arcturian в Май 02, 2011, 18:01:12 pm

Титла: Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: Arcturian в Май 02, 2011, 18:01:12 pm
  Време е да се говори , изглежда българите сме много назад с това което се случва в момента ,поради простия факт ,че болшинството не разбира говорим англииски и никой от знаещите ,интересуващи се не си прави труда да преведе истината.
  С това съобшение ще създам една концепция измежду всички четяши , която ще ви се стори странна и налудничева , но аз ви уверявам ,че тя е това което обединява всичко което сте търсили и намирали от деца и ви приканвам всеки за себе си да провери тази информация и да не вярва на сляпо , чрез своя сърдечен център. .Концепция ,която колкото и нереална да ви звучи е самата истина, съжаление сега мога само в общи линии и накратко да ви представя част от нея.
 Истина има.Тайните обшества и елита , както искате ги наричайте-илуминанти , масони и т.н. прекриваха умело тази истина.Но определено събитие в нашата история случило се през 1993 ги разтърсило толкова жестоко ,че цялата им наглед перфектна организация и структура , цялята холограма която била създавана хилади години - РУХНАЛА.
   За да сханете концепцията нека погледнем към власт имащите навсякъде по планетата - световния елит.Това са хора със специялен геном , такъв в който рептил(гушероподобно извънземно) от 4то измерение може да вземе пълен контрол над това човешко тяло.Използвайки аватарите си рептилите построили стабилна мрежа за честотен контрол над Земята.Те буквално се хранели от страха който създаваме и подхранвали умело този страх чрез различни високотехнологични методи , медийни спекулации , телевизионни сигнални излъчвания , радио и микровълнови излъчвания и т.н. и т.н за честотен контрол , за да ни държат на ниските вибраторни честоти ,така че да сме по лесно контролируеми.Но когато Ащара (върховен лидер на един от най-големите рептилски съюзи)получил/а данните от гадаческите си планети , за това че предстои нова ера на водолея,в която неправдата няма място ,а единсвено любовта, внезапно било взето решение и издадена заповед всяка досегашна намеса на рептили в делата на зенбата свера Замя да бъде прекратена.Елита остана без технологията и подкрепата на рептилите от съюза на Ащара, а той самия се присъединил към отбора на белите фланелки - Галактическата федерация на светлината.Бидейки в безисходно положение елита се мъчи с последни сили да си задържи позициите и контрола , но ви оверявам , че скоро единсвените нещастни хора на планетата Земя ще са именно те.А и те са от помощ за да може да се възроди новата епоха старата трябва да колапсира.Именно хауса , кризата и екологичните катастрофи ще доведат с изгрева новата епоха. И първоначалното предназначение на Земята ( Терра )  да се превърне в международен и междугалактически център за обмен на информация във вселената, най-после ще стане реалност .И ние ще заемем достойното си място като библиотекари в тази библиотека , но 1во Просветлението на самите нас , за да изпълним предназна4ението си.
  Истината , е че ти приятелю си бил репрограмиран от тези които сега наричаш свои богове Йехова ,Господ Бог и т.н. бил си превъзходно същество на светлината , бог-създател и ти още си и сега е времето да си го припомниш.Репрограмирайки ДНК-то ни са ни ограничили от нашите оригинални способности и са ни отклонили от нашата основна принадлежност , за да могат да ни контролират по лесно , но сега е времето когато божестена енергия с огромен интензитет идва към планетата ни и то в огромни количества.Енергия способна да повдигне вибрацията на ДНК-то и тя да си възвърне оригиналната структура.Това ре-рекодиране на ДНК-а може да бъде ускорено и съществата от Галактическата Федерация на светлината са тук именно за това и ни помагат изключително много.Същества от по-високи измерени са навсякъде в нашата атмосвера и ни помагат,защото завършвайки нашето Просветление ще бъдем свързани отново с отбора на Светлината и Терра ще започне отново да фукционира като международен междугалактически център за обмен на информация във вселената.