Автор Тема: Всичко за МАРС - снимки, мисии, хипотези, конспирации!  (Прочетена 502092 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Fiery

• Пишещ
  • Публикации: 545
Уникално видео на необявена операция на НАСА на Марс от 1962г. от което се вижда , че на планетата има живот.

http://www.disclose.tv/viewvideo/521/Secret_Video_of_first_Mars_Landing_in_1962/

Не искам да ви разочаровам , но има голяма вероятност , това видео клипче да е правено в NASA's  Kennedy Space Center в един от симулаторите ! Кадрите са абсолютно същите ! Преживяването е наистина неповторимо   :)
« Последна редакция: Май 15, 2007, 07:45:59 am от tan4e »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Eon

• Гост
Фалшиво, според мен

Тотали фейк  :D

Неактивен Trandev

• Пишещ
  • Публикации: 739
  • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
    • Елементи от някои умозаключения
1957 - официален старт на  космическите програми
1962 - полет до Марс, с невероятно качество на видео записа, та ние се съмняваме, че са ходили до Луната, сега  им вярваме за Марс, трябва последователност в нашите убеждения, Алиен :-\

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER

та ние се съмняваме, че са ходили до Луната, сега  им вярваме за Марс, трябва последователност в нашите убеждения, Алиен :-\
Трандев не мога да разбера на луд ли се правиш или така ти изнася ? Колко хиляди пъти не само ами и Хорус сме казвали че до Луната е ходено и в това няма никакво съмнение! Само че  това което ни показват че има там е пълна фалшификация.Това че има конспиративни филми които правят извода че щом снимките са фалшиви значи не е ходено е другия тип манипулация, който  тип никога не е застъпван във форума.

Що се отнася до клипа за Марс, първо в конспиративните теории се твърди, че небето там е синьо, което пасва.
После ти не правиш както и другите извода че е фалшиво щото сте го анализирали с някаква апаратура ами щото не отговаря за това , което "би" трябвало да има на Марс според НАСА.
Аз не твърдя бтв че филма е истински, но за мен вероятността да е  истински в такъв случай трябва да се оценява наравно заедно с другите видеота на Марс правени от НАСА, ако ме разбираш  ;) Тях по какво ги позна че са "истински" А, да  по пълната липса на живот.....
« Последна редакция: Май 15, 2007, 13:42:24 pm от Alien »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Интересно как се "преоткриват" материали, за които е писано в същият форум, поне преди година. Като го пусках преди време никой не му обърна внимание :P

Това е така нареченият запис на Балънтайн, пуснат за първи път по английската телевизия в легендарното предаване "Алтернатива 3". Оттам започва нова ера в света на космическите конспирации, тъй като записа е истински и хора са умирали заради него, а предаването обявено за фалшиво :) Който го интересува по-подробно филма да прочете книгата "Космическата конспирация". Качена е в раздел "Книги" на форума.

Така или иначе всеки вярва в каквото си иска.

Поздрави на всички конспиратори :)
« Последна редакция: Май 15, 2007, 14:52:31 pm от H. »

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
Значи според мене, филма е тотали фейк:)
Първо, апарата кръжи около себе си поне 5-6 пъти.
Второ, МНОГО трудно, да не кажа НЕВЪЗМНОЖНО според мен, е да управляваш непилотируем апарат на разстояние 300 млн.км, защото ти вече не го управляваш в реално време. Ако ти видиш на камерата пясъчна буря, тя се е случила преди 10 мин. и докато подадеш команда, са минали още 10 мин. докато апарата реагира.
Да не говорим колко меко беше кацането, как нямаше прах и т.н.
А върха на сладоледа беше тоя червей:) Ако аз съм биологична единица, се махам оттам със скоростта на падаща мазилка. А това лази като буболечка точно в камерата, и един възхитен глас казва: And we have life...
Направо жестоко:)))
Да не говорим, че през повечето време се говори на руски, видеото прескача и въобще не стана ясно как кацна тази машинка в Гранд Каньона на Аризона:)))

И да уточним друго. Това че Алиен и Хоръс са го казали, не го прави обективно. И Трандев не се прави на луд, просто се съмнява човека, както и аз...
"Колко хиляди пъти, не само аз, ами и Хоръс сме казвали" - това как да го разбираме?
Колко хиляди пъти не само аз, ами и Трандев и Еон сме ви казвали, че Земята не е куха, ама ефект има ли:))?

Handle teh Dwarf
« Последна редакция: Май 15, 2007, 18:25:14 pm от Handle »
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Цитат
И Трандев не се прави на луд, просто се съмнява човека, както и аз...

Аз все повече се съмнявам че май наистина се правите на луди. Ако не си забелязал упрека че се прави на луд  беше относно съмнението на Трандев за стъпването на Луната изобщо, а не за Марс. Ми че вие ако го вярвате това че изобщо не сме ходили на Луната сте най-големите конспиратори във форума бре. За какъв "скептик тийм" става дума тогава немога да разбера. При това положение не би трябвало да вярвате и на нито едно видео което показва НАСА , щом не вярвате че сме ходили на Луната ама не виждам да е така.

