Лично мнение от моята особа, моля не претендирам за нищо, не ми изяждайте
Цайтгайстовете с тази част, вече тотално ми доказаха за кого играят. Ако масоните и другите тайни организации са служители на Луцифер, то последният етап ще бъде осъществен не от лявата ръка на дявола (луци), а от дясната - Ариман. Поне според представената визия в този филм. Двата варианта СА в ход, от нас зависи кой ще изберем, те и това искат да изберем един от ДВА ГРЕШНИ "отговора".
Просто това е духът на поредицата - Ариман, казано по антропософски.
Щайнер го е описал доста отдавна и съвпада перфектно.
- материализъм, противоположен на луциферския мистицизъм
- цели да накара хората да се чувстват богове, противоположно на луци който иска той да се постави там
- специално внимание на гените, днк, КРЪВТА, като фактор едва ли не по-силен от духа
-
тотално унищожение на Аз-а - всички хора си имат определено място в МАШИНАТА, която диктува кой, какво, на кого и т.н.
Има и още мнооого примери, всеки да си ги намира сам.
От 1вата част има какво да се научи. Лъжа-истина-лъжа.
НА 2рата част и липсваше само чипа, чрез който да функционират всичките био-роботи, програмирани от транс-хуманистката идеология на илюминати.Луцифер - "откажи се от инкарнация, не се раждай, живей само в духовното"
Ариман - "откажи се от смъртта, бъди безсмъртен физически със супер технологиите които имаш"
Само да ви кажа, че и 2те неща са постижими, и 2те неща са постигани вече, и 2те неща са грешни.