Идеята е скъпи приятелю ,че аз и ти и майката Земя ще бъдем пренесени в 4тото измерение и при това това ще стане без да се налага катастрофални обстоятелсва да се случат за да променят човешкото мислене.Защото наистина доскоро е било считано ,че това е единсвената алтернатива пред Терра да се разклати за да се освободи от негативните енергии като оздравяване след треска, но за щастие това са отминали хипотези и в реалност треска няма да има. С помоща на федерацията Земята беше излекувана и човечесвото е на здраво стъпило на пътя към ПРросветлението.А 4тото измерение ще е се едно да хвърлиш яйце в желе , яйцето ше бъде обгтрнато от желето без да променя структурата му , променена ще остане едиствено средата.А от 4тото измерение е крачката преди 5тото и това е нашата главна цел , това трябва да постигне човечеството това е мечтание "Рай на Земята" и ви оверявам ,че това и ше стане защото други човекоподобни раси са го постигали тръгвайки от нашето положение и сега някой от тях ние наричаме ангели и основателно, те бдят постоянно над всеки от нас и работат индивидуално с всеки от нас в сънищатата показвайки ни пътя към Просветленито.А когато стигнем там ние ще утидем да учим други планети и раси на това което сме постигнали , както те учат нас сега.Не е ли това вълнуващо?Мислиш че няма да го доживееш.Арктуриянците живеят към 400 години и ни учат , че разликата в телата ни е минимална и че това е напълно постижимо за всеки хумнаоид и че скоро аз и ти приятелю ще бъдем нау4ени.
 Какво ще стане на 11.11.2011?!Медитирайки по едно и съшо време на 11.11.2011 към 11:11 GMT в рамките на 1 4ас всички светлинни работници ,заедно със съшествата от светлината ще създадем една холограма на новата Земя където мира и любовта ще тържеструват и това ще е , което ще е.Точно ,тогава защото енергиите на промяната ще са най-силни ,холограмата ще е чиста и девствена тогава ,а най-лесно се пише на бял лист.Привестеам всеки от вас на 11.11 тази година към 13:00 българско да седне спокойно някъде ,да се отпусне  и да си престави Земята такава каквато иска да бъде , представете си едно ново различно човечесто където старите тъмни енергии просто не се вместват и на тяхно място царува единсвено хармония , щастие , бладодарност , безусловна любов и  т.н. Представете си място където съществата ще идват да черпят и обменят знания.Където в охолсво и разкош ще живеят на само част от хората , а всички.Където красотата на майката ще бъде дълбоко ценена и самата майка овъжавана и почитана и където нищетата е невъзможна поради наличието на всичко за всеки. Самия факт че си попаднал на тази информация и че си я прочел до тук означава , че си светлинен работник бидейки светлината информация и любов. Изпращай своята светлина и вяра знаейки това и знай ,че помагаш много и работата ти ще бъде възнаградена.
 Просветли се приятелю мой намери своя собсвен път към светлината.Върви с подкрепата на висшия си Аз и с насоката на сърцето си. Методите са прости - медитация и обич и признателност към самия себе си и превъзходната работа която вършиш и ако щеш единствено за това че си тук и си избрал да се учиш можейки да бъдеш горе в безгрижие и най-вероятно не си го избирал само 1нъж - сега , а многократно подготвяйки се за един момент в историята знаейки ,че ще дойде защото като бог-създател сам си го програмирал и този момент е сега.
 Обичайте се , овъжайте се , правете добрини и ще свършите една страхотна работа в помощ на Галактическата федерация на Светлината и на самите себе си. Ефекта на домито е най-силен при добрите дела.
 Цялата картинка е доста по-машабна и  по-конкретна , но няма да ми стигне цяла седмица да изпиша това което трябва да се каже , но може да ви даде насока за размисъл и да си зглобите собсвения пъзел.Нека както пак казах секи сам за себе си провери истиността на тази иформация и ако му е интересно да се разрови картинката сама ще се разясни , защото за тези неща информация има много стига да знаеш от къде да тръгнеш да търсиш. А който иска на готово нещата да пита нещо конкретно ще разясня.   
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: Monolith в Май 02, 2011, 18:35:18 pm
Това е чиста дезинформация според мен.