А относно Марс основната грешка , която правите при "анализите" си е в огромното подценяване на технологията с която наистина се работи. Тоест вашите коментари са на базата  ето тва неможе да стане щото технологията не го позволява. Да ама зависи от технологията.И оттам тръгват всички недоразумения. Истинската технология за покоряване на космоса не е тази, която  ни се представя.
« Последна редакция: Май 15, 2007, 18:33:44 pm от Alien »

Eon

• Гост
Никой от хората по върховете няма да направи такава брутална грешка да пусне първото видето до ходенето на Марс (ако са ходили) в YouTube. Прах в очите и видеото освен, че е фалшиво е много зле направено. Знаете за какво говоря, има хиляди неща, за които можеш да се хванеш.

Неактивен Hermes

• Четящ
  • *
  • Публикации: 80
  • Хармонията е ЛЮБОВ, която носи МИР!
Счупено колело разкри следи от живот на Марс.Счупено колело от космически кораб наведе НАСА към едно от най-убедителните доказателства за това, че може би някога на Марс е имало живот.
Това пише в днешния си брой 23.05.2007 британският в. “Дейли Телеграф, цитиран от Фокус.
 Когато едно от общо шестте колела на космическия апарат спря да се върти, се образува голяма диря на повърхността на планетата, разкривайки парче почва, съставено от 90% чист силиций. Откритието е знаменито по рода си, тъй като наличието на подобна субстанция би навела на мисълта за вода – основна съставна част при формирането на живот. Учени от НАСА определиха вчера като историческо разкритието, тъй като според тях това може да даде импулс на надежда, че някога Марс е бил заселен и е осигурявал среда на живот. Тимът от експерти откри вече и други индикации за това, че някога е имало вода. В хода на изследователските дейности във вътрешността на изкопа, наречен "Кратерът на Гусев", бяха забелязани богати на сяра почви, различни минерали и доказателство за вулканична маса. Един от възможните произходи на силиция може да е взаимодействието на почвата с киселинни пари, образувани от вулканична активност в наличието на вода, предположи един от говорителите на НАСА.
Марс е била населена както е сега земята с наречени от нас марсианци. Марс е имал и магнитно поле като земното което е екранирало слънчевия вятър и е защитавало атмосферата. В резултат на ядрени взривове марсианското магнитно поле е спряло и слънчевия вятър е отвял атмосферата. Без наличието на атмосфера температурните разлики са станали много големи и останалата вода замръзнала под почвата и на полюсите.Разбира се това вече нямало значение за живота на Марс защото всичко боло измряло от слънчевата радиация. Така че си опичайте акъла за да не стане това и при нас.Може да проследите и как се е преместил магнитния полюс на земята през последните години-това е пряко доказателство за промяната на потоците лава които го предизвикват. И не спете спокойно защото СЪБИТИЯТА са скоро;)
« Последна редакция: Май 23, 2007, 16:05:34 pm от Hermes »
ТЕЗИ КОИТО ПОБЕЖДАВАТ, СА ОНЕЗИ КОИТО ЗНАЯТ ЧЕ МОГАТ!

georgi_nz

• Гост
Оценям информацията.
Обаче начина на поднасяне в медиите беше маниплативен :
"Счупено колело разкри следи от живот на Марс" - като прочете това човек е убеден че е открито някакво  колеко на Марс. Следващия въпос е какво е било колелото(велосипеда  ;D)  руска "Украйна" или българско -  "Балкан".

А истината е че експедициите до Марс крият в най строга тайна видяното там. Още повече че вече човешки апарати не са допускани до червната планета, не от друг а от местните обитатели. Ми то хората дето и да идем все ще осерем позиците и ще заслужим омраза.

Неактивен Trandev

• Пишещ
Дупка в Марс, е от НАСА е, те са я пуснали да я видим :D

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
Ей така като изтрещят с някаква дупка...Е как всичко е в сиво, а дупката е черна като катран? Това малко ми прилича на оная снимка, уж от космоса, дето на мястото на Антарктида има огромна черна дупка хахахахах:)) Това е тотал фейк според мен:)
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

milenski

• Гост
На мен ми прилича на дупка в снимка, а не на дупка в Марс  :P

Неактивен rado89

• Четящ
  • *
  • Публикации: 224
абсолютен bullshit е тая снимка
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен Trandev

• Пишещ
Ей така като изтрещят с някаква дупка...Е как всичко е в сиво, а дупката е черна като катран? Това малко ми прилича на оная снимка, уж от космоса, дето на мястото на Антарктида има огромна черна дупка хахахахах:)) Това е тотал фейк според мен:)
Може и да сте прави. Обяснението е тук: http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap070528.html

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27