Значи според мене, филма е тотали фейк:)
Първо, апарата кръжи около себе си поне 5-6 пъти.
Второ, МНОГО трудно, да не кажа НЕВЪЗМНОЖНО според мен, е да управляваш непилотируем апарат на разстояние 300 млн.км, защото ти вече не го управляваш в реално време. Ако ти видиш на камерата пясъчна буря, тя се е случила преди 10 мин. и докато подадеш команда, са минали още 10 мин. докато апарата реагира.
Да не говорим колко меко беше кацането, как нямаше прах и т.н.
А върха на сладоледа беше тоя червей:) Ако аз съм биологична единица, се махам оттам със скоростта на падаща мазилка. А това лази като буболечка точно в камерата, и един възхитен глас казва: And we have life...
Направо жестоко:)))
Да не говорим, че през повечето време се говори на руски, видеото прескача и въобще не стана ясно как кацна тази машинка в Гранд Каньона на Аризона:)))
И да уточним друго. Това че Алиен и Хоръс са го казали, не го прави обективно. И Трандев не се прави на луд, просто се съмнява човека, както и аз...
"Колко хиляди пъти, не само аз, ами и Хоръс сме казвали" - това как да го разбираме?
Колко хиляди пъти не само аз, ами и Трандев и Еон сме ви казвали, че Земята не е куха, ама ефект има ли:))?
Handle teh Dwarf