Ето няколко теми за така наречената "галактическа Федерация" и "галактическа история". Който вярва на тези измишльотини, ето материали:

Междугалактическа политика (http://www.xnetbg.com/new/40/94/336?showall=1)

Галактическата История от Стюърт Суердлоу (http://www.xnetbg.com/new/40/94/334-a-?showall=1)

Галактическата Федерация (http://www.xnetbg.com/new/40/94/205-a?showall=1)
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: sedere в Май 02, 2011, 18:37:39 pm
Еххх тези светли и тъмни.  :)
Защо точно на 11.11.2011г. ? Аз имам наблюдения, че това число си го почитат други.
И нищо няма да стане. :P
Даже може да стане нещо, но няма да ви устройва. :)
Полярностите ще ги има. Колкото и да не им се иска и на едните и на другите. Ако ги нямаше няма да има растеш и развитие и преживявания.
 ;)
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината +
Публикувано от: Hannibal в Май 02, 2011, 18:47:21 pm
Mного приказно, много оптимистично звучи, но мисля, че е далеч от реалността. Пък и рептилите да се обърнат на страната на "светлите" няма как да стане, поради липсата им на душа, според мен.
Числото 11, иначе само по себе си не е негативно. Негативни цифри няма, има лоши намерения. 11 може да бъде ползвано за големи злини, но и големи добрини, зависи кой го ползва.
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: m2f в Май 02, 2011, 20:08:28 pm
Arcturian, какъв е източникът ти? Или написаното от теб са твои разсъждения? 
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: Andon.Pavlov в Май 02, 2011, 21:16:14 pm
съдейки по елементарните правописни грешки, най- вероятно е да са си негови разсъждения или copy/paste на разсъжденията на някой със сходни познания по езикова култура, извинявам се за оф-топика :)
Титла: Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: Monolith в Май 02, 2011, 21:35:44 pm
Arcturian - ти си поредния, който се опитва да примами хората в New Age заблудата...
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: eses в Май 03, 2011, 12:48:57 pm
Толкова предсказуемо, типични българи сте, които предпочитат винаги първо да кажат,НЕ.
Евала  :hi:
Няма значение дали на 11.11.11 в 11.11 ще се случи нещо,мили хора.Има значение каква е нагласата ви,какво е намерението ви към това да направим нов свят или към това да чакаме такъв да се случи.
Мога от собствен опит да заявя едно нещо, имам връзка с въпросната федерация,въпреки ,че аз смятам ,че около мен са само най близките ми "приятели" и мили хора,не знаете колко много правят за мен.Всеки ден,на всеки мой зов, на всяка моя молба,те ми отговарят.И понеже не вярвам ,че получавам послания,те ми отговарят с дела,със случки,чрез други хора и източници,но най вече чрез дела.И знаете ли какво, сякаш нищо не правя,а всъщност такива промени текът във мен,толкова са ускорени,че ги забравям от бройката им.Вярвайте си в това ,че нищо няма да се промени,но помнете,че имате право на избор,избор заради които сте дошли тук.Да се доверите на усещането на хармония или на това на недоврие и скептицизъм.Да изберете от кой да бъдете от тези които са изпълнени с вяра и оптимизъм,с надежда или онези който си мислят ,че много ги разбират нещата. Хващайте се за дребните неща,кой колко правописни грешки има,кой от къде какво е взел и подобни и вярвайте ми ,че тези дребни мисли,ще ви донесат и дребни промени. Защото това което ще се случи когато дойде навечерието на промяната (когато и да е тя) ще получат тези който са вярвали че ще получат,а не онези които са мислили/ писали правилно.

Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: Andon.Pavlov в Май 03, 2011, 20:42:02 pm
мхм, ем в крайна сметка, колкото хора, толкова версии ще поживеем, ще видим :)
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: ARRI в Май 03, 2011, 20:51:13 pm
Мога от собствен опит да заявя едно нещо, имам връзка с въпросната федерация,въпреки ,че аз смятам ,че около мен са само най близките ми "приятели" и мили хора,не знаете колко много правят за мен.Всеки ден,на всеки мой зов, на всяка моя молба,те ми отговарят.И понеже не вярвам ,че получавам послания,те ми отговарят с дела,със случки,чрез други хора и източници,но най вече чрез дела.И знаете ли какво, сякаш нищо не правя,а всъщност такива промени текът във мен,толкова са ускорени,че ги забравям от бройката им..................... Защото това което ще се случи когато дойде навечерието на промяната (когато и да е тя) ще получат тези който са вярвали че ще получат,а не онези които са мислили/ писали правилно.Сподели с нас, кой откликва на твоя зов, и ти помага всеки ден? Нещо не можах да схвана поста ти. Сериозно те питам, а не да те дразня.
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: lubarski в Май 04, 2011, 02:26:17 am

Мога от собствен опит да заявя едно нещо, имам връзка с въпросната федерация,въпреки ,че аз смятам ,че около мен са само най близките ми "приятели" и мили хора,не знаете колко много правят за мен.

Значи според теб, щом правят добри неща за теб, са от добрата федерация, така ли ?
 
Отделно мисля че ме обучават в сънищата ми.
Без значение в какво вярваме
Е как да няма значение в какво вярваме ?!?!?!? Като вярваме в нещо му отдаваме енергията си. По този начин го захранваме и то става по-силно. Значи да обобщим:
Имаш връзка с някаква федерация, която според теб е описаната в тази тема. Те те обучават чрез сънищата ти и ти пращат отговори чрез случки в твоя живот. Това според мен може да е всяка една федерация и не е задължително да е непременно добра федерация. Може да те обучават за какво ли не. И понеже им имаш толкова голямо доверие, да те накарат да направиш какво ли не. Ще те посъветвам нещо. Имай едно на ум към тази федерация защото не се знае каква е и за какво се бори  :hi:
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: monk в Май 04, 2011, 10:23:47 am
Добре разбирам за какво говори Eses - тези невидими сили, които всеки сам създава и те работят. НИЕ СМЕ федерацията.
 8)
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: eses в Май 04, 2011, 10:51:12 am
Точно така, ние сме и тъмните и светлите, ние ги създаваме,ние ги отглеждаме и най вече ние ги допускаме в нас.И тъй като нямаме избор дали да създадем или не,имаме избор какво да създадем  :hi:
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: lubarski в Май 04, 2011, 11:16:03 am
Нямам претенции към вас и вашата вяра,
След като нямаш претенции защо ни обвини, че сме типични българи и сме казвали НЕ на всичко. И ние нямаме претенции към твоята вяра, но ти ни я натрапваш, като си убедена че имаш връзка с въпросната федерация и колко хубаво било това. Каква хармония, какво блаженство....... merulious добре ти го е казал
Всеки си има подход към опознаване на света и лично отношение към това, което става.
За теб може да е блаженната федерация, за нас може да е съвсем друго. Мен лично от никой не ме е страх. За мен тези работи са меко казано отвяти работи. Не казвам, че няма федерации, ако имат връзка с теб, то просто си го запази за себе си. С мен нямат връзка, а и не искам и да имат. И само не ми казвай, че не съм си отворил сърцето и не съм мислил добро и тем подобни работи.  Всеки е прав за себе си и другия път преди да ни обвиняваш, че сме типични българи и не знам си какво и не сме вярвали и не сме вървяли към нов свят защото сме неверници в светите блаженни федерации, се замисли дали наистина искаш да споделяш с нас твоите вярвания. Защото те са си лично твои. Федерацията обучава ТЕБ и има връзка с ТЕБ, и нас тази връзка не ни интересува защото и цяла книга да напишеш няма да промениш нищо, понеже няма да си първата, нито последната писала за опита си със звездни федерации. В интернет е пълно с подобни работи и всеки вярва ако иска и никой не обвинява другия, че бил типичен българин и винаги казвал не.  :negative:
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: m2f в Май 04, 2011, 11:42:31 am
Arcturian, какъв е източникът ти? Или написаното от теб са твои разсъждения? 
Още чакам отговора ти, човече.

П.П. Есес, моля те, не ми отговаряй ти, защото не питам теб.

П.П.2 Въпросът ми е съвсем добронамерен, Arcturian
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: lubarski в Май 04, 2011, 13:01:28 pm
ти слад като не вярваш в федерации или каквото и да е,защо пишеш в тази тема? Или може би искаш да ме убедиш ,че няма такива неща,а?
Не казвам, че няма федерации,
Ти четеш ли ми постовете изобщо ? Къде съм написал, че няма федерации ? В нищо не се опитвам да те убедя. Опитвам се да ти обясня, че личната ти връзка с тези федерации не е меродавна и не е доказателство, че написаното от автора е абсолютна истина, както между другото се опитваш да ни убедиш ти на базата личния ти опит с ангели, федерации и други ТВОИ си лични работи. И ти познаваш ли автора на тази тема, че така рипна да го защитаваш ? Защо не отговаря от къде му е информацията. Всичкото написано в първото мнение всеки тук може да си го изсмучи от пръстите. Ищар, светлите, тъмните, как тъмните минали към светлите понеже видиш ли са се вразумили и са видяли, че работата не отива на добре за тях и всичко сега било на самотек от управляващия елит, който вече нямал подкрепата на тъмните понеже те станали светли вече. И да сме си проверили информацията в сърцето.......  :-X  :unknown: Айде стига моля ти се !!!!  :flag_of_truce:
Титла: Какви са вашите мнения и очаквания за 11.11.2011 Как се подг
Публикувано от: different в Ноември 03, 2011, 12:24:08 pm
От много време очаквам датата 11.11.2011 и съм в очакване да се случи нещо хубаво - някаква промяна, нови енергии и вибрации , ново съзнание на хората. Попадам на статия, където пише, че до тази дата ни се дава шанс да се подготвим за този преход. Как ? И това значи ли, че ако не сме достатъчно подготвени няма да преминем прехода?

http://www.novini.bg/news/30266-%D0%BD%D0%B0-11-11-11%D0%B3-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BB-%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5.html

 Попаднах на тази статия, в която се твърди, че само заслужилите (така да се каже) ще получат възможността за физическо възнесение,отваряне на третото око, телепатия, контакт с висши същности от паралелни измерения и т.н Вие как мислите ще се отвори ли такъв портал и ще бъдем ли способни да го видим всички,камо ли пък да минем през него? Какви са вашите познания по темата и вашите очаквания за този ден? Също така много бих искала да разбера вие как се подготвяте за този ден и какво смятате да правите на самата дата ?
На друго място бях чела, че за да сме засегнати от това, което ще се случи трябва задължително да сме активирали своето светлинно тяло Мер Ка Ба ?

''На 5 ноември на Земята ще дойдат коригиращи програми, свързани на първо място, с ликвидирането на неголеми негативни промени по Кристална Решетка 144. Това е необходимо преди началото на дострояването на поредните структурни елементи в Решетката. След това ще започнат да идват необходимите кодове-команди за поредното дострояване на Кристалната Решетка 144. И това ще започне около 7 ноември. Процесите, започващи на 7 ноември, ще усещат и хората. Мисля, че от този ден ще започнете да чувствате сериозните промени по цялата си структура, особено да се проявяват симптомите на Светлинното тяло. И сега най-важното – трябва да сте в могъщо единство с планетата. Всеки от вас, не само трябва да отслужи някакъв групов ритуал, но и персонално постоянно да работи за единство с планетата. Можете да използвате Огъня на Единението като могъщ Принцип за Единение в Космоса и, разбира се, на планетата ви. Говорете с планетата през тези дни, говорете със Стихиите, защото точно новите доизграждания в Кристалната структура на планетата, могат да предизвикат сериозно напрежение със Стихиите.С вибрациите 11:11:11, ще се отвори изцяло портала 11:11. И тези последно отворени двери на Портала, на Земята ще дадат потоците инициирани от извънземния разум енергии, което ще доведе до по-нататъшно разкриване съзнанието на земните хора за процеса на просветление и прехода в новата реалност. И по-точно – преходът в реалността на Новия Свят и изхода от илюзорното съществуване в дуалността. ''
Титла: Re:Какви са вашите мнения и очаквания за 11.11.2011 Как се по
Публикувано от: lils в Ноември 03, 2011, 15:30:26 pm
Стига глупости - това е моето мнение. Усещайте, ако можете - в което много се съмнявам. Илюзорно съществуване на дуалността - моля ви се, ясно е, че е илюзорно и без 11.11.11. Доброто е добро в зависимост от ситуацията и злото е зло отново в зависимост от ситуацията. Какво толкова мислите и очаквате, което вече не знаете!? 11.11.11 ще бъде ден като всеки друг.
Титла: Re:Какви са вашите мнения и очаквания за 11.11.2011 Как се по
Публикувано от: konstantin2007 в Ноември 03, 2011, 16:32:26 pm
Еееее,ма нали през 2012,щяха да ни се активират всякви там..чакри-макри..и т.н.атрибути?А спекулациите с числото 144 са просто безкрайни.
Сериозно..спрете да вярвате на подобни бози,и осъзнайте,че процесите са индивидуални!Вярно е,че слънцето грее еднакво за всички,ма ако седиш на сянка,има да чаааакаш да хванеш тен 8)
Титла: Re:Какви са вашите мнения и очаквания за 11.11.2011 Как се по
Публикувано от: Hacko в Ноември 03, 2011, 16:49:00 pm
(http://www.newfresh.name/img/00099/00187/vtorzhenie-0.jpg) (http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2011/10/11-11-11.html)

Ами то тук си има такава тема - http://forum.xnetbg.com/index.php?topic=18197.0
Ако се интересуваш толкоз много - ето ти какво пишат руснаците: Мистика числа 11 (http://planeta.moy.su/blog/mistika_chisla_11/2011-10-23-8562) и 11.11.11  (http://chernayamagiya.com/forum/index.php/topic,3766.msg93863.html?PHPSESSID=086m0dh910s4agvd3g3mtiqeb1#msg93863)
На 10.11.2011 е премиерата на филма "11-11-11 (http://www.youtube.com/watch?v=jCe7PLcGVfM)" в САЩ и Русия (http://www.kinonews.ru/movie_90145/11-11-11).
Що се отнася до моето мнение, то аз съм НЕПОПРАВИМ (http://www.moyatjivot.com/%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8/92-11-11-11) СКЕПТИК (http://light-group.info/co-creation/chennelingi/323-mktrainingfor111111.html)!

На 10.11.2011 в САЩ и Русия е премиерата (http://www.kinonews.ru/movie_90145/11-11-11) на филма "11-11-11 (http://youtu.be/jCe7PLcGVfM)"

"Когато цял живот са те учили да вярваш в нереалното, ще ти бъде много трудно да повярваш в реалното"
Титла: Re:Какви са вашите мнения и очаквания за 11.11.2011 Как се по
Публикувано от: Hound Dog в Ноември 03, 2011, 16:52:28 pm
Ще стане каквото стана на 06.06.06.
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: FoL в Ноември 03, 2011, 20:50:25 pm
Доброто нямаще да съществува ако не съществуваше злото, както и обратното. На 11 каквото и да се случи то няма да е едно и също за всички, най-малкото душите ни са различни и са си избрали различни преживявания. Чел съм доста по темата и си имам някво мнение, лично тази тема не съм изцяло но няма и нужда. Има различни вариянти и мнения какво ще се случи, според мен най-логичен е този, че илюминатите или там други същности ще отворят портал (което е и най-логично гледайки всичко в медиите и това какви знаци се дават на хората) Та и поради тази причина се навдигат доста протести и т.н. на тази дата точно. Каквато енергия излъчиш когато се отвори портала такава ще ти се върне в пъти. (но това пак са вариянти) Иначе Н. пише тема и сигорно ще я пусне в сайта на издателството преди датата. Моето лично мнение е слушайте сърцето си, излъчвайте любов и благодарност и се наслаждавайте на всичко. Бъдете наблюдатели, а не активни участници във всички тия дандании. Как да се подготвим и т.н. ?!?! Не може да се подготвите душата ти си е избрала пътя който да измине, всички сме подготвени или не и просто трябва да го преживеем, каквото и да е без да се страхъваме.
Повтарям се но излъчвайте ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ и се наслаждавайте на еволюцията си в какъвто и период да е ( защото всички сме си избрали да ги преживеем тези промени)
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: fishbone в Ноември 04, 2011, 00:22:03 am
 Тартунясва се постоянно само и само да се измести вниманието на стадото от "Тук и Сега" и не само. И докато се подготвяме за тогава(това което аз не бих направил)да пропуснем, не видим и не осъзнаем това което всъщност не е за изпускане, каквото и да е то. А чрез поредната медийна и не само такава "кампания" да се разбере аджеба, колко промити мозъци има и колко още са податливи на промивка, та да се направи сметка за по сериозните предстоящи такива.
 Успех на всички вярващи в 11.11.11г. Бъдете себе си и бъдете здрави, другото е плява.

Нека 11 ноември не бъде поредната фалшива сламка за давещите се люде.
Титла: 11.11.11.11.11.11
Публикувано от: Raw Deal в Ноември 04, 2011, 21:55:24 pm
На 10.11.2011 в САЩ и Русия е премиерата (http://www.kinonews.ru/movie_90145/11-11-11) на филма "11-11-11 (http://youtu.be/jCe7PLcGVfM)"
http://zamunda.net/details.php?id=285763
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: Mothman в Ноември 07, 2011, 18:45:41 pm
Защо така нападате момчето?! Я по-спокойно. Всеки има своята истина включително и той. Ако наистина е убеден в това, което пише, евала. Не сте вие съдниците! Освен това е истина, че много от гущерчетата работят на страната на светлината и се опитват да поправят злините, сторени от техните събратя. От нумерологична гледна точка 11.11.11 наистина е знаменателна дата и тогава определено ще се случи нещо. Лично аз смятам,че тогава над нас ще се изсипе поток от нова и високовибрационна енергия. На тези, които сляпо повтарят годината 2012 само ще кажа, че промените текат много отдавна и енергията нараства всекидневно, а ние се променяме всекидневно. Истината е, че на 21 декември 2012 няма да се случи нещо фрапантно, просто една енергия ще бъде заменена с друга. Това не означава, че автоматично всички ще я усетят и ще превключат на 5-та плътност. Както и много хора няма да усетят нищо на 11.11.11. Просто много от нас все още спят и изобщо не са наясно какво става. А че промените са факт е повече от ясно - просто се огледайте около себе си. Вижте и реакцията на близките си и каква коренна промяна е настъпила в техните мисли и светоглед. Хайде да бъдем толерантни един към друг и да се обичаме, вместо всеки да се прави на авторитет и да налага своята гледна точка. Слушайте сърцето си и вътрешния си глас и ще откриете истината - СВОЯТА истина! Бъдете здрави и обичани! :)
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: Hacko в Ноември 10, 2011, 01:47:35 am
От нумерологична гледна точка 11.11.11 наистина е знаменателна дата и тогава определено ще се случи нещо. Лично аз смятам,че тогава над нас ще се изсипе поток от нова и високовибрационна енергия.

Тук (http://www.cosmobaza.ru/book/export/html/191) пише така:

Числото 11.11.11 (11.11.2011 година) включва процесите на трансформация, структурни и системни промени  на по-дълбоко ниво (включително молекулярни, генетични, психо-енергични). То отваря всички врати (отвътре и отвън), не оставяйки затворено междинното пространство, за да позволи безпрепятственото преминаване на енергийния поток. Позволява на планетата Земя заедно със слънчевата му система да се предвижат   по-близо до центъра на галактиката, а човечеството да се приближи до Създателя си. В случая числото се оприличава със знака на  Водолея, който прилага принципа на свобода и реформи.

 
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: Iris в Ноември 10, 2011, 11:18:24 am
Числото 11 в нумерологията означава сблъсък и борба. Може да е вътрешна, може да е външна, може да е всякаква. 2 (от 11, 1 + 1 = 2), 4 (от 2011) и 8 (от 11.11.2011) като цяло са числа на материята, на ограниченията и на трудностите. Нумерологията обаче посочва единствено условията. Изходът и как ще бъдат използвани тези условия, всеки сам си определя. Та тези, които се надяват на промяна, може и да я получат или по-скоро да си я завоюват. Само че да не очакват, че ще стане лесно.
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: allstar в Ноември 11, 2011, 22:03:44 pm
11.11.2011 е нищо, просто съвпадение на цифри. В природата има цикли и само те са важни, особено настъпващия догодина.
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: вещичка в Ноември 12, 2011, 10:21:01 am
човечеството да се приближи до Създателя си.

О ооо, до чий създател? На телата или на Душите?  :-X

Щото аз нямам големи мераци да го виждам създателя на телата...  ;D
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: Z-931 в Ноември 12, 2011, 12:41:36 pm
Щото аз нямам големи мераци да го виждам създателя на телата...  ;D

Ех, чак дотам да стигнеш да не искаш да виждаш майка си и баща си... :-X ...или ги обвиняваш, че са те откъснали от създателя, вкарвайки те отново в играта.. ;D

Цитат
О ооо, до чий създател? На телата или на Душите? 

Ами, че той е един.
 Сключва се договор между "създателите" на телата и "създателите" на душите още преди да се инкарнираш на Земята; за какво ще ти се ползва тялото тук, съответно и душата. Ако в "договора" е отбелязано, че им е нужен повечко работнически персонал за изграждането на един по-хубав свят /НСР/ .. ;D

Тогава създателят на "душата"/Висшия Аз/,може да ти дръпне жицата, когато си поиска.Разбира се със взаимното съгласие на федерацията /чл.111 ал.1111 т.11 от конституцията на Галактическата федерация/  :P.
 След което жицата/сребърната нишка/, която  досега те е свързвала с висшия ти аз, може да бъде заземена към "кошерното съзнание" на федерацията...Тоест Висшия ти Аз отстъпва тялото ти(по предварителна уговорка) в полза на проекти на НСР.Типичен пример за една такава съвместна дейност между висши азове и извънземни е "Проект Монарх" – зависи от сделката... :writer:
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: konstantin2007 в Ноември 12, 2011, 13:05:19 pm


Ами, че той е един.
 Сключва се договор между "създателите" на телата и "създателите" на душите още преди да се инкарнираш на Земята; за какво ще ти се ползва тялото тук, съответно и душата. Ако в "договора" е отбелязано, че им е нужен повечко работнически персонал за изграждането на един по-хубав свят /НСР/ .. ;D


A осигуровки плащат ли?
Титла: Re:Галактическата федерация на Светлината + 11.11.2011
Публикувано от: Z-931 в Ноември 12, 2011, 13:33:03 pm

Не плащат, защото си предават цялата заплата на "Галактическата федерация".. ;D

Оттам федерацията разпределя средствата, които са им нужни за съществуване и изхранване, а останалите се влагат в бъдещи галактични проекти ; –  изграждане на световни магистрали свързващи човечеството,без граници, език и култура, космични проекти "ВЕНЕРА", mind kontrol  технологии за управление на човешкото съзнание,оръжейни проекти за световен мир...и всичко това под егидата на ООН (представителство на федерацията на Земята)  :---